Kizlarr eve ulastim :) günler sonra disarda yemek yedim sevgilimle cok mutluyum :)) burnuma gelince ilk acildiginda sok oldum cok kavisliydi ben azcik kavis istemistim duze yakin ama burun ucum cok sis inince guzel olcak gibi fotomuda koyucam bugun bi bakin bakalim.... Missy'cim masaji bana dedigin gibi gosterdi asagi degilde yanlara ama cok agriyo nasi yapcam bilmiyorum... Ayrica ilksen senn burnun superdi hic takma bencee en iyisi sennkiydi tatlim :)) cok sis suan ama 6 ay sora nolcaz merak ediyorummm :)
Kizlarr eve ulastim :) günler sonra disarda yemek yedim sevgilimle cok mutluyum :)) burnuma gelince ilk acildiginda sok oldum cok kavisliydi ben azcik kavis istemistim duze yakin ama burun ucum cok sis inince guzel olcak gibi fotomuda koyucam bugun bi bakin bakalim.... Missy'cim masaji bana dedigin gibi gosterdi asagi degilde yanlara ama cok agriyo nasi yapcam bilmiyorum... Ayrica ilksen senn burnun superdi hic takma bencee en iyisi sennkiydi tatlim :)) cok sis suan ama 6 ay sora nolcaz merak ediyorummm :)
arkdaslar benm burnum 2 taraftanda farklı görünüyorr sebebi nedir sizce sizdede boylemii ?
Kemal hoca yarın yok dedi sekreteri... Bugün gidiyorum ben tatlım. Bakalım ne diyecek Kemal hoca... 1 saate gitcem bakalım. :/
iki tarafta farklı iyilesiyomus oyüzdenm merak etme bizde de o sorun var:)
inşallahh cnm yaa insallhhhhhhhhhhhhh( arkdasınnı burnu cokmu düzdüü asıl kavislendii
profilden arklı ama bi taraf daha kavsli bi taraf kaviszsiz anlamadm gercekten :S sizdede o sorun varmı proflden bakılınınca . bidee senin kac aylık olmustu ?
çok sağol.. evet en çok dikiş alınma safhasından nefret ediyodum neyse geçti ama şeklinden bahsettim ya çok bayılmadım ama adam da söylüyo defalarca şiş şiş şiş diye gene de üzülüyo insan ya... ufak bi hayalkırıklığı oldu bende.. buruno beni gördü ve bi ark daha var senin burnun bizimkinden küçük diyolar gene de bana pek öyle gelmiyo ben kavis istememiştim zaten megan fox gibi düz hafif kalkık olacaktı. neyse sürekli kendime tekrar edicem burnun hala şiş şiş şiş diye... internette de yazmış alçı çıkıtığında gördüğünüz burun sizin değil diye... en 6 ay var nasıl geçecek bakalım.. benim ufaklığım 1.5 yaşında tek korkum ondan gelebilecek bi darbe
Yok ya benim acımıyor bildiğin kemik. Kemer çıkıntısı var kesin.
KIZLAR BİRDE SİVİLCELER ÇIKTI BURNUMDA MASAJ YAPARKEN PATLIYOR YARA OLUYOR NE YAPCAM YA ?
yüklemeye caalışıyrum kuzucuklar :) kabul etmedi dosya türümü yapmaya calışıyorum bekleyin geliyor :))
çok geçmiş olsun canım. sevgilinin tepkiside umarım iyi olmuştur:) bu arada zamanla herşeye alışıyoruz arkdşlar:)
tatlım bnm coook sevindim senin adına:))
ama en cok hosuma giden sevgilinle hemen görüsebilmen oldu sevincini ve mutlulugunu tahmin edebiliyorum:))
smdi o sna daha bi gözleri parlayarak bakıyodur:)))
cok güzel ya mutlu ask hikayeleri bni cok asırı mutlu ediyo yakında bnde sevgilimle bulusucam darısı bnm basıma insallah:))
gercekten cok cok asırı sevindim ikinizinde begenmesine Allah mutlulugunuzu daim eglesin insallah
bu arada kkoydum kızlar fotomu yandan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?