Aynen tatlim sanirim vucudum dayanikli :) bu burunda estetik ve minyon yuze gider minyondu suratin sanirim missy hic kalkik degilmi suanki burnun ?
nedemk tatlım başta sen olmak üzere hepinz dualarımdasınz ..
masallah tatlım gercektn:))
evt bnm yüzüm minyon ya burnum kalkık deil üzülüyorum aslında
ama süküretmek gerekir estetik gibide durmuo ama eski burnum gibi sanki ya anlamadım ben bu işi:)) sis oldugundan sanıırım
ama kalkık olması gerekirdi senin cnm kalkık mı burnun suanda gerci kalkıktır hafif smdi
Ewet tatlim benimki kalkik ama cok degil benim yüzüm uzun braz o yuzddn hafif kalkik istedim hafifte kavis istedim ve dogal gorünsün dedim kemal beye :)) sen iyki kalkik dememissin bence cnm kalkik olunca daha cocuksu gorunurdu yüzün bence boyle daha hostur eminim atel cikinca foto koyucam bakalim begencekmisiniz
kızlar merhaba bende bu aralar ciddi ciddi burun estetiği düşünüyorum. burnum büyük ve kemerliucuda aşağı doğru. öyle süper görünüm istemiyorum minik burunda istemiyorum ama göze çarpmayacak şekilde normal burun işte şeklinde bir buruna sahip olmak istiyorum:26: hafif kemerini alsalar azıcıkda ucunu törpüleseler yeter.. ama çok korkuyorum ya daha kötü olursa diye
kızlar merhaba bende bu aralar ciddi ciddi burun estetiği düşünüyorum. burnum büyük ve kemerliucuda aşağı doğru. öyle süper görünüm istemiyorum minik burunda istemiyorum ama göze çarpmayacak şekilde normal burun işte şeklinde bir buruna sahip olmak istiyorum:26: hafif kemerini alsalar azıcıkda ucunu törpüleseler yeter.. ama çok korkuyorum ya daha kötü olursa diye
yok tatlım ben kavis istemedim estetikte kavisi sevmiorum hic dogal olmuo:/ bide burun sonradan kavisleniyomus ben bi arkadasımda kavislendiğine sahit olmustum:)
zaten 23lük senelik alıstıgın bi burunu aniden yerinde bulamamak bi garip oluo
cocuksu bi suratı severim aslında ama cokta cocuksu olmasın dediğin gibi hafif dişilik herzmn iyidir^^
tatlım yüzün güzeldi zaten begeniriz begeniriz:))
Missy ya ben senn burnunu cok merak ediyorummmm :)))
ne kadar sürede kavislendii arkdasının burnu cnm ?
ayy herkeste bna taktı kızlar ben buraya foto koymam yani kac defa dedim
ama tabi burdan arkadslarım oldu bu sislikler filan inince fotogrf cektrdiğim zmn o kişilerle paylasırım neden paylasmayım ki ama burdan acık olarak paylasmam
Slm ikses burnundan cok sikayetciysen ve bi sure zorluk cekerim diyosan ol bence ama dayanamam diyosan olma ameliyat sorun degil sonrasinda ben cok cok kolay gecirmemee ragmen sıkıcı agizdan nefes almak zor... Ama tabi sonrasinda cok guzel oluyo insanlar onlari gorunce umursamiyosun bu seyleri
Cnm biliyorum koymucagni koy demek icin degilde merakımı dile getirdim :)
yok cnm atelin cıktıgında bni daha ii anlıcaksın eminim bi süre o sis burna ve yeni burnuna alısmak o kadar zorki oyüzden foto filan cekmiyorum suanda:/ üzgünüm
Haklisin tatlım ya bakalim 4 gun sonrada benim cikicak ins mutlu oluruz yeni burunlarla 
Arkadaslar masaj kremı olarak onerılen Chıroxy krem epey pahalı.Ben sımdılık kucuk bır numune ıle ıdare edıyorum.Farklı doktorlardan aynı kremın muadılı gıbı onerı alanlarvar mı bılgı verırsenız cok sevınırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?