ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Herkes işi bitince terkediyor işte topiği... Amaç yardımcı olmak madem iki kelam bir şey yazmak zor değil ama ne yapacaksın işte kimseyi zorlayamayız. Kendi yağımızda kavrulcaz, yapacak bir şeyimiz yok tatlım.

Ameliyat olduğunu anlamasınlar tatlım daha iyi... Kemer gibi şey hemen gider umarım... Allah şifa versin ikimizede en acilinden! Benimde burnumun bir tarafı hala daha şişman... :/

evet cnm malesef öyle arada eski arkadaslara özel msj atıp öyle soruyorum yardım ediolar yine Allah razı olsun:))
bilmiyorum cnm ya arada keske daha kücük olsaydı filan diyorum kemerdeki cıkıntıda cnımı sıkıyo insallah gecer en yakın zmnda
Allah sanada sifa verir insallah tatlım bnm
bnmde ilk basta bi tarafı daha sisti ama zmnla orasıda iniyo seninkide gecicek insallah
hepimizin dogal ve fındık gibi bi burnusu olur insallah:))

Son düzenleme:
amelıyat oldugum 12 gün oluyor. sürekli evdeydim dinlendim bugün baya sıkıldım saçımı boyatıcaktım ama tedırgın oldum, bandajlarım daha çıkmadı. bu hafta ıçı ıstanbula gelıcem pazarda gezmem sakıncalı olabılır dımı?

ben 1ay gecikten sonra sacımı boyadım
bandajların cıkmadan sakıncalı olabilir nası yıkııcaksın:/

Son düzenleme:

mıssı esımın arabası var taxı onemlı degıl yanı ılaclarda onemlı degıl oa kolay ıste ben bu bı mılyarı ayarlamam lazım ınş vacgecmemde bırıktırırım esım burun paramı vermez yanı bunu kendım halletmem lazım yanı para bırıktırmne lazı ınş cabuk bulurum bu parayı kafaya jesın koydum ben kafama koydum ınş ıyı bı dr rast gelırde guzel bı burnum olur benım burnumun o kadar dogal olmsını ıstemıyorum yanı bırazda kalkık dursun daha hos durur bana gore daha cekıcı olur ama mıchel jacson gıbı degıl az bole bısey ıstıyorum ınş sans ısı artık umaraım yapabılırım

misimissy ve fikiradası ikinize bu sorum yarın atelim alınacak siz geçtiniz bu yollardan direk burnumu görecek miyim yani bazıları atel den sonra bişey daha yapıştırıyormuş 1 hafta daha kemal bey de yapıştırıyo mu öyle bişey? siz ateliniz çıkıp burnunuzu gördüğünüzde ne hissetmiştiniz ben ki üç ay bacağı alçıda kalmış bi kadınım ama şu bir haftadır burnumda duran atelden sıkıldım yüzümü saçımı yıkayamamak zar zor diş fırçalamak bitirdi beni yani şu ara kendimi acayip çirkin hissediyorum offf.. rahat rahat (baştan aşağa) banyo yapmaya ne zaman başladınız kızlar??? :44:

İlkssennn yrn sabah gidiyorum bende atelimi cikarmaya gorusuruzz umarimmm :) kizlar bu topicten muayeneye flan gelen olucaksa sizlerlede tanismak isterim :)

canım seninde mi kemer sorunun var ? Bende olalı 20 gün oldu ama kemer var fena profilden bakınca hiç estetik olmamış gibi.
Sordun mu kemal hocaya orayı ? Hep öylemi kalacak ya.

Tatlım Kemal hoca bant yapıştırmıyor, yarından itibaren rahatça banyo yapabileceksin :)

Benim burnum ilk açıldığında çok güzeldi, nasıl mutluydum anlatamam sonra şişti, şekli bozuldu :/

Tatlım Kemal hoca bant yapıştırmıyor, yarından itibaren rahatça banyo yapabileceksin :)

Benim burnum ilk açıldığında çok güzeldi, nasıl mutluydum anlatamam sonra şişti, şekli bozuldu :/

Benımde oyle ılk acıldıgında cok ıyıydı sonra hızla sıstı ama zaten sıslıkler ınınce ılk halıne donecekmıs beklemek lazım.Bu arada masaj cok onemlı galıba kemıklerın oturması ıcın. Gunde kac kere yapmak gerekıyor bılgısı olan varsa yazabılır mı?

Herkese şart değil masaj... Bana yapmasında olur demişti Kemal hoca... O yüzden sayı bilmiyorum ben... Arada yapıyorum aklıma geldikçe... Birkaç gün yapmadığımda oluyor

anladım cnm sans işi işte orası
ama insanoglu doyumsuz atel cıktıktan sonra bi zmn eski burnunu özlüyosun sonra alısıyosun ve begeniyosun sonrada bu sfer surasıda şöyle olabilirdi aslında diyosun:))
tam bi memnuniyet zor yani:)

kuzucum o sislikler inicek insallah ama o ikitarafında aynı anda iyilesmemesi bnde de var ve gercekten can sıkıcı bi durum:/

canım seninde mi kemer sorunun var ? Bende olalı 20 gün oldu ama kemer var fena profilden bakınca hiç estetik olmamış gibi.
Sordun mu kemal hocaya orayı ? Hep öylemi kalacak ya.

malesef:/ ilk acıldıgında öyle bi sorun yoktu zmnla cıktı bi cıkıntı kemal hocaya gösterdim bu gecer dedi ama hemen arkasından sislikler cok ii hataları örter dedi
sislikler inince hafif cıkıntılar olabilir sorun deil lokal anestezi ile cok sikayetci olunursa tekrar törpülenir dedi
bilmiyorum cnm insallah iner gerek kalmaz
dokundugun zmn acıyomu acıyosa ödemdir

evet yarın burnunu görüceksin bant yapıstrmıo kemal hoca
bazı kişiler ilk halini cok begenio ama ben begenmemiltim evde herkes güzel olmus die yemin ettigi halde
yani ilk 3 hafta biraz kendine zor alısıyosun kendi kendine cirkin gelebilirsin ama gelip gecici:))
sonra alısıyosun
insallah Allah gönlündekini verir

kuzucum o sislikler inicek insallah ama o ikitarafında aynı anda iyilesmemesi bnde de var ve gercekten can sıkıcı bi durum:/

İnşallah tatlım benim ya!

Yarın arıcam bakalım Kemal hocayı... Ne zaman hastenede olduğunu öğrenip ona göre hareket etcem. Ne diyecek burnuma çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…