valla cnm ben halen eskisi gibi sırt üstü yatarak uyuyorum
yalnız uyandığımda asırı sisiyorum nedense acaba artık cok düz yatmamak mı gerekiyo
Tatlım foto eklemiyorum çünkü kriter olamam ben kimseye... Ben estetik olmadım, sorun içtendi. Septum deviasyonu ve et buyumesi vardi. Gerekirse estetik müdahalede bulunacaktı ama pek ellememiş burnuma... Kemal hoca ameliyat öncesi oynamaya gerek yok, düzgün bir burnun var demişti zaten...
Senin burnunu gördüm, bence gayet güzel... İnan çok beğendim! Sakın kuruntu yapma :) Maşallahı var burnunun...
Benim burnum iki açıdan farklı çünkü bir taraf daha şiş! Ezeceksin orayı dedi. Bastır, korkma. Bugün 35.günüm... Daha yeniyim aslında :)
Burnunu oynat, acısada her hareketi yap, hiç korkma! Bu saatten sonra burun bozulmaz dedi Kemal
Hoca... Yüzünü yıka rahatça... Ben çok rahatım artık... Bugünden itibaren maske bile yapıyorum o derece... Bırak acısın, öyle öyle iyileşecek :)
yalnız uyandığımda asırı sisiyorum nedense acaba artık cok düz yatmamak mı gerekiyo
kuzucum Allah senden razı olsun:))
gercekten cok seviniyorum herkesten güzel haberler alıyorz ilksen de iyilesip daha begenicek eminim:))
bide burda bu kadar güzel ve icten dostluklar kurmamız aslında cok güzel kac aydır dertlerimizi paylasttık birbrimzi tanımadıgımız halde dualar ettik, bazen ailemizden bile daha ii anladık birbrimzi:))
dualar hep yanımızda olsun insallah:))
Allah hepimizin gönlündekini versin insallah:)
cnmm haklısınnn 2 prfldended farklııyım doktorma gtmem lazmmm :)) bu arada sen beni eklednmi ?
ben dayanamıyorm yan yatıyormm valla 1 ay olmuşş artık cok kasmıcam :d
inşş canım ya aslında bakıyorum da adam tam dediklerimi yapmış ama hafif kavis olacak demişti benim şuan o yok o da bana aynayı uzatırken istemeyerek uzattı çünkü suan şiş burnun sana büyük görünecek dedi aynen benim suan canımı sıkan yer için burda şiş gidecek kavis olacak dedi bakalım ben fazla sabırsızım galiba. üstelik bilinçli bi sabırsız yani şiş olacağını zamanla seklini çıkacağını bile bile bu kadar üzüldüm hatta ağladım bile. Atel çıkar çıkmaz istediğini görmek istiyosun beklemek zorundayım 1 ay dolsun bakalım dünden beri masaj yapıyorum ama mandallama hareketini çok yapmıyorum daha çok burun sırtını ve ucunu kaldırma hareketini yapıyorum çünkü ucu hala şiş uyuşuk acıyo. ama gerçekten bana çok kavisli bi burun yakışmazdı sanmıyorum ve bende çok sevmiyorum zaten. ( burunocum sözüm meclisten dışarı sakın yanlış anlama ) bana çok derin kavisler böyle oyuk olan kaydırak gibi görünüyo zevk meselesi ben o yüzden conser91 in burnunu çok beğendim mesela alnınla burnun arasında kavis var burnunun ortasında değil ama eski ameliyat olmadan önceki fotona baktım orda da var o kavis yani conser91 ciğim o senin kendi güzelliğinmiş çıkntıyı da alınca çok güzel olmuş neyse hepimiz olduk kurtulduk Allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar
Misi nasıl yatabiliyosun öyle yahu :)
Ben atelim çıkarılana dek sırt üstü yattım, doktorum o vakte kadar uyarmıştı çünkü.
1.ay kontrolüne kadar bu şekilde devam ettim her ihtimale karşı.
Ancak deli yatan bi insan olarak bu zamanı bile zor geçirdim.
Şimdi gayet de yüz üstü, yan, sırtüstü ve bilumum pozisyonda yatıyorum :)
Burnumun her noktasıyla haşır neşirim.
Dokunuyorum, masaj yapıyorum.
Sadece gözlük kullanmıyorum.
Sen ameliyat olalı ne kadar oldu tatlım? Doktor yüz üstü yatmaya falan izin verdi mi? Ben sormayı unuttumda...
Misi nasıl yatabiliyosun öyle yahu :)
Ben atelim çıkarılana dek sırt üstü yattım, doktorum o vakte kadar uyarmıştı çünkü.
1.ay kontrolüne kadar bu şekilde devam ettim her ihtimale karşı.
Ancak deli yatan bi insan olarak bu zamanı bile zor geçirdim.
Şimdi gayet de yüz üstü, yan, sırtüstü ve bilumum pozisyonda yatıyorum :)
Burnumun her noktasıyla haşır neşirim.
Dokunuyorum, masaj yapıyorum.
