ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen tatlim sanirim vucudum dayanikli :) bu burunda estetik ve minyon yuze gider minyondu suratin sanirim missy hic kalkik degilmi suanki burnun ?

masallah tatlım gercektn:))
evt bnm yüzüm minyon ya burnum kalkık deil üzülüyorum aslında
ama süküretmek gerekir estetik gibide durmuo ama eski burnum gibi sanki ya anlamadım ben bu işi:)) sis oldugundan sanıırım
ama kalkık olması gerekirdi senin cnm kalkık mı burnun suanda gerci kalkıktır hafif smdi

Ewet tatlim benimki kalkik ama cok degil benim yüzüm uzun braz o yuzddn hafif kalkik istedim hafifte kavis istedim ve dogal gorünsün dedim kemal beye :)) sen iyki kalkik dememissin bence cnm kalkik olunca daha cocuksu gorunurdu yüzün bence boyle daha hostur eminim atel cikinca foto koyucam bakalim begencekmisiniz

yok tatlım ben kavis istemedim estetikte kavisi sevmiorum hic dogal olmuo:/ bide burun sonradan kavisleniyomus ben bi arkadasımda kavislendiğine sahit olmustum:)
zaten 23lük senelik alıstıgın bi burunu aniden yerinde bulamamak bi garip oluo
cocuksu bi suratı severim aslında ama cokta cocuksu olmasın dediğin gibi hafif dişilik herzmn iyidir^^
tatlım yüzün güzeldi zaten begeniriz begeniriz:))

Son düzenleme:
kızlar merhaba bende bu aralar ciddi ciddi burun estetiği düşünüyorum. burnum büyük ve kemerli ucuda aşağı doğru. öyle süper görünüm istemiyorum minik burunda istemiyorum ama göze çarpmayacak şekilde normal burun işte şeklinde bir buruna sahip olmak istiyorum:26: hafif kemerini alsalar azıcıkda ucunu törpüleseler yeter.. ama çok korkuyorum ya daha kötü olursa diye

ayyy profilindeki kediye bayıldımm:))) scotish fold bu hastasıyıım ben bu kedinin kulakları asagı dogru sanki bi suç işlemiş gbi:))
konunun dısına cıktım galiba:)) görünce dayanamadım
cnm ameliyat işine gelince gercekten cok cok zor bi karar bide sonrası zor geciyo acıkcası agrı cekiliyoda insanın psikolojisi beya bozuluyo
oyüzden ii düsün bnce

Son düzenleme:

Slm ikses burnundan cok sikayetciysen ve bi sure zorluk cekerim diyosan ol bence ama dayanamam diyosan olma ameliyat sorun degil sonrasinda ben cok cok kolay gecirmemee ragmen sıkıcı agizdan nefes almak zor... Ama tabi sonrasinda cok guzel oluyo insanlar onlari gorunce umursamiyosun bu seyleri

ne kadar sürede kavislendii arkdasının burnu cnm ?

Missy ya ben senn burnunu cok merak ediyorummmm :)))

ayy herkeste bna taktı kızlar ben buraya foto koymam yani kac defa dedim
ama tabi burdan arkadslarım oldu bu sislikler filan inince fotogrf cektrdiğim zmn o kişilerle paylasırım neden paylasmayım ki ama burdan acık olarak paylasmam

ne kadar sürede kavislendii arkdasının burnu cnm ?

cnm kız ilk geldiginde burnu sis ve düz duruyodu okullar kapanmasına yakın yani rahat bi 10 ay gecmiştir o ameliyat olalı kızın burnu beya oturmustu ve kavislenmişti o düz burun bile nasıl kavislendi anlamadım acıkcası
hatta burdan bi arkadasta yazmıs burun catısıyla normalde işini bilen doktorlar fazla oynamaz die aslında o kavislenme dediğimz sey bnce zamanla hafif cökme gbi bisey galiba

Cnm biliyorum koymucagni koy demek icin degilde merakımı dile getirdim :)

agızdan nefes alamamakta bisey mi sen asıl atel cıktıktan sonraki sıkıntıyı yasamadın:))
her uyandıgında farklı bi burun:/
estetik sonucunda cok cok güzel olunacagı fikrinde deilim acıkcası
malesef her insan bu sekilde düsünüp yaptırıyo ve sonucunda hayal kırıklıgı yasıyo
ilkses eger ameliyat olmayı düsünüyosan hayalsu cok güzel bi topic actı estetik sonrası kişi psikolojisi die bnce o topiği bi oku derim
gercekten özellikle atel cıktıktan sonra beya bi ruhsal sıkıntı yasıyosun burun dogal olsa bile alısamama psikolojisi oluyo ve burnun devamlı bi degisim halinde oluyo
galiba sende bnm gibi estetik durmayan burunları seviyosun eger gercekten cok sikayetci deilsen olma derim cnkü hic bisey dogal bi burunun yerini tutmaz bnce
eskiden modaymıs öyle micheal jackson tarzı kalkık ve kücük burunlar smdi farkındaysan cogu ünlünün burnu öyle deil
burnu güzel olmayıp kendi güzel olan bicok insan var:))oyüzden fazla takma derim

Haklisin tatlım ya bakalim 4 gun sonrada benim cikicak ins mutlu oluruz yeni burunlarla 

amin tatlım insallah gerckten zor bi dönem sis mi kalsın yoksa insin mi kararsız kalıyosun
ama senin dogal halinide begenmistim ben gamzeli güzel^^ yeni burnusun sna mutluluk getirsin insallah:)

Son düzenleme:

senin doktorunda bora beydi galiba.sakın alma o kremi.ben çok pişmanım.evet çok pahalı ve gereksiz,ekstra bir işe yaramıyo.zaten aynı doktor başka bi hastaya herhangi bi kremle yapablirsin demiş!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…