İlk kez duydum böyle bir şey... Maşallah diyeyim :)
2. gün çok fazla şişer morarır, 3. günden itibaren azalmaya başlar. 2. günü atlattıktan sonra korkma, daha kötü olmaz.
İnss tatlim yaa icim rahatladi yemek yiyemiyorum hic cok zorlaniyorum sadece o var suyu corbayi bile zor iciyorum nese o da gecicek ins ve hersey guzel olacakk
Ben ikinci günden itibaren sert şeyler hariç hemen her şeyi yedim. Puding, dondurma, çorba, biber dolmasının içi, kabak yemeği vb şeylerle başla. Tabi tatlı kaşığı ile... Ağzı geniş pipetler var, meyve suyu falan rahat içiliyor onlarla...
Tesekkurler tatlimm :)) yourt yedim corba ictim az az... Senin kipriklerin dokulmustu dimi ? Benimde kiprikler dokuluo sanki 2 gunde 6-7 kiprigim dustu... Narkozu kusmadim ben acaba onun etkilerkmi
tatlım cok sifa duası okuyorum ondan hehalde biraz dha cabul iyilestim bide sekli tam istediğim gibi olsaydı o da olur insallah:)
seni, sevdayı ve gizemi de geciriyorum dualarımda
gizemi cok merak ediyorum nasıl acaba
cnm burnumu kulak cubugla temizlerken düstü
cok cok gecmis olsun cnm kendini fazla yorma ama bilgisayar basında daha cok yenisin basını fazla egme olurmu
Bu arada fiyati cok merak eden oluyor benm ameliyatimda septum deviasyonu ve 850 tl cikti
allah arzı olsun canm benmm nasıl oldun.. ben iyim canm çalşıyorum ..koşturuyorumda.. burnuma gelincee şeklnden gayet menunum şuan şiş ama geçicek..içi yara ..masajlara devam ediorum bu şekilde canm sen nasıl oldun tatlım..
canm benm yaaa hadi çook geçmiş olsun sende atlattın ameliyatı.. çok dikkat et canm ..
Tesekkurler missy'cimm :)) gecti ameliyat cok sukur uzaniyorum hep telden acip takip ediyorum.. Garip bi sekilde morlugumda yok henuz ins olmadan atlatrim temizlik asamasina geldim bana anlatabilirmisiniz o cubugu cokmu iceri goturucem kuruyo ici kan sizmasi durdu sari akinti oluyor sadece
masallah masallah cnm benim burnumda kemer alınan yerde hafif bi ödem var onun gcemesini bekliyorum insallah gecer ya bide burnun ucumda bi şişlik var o cnm sıkıyo
ii olmana cok sevindim tatlım bnm
aman dikkat et cnm fazla kendini yorma olurmu:)
Sagol cnm yaa ins hepimiz normale doneriz en kisa surede :))
hiç merak etme tatlm allhın izniyle geçicek bunlar..hiç canını sıkma ... sende fazla yorma kendini bol bol dinlen..
inş.cnm benm ama 6 ay geçmesi lazım bide benm gözlerm çok kanlanmıştı halende var ama yavaş yavaş geçio dışarıya çıktığm zaman millet çok bakıo yaa ..tek rahatsızlığm o..
Dua etmek cok onemli cidden cok rahatlatiyor beni ve ameliyatimin kolay gecmesini tamemen buna bagliyorum kizlar ve hepinize dua ediyorum .. Missycim bana sorduysan benim icerden sorunum vardi icteki kemik 30 derece agriysi ve kemer torpulenip kaldirildi cnm... Neye gore fiyatlar degisiyo anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?