amin tatlım insallah gerckten zor bi dönem sis mi kalsın yoksa insin mi kararsız kalıyosun
ama senin dogal halinide begenmistim ben gamzeli güzel^^ yeni burnusun sna mutluluk getirsin insallah:)
Cok tesekkur ederım ınsallah cabuk gecer cunku ıfadesız bır yuzum varmıs gıbı gelıyor su aralar:) Ilk 6ayda burnunuzun goruntusu cok degıstımı?Benım atel cıktıgında cok ıyıydı sonra hızla sısmeye basladı.Bazen sıslıkler ınıyor bazen tek taraflı kalıyor burun ucu tostoparlak:) Tam bır sabır işiymıs...
Aynen öyle sabır istiyor. Sana önerim bu 6 ay içerisinde burnuna mümkün olduğunca darbe almamaya çalış. Esas şekli 6 ay sonra ortaya çıkıyor
misimisy nasılsınn:))nasıl gidiyo burun işleri:))açıldımı nefesin tamamen.tad alabiliyomusun yediklerinden.benm hala düzelmedidebugün 67.günüm ya bide bişey sorucam,tatile gitmeyi düşünüyorumda ödemler açısından bi sakınca olurmu acaba.hiç doktoruna bçyle bişey konuştunmu.sürekli şapka takmak gerek biliyorumda.hiç gitmeyin demezler heralde:/
kemal bey bana bir yil denize girmek yuzmek yasak demisti dalmak dalarak yuzmek falan ilk uc ay mumkun oldugunca gunese cikmamam gerektigini cikcaksamda gunes kremi surmemi soylemisti bu durumda baya dikkat etmek gerekiyor(null)
kemal bey bana bir yil denize girmek yuzmek yasak demisti dalmak dalarak yuzmek falan ilk uc ay mumkun oldugunca gunese cikmamam gerektigini cikcaksamda gunes kremi surmemi soylemisti bu durumda baya dikkat etmek gerekiyor
nasıl oluyum sekerim burun ucuma takık bi sekilde geziniyorum ortalarda ya bu sislik burun ucuma mı indi nedir burun ucum büyük görünmeye basladı gözüme:/
nefes filan problem yok sükür ama işte sekil konusu cnımı sıkıyo bazen
senin cıkıntı gecdimi
yok cnm nerde tatil ya bu ödem varken:/
sende cok cok dikkat et ii tatiller nereye gidiyosun bakiim:))
bizim yerimizede egleen:))
ben sorduğumda bana denize girebilirsin ama havuzdan uzak dur demişti :) güneş altında zaten çok durmamamız gerektiğini biliyoruz :)
iyi olmana sevindim:)ya o burun ucu bendede biraz var.en son orası geçiyomuşya.ama seni anlıyorum can sıkıcı bişey:/ya benimde biriki gündür bakıyorum sanki burun ucum hafifi düştümü neinşallh olmaz yle bişi,çok üzülürüm valla benim içi baya ödemli dışından ziyade.sol taraf tıkalı baya.tatile çeşmeye gidiyorum şekerim.sizin yerinizede eğlenirim tamam sağol.))
kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun:))
Kızlar herkese merhaba ben bugün kendimi çok iyi hissettiğim için ancak bugün pc başına geçebildim. Burunocumla aynı gün yan yana odalarda ameliyat olduk bi iki mesajına göz gezdirebildim maşallah o hiç morarmamış ama ben kendimi tanıyamadım o derece şiştim ve morardım çok uğraşmış çünkü kemal bey öyle dedi aslında dış görüntümde büyük bi burnum olmamasına rağmen çocukken kırıldığı için çok uğraşmış neyse şişlerim indi ama gözlerimde ince morluklar hala var ben tamponlu oldum buarada 3. gün tamponumu aldı kemal bey tamponlar çıktığında burnum tamamen açıktı aldığım nefes kafa yaptı o derece bana şimdi şimdi biraz burnumun içi de şişti sanırım tıpkı dr da dediği gibi o gün kadar iyi değil nefesim ama ağzım kapalı rahatlıkla nefes alıyorum... sanırım yeni burnuma gözüm alıştı sanki hiç estetik olmamışım gibi geliyo artık
Seninde bayramın kutlu olsun tatlım benim :)
nasılsın cnm benim ya kac zmndır yoktun
Kızlar herkese merhaba ben bugün kendimi çok iyi hissettiğim için ancak bugün pc başına geçebildim. Burunocumla aynı gün yan yana odalarda ameliyat olduk bi iki mesajına göz gezdirebildim maşallah o hiç morarmamış ama ben kendimi tanıyamadım o derece şiştim ve morardım çok uğraşmış çünkü kemal bey öyle dedi aslında dış görüntümde büyük bi burnum olmamasına rağmen çocukken kırıldığı için çok uğraşmış neyse şişlerim indi ama gözlerimde ince morluklar hala var ben tamponlu oldum buarada 3. gün tamponumu aldı kemal bey tamponlar çıktığında burnum tamamen açıktı aldığım nefes kafa yaptı o derece bana şimdi şimdi biraz burnumun içi de şişti sanırım tıpkı dr da dediği gibi o gün kadar iyi değil nefesim ama ağzım kapalı rahatlıkla nefes alıyorum... sanırım yeni burnuma gözüm alıştı sanki hiç estetik olmamışım gibi geliyo artık
Ben kustum hemde 3 kez ama yine de döküldü. Hala da az az dökülüyor ama ilki gibi değil Allah'tan!
İyiyim çok şükür canım benim... Fırsat olmadı giremedim. Sen nasılsın tatlım? Umarım yolundadır her şey... Benim burnumun bir tarafı daha şiş ilk günden beri... Ve uç kısım olduğu için masaj yaptığım bölgede değil. Böyle kalır mı diye korkar oldum :/ hep iner diye bekledim ama inmiyor canım ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?