ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnmm haklısınnn 2 prfldended farklııyım doktorma gtmem lazmmm :)) bu arada sen beni eklednmi ?

valla cnm ben halen eskisi gibi sırt üstü yatarak uyuyorum
yalnız uyandığımda asırı sisiyorum nedense acaba artık cok düz yatmamak mı gerekiyo

Misi nasıl yatabiliyosun öyle yahu :)
Ben atelim çıkarılana dek sırt üstü yattım, doktorum o vakte kadar uyarmıştı çünkü.
1.ay kontrolüne kadar bu şekilde devam ettim her ihtimale karşı.
Ancak deli yatan bi insan olarak bu zamanı bile zor geçirdim.
Şimdi gayet de yüz üstü, yan, sırtüstü ve bilumum pozisyonda yatıyorum :)
Burnumun her noktasıyla haşır neşirim.
Dokunuyorum, masaj yapıyorum.
Sadece gözlük kullanmıyorum.

inşş canım ya aslında bakıyorum da adam tam dediklerimi yapmış ama hafif kavis olacak demişti benim şuan o yok o da bana aynayı uzatırken istemeyerek uzattı çünkü suan şiş burnun sana büyük görünecek dedi aynen benim suan canımı sıkan yer için burda şiş gidecek kavis olacak dedi bakalım ben fazla sabırsızım galiba. üstelik bilinçli bi sabırsız yani şiş olacağını zamanla seklini çıkacağını bile bile bu kadar üzüldüm hatta ağladım bile. Atel çıkar çıkmaz istediğini görmek istiyosun beklemek zorundayım 1 ay dolsun bakalım dünden beri masaj yapıyorum ama mandallama hareketini çok yapmıyorum daha çok burun sırtını ve ucunu kaldırma hareketini yapıyorum çünkü ucu hala şiş uyuşuk acıyo. ama gerçekten bana çok kavisli bi burun yakışmazdı sanmıyorum ve bende çok sevmiyorum zaten. ( burunocum sözüm meclisten dışarı sakın yanlış anlama ) bana çok derin kavisler böyle oyuk olan kaydırak gibi görünüyo zevk meselesi ben o yüzden conser91 in burnunu çok beğendim mesela alnınla burnun arasında kavis var burnunun ortasında değil ama eski ameliyat olmadan önceki fotona baktım orda da var o kavis yani conser91 ciğim o senin kendi güzelliğinmiş çıkntıyı da alınca çok güzel olmuş neyse hepimiz olduk kurtulduk Allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar

Merak etme fazla değil ama azıcık kavislenir

Sen ameliyat olalı ne kadar oldu tatlım? Doktor yüz üstü yatmaya falan izin verdi mi? Ben sormayı unuttumda...

gökcecim ya ben basımın altına 3 yastık koyuyorum dönemiyorum zaten cok yüksek oluo:))
bide tam dönücem derken yan tarafımda hafif bi agrı ve baskı hissediyorum bide bnde cok deli yatıyorum
o yastıkarı kaldrıp tek yastık yatarsam kesin yüzüstü yatarım sırt üstü yatmak bnm sırtıma ii geldi ya bide cok sırt agrım oluyodu gecti:))
ben halen burnumla haşır neşir olamadım yahuu:))
ama insan bi zmn sonra ameliyat oldugunu bile unutuyo:)) senin bi sonraki randevun ne zmn tatlım

Son düzenleme:

tatlım ilk haline bakıp sakın üzülme cnkü sisler hic ummadıgın kadar cabuk geciyo ama işte ameliyat sonunda hepimiz bazı zmnlar aglıyorz bunalıma giriyoruz cnkü 20 küsür yıllık alıstıgın burnu bi anda kaybetmek insana cok zor gelio acıkcası şöyle düsün insan sacını farklı bi renge boyattıgın da bile yadırgıyo
bnm sisliklerim cok fazlaydı kemal hoca hatta normalden fazla sismissin dedi
ama dualar sayesinde de tabi o sislikler bile gecti
2 hafta aynalara bakma cnm senden bunu istiyorum hayatı kendine zehir etme ltfen cnkü 2 hafta sonraki degişime inan sen bile sasırıcaksın ve eski burun seklini bile unutucaksın
ilk baslarda ben hayatı kendime zehir ettm ama bosuna yapmısım suan eski burun seklimi bile unuttum gercekten hatırlamıyorum nasıldı
bugünlerde ltfen kendine bol bol sifa duası filan oku gercekten hem moral buluyosun hemde daha cabuk iyilesiyosun:))
bizde burdan dua ederiz insallah ama sen bu 2-3 hafta o sekle takılma inan cok değisiyo

Son düzenleme:

