ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar masaj icin kemal hoca bana dediki %40 degisiyo burun dedi eger egrilik varsa eski burnunuzda masaji birakmayin Yoksa eski haline dogru egilme oluyomus :/

Kizlar masaj icin kemal hoca bana dediki %40 degisiyo burun dedi eger egrilik varsa eski burnunuzda masaji birakmayin Yoksa eski haline dogru egilme oluyomus :/

Allah korusun kötüymüs bu masaj işi cok can sıkıcı ya dogrumu yapıyorum yanlısmı yapıyorum die takılıyo hep insan

İnşallah tatlım benim ya!

Yarın arıcam bakalım Kemal hocayı... Ne zaman hastenede olduğunu öğrenip ona göre hareket etcem. Ne diyecek burnuma çok merak ediyorum

cnm bnm bnde merak ediyorum burdan yaz olurmu mutlaka ne diyecek
insallah hersey yolundadır Allah yar ve yardımcınız olsun hepinizin:))

Son düzenleme:
Allah korusun kötüymüs bu masaj işi cok can sıkıcı ya dogrumu yapıyorum yanlısmı yapıyorum die takılıyo hep insan

Ewt tatlim yaa korkuyorum bende egrilik vardi :/ yrn gostercek kemal hoca ama ins dogru yapabilirim tanidgim birinin oyle yanlis masaj yuzunden odemler kaldi ve bi tarafinda ve kotu duruyo baya ( Allah korusun kimsenn basina gelmez insss o kadar bicak altina yattik

Ewttt cnm kemal hocanin ilksen ve bi arkadas daha var 3 kisi yrn atelleri aldiricazz orda olrsan tanisalimmm kesin :) ben atelli oldugumdan tanirsin zaten :))

Tatlım cevabını daha yeni okudum. Bugün öğleden sonra arayıp yarın gitcem. Akşamdan görmüş olsaydım bugün gidebilirdim ama yarına kaldı. Hepinizi görmeyi tanımayı İnan çok isterim :)

Allah korusun tatlım dua edelim bol bol kendimize bisey olmaz Allah'ın izniyle
ateli aldılar bugün smdi nasılsın cnm büyük bi agırlık kalkmıs gbi oluyo dmi yüzünden:))
masaj olayını tekrar konusalım bnce yanlıs yapmamak için:))
burun ucunu isaret parmagınla kaldırıyosun yukarı dogru
burun ucunun iki parmagınla tutuyosun ve son olarak da
burun catından baslayıp iki parmagınla asagı dogru bastırarak indiriyosun ama ben bu hareketi biraz farklı yapıyorum sanki bu hareket burnu uzatabilir gbi gelio bna
ben iki parmagımla tutup o catıyı yanlara dogru cekiyorum bilmiyorum dogrumu yapıyorum:/

Tatlım burun ucunu iki parmağınla tuttuğun hareketi tam anlatır misin? Ben ilk günden beri onu hiç yapmadım çünkü geldiğim ilk andan beri hatırlamıyorum o hareketi...

masajı en az günde 3-4 defa yap dedi ama daha sonra elin her gittiğinde yap dedi kemal bey.. ilk atel çıktığında masajı yapınca çok canımı acıttı ama eve gelince bi de şeklini incelerken ben baya bi yaptım çünkü burun sırtımdaki çıkıntı sanki hala gibiydi hoca şiş dedi burnumun ucu da hala uyuşuk ama insan zaman gerektiğini bilsede gene de üzülüyo bu ne dedim ya sanki ameliyat olmamış gibiyim. masaj fayda ediyo kesinlikle yapın..

Tatlım burun ucunu iki parmağınla tuttuğun hareketi tam anlatır misin? Ben ilk günden beri onu hiç yapmadım çünkü geldiğim ilk andan beri hatırlamıyorum o hareketi...

