ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burnum çok leş ya bir tarafı daha büyük bir tarafı daha küçük burnun ucunun bir tarafı daha şiş.
Yamuk yumuk gözüküyor olalı 20 gün oldu.

Sizce şişlikler inince iyi olurmu burnum ?

cnm o sorun emin ol cogu kişide var zmnla düzeliyo bnmde basta öyleydi hatta burnum bnada yampiirik gbi duruyodu
ama gecio bi taraf daha ödemli oldugundan galiba burun içine baktgn zmn bi tarafın daha siskin oldugunu görürsün:/ oyüzden bi tarafın sisi daha fazla oluo

ya bu arada buruno yanımızdaki ark ne yaptı onun burnu nasıldı benimkiyle kıyaslarsan ve seninkiyle. gerçi o da kavis istememişti sanırım bende düz istedim demişti nasıl çıktı burnu acaba ?

Cnm ben bekledim onu ve onun ic kismi kavissis di inceydi baya uc kismida cok buyuktu cok sismis

ben hala ruj sürme haereketini yapamıyrm qrkdaslarrrr (( yüzümü bile zor yıkıyormm

Tatlım oynatmamak çok zararlı... Bugün anladım. Kemal hoca bugün yaptığı hareketle burnumu kırıyor sandim, çokta canım yandı ama rahatım şu an.. Acıtsada bugünden itibaren acıta acıta yapıyorum her hareketi... Ve yemin ediyorum yarım günde bile farketti burun şişliğim... :)

cnmm fotonu koymarmısn cok merak ettm burnunu yada seklini tarif edermsn benmde iki tarafı farklı burnumn profldenn .. bide burnun kac aylıkkk ?

Tatlım foto eklemiyorum çünkü kriter olamam ben kimseye... Ben estetik olmadım, sorun içtendi. Septum deviasyonu ve et buyumesi vardi. Gerekirse estetik müdahalede bulunacaktı ama pek ellememiş burnuma... Kemal hoca ameliyat öncesi oynamaya gerek yok, düzgün bir burnun var demişti zaten...

Senin burnunu gördüm, bence gayet güzel... İnan çok beğendim! Sakın kuruntu yapma :) Maşallahı var burnunun...

Benim burnum iki açıdan farklı çünkü bir taraf daha şiş! Ezeceksin orayı dedi. Bastır, korkma. Bugün 35.günüm... Daha yeniyim aslında :)

Burnunu oynat, acısada her hareketi yap, hiç korkma! Bu saatten sonra burun bozulmaz dedi Kemal
Hoca... Yüzünü yıka rahatça... Ben çok rahatım artık... Bugünden itibaren maske bile yapıyorum o derece... Bırak acısın, öyle öyle iyileşecek :)

Eylül'de gidiyor canım... Şişliğin durumuna göre masaj yap ya da yapma diyor sanırım. Düşünüp evet dediyse çok yapma sen, az az yap :)

Ezme hareketine gelince hani bana tarif ettiğin, benin unuttuğum hareket vardı ya burunu iki yandan mandallar gibi :))) şiş olan tarafa daha fazla bastırıp biraz aşağı yukarı hareket etmek... Ama çok milimlik o aşağı yukarı hareketi.. Canını acıta acıta bastırmakda denebilir :))))

Dualar... Ahh her şey dualardan! Seninde çok etkin var. Allah razı olsun senden... Çok duacım oldun sende... Sende hep dualarımdasın tatlım! Allah şifa versin en acilinden :)

Kızlar bir de size nacizane tavsiyem sakız çiğneyin, çok faydalı... Gözaltım değince falan çok acıyordu, şekerli yumuşak sakız çiğniyorum 3 gündür... Acı yok artık :))

kuzucum Allah senden razı olsun:))
gercekten cok seviniyorum herkesten güzel haberler alıyorz ilksen de iyilesip daha begenicek eminim:))
bide burda bu kadar güzel ve icten dostluklar kurmamız aslında cok güzel kac aydır dertlerimizi paylasttık birbrimzi tanımadıgımız halde dualar ettik, bazen ailemizden bile daha ii anladık birbrimzi:))
dualar hep yanımızda olsun insallah:))
Allah hepimizin gönlündekini versin insallah:)

Ben Kemal hocaya nasıl yatmam gerektiğini sormayı unuttum ya! Artık yavaştan sağa sola dönüyorum ben tatlım. Sen nasıl uyuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…