Sağol canım Allah razı olsun ne diyim inan düne göre bile suan çok iyiyim benim burnum da kırık vardı o yüzden de burun sırtımda hafif bi çıkıntı vardı kemal bey burnun çok kibar bu çıkıntı da kırık yüzünden burnunun düşük gibi görünmesi de kırık yüzünden dedi yoksa beni gören burnunda ne var saçmalama falan diyodu suan o çıkıntıyı almış beni rahatsız edende oydu zaten. ben özellikle kavis istemedim. şahsi fikrim bence düz kemikli burunların daha karakteristik durduğu düşünüyorum. en azında kendi yüz hatlarım için. bi de şimdi kendi burnumdan dolayı sürekli tv de kilerin burunlarına bakıyorum sizde de olmuştur herhalde hepsinin düz geliyo mesela Beren Saat, Ceyda Ateş, Hazal Kaya , Berrak Tüzünataç ki o kızı çok güzel buluyorum neyse ben çok masaj yapıyorum acaba elim hep burnumda dr da dedi elin gittikçe yap diye. Kızlar çok önemli bişey söylicem benim bacağım kırıldı ordan biliyorum kırılan zarar gören kemik yapısı kendini onarmak için kallus diye bişey oluşturuyo o bölgeyi çevreleyen bi tabaka gibi. netten araştırın okursunuz kol bacak kırıklarında o kallus zamanla törpüleniyomuş ağırlık kaldırdıkça falan ama burunda böyle bişey olamayacağı için biz masaj yapıyoruz o kallus çıkıntı seklinde kalmasın diye ya tam anlatamadım netten bakın burnumuza gelen tek ağırlık hava ee bununda törpüleyecek bi etkisi yok o yüzden masaj çok önemli arkadaşlar ihmal etmeyin aman haa..

ben eve ilk geldiğimde o bahsettiğim kırıktan dolayı olan çıkıntım sanki hala duruyo gibiydi ben ona çok üzüldüm asıl çünkü kemal o çıkıntıyı aldığımda mecburen hafifde olsa kavis olusacak dedi ben de madem öyle sadece o kadar la kalsın extra bi kavis vermeyin dedim işte dün sanki aldım dediği çıkıntıyı daha doğrusu şişliği görünce sinirimden ağladım neyse bugün çok iyiyim tavsiye uyucam en az 3 hafta sonra burnum için yorum yapıcam.

bnde düz bi burun istemiştim kemal hocadan bazı zmnlar keske kavisli olsun dediğim bile olmustu ama zmn o düzlük bile oturuyo yüzüne
düz ve kısa burunları seviyorum bnde galiba bnada kavis gtmezdi die düsünüyorum kemer alındıktan hemen sonra olusan bi kavisi cok yadırgardım galiba:))
burun kemerindeki o cıkıntı sisliktir cnm hem gercekten önceden ameliyat olan bi kişide gördüm ya bilmiyorum cok hafif bi kavis geldi düz burnuna
bugün cok iyi olmana cok sevindim tatlım ayrıca verdiğin bilgiler için cok saol arastırıp ögrenicem cok ii oldu paylastıgın
peki masajı günde ortalama kac kez ne kadar süreyle yapıyosun
bide ben kemik kırıgının cabuk gecmesi için kemik suyunu yemeklerde kullanmaya calısıyorum (daha dogrusu annecim yapıo:) faydası olurmu acaba:))

Son düzenleme:

Bencede daha cok erken benim ilk günlerde burnum cusss denilcek kadar fenalardaydi suan sanki uykumda tekrardan ameliyat olmuş gibi acayip değişti bekle yani cok degiscek

ilsen cnm senin burnun ilk çıktığındada çok güzeldiki :) bende bu kdar kavis istememiştim ama burun ucum cok şiş sanırım inş iner düzelir bakalım bu arada haftaya hangi gün gidiceksin bende gidip şu masaj işini iyce öğrenicem çünki burnumda eğrilikler hissediyorum onları sorucam.

tatlım nasılsın bugün ya kusura bakma albümünde bi deliyle ugrastım:/
ne garip insanlar var ya neyse cnm burun ucu cok yukarda olunca burnun dha kavisli bibi oluo burun ucun indikce o kavisli sandigin görüntü düzlesecek:))

_iyim tatlım çok şükür :) sorma yaa herkeze acık yaptım hani bi foto olsun diye arayanlara... kendimi iyi hissediyorum ama şu masaj korkutuyo beni doru yapamazsam die :/ burun ucumda inicektir bencede gördüğüm herkezde indi daha düz bi burnuşum olcak inşş :) ama siz burnunuzu nasıl korudunuz yani ben suan cok rahat hissediyorum kendimi öle bişeyden cekinmiyorum acaba dikkat etmem gereken seyler varmı bu dönemde ? hala 3 yastıkta yatıyorum kimseye yalaşmıyorm flan ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…