Mis bizimlede paylasirmisin rica etsem benim inancım sonsuz dualara
hayırdır insallah tatlım cok mu bastırdın acaba burnuna
bnmde bi keresinde masaj yapıyım derken kanamıstım hemde beya bi kanadı
bisey olmamıstır Allahın izniyle dua ederiz tabi cnm
Bugün Perşembe gecesi ben sana ve tüm zor durumda olanlar icin dua edicem. Gecmis olsun inanki cok üzüldüm drunu hemen ara bence
Bugün Perşembe gecesi ben sana ve tüm zor durumda olanlar icin dua edicem. Gecmis olsun inanki cok üzüldüm drunu hemen ara bence
Septumda kanayan yer... Işık tutup baktım, feci görünüyor :/ Kendi kendimi nazar ettim resmen ya!
İyi ki varsın!Seninle daha kolay bu süreç canım benim! Öyle uzaktan yardımcı olmaya çalışmak, tanımadığın birine dua etmek... Çok yüce şeyler! Allah razı olsun senden...
sen iyiki varsın tatlım bnm karsılıklı böyle duygular:)))
Allah hepimizden razı olsun ve gönlündekini versin insallah
biribirimzi ailemizden bile daha ii anlıyorz bazen:))
insallah bisey olmamıstır tatlım burnuna hafif bastırdın galiba oyüzdden kanamıstır bnmde öyle dönem dönem kanamalarım olmustu
galiba bastırdgmzdan oldu bide nazarda vardır mutlaka
öptüm seni cok bisey olmamıstr üzme kendini:))
tabiki paylasırım
Bismillâhillezi lâ yedurru maasmihi şeyün fil erdi ve lâ fissemâi ve hüves-semiul alim duasını sabah 3 kere okuyana, akşama kadar, akşam okuyana da, sabaha kadar hiç bela gelmez.
Tehlikeyi önleme duası:
Her sabah üç defa bu duayı okuyanı Hak teâlâ yanmaktan, boğulmaktan ve ani ölümden emin kılar:
Bismillâhi mâ şâallah lâ kuvvete illâ billâh. Bismillâhi mâ şâallah lâ yesűkul hayre illallah. Bismillâhi mâ şâallah lâ yekşifüssűe illallah. Bismillâhi mâ şâallah küllü nimetin minallah. Bismillâhi mâ şâallah el hayrü küllühü biyedillah. Bismillâhi mâ şâallah lâ yasrifüssűe illallah. Bismillâhi mâ şâallah mâ kâne min nimetin fe minallah.
Teşekkür ederim.Allah hepinize acil şifalar versin
Daha dün gitmiştim doktora... Bugün arayamam ki... Kan durdu ama hala var içerde kanlı bölge... Teramiycine sürdün, iyi gelir belki... Duaların için çok tşk ederim
Nolur kafanı takma inanki zararsız bir kanamadir.hem drnu ara bence yarın bu senin en dogal hakkın
Temizlerken çok hırpalıyorum, sanırım o yüzden oldu :/
Nasil temizliyorsun kulak copuylemi
ilsen cnm senin burnun ilk çıktığındada çok güzeldiki :) bende bu kdar kavis istememiştim ama burun ucum cok şiş sanırım inş iner düzelir bakalım bu arada haftaya hangi gün gidiceksin bende gidip şu masaj işini iyce öğrenicem çünki burnumda eğrilikler hissediyorum onları sorucam.
Evet kulak çöpü ve spreyle... Ama canına okuyorum yani :)
Allah'ım Allah'ım! Ameliyat sonrası bir kez dahi kanamayan burnum 36. gününde kanadı. Öyle foşur foşur değil ama bir taraf kanadı! Ben mi bir şey yaptım acaba? Böyle bir şey yaşayanınız var mı? İçine bakıyorum her iki delikte de kan var. Noluyor ya? Çok panik oldum
Dualarınızı esirgemeyin, ne olur!
yok tatlım ya öyle göze batan bi kalkık yok gayet iyi:))
tamam cnm o duayı gercekten güzel sifa duası filanda yazmıstım onlarıda oku istersen
ilsen cnm senin burnun ilk çıktığındada çok güzeldiki :) bende bu kdar kavis istememiştim ama burun ucum cok şiş sanırım inş iner düzelir bakalım bu arada haftaya hangi gün gidiceksin bende gidip şu masaj işini iyce öğrenicem çünki burnumda eğrilikler hissediyorum onları sorucam.
misimissy ben edda26 nın burnuna bayıldııımmm süper olmuş maşallah gördüğüm en güzel burun gerçekten sende görmüşsün conser91 de sende yorum yapmışsınız dimi ama çok süper ya... 40 günlük fotosu bile süperdi demekki 40 günde aslında sekli belli sadece belki biraz daha küçülüyodur zamanla. benim şu çıkıntı gibi gördüğüm şişlikle eğer bastığımda gidiyo buarada, ama elimi çekince gene geliyo. bastırınca gidiyo demiştim ya o zaman edda26 nın burun sırtına benziyo sanki yani inş benziyodurbittim kızın burnuna 10 numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?