ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım bence gerek yok 3 yastığa bosa boynun ağrır drn öyle dediyse bilemem ama ne faydasını görürsün ne zararini

cnm ben korunma duası okudum hergün kazalardan nazardan filan korunmak için:))
özel olarak da basımı fazla egmedim kücük cocukları pek fazla kucagına alma cnm cnkü bu dönemde biraz skıncalı olabiliyolar
bide burunun acıyomu
mesela bnm yüüzümü yıkarken bile acıyodu biraz daha dikkatli yıkıyodum ben halen 3 yastıkla yatıyorum ama sırtımı filan agrtmadı ndense bi sikayetim olamadıgı için halen öyle devam ediyorum cok sıcak ve cok soguk suyla bnyo yapma bide cnm:))

Eeeee ya huyundan ya suyundan

beni takip ettigini biliyodum zaten söylemene gerek yok neyin yarışındasın anlamadım
bna yazılan msja bile sen cvp veriyosun komik hareketler bunlar neyse sen bizi bu ergen hareketlerinle hep güldür olurmu

Son düzenleme:

tatlım burnum acıyo ama cok degil cnm burun kanatlarım normale cok yakın sanırım hiissediyorum onları burun ucum çok şiş birde kemer kısmı garip çok şiş degil sanırım ama dokununca agrıyo tabii.... ayrıca korunma duasını sen paylaşmıştın onu bende okuyorum çok teşekkür ederim onun içinde :)) inşş bende bir ayı rahtca atlatırım

beni takip ettigini biliyodum zaten söylemene gerek yok neyin yarışındasın anlamadım
bna yazılan msja bile sen cvp veriyosun komik hareketler bunlar neyse sen bizi bu ergen hareketlerinle hep güldür olurmu

Canım inşallah düzelcek

paylasmıstım cnm yine yazarım istersen özel msj olarak sna burun ucu şişliği en son iniyo malesef(
ins. atlatıcaksın cnm sen merak etme:))

Allah'ım Allah'ım! Ameliyat sonrası bir kez dahi kanamayan burnum 36. gününde kanadı. Öyle foşur foşur değil ama bir taraf kanadı! Ben mi bir şey yaptım acaba? Böyle bir şey yaşayanınız var mı? İçine bakıyorum her iki delikte de kan var. Noluyor ya? Çok panik oldum

Dualarınızı esirgemeyin, ne olur!

hayırdır insallah tatlım cok mu bastırdın acaba burnuna
bnmde bi keresinde masaj yapıyım derken kanamıstım hemde beya bi kanadı
bisey olmamıstır Allahın izniyle dua ederiz tabi cnm

Bugün Perşembe gecesi ben sana ve tüm zor durumda olanlar icin dua edicem. Gecmis olsun inanki cok üzüldüm drunu hemen ara bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…