ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ve epeyde degisti kemer alindi ortadaki kikirdak 30 derece egriymis o duzeltildi kirdilar yani burnumu ama o kiLara gore hic morlugum yok 😊

İlk kez duydum böyle bir şey... Maşallah diyeyim :)

2. gün çok fazla şişer morarır, 3. günden itibaren azalmaya başlar. 2. günü atlattıktan sonra korkma, daha kötü olmaz.

İlk kez duydum böyle bir şey... Maşallah diyeyim :)

2. gün çok fazla şişer morarır, 3. günden itibaren azalmaya başlar. 2. günü atlattıktan sonra korkma, daha kötü olmaz.

İnss tatlim yaa icim rahatladi yemek yiyemiyorum hic cok zorlaniyorum sadece o var suyu corbayi bile zor iciyorum nese o da gecicek ins ve hersey guzel olacakk

İnss tatlim yaa icim rahatladi yemek yiyemiyorum hic cok zorlaniyorum sadece o var suyu corbayi bile zor iciyorum nese o da gecicek ins ve hersey guzel olacakk

Ben ikinci günden itibaren sert şeyler hariç hemen her şeyi yedim. Puding, dondurma, çorba, biber dolmasının içi, kabak yemeği vb şeylerle başla. Tabi tatlı kaşığı ile... Ağzı geniş pipetler var, meyve suyu falan rahat içiliyor onlarla...

Tesekkurler tatlimm :)) yourt yedim corba ictim az az... Senin kipriklerin dokulmustu dimi ? Benimde kiprikler dokuluo sanki 2 gunde 6-7 kiprigim dustu... Narkozu kusmadim ben acaba onun etkilerkmi

Tesekkurler tatlimm :)) yourt yedim corba ictim az az... Senin kipriklerin dokulmustu dimi ? Benimde kiprikler dokuluo sanki 2 gunde 6-7 kiprigim dustu... Narkozu kusmadim ben acaba onun etkilerkmi

cok cok gecmis olsun cnm kendini fazla yorma ama bilgisayar basında daha cok yenisin basını fazla egme olurmu

allah arzı olsun canm benmm nasıl oldun.. ben iyim canm çalşıyorum ..koşturuyorumda.. burnuma gelincee şeklnden gayet menunum şuan şiş ama geçicek..içi yara ..masajlara devam ediorum bu şekilde canm sen nasıl oldun tatlım..

cok cok gecmis olsun cnm kendini fazla yorma ama bilgisayar basında daha cok yenisin basını fazla egme olurmu

Tesekkurler missy'cimm :)) gecti ameliyat cok sukur uzaniyorum hep telden acip takip ediyorum.. Garip bi sekilde morlugumda yok henuz ins olmadan atlatrim temizlik asamasina geldim bana anlatabilirmisiniz o cubugu cokmu iceri goturucem kuruyo ici kan sizmasi durdu sari akinti oluyor sadece

masallah masallah cnm benim burnumda kemer alınan yerde hafif bi ödem var onun gcemesini bekliyorum insallah gecer ya bide burnun ucumda bi şişlik var o cnm sıkıyo
ii olmana cok sevindim tatlım bnm
aman dikkat et cnm fazla kendini yorma olurmu:)

masallah cnm benim iyi olmana cook sevindim:) bugün en agır gün oluyo normalde bugünden sonra beya rahatlıyosun:))
cnm kemal hoca bna kulak cubunu burnuna götürebildiğin yere kadar temizle demsti
ilk önce deniz suyunu sık sonra içine cekmeye calıs
15 dakika ara filan sonra termycn ile yumusat burun içini iice ordaki kan pıhtılarını daha ii alırsn

Son düzenleme:
sna tam olarak ne yapıldı cnm bnde et yakıldı kemer töpülendi ve kaldırıldı burun ucuma bise yapmadı 1175 verdim

hiç merak etme tatlm allhın izniyle geçicek bunlar..hiç canını sıkma ... sende fazla yorma kendini bol bol dinlen..

hiç merak etme tatlm allhın izniyle geçicek bunlar..hiç canını sıkma ... sende fazla yorma kendini bol bol dinlen..

insallah cm benim gecicek bol bol dua ediyorum:))
bazen ümitsizlige kapılıo işte insan:/
bide bnm hemen iyilesmem gerekiyo dügün filan cok var buaralar:)
dualarında bnada yer verirsen cok mutlu olurum

Dua etmek cok onemli cidden cok rahatlatiyor beni ve ameliyatimin kolay gecmesini tamemen buna bagliyorum kizlar ve hepinize dua ediyorum .. Missycim bana sorduysan benim icerden sorunum vardi icteki kemik 30 derece agriysi ve kemer torpulenip kaldirildi cnm... Neye gore fiyatlar degisiyo anlamadim

bncede dua cok önemli cnm dün kadir gecesiydi ve ameliyatın vardı:)
burdan bizde senin yanındaydık cnm sen farketmedin dmiiii
insallah hepimizin istediği gibi olur gercekten fiyatı hic düsünmedim
insallah Allah burnumuzu bize ve kullarına sevdirttirsin, kullarının kalblerini bizlere sevgi ile teshir kılsın yüzümüzü güzellestirdiği gibi ahlakımızıda güzellstirsin insallah
amin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…