tatlım burun deliklerini iki parmagınla kapatıyosun
burnunu silmek gibi düsün öyle bisey brun kanatlarının genişlmemesi için galiba bnde fazla yapmıorum o hareketi:/

hadi cnm bu kısmıda atlattın gecmiş olsun:))
smdi dikkatli sekilde burnunu darbelerden korumaya calıs
kızlar üzerineze bol bol korunma duası ve nazar duası okuyun

burunocum acil mesajını bekliyorum burnun nasıl? umduğun gibi mi ? kalıp seni de diğer ark görmeyi çok isterdim ama eve geldiğimde yeterince geç kalmıştım. kemal hocanın yanında ilk aynada gördüğümde fena değil gibi geldi eve gelince iyice üzüldüm ameliyat olmamış gibiyim diye ama masaj dan sonra daha iyi gibi sekli. ya bizimki de iş dr lar 6 ay 1 sene diyo biz atelin çıktığı gün hayalimizdeki burnu görmek istiyoruz neyse sabırrr lazım.. burnun sırtındaki kemer mi diyorsunuz çıkıntı falan bende de var suan bence atel o bölgeyi sıkı sıkı tuttuğu için o şekil var yani o kısım daha da şiş öyle olmasını umuyorum çünkü benim burnum zaten küçüktü o çıkıntı için ameliyat oldum o da yerinde duruyosa ki kemal hoca aldım dedi boşa yattım bıçak altına dicem bakalım zamanla görcez... Buruno cvppp bekliyorum burnunu anlat tamam öptüm by

çok sağol.. evet en çok dikiş alınma safhasından nefret ediyodum neyse geçti ama şeklinden bahsettim ya çok bayılmadım ama adam da söylüyo defalarca şiş şiş şiş diye gene de üzülüyo insan ya... ufak bi hayalkırıklığı oldu bende.. buruno beni gördü ve bi ark daha var senin burnun bizimkinden küçük diyolar gene de bana pek öyle gelmiyo ben kavis istememiştim zaten megan fox gibi düz hafif kalkık olacaktı. neyse sürekli kendime tekrar edicem burnun hala şiş şiş şiş diye... internette de yazmış alçı çıkıtığında gördüğünüz burun sizin değil diye... en 6 ay var nasıl geçecek bakalım.. benim ufaklığım 1.5 yaşında tek korkum ondan gelebilecek bi darbe

Yok ya benim acımıyor bildiğin kemik. Kemer çıkıntısı var kesin.

KIZLAR BİRDE SİVİLCELER ÇIKTI BURNUMDA MASAJ YAPARKEN PATLIYOR YARA OLUYOR NE YAPCAM YA ?

tatlım burun deliklerini iki parmagınla kapatıyosun
burnunu silmek gibi düsün öyle bisey brun kanatlarının genişlmemesi için galiba bnde fazla yapmıorum o hareketi:/

Kemal hoca yarın yok dedi sekreteri... Bugün gidiyorum ben tatlım. Bakalım ne diyecek Kemal hoca... 1 saate gitcem bakalım. :/

doktorm bana msaj vermedi. gerek yok dedi. neden bilmiyorm ben kavis olsun istiyorum :S burun sırtıma masaj yaparsam kavilenirmi ? bilginiz varmı bide 1.ayımdayım

doktorm bana msaj vermedi. gerek yok dedi. neden bilmiyorm ben kavis olsun istiyorum :S burun sırtıma masaj yaparsam kavilenirmi ? bilginiz varmı bide 1.ayımdayım

bilmiorum ki herkeste farklı oluyomus masaj bazılarına gerek olmuyomus bnce doktorun yapma dediyse yapma:)
kavislenicek o burun merak etmee:)
ben arkadasında gördüm yahu o düz burun bile kavislendi
buarada nisanlınla barıstına cook sevindim cnm bnm Allah nazarlardan korusun sizi:))

Kizlarr eve ulastim :) günler sonra disarda yemek yedim sevgilimle cok mutluyum :)) burnuma gelince ilk acildiginda sok oldum cok kavisliydi ben azcik kavis istemistim duze yakin ama burun ucum cok sis inince guzel olcak gibi fotomuda koyucam bugun bi bakin bakalim.... Missy'cim masaji bana dedigin gibi gosterdi asagi degilde yanlara ama cok agriyo nasi yapcam bilmiyorum... Ayrica ilksen senn burnun superdi hic takma bencee en iyisi sennkiydi tatlim :)) cok sis suan ama 6 ay sora nolcaz merak ediyorummm :)

inşallahh cnm yaa insallhhhhhhhhhhhhh ( arkdasınnı burnu cokmu düzdüü asıl kavislendii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…