ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin tatlım insallah gerckten zor bi dönem sis mi kalsın yoksa insin mi kararsız kalıyosun
ama senin dogal halinide begenmistim ben gamzeli güzel^^ yeni burnusun sna mutluluk getirsin insallah:)

misimisy nasılsınn:))nasıl gidiyo burun işleri:))açıldımı nefesin tamamen.tad alabiliyomusun yediklerinden.benm hala düzelmedidebugün 67.günüm ya bide bişey sorucam,tatile gitmeyi düşünüyorumda ödemler açısından bi sakınca olurmu acaba.hiç doktoruna bçyle bişey konuştunmu.sürekli şapka takmak gerek biliyorumda.hiç gitmeyin demezler heralde:/

Aynen öyle sabır istiyor. Sana önerim bu 6 ay içerisinde burnuna mümkün olduğunca darbe almamaya çalış. Esas şekli 6 ay sonra ortaya çıkıyor

dostlar tatile gideniniz oldumu ameliyattan sonra.gittiyseniz bi sıkıntı yaşadınızmı.ben gidicem 2 gün sonra.tabiki güneş kremi sürücem.sanırım güneşlenirken yüzümü tamamen kapamam gerkir.bu konuda doktoruyla konuşan varsa bilgi rica ediyorum,hepinize iyi bayramlar diliyoruum:)

Aynen öyle sabır istiyor. Sana önerim bu 6 ay içerisinde burnuna mümkün olduğunca darbe almamaya çalış. Esas şekli 6 ay sonra ortaya çıkıyor

6 ay sonra esas seklimi cıkıyo ya bnm burun ucunda halen bi sislik var oyüzden mi gözüme büyük gözüküyo acaba
sende o sislik ne zmn indi

nasıl oluyum sekerim burun ucuma takık bi sekilde geziniyorum ortalarda ya bu sislik burun ucuma mı indi nedir burun ucum büyük görünmeye basladı gözüme:/
nefes filan problem yok sükür ama işte sekil konusu cnımı sıkıyo bazen
senin cıkıntı gecdimi
yok cnm nerde tatil ya bu ödem varken:/
sende cok cok dikkat et ii tatiller nereye gidiyosun bakiim:))
bizim yerimizede egleen:))

kemal bey bana bir yil denize girmek yuzmek yasak demisti dalmak dalarak yuzmek falan ilk uc ay mumkun oldugunca gunese cikmamam gerektigini cikcaksamda gunes kremi surmemi soylemisti bu durumda baya dikkat etmek gerekiyor

ben sorduğumda bana denize girebilirsin ama havuzdan uzak dur demişti :) güneş altında zaten çok durmamamız gerektiğini biliyoruz :)

bende estetık yapmayı dusunuyorum ama cesaretım yok ya guzel olmazsa bende ankaradayım umarım dr ıyı olur ne kadara yaptınız en yuksek fıyatı ne kdar acaba bı bılgısı olan varmı acaba

iyi olmana sevindim:)ya o burun ucu bendede biraz var.en son orası geçiyomuşya.ama seni anlıyorum can sıkıcı bişey:/ya benimde biriki gündür bakıyorum sanki burun ucum hafifi düştümü neinşallh olmaz yle bişi,çok üzülürüm vallabenim içi baya ödemli dışından ziyade.sol taraf tıkalı baya.tatile çeşmeye gidiyorum şekerim.sizin yerinizede eğlenirim tamam sağol.))

ben sorduğumda bana denize girebilirsin ama havuzdan uzak dur demişti :) güneş altında zaten çok durmamamız gerektiğini biliyoruz :)

yaa ben doktorumla konuşamadım ya..ya banada yasaksa denize girmek falan.ama niye yasak olsunki,sadece güneşten korumak gerek diye biliyorumbide güneş gözlüğü falan yasak zaten.5 ay falan takamıyckamışız gözlük kabus gibi

aynen cnm ya bnimde burun ucum düstü gibi gelio gözüme acaba sisler oraya indigi içinmi mi ki anladım umarım düsmez ama düsersede kücük bi işlemle kaldırıyolarmıs kemer alınan yerde hafif bi cıkıntı varmı sende
bnde bozcaadaya gtmek istiyoruum:)) umarım bnde en yakın zmnda iyilesip giderim
cesmede süper tabiki:))

Son düzenleme:
Kızlar herkese merhaba ben bugün kendimi çok iyi hissettiğim için ancak bugün pc başına geçebildim. Burunocumla aynı gün yan yana odalarda ameliyat olduk bi iki mesajına göz gezdirebildim maşallah o hiç morarmamış ama ben kendimi tanıyamadım o derece şiştim ve morardım çok uğraşmış çünkü kemal bey öyle dedi aslında dış görüntümde büyük bi burnum olmamasına rağmen çocukken kırıldığı için çok uğraşmış neyse şişlerim indi ama gözlerimde ince morluklar hala var ben tamponlu oldum buarada 3. gün tamponumu aldı kemal bey tamponlar çıktığında burnum tamamen açıktı aldığım nefes kafa yaptı o derece bana şimdi şimdi biraz burnumun içi de şişti sanırım tıpkı dr da dediği gibi o gün kadar iyi değil nefesim ama ağzım kapalı rahatlıkla nefes alıyorum... sanırım yeni burnuma gözüm alıştı sanki hiç estetik olmamışım gibi geliyo artık

masallah cnm gecmis olsun:)

nasılsın cnm benim ya kac zmndır yoktun

İyiyim çok şükür canım benim... Fırsat olmadı giremedim. Sen nasılsın tatlım? Umarım yolundadır her şey... Benim burnumun bir tarafı daha şiş ilk günden beri... Ve uç kısım olduğu için masaj yaptığım bölgede değil. Böyle kalır mı diye korkar oldum :/ hep iner diye bekledim ama inmiyor canım ya!

İlksennn hosgeldin cnm cok gecmis olsunnn bak alismissin bile :) beni o gun nasi gorduysen ayniydim sadece sistim o da gecti carsamba atel cikicak iste sende gelirsen o gun tekrar gorusuruz :)

Ben kustum hemde 3 kez ama yine de döküldü. Hala da az az dökülüyor ama ilki gibi değil Allah'tan!

merhaba canım uzun zamandır yazılarını okuyorum bende burnumu yaptırmak istiyorum konyada yaşıyorum. biraz para biriktirdim tercihim kemal bey olacak sanırım. ama ameliyat olanların fotğraflarını göremiyorum sana mail adresimi yazsam bana resimlerini yollarmısın lütfennnn

cnm ben iyi sayılırım sükürler olsun bi cıkıntı var kemer bölgesinde bide burun ucumda sislik sanki düsmüs gibi gelio onlar biraz canımı sıkıyo
bnm öyleydi cnm o sislik zmnla iniyo dier taraf dha hızlı iyilesio ama bunada sükürler olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…