ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tesekkurler tatlimm :)) yourt yedim corba ictim az az... Senin kipriklerin dokulmustu dimi ? Benimde kiprikler dokuluo sanki 2 gunde 6-7 kiprigim dustu... Narkozu kusmadim ben acaba onun etkilerkmi

Ben kustum hemde 3 kez ama yine de döküldü. Hala da az az dökülüyor ama ilki gibi değil Allah'tan!

Aminnn aminnn insss cnm cok tesekkur ederim dualarin icin Allah gonlune gore versin her istedigini ❤❤❤

inş.cnm benm ama 6 ay geçmesi lazım bide benm gözlerm çok kanlanmıştı halende var ama yavaş yavaş geçio dışarıya çıktığm zaman millet çok bakıo yaa ..tek rahatsızlığm o..

İyi olduğuna çok sevindim Gizem. Gözde kanlanma bendede oldu ama kısa sürede geçti.Seninkide çok kısa sürede geçer umarım.Kendine iyi bak...

Kızlar 12.günüm.
Bu burun içini yağlama yani merhem sürmeyi kaç gün yapacaktık.

bana doktor kullanmasan da olur demişti ben de bıraktım 10. günde..

bana doktor kullanmasan da olur demişti ben de bıraktım 10. günde..
canım benim de 16.günüm bugün..ne morluk ne şişlik sadece ödemli...ama bana Dr'um burun içi yağ mağ krem demedi..sadece iki parmakla yanlara bastırarak 10 defa msj yap dedi..ayrıca keremerine de yukarı doğru msj yap dedi...ayrıca bu ödemler tam olarak ne kadar sürede iniyomuş??varsa bilgin yazarsan sevinirim..

canm benm inş. sen nasıl oldun.umarım iyisndir.. dualarımdasınız hepinz... sende kendine çok dikkat et cnm

İyiyim canım saol.Şişlikler var tabiki. Birde burnumu sivilce bastı. Cildimdede bir tuhaflık oldu ameliyat sonrası. Bütün yüzüm pul pul dökülüyor, cildimin yapısı değişti sanki...

o merhemi bana özellikle dikişlerine sür diyordu belki onla alakalıdır ..ödemlerin de ilk ayda yarısı ama diğer kalanlar 6 aya kadar iniyormuş :)

Arkadaşlar benim bugün 14. günüm. Burnumdaki şişliklere alıştım ama mimik yapamamak, gülememek vs. ne kadar süreyle devam ediyor bilgilendirebilir misiniz?

İyiyim canım saol.Şişlikler var tabiki. Birde burnumu sivilce bastı. Cildimdede bir tuhaflık oldu ameliyat sonrası. Bütün yüzüm pul pul dökülüyor, cildimin yapısı değişti sanki...

canm benm sorma yaa benm derm soyuldu ..bendede dökülmeler var.. bide canm ben bantlı geziorum biliomusun özel olarak söledim kemal beye ben bant takmak istiyorum dedim...

Arkadaşlar benim bugün 14. günüm. Burnumdaki şişliklere alıştım ama mimik yapamamak, gülememek vs. ne kadar süreyle devam ediyor bilgilendirebilir misiniz?

Canım öncelikle geçmiş olsun. Ben de 2005 senesinde olmuştum. 1,5 ay sonunda neredeyse problemim kalmamıştı umarım sen daha çabuk iyileşirsin.

Ameliyat olmayı düsünen arkadaslar gercekten agrısız bir ameliyatmis sadece ilk gun ilac ictim icmesem bile olurdu :) vee 4. Gunum bugun morluk yok cok sukur hic olmadi hafif bi sislik kaldi sadece

canm benm sorma yaa benm derm soyuldu ..bendede dökülmeler var.. bide canm ben bantlı geziorum biliomusun özel olarak söledim kemal beye ben bant takmak istiyorum dedim...

Bende bant yok canım.Atelle bırlıkte cıkarılan bantta benımle butunlesmıstı zaten ve bantın altında sıvılceler vardı halada var havasızlıktan herhalde.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Ben de 2005 senesinde olmuştum. 1,5 ay sonunda neredeyse problemim kalmamıştı umarım sen daha çabuk iyileşirsin.

Cok tesekkur ederım ınsallah cabuk gecer cunku ıfadesız bır yuzum varmıs gıbı gelıyor su aralar:) Ilk 6ayda burnunuzun goruntusu cok degıstımı?Benım atel cıktıgında cok ıyıydı sonra hızla sısmeye basladı.Bazen sıslıkler ınıyor bazen tek taraflı kalıyor burun ucu tostoparlak:) Tam bır sabır işiymıs...

Ameliyat olmayı düsünen arkadaslar gercekten agrısız bir ameliyatmis sadece ilk gun ilac ictim icmesem bile olurdu :) vee 4. Gunum bugun morluk yok cok sukur hic olmadi hafif bi sislik kaldi sadece

cnm o senin sansın ya ben avatar gibi olmustum annem bni evde tanıyamıyodu bu bnm kızım mı die
sislikten gözlerim kapanmıstı asırı morluk filan vardı bnde:/
kızlar sizce bu burun nası
http://www.google.com.tr/imgres?sta...&w=500&h=375&ei=QT0uULXyNYSzhAfP5ICgDw&zoom=1

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…