aynen cnm ya emektarı olduk buranın:))
acaba kemal hocanın ilk hastaları nası suanda arada girip yazsalar merak ediyorum 6 ay gecmesi lazımmıs ya sekilin tam oturması için
ya kmse bnm ameliyat oldugumu anlamıyo ii biseymi kötü biseymi anlamadım:/
kmerde yerindeki cıkıntı bi gtseydi bilmiorum nası olucak:))
Herkes işi bitince terkediyor işte topiği... Amaç yardımcı olmak madem iki kelam bir şey yazmak zor değil ama ne yapacaksın işte kimseyi zorlayamayız. Kendi yağımızda kavrulcaz, yapacak bir şeyimiz yok tatlım.
Ameliyat olduğunu anlamasınlar tatlım daha iyi... Kemer gibi şey hemen gider umarım... Allah şifa versin ikimizede en acilinden! Benimde burnumun bir tarafı hala daha şişman... :/
amelıyat oldugum 12 gün oluyor. sürekli evdeydim dinlendim bugün baya sıkıldım saçımı boyatıcaktım ama tedırgın oldum, bandajlarım daha çıkmadı. bu hafta ıçı ıstanbula gelıcem pazarda gezmem sakıncalı olabılır dımı?
ne demek cnm az da olsa yardımım dokunduysa ne mutlu bna:))
esine güzel bi süpriz yapmak istiyosun galiba:)) insallah hakkında hyırlısı olsun
kemal hoca dogal bi burun yapıyo diyebilirim yani bilmiyorum bnmki dogal oldu gbi bazen dha kalkık olsaydı bile diyorum
gaziden baska bora beyide övüyolar
hacettepeden demir bey iimis
sans işi ama tatlım biraz bazıları mesela cabuk iilesio bazıları gec iyilesiyo
cok bisey belli olmasın istiyosun galiba insallah Allah gönlündekini verir
fiyat konusuna gelince aslında bazı kbbciler nefes probleminin hallederken bikac estetik müdahele de yapıomus ve ücret almıyomus
gazide ortalama 1000 tl ama cnm ilac parasını filan kat taksi parası filan
masallah cnm gecmis olsun:)
ben 1ay gecikten sonra sacımı boyadım
bandajların cıkmadan sakıncalı olabilir nası yıkııcaksın:/
ne demek cnm az da olsa yardımım dokunduysa ne mutlu bna:))
esine güzel bi süpriz yapmak istiyosun galiba:)) insallah hakkında hyırlısı olsun
kemal hoca dogal bi burun yapıyo diyebilirim yani bilmiyorum bnmki dogal oldu gbi bazen dha kalkık olsaydı bile diyorum
gaziden baska bora beyide övüyolar
hacettepeden demir bey iimis
sans işi ama tatlım biraz bazıları mesela cabuk iilesio bazıları gec iyilesiyo
cok bisey belli olmasın istiyosun galiba insallah Allah gönlündekini verir
fiyat konusuna gelince aslında bazı kbbciler nefes probleminin hallederken bikac estetik müdahele de yapıomus ve ücret almıyomus
gazide ortalama 1000 tl ama cnm ilac parasını filan kat taksi parası filan
aynen cnm ya emektarı olduk buranın:))
acaba kemal hocanın ilk hastaları nası suanda arada girip yazsalar merak ediyorum 6 ay gecmesi lazımmıs ya sekilin tam oturması için
ya kmse bnm ameliyat oldugumu anlamıyo ii biseymi kötü biseymi anlamadım:/
kmerde yerindeki cıkıntı bi gtseydi bilmiorum nası olucak:))
misimissy ve fikiradası ikinize bu sorumyarın atelim alınacak siz geçtiniz bu yollardan direk burnumu görecek miyim yani bazıları atel den sonra bişey daha yapıştırıyormuş 1 hafta daha kemal bey de yapıştırıyo mu öyle bişey? siz ateliniz çıkıp burnunuzu gördüğünüzde ne hissetmiştiniz ben ki üç ay bacağı alçıda kalmış bi kadınım ama şu bir haftadır burnumda duran atelden sıkıldım yüzümü saçımı yıkayamamak zar zor diş fırçalamak bitirdi beni yani şu ara kendimi acayip çirkin hissediyorum offf.. rahat rahat (baştan aşağa) banyo yapmaya ne zaman başladınız kızlar??? :44:
İlkssennn yrn sabah gidiyorum bende atelimi cikarmaya gorusuruzz umarimmm :) kizlar bu topicten muayeneye flan gelen olucaksa sizlerlede tanismak isterim :)
Tatlım Kemal hoca bant yapıştırmıyor, yarından itibaren rahatça banyo yapabileceksin :)
Benim burnum ilk açıldığında çok güzeldi, nasıl mutluydum anlatamam sonra şişti, şekli bozuldu :/
Benımde oyle ılk acıldıgında cok ıyıydı sonra hızla sıstı ama zaten sıslıkler ınınce ılk halıne donecekmıs beklemek lazım.Bu arada masaj cok onemlı galıba kemıklerın oturması ıcın. Gunde kac kere yapmak gerekıyor bılgısı olan varsa yazabılır mı?
mıssı esımın arabası var taxı onemlı degıl yanı ılaclarda onemlı degıl oa kolay ıste ben bu bı mılyarı ayarlamam lazım ınş vacgecmemde bırıktırırım esım burun paramı vermezyanı bunu kendım halletmem lazım yanı para bırıktırmne lazı ınş cabuk bulurum bu parayı kafaya jesın koydum ben kafama koydum ınş ıyı bı dr rast gelırde guzel bı burnum olur benım burnumun o kadar dogal olmsını ıstemıyorum yanı bırazda kalkık dursun daha hos durur bana gore daha cekıcı olur ama mıchel jacson gıbı degıl az bole bısey ıstıyorum ınş sans ısı artık umaraım yapabılırım
Tatlım Kemal hoca bant yapıştırmıyor, yarından itibaren rahatça banyo yapabileceksin :)
Benim burnum ilk açıldığında çok güzeldi, nasıl mutluydum anlatamam sonra şişti, şekli bozuldu :/
canım seninde mi kemer sorunun var ? Bende olalı 20 gün oldu ama kemer var fena profilden bakınca hiç estetik olmamış gibi.
Sordun mu kemal hocaya orayı ? Hep öylemi kalacak ya.
misimissy ve fikiradası ikinize bu sorumyarın atelim alınacak siz geçtiniz bu yollardan direk burnumu görecek miyim yani bazıları atel den sonra bişey daha yapıştırıyormuş 1 hafta daha kemal bey de yapıştırıyo mu öyle bişey? siz ateliniz çıkıp burnunuzu gördüğünüzde ne hissetmiştiniz ben ki üç ay bacağı alçıda kalmış bi kadınım ama şu bir haftadır burnumda duran atelden sıkıldım yüzümü saçımı yıkayamamak zar zor diş fırçalamak bitirdi beni yani şu ara kendimi acayip çirkin hissediyorum offf.. rahat rahat (baştan aşağa) banyo yapmaya ne zaman başladınız kızlar??? :44:
kuzucum o sislikler inicek insallah ama o ikitarafında aynı anda iyilesmemesi bnde de var ve gercekten can sıkıcı bi durum:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?