dostlar tatile gideniniz oldumu ameliyattan sonra.gittiyseniz bi sıkıntı yaşadınızmı.ben gidicem 2 gün sonra.tabiki güneş kremi sürücem.sanırım güneşlenirken yüzümü tamamen kapamam gerkir.bu konuda doktoruyla konuşan varsa bilgi rica ediyorum,hepinize iyi bayramlar diliyoruum:)
cnm ben iyi sayılırım sükürler olsun bi cıkıntı var kemer bölgesinde bide burun ucumda sislik sanki düsmüs gibi gelio onlar biraz canımı sıkıyo
bnm öyleydi cnm o sislik zmnla iniyo dier taraf dha hızlı iyilesio ama bunada sükürler olsun:))
tatlım en iyi sekil 6. ayda belli oluyomus bnde anlamadım hergün yeni bi sekil hadi hayırlısı:))Ayh insin ya o şişlik! Kaldı böylece... Hiç inme yok. Benim atel ilk çıktığında burnum daha güzeldi. Büyüdü şimdi, bir seyler oldu :/
cnm ben iyi sayılırım sükürler olsun bi cıkıntı var kemer bölgesinde bide burun ucumda sislik sanki düsmüs gibi gelio onlar biraz canımı sıkıyo
bnm öyleydi cnm o sislik zmnla iniyo dier taraf dha hızlı iyilesio ama bunada sükürler olsun:))
tatlım en iyi sekil 6. ayda belli oluyomus bnde anlamadım hergün yeni bi sekil hadi hayırlısı:))
insallah sonucu cok güzel olur:)) smdi sekil begenmek veya begenmemek için erken galiba:/
lutfen kızlar sız gazıdemı yaptınız burunlarınızı fıyatları nekadar dedınız bana lutfen bırı cavap verebılırmı benımde yapmam lazım ama ben evlı oldudgum ıcın her zaman musaıt olamıyorum yanı nasıl nakıtymı verdınız nasıl oldu muaynesı nasıl surdu cok acıyomu bana ne olur bılgı verın cok tedırgınım
ayrıca bende cok severım 90 ları bende yanlızım evde tekım
kesek benımde bır arkadasım olsaydı :
ama kızlqar bakın nıhat hatıp oglu ne dıyo amelyatla ılgılı
Yüce Allah'ın bize verdiği güzelliklerimizi daha cazip hale getirmek için, taranmak, süslenmek, takı takmak, güzel giyinmek gibi estetik müdahaleler caizdir hatta teşvik edilmiştir. Ama Yüce Allah'ın yarattığı şekli beğenmemek, ameliyatla değiştirmek, bir nevi modaya uyarak bıçak altına yatmak doğru değildir ve yaradılışı değiştirme anlamı taşır. Kişiyi toplum içinde komplekse iten, eşiyle karşı karşıya getiren, manen rahatsız eden, vücuttaki şekil bozukluğu veya fazlalığı ise estetikle düzeltilebilir.
cok tesekkurler blume cok saol bu arada bayramın mubarek olsun bende gazıde olucam yanlız benım bu parayı denklestırıp aypıcam pekı burun estetıgı gunah demı bazıları dıyolar gunah degıl ıdyolar sızded bı bılgı varmı
bnm burrnn sırtımmm cpl sertt yanıı cok fala orada sislk yok gibi şiş olsa yumusak olurdu diye düsnüyorm. ama sert oldugu ıcın daha kavislenmez gibi gerci suan sadecee 1.ayımdayımmmmmmmmm :))cnm kız ilk geldiginde burnu sis ve düz duruyodu okullar kapanmasına yakın yani rahat bi 10 ay gecmiştir o ameliyat olalı kızın burnu beya oturmustu ve kavislenmişti o düz burun bile nasıl kavislendi anlamadım acıkcası
hatta burdan bi arkadasta yazmıs burun catısıyla normalde işini bilen doktorlar fazla oynamaz die aslında o kavislenme dediğimz sey bnce zamanla hafif cökme gbi bisey galiba
Bu hafta içi kontrole gitcem bakalım... Umarım orası ödemdir, başka bir sıkıntı yoktur
lutfen kızlar sız gazıdemı yaptınız burunlarınızı fıyatları nekadar dedınız bana lutfen bırı cavap verebılırmı benımde yapmam lazım ama ben evlı oldudgum ıcın her zaman musaıt olamıyorum yanı nasıl nakıtymı verdınız nasıl oldu muaynesı nasıl surdu cok acıyomu bana ne olur bılgı verın cok tedırgınım
ayrıca bende cok severım 90 ları bende yanlızım evde tekım
kesek benımde bır arkadasım olsaydı :
candycim bide muayene ücreti vermiosun öyle uzun zmnını almıo
yanı son dakika konusmustm sekil olayını sadece tahliller yaptırıyosun orda yani 1 ahfta içinde hepsini halledersin ama önemli olan dogru kararı vermek
hakkında hayırlısı olsun insallah:))
candycim bide muayene ücreti vermiosun öyle uzun zmnını almıo
yanı son dakika konusmustm sekil olayını sadece tahliller yaptırıyosun orda yani 1 ahfta içinde hepsini halledersin ama önemli olan dogru kararı vermek
hakkında hayırlısı olsun insallah:))
Bende senın ve buradakı tum arkadasların bayramını kutlarım.Gunah konusuna gelınce evet yaradılanı begenmemek dogru degıl tabı.Bazıları gunah dıyor bazıları degıl dıyor.Cok rahatsızlık vermeyen cok barız dıkkat cekmeyen durumda yapılmamalı galıba.Sımdı buda gorecelı bır kavram belkı bana ıtıci gelen baskasına gelmez ne bıleyım bıraz karısık bır konu.Allah affetsın bır yanlıs yaptıysak hepımızı...
Tatlım bir ikimiz kaldık bu topicte bizim dönemden... Herkes terketti buraları :/
saol mıssıcım bana zamanını ayırdıgın ıcın saol canım ben gazıde yaptırmayı dusunuyorum ama bana yolu ters ben yenımahallade oturuyorum esım benı kıskanı yapıcam dıye ama onunla ıdalastım o tatıle gıdıyo arkadaslarıyla bende burnumu yaptırıcam dıye bende kemer var bıde hafıf ucu uzun yanı dıkkatmı cok alıyo allah bılıyo esımde bı kac kere taıstıgımızda bne takık oldugum ıcın yuzume vurdu bundan sınır oluyorum ben hanı bırde yuzume yakıssın ıstıyorum yoksa allımın bana verdıgı en guzel yer burnumallahım butun ıslam alemın bayramın kutluyorum saol mıssı bı hafta suruyosa ıyıymıs acaba nasıl gıdıcem esım ugrasmaz anca annem haleder benım paraı bulmama lazım kıb :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?