aminnnnn :) Allah herkeze nasip etsinn beni o götürdü bugun birlikteydik 10 gündür görüşmüyoruz çok iyi geldi burnumuda cok begendi :)
ay herkese yardımcı olucam derken adım doktora cıktı
dr misi pisi:))
Aman ya ağzı olan konuşuyor işte canm:) fikir adası seninde sağlık sorununun kalmadığına sevindim.
Burnum çok leş ya bir tarafı daha büyük bir tarafı daha küçük burnun ucunun bir tarafı daha şiş.
Yamuk yumuk gözüküyor olalı 20 gün oldu.
Sizce şişlikler inince iyi olurmu burnum ?
ben hala ruj sürme haereketini yapamıyrm qrkdaslarrrr(( yüzümü bile zor yıkıyormm
corsercim bende yapamiyordum o hareketi,hatta ilk deneyip yapamadigimda gulme krizine girdim :)) simdi yapabiliyorum rahat ol,sisler inince yapabiliyorsun
cnm sen kacıncı ayındasın bnde de oluyo o acıma ne zmn gecicek acaba:)
7 haftamdayim,ama bu ruj olayini 1 haftadir yapabiliyorum,ameliyat oncesi kadar rahat degil ama ilk zamanlara gore cok cok iyi
ya bu arada buruno yanımızdaki ark ne yaptı onun burnu nasıldı benimkiyle kıyaslarsan ve seninkiyle. gerçi o da kavis istememişti sanırım bende düz istedim demişti nasıl çıktı burnu acaba ?
ben hala ruj sürme haereketini yapamıyrm qrkdaslarrrr(( yüzümü bile zor yıkıyormm
cnmm fotonu koymarmısn cok merak ettm burnunu yada seklini tarif edermsn benmde iki tarafı farklı burnumn profldenn .. bide burnun kac aylıkkk ?
tatlım bnmm coook sevindimmm ii haberlerle gelmene bak dua ile dünya döner demistik darbe aldıgın halde bisey olmamıs ne güzel masallah Allah nazarlardan korusun:))
o bi atarftaki sis için nası bi ezme hareketi verdi cnm ya bnada anlatrmsın
bende olumlu tepkiler alıyorum kızlar sükürler olsun atlatıyoruz darısı olmak isteyenlerin basına insallah
tatlım yüzünü kırıstırdıgında acımasının nedeni ödemli olması halen o ödem gecmeye basladıgında o acıda gider
neden sna sakın masaj yapma dedi ki acaba
bnde sormustum masaj yapıyımmı die düsündü bi sonra evet dedi:))
ne zmn gidiyo acaba yurt dısına
Aman ya ağzı olan konuşuyor işte canm:) fikir adası seninde sağlık sorununun kalmadığına sevindim.
Eylül'de gidiyor canım... Şişliğin durumuna göre masaj yap ya da yapma diyor sanırım. Düşünüp evet dediyse çok yapma sen, az az yap :)
Ezme hareketine gelince hani bana tarif ettiğin, benin unuttuğum hareket vardı ya burunu iki yandan mandallar gibi :))) şiş olan tarafa daha fazla bastırıp biraz aşağı yukarı hareket etmek... Ama çok milimlik o aşağı yukarı hareketi.. Canını acıta acıta bastırmakda denebilir :))))
Dualar... Ahh her şey dualardan! Seninde çok etkin var. Allah razı olsun senden... Çok duacım oldun sende... Sende hep dualarımdasın tatlım! Allah şifa versin en acilinden :)
yok cnm takmadım zaten
sen nasılsın taklım:)) görüsemez olduk yahuu:))
canım ben çokiyiyim şükür olsun hergün daha iyi olacaz inşllh:)
Kızlar :) nasıl uyuyorsunuz? Yardımcı olun yahu banaBirbirimize yardım ederek atlatıyoruz bu süreci...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?