ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

senden hemen foto bekliyoruzz burunoo :D cok merka ettm :)) kavisli olmasına sevin bence

tatlım bnm coook sevindim senin adına:))
ama en cok hosuma giden sevgilinle hemen görüsebilmen oldu sevincini ve mutlulugunu tahmin edebiliyorum:))
smdi o sna daha bi gözleri parlayarak bakıyodur:)))
cok güzel ya mutlu ask hikayeleri bni cok asırı mutlu ediyo yakında bnde sevgilimle bulusucam darısı bnm basıma insallah:))
gercekten cok cok asırı sevindim ikinizinde begenmesine Allah mutlulugunuzu daim eglesin insallah

profilden arklı ama bi taraf daha kavsli bi taraf kaviszsiz anlamadm gercekten :S sizdede o sorun varmı proflden bakılınınca . bidee senin kac aylık olmustu ?

hmm ozmn bi tarafı daha sistir
2 sorundan kayanaklanırmıs ya ii törpülenmemiş olurmus yada sislikleri farklı oranda iilesirmis
umarım 2. dir sislik yüzündedir

cnm suanda bosuna üzülüyosun inan burnun 1 hafta icinde bile asırı iniyo sen smdi dinlen
bebise biraz dikkat:))

Yok ya benim acımıyor bildiğin kemik. Kemer çıkıntısı var kesin.

KIZLAR BİRDE SİVİLCELER ÇIKTI BURNUMDA MASAJ YAPARKEN PATLIYOR YARA OLUYOR NE YAPCAM YA ?

yüzünü kırıstrırmaya calıstıgın zmn acımıyo mu burnun peki
cnm o kücük cıkntılar lokal anesteziyle törpüleniyomus zaten kücük bi işlemmis
yani cıkıntı oldugunu bile varsaysak bikac dakikalık bi işlem için kendini üzme bnce
burun düsse bile kücük bi işlemle kaldırılıyomus

albüm olusturmussun ama göremiyoruz:)
burnun havalarda die albüm acmıssın ama görünmüyo albümde resim yok diyo:)

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım. sevgilinin tepkiside umarım iyi olmuştur:) bu arada zamanla herşeye alışıyoruz arkdşlar:)

mrb. kızlar gazi de hangi hocaya oldunuz burun ameliyatınızı yada başka doktor önerebilirmisiniz? bende gazide olmak istiyorum randevu alıcam ama doktorlar hakkında pek bilgim yok.birtek reha yavuzeri duymuştum.bana bir doktor önerirmisiniz birde nasıl randevu alıcam.

yüklemeye caalışıyrum kuzucuklar :) kabul etmedi dosya türümü yapmaya calışıyorum bekleyin geliyor :))

aminnnnn :) Allah herkeze nasip etsinn beni o götürdü bugun birlikteydik 10 gündür görüşmüyoruz çok iyi geldi burnumuda cok begendi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…