ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah ahh nerde o eski bayramlar diyenlerdenmisiniz:)) ay evde yalnız kaldım ya bnde 90lı yılları hatırlıyorum youtube saolsun:))
benim gibi 90lı yıllar hastası olan varmı kızlar aranızda:))

Ben 23. gunumde denıze gırmıs olucam bıle.Denızın hıc bır zararı yokmus ama havuza gırmek sakıncalı.Mıkrop alınabılırmıs havuzdan.Benım merak ettıgımde ;burunda bır agırlık hıssı var ya bu durum bır ayın sonundada devam edıyormu?

Ayh insin ya o şişlik! Kaldı böylece... Hiç inme yok. Benim atel ilk çıktığında burnum daha güzeldi. Büyüdü şimdi, bir seyler oldu :/

Ayh insin ya o şişlik! Kaldı böylece... Hiç inme yok. Benim atel ilk çıktığında burnum daha güzeldi. Büyüdü şimdi, bir seyler oldu :/

tatlım en iyi sekil 6. ayda belli oluyomus bnde anlamadım hergün yeni bi sekil hadi hayırlısı:))
insallah sonucu cok güzel olur:)) smdi sekil begenmek veya begenmemek için erken galiba:/

lutfen kızlar sız gazıdemı yaptınız burunlarınızı fıyatları nekadar dedınız bana lutfen bırı cavap verebılırmı benımde yapmam lazım ama ben evlı oldudgum ıcın her zaman musaıt olamıyorum yanı nasıl nakıtymı verdınız nasıl oldu muaynesı nasıl surdu cok acıyomu bana ne olur bılgı verın cok tedırgınım

ayrıca bende cok severım 90 ları bende yanlızım evde tekım
kesek benımde bır arkadasım olsaydı :

tatlım en iyi sekil 6. ayda belli oluyomus bnde anlamadım hergün yeni bi sekil hadi hayırlısı:))
insallah sonucu cok güzel olur:)) smdi sekil begenmek veya begenmemek için erken galiba:/

Bu hafta içi kontrole gitcem bakalım... Umarım orası ödemdir, başka bir sıkıntı yoktur

Bıldıgım kadarıyla bu topıctekı hekes Gazıde amelıyat oldu. 1000 tl nakıt para yatırıyorsunuz amelıyat gunu ama bır kısmı sonradan gerı ıade edılıyor. Atel,tampon vs. ortalama 850 tl cıvarı bır masraf cıkıyor.Aslında tampon kullanılmıyor ama her ıhtımale karsı temın edılıyor.Once 14. kattan ıstedıgınız dr ıcın randevu alıyorsunuz sonra amelıyat gunu belırlenıyor ve surec baslıyor.

cok tesekkurler blume cok saol bu arada bayramın mubarek olsun bende gazıde olucam yanlız benım bu parayı denklestırıp aypıcam pekı burun estetıgı gunah demı bazıları dıyolar gunah degıl ıdyolar sızded bı bılgı varmı

ama kızlqar bakın nıhat hatıp oglu ne dıyo amelyatla ılgılı

Yüce Allah'ın bize verdiği güzelliklerimizi daha cazip hale getirmek için, taranmak, süslenmek, takı takmak, güzel giyinmek gibi estetik müdahaleler caizdir hatta teşvik edilmiştir. Ama Yüce Allah'ın yarattığı şekli beğenmemek, ameliyatla değiştirmek, bir nevi modaya uyarak bıçak altına yatmak doğru değildir ve yaradılışı değiştirme anlamı taşır. Kişiyi toplum içinde komplekse iten, eşiyle karşı karşıya getiren, manen rahatsız eden, vücuttaki şekil bozukluğu veya fazlalığı ise estetikle düzeltilebilir.

komplekse itiyor, manen rahatsız ediyor çoğumuzu ne yazık ki ....