Sadece gözlük kullanmıyorum.
ben dayanamıyorm yan yatıyormm valla 1 ay olmuşş artık cok kasmıcam :d
inşş canım ya aslında bakıyorum da adam tam dediklerimi yapmış ama hafif kavis olacak demişti benim şuan o yok o da bana aynayı uzatırken istemeyerek uzattı çünkü suan şiş burnun sana büyük görünecek dedi aynen benim suan canımı sıkan yer için burda şiş gidecek kavis olacak dedi bakalım ben fazla sabırsızım galiba. üstelik bilinçli bi sabırsız yani şiş olacağını zamanla seklini çıkacağını bile bile bu kadar üzüldüm hatta ağladım bile. Atel çıkar çıkmaz istediğini görmek istiyosun beklemek zorundayım 1 ay dolsun bakalım dünden beri masaj yapıyorum ama mandallama hareketini çok yapmıyorum daha çok burun sırtını ve ucunu kaldırma hareketini yapıyorum çünkü ucu hala şiş uyuşuk acıyo. ama gerçekten bana çok kavisli bi burun yakışmazdı sanmıyorum ve bende çok sevmiyorum zaten. ( burunocum sözüm meclisten dışarı sakın yanlış anlama ) bana çok derin kavisler böyle oyuk olan kaydırak gibi görünüyo zevk meselesi ben o yüzden conser91 in burnunu çok beğendim mesela alnınla burnun arasında kavis var burnunun ortasında değil ama eski ameliyat olmadan önceki fotona baktım orda da var o kavis yani conser91 ciğim o senin kendi güzelliğinmiş çıkntıyı da alınca çok güzel olmuş neyse hepimiz olduk kurtulduk Allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar
tatlım ilk haline bakıp sakın üzülme cnkü sisler hic ummadıgın kadar cabuk geciyo ama işte ameliyat sonunda hepimiz bazı zmnlar aglıyorz bunalıma giriyoruz cnkü 20 küsür yıllık alıstıgın burnu bi anda kaybetmek insana cok zor gelio acıkcası şöyle düsün insan sacını farklı bi renge boyattıgın da bile yadırgıyo
bnm sisliklerim cok fazlaydı kemal hoca hatta normalden fazla sismissin dedi
ama dualar sayesinde de tabi o sislikler bile gecti
2 hafta aynalara bakma cnm senden bunu istiyorum hayatı kendine zehir etme ltfen cnkü 2 hafta sonraki degişime inan sen bile sasırıcaksın ve eski burun seklini bile unutucaksın
ilk baslarda ben hayatı kendime zehir ettm ama bosuna yapmısım suan eski burun seklimi bile unuttum gercekten hatırlamıyorum nasıldı
bugünlerde ltfen kendine bol bol sifa duası filan oku gercekten hem moral buluyosun hemde daha cabuk iyilesiyosun:))
bizde burdan dua ederiz insallah ama sen bu 2-3 hafta o sekle takılma inan cok değisiyo
Sağol canım Allah razı olsun ne diyim inan düne göre bile suan çok iyiyim benim burnum da kırık vardı o yüzden de burun sırtımda hafif bi çıkıntı vardı kemal bey burnun çok kibar bu çıkıntı da kırık yüzünden burnunun düşük gibi görünmesi de kırık yüzünden dedi yoksa beni gören burnunda ne var saçmalama falan diyodu suan o çıkıntıyı almış beni rahatsız edende oydu zaten. ben özellikle kavis istemedim. şahsi fikrim bence düz kemikli burunların daha karakteristik durduğu düşünüyorum. en azında kendi yüz hatlarım için. bi de şimdi kendi burnumdan dolayı sürekli tv de kilerin burunlarına bakıyorum sizde de olmuştur herhaldehepsinin düz geliyo mesela Beren Saat, Ceyda Ateş, Hazal Kaya , Berrak Tüzünataç ki o kızı çok güzel buluyorum neyse ben çok masaj yapıyorum acaba elim hep burnumda dr da dedi elin gittikçe yap diye. Kızlar çok önemli bişey söylicem benim bacağım kırıldı ordan biliyorum kırılan zarar gören kemik yapısı kendini onarmak için kallus diye bişey oluşturuyo o bölgeyi çevreleyen bi tabaka gibi. netten araştırın okursunuz kol bacak kırıklarında o kallus zamanla törpüleniyomuş ağırlık kaldırdıkça falan ama burunda böyle bişey olamayacağı için biz masaj yapıyoruz o kallus çıkıntı seklinde kalmasın diye ya tam anlatamadım netten bakın burnumuza gelen tek ağırlık hava ee bununda törpüleyecek bi etkisi yok o yüzden masaj çok önemli arkadaşlar ihmal etmeyin aman haa..
ben eve ilk geldiğimde o bahsettiğim kırıktan dolayı olan çıkıntım sanki hala duruyo gibiydi ben ona çok üzüldüm asıl çünkü kemal o çıkıntıyı aldığımda mecburen hafifde olsa kavis olusacak dedi ben de madem öyle sadece o kadar la kalsın extra bi kavis vermeyin dedim işte dün sanki aldım dediği çıkıntıyı daha doğrusu şişliği görünce sinirimden ağladım neyse bugün çok iyiyim tavsiye uyucam en az 3 hafta sonra burnum için yorum yapıcam.
ben eve ilk geldiğimde o bahsettiğim kırıktan dolayı olan çıkıntım sanki hala duruyo gibiydi ben ona çok üzüldüm asıl çünkü kemal o çıkıntıyı aldığımda mecburen hafifde olsa kavis olusacak dedi ben de madem öyle sadece o kadar la kalsın extra bi kavis vermeyin dedim işte dün sanki aldım dediği çıkıntıyı daha doğrusu şişliği görünce sinirimden ağladım neyse bugün çok iyiyim tavsiye uyucam en az 3 hafta sonra burnum için yorum yapıcam.
ilsen cnm senin burnun ilk çıktığındada çok güzeldiki :) bende bu kdar kavis istememiştim ama burun ucum cok şiş sanırım inş iner düzelir bakalım bu arada haftaya hangi gün gidiceksin bende gidip şu masaj işini iyce öğrenicem çünki burnumda eğrilikler hissediyorum onları sorucam.
tatlım nasılsın bugün ya kusura bakma albümünde bi deliyle ugrastım:/
ne garip insanlar var ya neyse cnm burun ucu cok yukarda olunca burnun dha kavisli bibi oluo burun ucun indikce o kavisli sandigin görüntü düzlesecek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?