ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar bana bi akıl veren yok mu? çok kararsız kaldım artık karar vermem lazım.

cnm burdaki arkadasların çocu kemal fındıkçıoğluna yaptıranlar ben de ona yaptırdım cok tatlı birisi ve yaptıgı burunlardan gördüğüm cogu burun doğaldı begendim... devlet hastanesi ve fiyatı cok uygun dısarıya göre 850 tl ye estetik olunabiliyo... ama kemal hoca eylül basında 3 aylığına yurt dışına gidiyo ve aralıkta veriyor ameliyat tarihlerini artık yani olmak istersen eger kemal beye aralığı beklmen gerek eger vaktın varsa bekle yoksa orda bora bey ve bi kaç doktor daha var onlardanda memnun olanlar var memnun olmayanda duymadık henuz forumda....

canım çok teşekkür ederim bence de fiyatı çok uygun birde doktordan herkes memnun keşke hemen olabilseydim.eğer karar veremezsem kemal beyi beklicem:)

canım çok teşekkür ederim bence de fiyatı çok uygun birde doktordan herkes memnun keşke hemen olabilseydim.eğer karar veremezsem kemal beyi beklicem:)

yani bi arastır cnm burda bora beye olanda var onlarla konus istersen ama aralıkta olmaya karar versen bile bu hafta flan gidip tarih al sonra aralıgıga yıgılma olmusutr dahada sonrya atarlar cnm bi git görüş derim bu doktorlarla boraylada kemal hocaylada..

buruno resmin çok güzel suanki kavis haliyle kalırsa bence güzel olur doğallık açısından.ameliyattan öncede görüştük burnuna çok güzel şekil vermiş bence hayırlı olsun canım. ya ben kavis denince aklıma funda ararın o miniminnacık kalmış burnu geldiği için kemal beye kavis istemiyorum dedim o da çıkıntını alınca zaten bi kavis olusacak dedi tamam o zaman o oluşan kavis yeter bana dedim. ama şuan kavis falan yok bende bildiğin düz şiş diye mi kızlar kemal bey de dedi burun sırtıma bu şişlik inecek orda bi kavis oluşacak ama bana hiç gelmiyo az buçuk isteseymişim mi acaba geçti gerçi yüzüme kavisin yakışacağını hiç sanmıyodum o yüzden dönüşü olmayan bişey ürktüm açıkcası... burnu ilk gün dümdüz olup sonradan hafif kavislenen var mı acep kızlar ???

ya bu arada buruno yanımızdaki ark ne yaptı onun burnu nasıldı benimkiyle kıyaslarsan ve seninkiyle. gerçi o da kavis istememişti sanırım bende düz istedim demişti nasıl çıktı burnu acaba ?

doktorm bana msaj vermedi. gerek yok dedi. neden bilmiyorm ben kavis olsun istiyorum :S burun sırtıma masaj yaparsam kavilenirmi ? bilginiz varmı bide 1.ayımdayım

Vermediyse yapma, zarar verirsin. Banada masajı bırak dedi bugün... Zaten çok şart değil demişti pek yapmadım o yüzden...

tamam tatlım ii haberlerini bekliyorz:))

Geldim geldim, iyi haberlerle geldimmmmm

Allah'ıma çok şükür, her şey yolunda... Sağlıktan yana sorun kalmamış ve burun deliklerin tamamen açılmış dedi Kemal hoca... Şekline de bayıldı hem Kemal hoca hem hastanedeki hastalar... Çok mutlu oldum!

Bir tarafım daha şiş ve iki profil farklı ama belli belirsiz... Ben demezsem kimse anlamıyor. Masajı bırak artık sakın masaj yapma dedi. Bir taraf daha şiş demiştim ya orası için ezme hareketi verdi, canımı çok yaktı yine... :/ ama olsun! Çok seviyorum ben doktorumu, o güleryüzünü, sıcaklığını... Ben ki normalde nefret ederim doktorlardan ve hiç güvenmem ama Kemal hoca bu tezimi çürüten bir doktor benim için... Kessin, biçsin, No problem diyerek girmiştim zaten ameliyata.. bu kız kafayı yemiş dediğini duyar gibiyim :)))))

Aralık'ta çağırdı beni bir sonraki sefer için... Bakalım o zamana ne olacak? Allah utandırmasın, korktuğumuza uğratmasın inşallah!

Benim kırıştırınca çok acıyor! O neden oluyor ki tatlım?

cnmm fotonu koymarmısn cok merak ettm burnunu yada seklini tarif edermsn benmde iki tarafı farklı burnumn profldenn .. bide burnun kac aylıkkk ?

ben hala ruj sürme haereketini yapamıyrm qrkdaslarrrr (( yüzümü bile zor yıkıyormm

ruj sürme hareketini yapamıyorum ben de çok komik bi hal alıyorum ama ilk başta kaşlarımı da rahat hareket ettiremiyordum. mesela şaşırınca gözlerimi büyültemiyordum yani 1-2hafta önce şimdi daha rahat hareket ediyor kaşlarım... dudaklar da burundaki şişlikle alakalı zamanla düzelir diye umuyorum :18:

Ay vallahi dikkatimi çektinde söylemeden duramiyacam sende bir Dr edası havasi var yani hep cevaplardasin yaniiii..?

evet tıp okuyorum da ondandır
ilahi ya komiksin! sonucta bi ameliyat atlattık ve tecrübe edindik ayrıca doktora danısıp yazıyorz buraya yani aklımızdan kanı ve tesis koyup yazmıyorz
kör cahil deiliz sonucta dimi neyin ne oldugunu arastırıp ögreniyoruz
bunda sasıcak hic bisey yok bence!

Burnum çok leş ya bir tarafı daha büyük bir tarafı daha küçük burnun ucunun bir tarafı daha şiş.
Yamuk yumuk gözüküyor olalı 20 gün oldu.

Sizce şişlikler inince iyi olurmu burnum ?

Miss'ime laf yok :)

tatlım bnmm coook sevindimmm ii haberlerle gelmene bak dua ile dünya döner demistik darbe aldıgın halde bisey olmamıs ne güzel masallah Allah nazarlardan korusun:))
o bi atarftaki sis için nası bi ezme hareketi verdi cnm ya bnada anlatrmsın
bende olumlu tepkiler alıyorum kızlar sükürler olsun atlatıyoruz darısı olmak isteyenlerin basına insallah
tatlım yüzünü kırıstırdıgında acımasının nedeni ödemli olması halen o ödem gecmeye basladıgında o acıda gider
neden sna sakın masaj yapma dedi ki acaba
bnde sormustum masaj yapıyımmı die düsündü bi sonra evet dedi:))
ne zmn gidiyo acaba yurt dısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…