Bende senın ve buradakı tum arkadasların bayramını kutlarım.Gunah konusuna gelınce evet yaradılanı begenmemek dogru degıl tabı.Bazıları gunah dıyor bazıları degıl dıyor.Cok rahatsızlık vermeyen cok barız dıkkat cekmeyen durumda yapılmamalı galıba.Sımdı buda gorecelı bır kavram belkı bana ıtıci gelen baskasına gelmez ne bıleyım bıraz karısık bır konu.Allah affetsın bır yanlıs yaptıysak hepımızı...

bnm burrnn sırtımmm cpl sertt yanıı cok fala orada sislk yok gibi şiş olsa yumusak olurdu diye düsnüyorm. ama sert oldugu ıcın daha kavislenmez gibi gerci suan sadecee 1.ayımdayımmmmmmmmm :))

cnm bnm endiselerini cok cok ii anlıyorum esinle konustun mu peki bu durumu o ne diyo
belki sadece sna öyle geliyodur cnkü insan takınca takıyo kendine malesef insana en büyük sıkıntıyı yine kendisi veriyo:/
günah konusuna gelince cok bariz bi iticilik olmadıgı müddetce yaptrmak evet günahmıs
hakkında hayırlısı ne ise o olur insallah istihare yap istersen
gazide fiyat ortalama 1000 tl
hacettepeyide bi arastr cnm istersen
kbbciler bile cok ii yapabiliyomus
cok sıkma canını olurmu Allah'a havale et
90lar konusunda aynı fikirde olmamıza sevindim:))
ben halen acıp o dönemki sarkıları dinlerim vee seker kız candy izliyorum netten, cok cok ii bi terapi oluyo bna nedense:))

Son düzenleme:
candycim bide muayene ücreti vermiosun öyle uzun zmnını almıo
yanı son dakika konusmustm sekil olayını sadece tahliller yaptırıyosun orda yani 1 ahfta içinde hepsini halledersin ama önemli olan dogru kararı vermek
hakkında hayırlısı olsun insallah:))

Tatlım bir ikimiz kaldık bu topicte bizim dönemden... Herkes terketti buraları :/

saol mıssıcım bana zamanını ayırdıgın ıcın saol canım ben gazıde yaptırmayı dusunuyorum ama bana yolu ters ben yenımahallade oturuyorum esım benı kıskanı yapıcam dıye ama onunla ıdalastım o tatıle gıdıyo arkadaslarıyla bende burnumu yaptırıcam dıye bende kemer var bıde hafıf ucu uzun yanı dıkkatmı cok alıyo allah bılıyo esımde bı kac kere taıstıgımızda bne takık oldugum ıcın yuzume vurdu bundan sınır oluyorum ben hanı bırde yuzume yakıssın ıstıyorum yoksa allımın bana verdıgı en guzel yer burnum allahım butun ıslam alemın bayramın kutluyorum saol mıssı bı hafta suruyosa ıyıymıs acaba nasıl gıdıcem esım ugrasmaz anca annem haleder benım paraı bulmama lazım kıb :44:

amın bluye amın allahım affetsın

Tatlım bir ikimiz kaldık bu topicte bizim dönemden... Herkes terketti buraları :/

aynen cnm ya emektarı olduk buranın:))
acaba kemal hocanın ilk hastaları nası suanda arada girip yazsalar merak ediyorum 6 ay gecmesi lazımmıs ya sekilin tam oturması için
ya kmse bnm ameliyat oldugumu anlamıyo ii biseymi kötü biseymi anlamadım:/
kmerde yerindeki cıkıntı bi gtseydi bilmiorum nası olucak:))

ne demek cnm az da olsa yardımım dokunduysa ne mutlu bna:))
esine güzel bi süpriz yapmak istiyosun galiba:)) insallah hakkında hyırlısı olsun
kemal hoca dogal bi burun yapıyo diyebilirim yani bilmiyorum bnmki dogal oldu gbi bazen dha kalkık olsaydı bile diyorum
gaziden baska bora beyide övüyolar
hacettepeden demir bey iimis
sans işi ama tatlım biraz bazıları mesela cabuk iilesio bazıları gec iyilesiyo
cok bisey belli olmasın istiyosun galiba insallah Allah gönlündekini verir
fiyat konusuna gelince aslında bazı kbbciler nefes probleminin hallederken bikac estetik müdahele de yapıomus ve ücret almıyomus
gazide ortalama 1000 tl ama cnm ilac parasını filan kat taksi parası filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…