göremiyormm cnm ben fotonuuu :SS
ya kızlar bana bi akıl veren yok mu? çok kararsız kaldım artık karar vermem lazım.
resim yok gösteriyor albüm var ama anlamadm :S özel albüm diyor bide halbuki arkdaslarmdada eklisin.
cnm burdaki arkadasların çocu kemal fındıkçıoğluna yaptıranlar ben de ona yaptırdım cok tatlı birisi ve yaptıgı burunlardan gördüğüm cogu burun doğaldı begendim... devlet hastanesi ve fiyatı cok uygun dısarıya göre 850 tl ye estetik olunabiliyo... ama kemal hoca eylül basında 3 aylığına yurt dışına gidiyo ve aralıkta veriyor ameliyat tarihlerini artık yani olmak istersen eger kemal beye aralığı beklmen gerek eger vaktın varsa bekle yoksa orda bora bey ve bi kaç doktor daha var onlardanda memnun olanlar var memnun olmayanda duymadık henuz forumda....
canım çok teşekkür ederim bence de fiyatı çok uygun birde doktordan herkes memnun keşke hemen olabilseydim.eğer karar veremezsem kemal beyi beklicem:)
Kizlarr eve ulastim :) günler sonra disarda yemek yedim sevgilimle cok mutluyum :)) burnuma gelince ilk acildiginda sok oldum cok kavisliydi ben azcik kavis istemistim duze yakin ama burun ucum cok sis inince guzel olcak gibi fotomuda koyucam bugun bi bakin bakalim.... Missy'cim masaji bana dedigin gibi gosterdi asagi degilde yanlara ama cok agriyo nasi yapcam bilmiyorum... Ayrica ilksen senn burnun superdi hic takma bencee en iyisi sennkiydi tatlim :)) cok sis suan ama 6 ay sora nolcaz merak ediyorummm :)
hmm ozmn bi tarafı daha sistir
2 sorundan kayanaklanırmıs ya ii törpülenmemiş olurmus yada sislikleri farklı oranda iilesirmis
umarım 2. dir sislik yüzündedir
doktorm bana msaj vermedi. gerek yok dedi. neden bilmiyorm ben kavis olsun istiyorum :S burun sırtıma masaj yaparsam kavilenirmi ? bilginiz varmı bide 1.ayımdayım
tamam tatlım ii haberlerini bekliyorz:))
yüzünü kırıstrırmaya calıstıgın zmn acımıyo mu burnun peki
cnm o kücük cıkntılar lokal anesteziyle törpüleniyomus zaten kücük bi işlemmis
yani cıkıntı oldugunu bile varsaysak bikac dakikalık bi işlem için kendini üzme bnce
burun düsse bile kücük bi işlemle kaldırılıyomus
Benim kırıştırınca çok acıyor! O neden oluyor ki tatlım?
Geldim geldim, iyi haberlerle geldimmmmm
Allah'ıma çok şükür, her şey yolunda... Sağlıktan yana sorun kalmamış ve burun deliklerin tamamen açılmış dedi Kemal hoca... Şekline de bayıldı hem Kemal hoca hem hastanedeki hastalar... Çok mutlu oldum!
Bir tarafım daha şiş ve iki profil farklı ama belli belirsiz... Ben demezsem kimse anlamıyor. Masajı bırak artık sakın masaj yapma dedi. Bir taraf daha şiş demiştim ya orası için ezme hareketi verdi, canımı çok yaktı yine... :/ ama olsun! Çok seviyorum ben doktorumu, o güleryüzünü, sıcaklığını... Ben ki normalde nefret ederim doktorlardan ve hiç güvenmem ama Kemal hoca bu tezimi çürüten bir doktor benim için... Kessin, biçsin, No problem diyerek girmiştim zaten ameliyata..bu kız kafayı yemiş dediğini duyar gibiyim :)))))
Aralık'ta çağırdı beni bir sonraki sefer için... Bakalım o zamana ne olacak? Allah utandırmasın, korktuğumuza uğratmasın inşallah!
ben hala ruj sürme haereketini yapamıyrm qrkdaslarrrr(( yüzümü bile zor yıkıyormm
Ay vallahi dikkatimi çektinde söylemeden duramiyacam sende bir Dr edası havasi var yani hep cevaplardasin yaniiii..?
evet tıp okuyorum da ondandır
ilahi ya komiksin! sonucta bi ameliyat atlattık ve tecrübe edindik ayrıca doktora danısıp yazıyorz buraya yani aklımızdan kanı ve tesis koyup yazmıyorz
kör cahil deiliz sonucta dimi neyin ne oldugunu arastırıp ögreniyoruz
bunda sasıcak hic bisey yok bence!
Geldim geldim, iyi haberlerle geldimmmmm
Allah'ıma çok şükür, her şey yolunda... Sağlıktan yana sorun kalmamış ve burun deliklerin tamamen açılmış dedi Kemal hoca... Şekline de bayıldı hem Kemal hoca hem hastanedeki hastalar... Çok mutlu oldum!
Bir tarafım daha şiş ve iki profil farklı ama belli belirsiz... Ben demezsem kimse anlamıyor. Masajı bırak artık sakın masaj yapma dedi. Bir taraf daha şiş demiştim ya orası için ezme hareketi verdi, canımı çok yaktı yine... :/ ama olsun! Çok seviyorum ben doktorumu, o güleryüzünü, sıcaklığını... Ben ki normalde nefret ederim doktorlardan ve hiç güvenmem ama Kemal hoca bu tezimi çürüten bir doktor benim için... Kessin, biçsin, No problem diyerek girmiştim zaten ameliyata..bu kız kafayı yemiş dediğini duyar gibiyim :)))))
Aralık'ta çağırdı beni bir sonraki sefer için... Bakalım o zamana ne olacak? Allah utandırmasın, korktuğumuza uğratmasın inşallah!
Miss'ime laf yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?