ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mis bizimlede paylasirmisin rica etsem benim inancım sonsuz dualara

tabiki paylasırım

Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdi ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim duasını sabah 3 kere okuyana, akşama kadar, akşam okuyana da, sabaha kadar hiç bela gelmez.
Tehlikeyi önleme duası:
Her sabah üç defa bu duayı okuyanı Hak teâlâ yanmaktan, boğulmaktan ve ani ölümden emin kılar:
Bismillâhi mâ şâallah lâ kuvvete illâ billâh. Bismillâhi mâ şâallah lâ yesűkul hayre illallah. Bismillâhi mâ şâallah lâ yekşifüssűe illallah. Bismillâhi mâ şâallah küllü ni’metin minallah. Bismillâhi mâ şâallah el hayrü küllühü biyedillah. Bismillâhi mâ şâallah lâ yasrifüssűe illallah. Bismillâhi mâ şâallah mâ kâne min ni’metin fe minallah.

hayırdır insallah tatlım cok mu bastırdın acaba burnuna
bnmde bi keresinde masaj yapıyım derken kanamıstım hemde beya bi kanadı
bisey olmamıstır Allahın izniyle dua ederiz tabi cnm

Septumda kanayan yer... Işık tutup baktım, feci görünüyor :/ Kendi kendimi nazar ettim resmen ya!

İyi ki varsın! Seninle daha kolay bu süreç canım benim! Öyle uzaktan yardımcı olmaya çalışmak, tanımadığın birine dua etmek... Çok yüce şeyler! Allah razı olsun senden...

Bugün Perşembe gecesi ben sana ve tüm zor durumda olanlar icin dua edicem. Gecmis olsun inanki cok üzüldüm drunu hemen ara bence

Daha dün gitmiştim doktora... Bugün arayamam ki... Kan durdu ama hala var içerde kanlı bölge... Teramiycine sürdün, iyi gelir belki... Duaların için çok tşk ederim

Bugün Perşembe gecesi ben sana ve tüm zor durumda olanlar icin dua edicem. Gecmis olsun inanki cok üzüldüm drunu hemen ara bence

Daha dün gitmiştim doktora... Bugün arayamam ki... Kan durdu ama hala var içerde kanlı bölge... Teramiycine sürdün, iyi gelir belki... Duaların için çok tşk ederim

sen iyiki varsın tatlım bnm karsılıklı böyle duygular:)))
Allah hepimizden razı olsun ve gönlündekini versin insallah
biribirimzi ailemizden bile daha ii anlıyorz bazen:))
insallah bisey olmamıstır tatlım burnuna hafif bastırdın galiba oyüzdden kanamıstır bnmde öyle dönem dönem kanamalarım olmustu
galiba bastırdgmzdan oldu bide nazarda vardır mutlaka
öptüm seni cok bisey olmamıstr üzme kendini:))

HASTALAR İÇİN ŞİFA DUÂLARI

(Üçer defa okumalı)

1-(Bismillâhi erkîke min külli şey'in yü'zîke ve min şerri külli nefsin ev aynin hâsidin Allâhü yeşfike).

Manası: "Seni rahatsız eden herşeyin şerrinden Allah adıyla sığınırım. Her nefsin kötülüğünden, her hasetçi gözün şerrinden sana ancak Allah şifa verir (veya versin)." demekdir.

2-(Bismillâhi erkîke min külli şey'in v-Allâhü yeşfîke min dâin fike min şerr'in-neffasâti fi-l-ukadi ve min şerri hâsidin izâ hased).

Manası: "Allah adıyla her şeyin şerrinden senin namına sığınırım. Allah sende olan her hastalığa şifa versin. Düğümlere üfleyen sihirbazların, haset ettiği vakit hasetçinin şerrinden de Allah seni korusun." demekdir.

3-(Bismillâhi eûzü bi ızzetillâhi ve kudretihî min şerri mâ ecidü ve ühâzirü).

Manası: "Allah adıyla... hissettiğim ve çekindiğim şeylerin şerrinden Allanın izzet ve kudretine sığınırım." demekdir.

4-(Allâhümme Rabbe'n-nâsi ezhib'il-be'se; işfî en- te'ş-şâfî lâ şifâe illâ şifâeke şifâen lâ yuğâdirü sakamen).

Manası: "Allahım! Ey insanların Rabbi! Sıkıntıyı gider. Şifa ver. Zira sen şifa verensin. Senin verdiğin şifadan başka şifa yoktur. Senin şifan hastalık bırakmaz." demekdir.

HASTAYA OKUNACAK DUÂ

(Üç kere okuna)

(Allâhümme salli âlâ Seyyidinâ Muhammedin tıb-bi'1-kulûbü ve devâihâ, ve âfiyet'eli'bdâni ve şifâihâ ve nûri'l-ebsâri ve zıyâihâ).

Manası: "Allahım! Kalblerin tıbbi ve şifası olan, bedenlerin afiyeti ve şifası olan, gözlerin nur ve ziyası olan efendimiz Muhammed (S.A.S.)'e rahmet et." demekdir

İnşallah tatlım benim inşallah!

Teşekkür ederim.Allah hepinize acil şifalar versin

cnm kemal bey önce haftaya bugün yani çarşamba bi gel istersen dedi sonra çarşamba kalabalık ( bi de 09.30 da başlıyo ya muayene ) salı da gelebilirsin dedi ben salı günü gitmeyi düşünüyorum istersen sende salı gel görüşelim en azından ezgiye de söyle asıl onu çok merak ediyorum çünkü o da benim gibi düz bi burun istemişti hatta hiç belli bile olmasın demiş o kadar yani benimki belli olsun valla güzel dursun da sol tarafımın şişi indi ama sağ tarafım baya şiş sola göre. kızlar ben sürekli masaj yapıyorum kemal bey 20 ser kez yap dedi her hareketi ben bazen 40 bile yapıyorum bi tek burun ucunu iki parmakla sıkma işini çok yapamıyorum olduğu kadar çok şiş çünkü. neyse sana da uyarsa kesin salı gelin canım görüşelim

ben de bugüne kadr teramasille temizleme haricinde hiç ellememiştim bugün burun deliklerimin kenarlarında kalan kabuklar verdı sizde de olmuştur onları alım dedim sağ tarafım iyileşmemiş galiba kanadı çok az çünkü ben yoldum ondan eşimde oynama o senin etine yapışık hala dedi öyle bıraktım umarım yanlış bişey olmamıştır :S

yok tatlım ya öyle göze batan bi kalkık yok gayet iyi:))
tamam cnm o duayı gercekten güzel sifa duası filanda yazmıstım onlarıda oku istersen

misimissy ben edda26 nın burnuna bayıldııımmm süper olmuş maşallah gördüğüm en güzel burun gerçekten sende görmüşsün conser91 de sende yorum yapmışsınız dimi ama çok süper ya... 40 günlük fotosu bile süperdi demekki 40 günde aslında sekli belli sadece belki biraz daha küçülüyodur zamanla. benim şu çıkıntı gibi gördüğüm şişlikle eğer bastığımda gidiyo buarada, ama elimi çekince gene geliyo. bastırınca gidiyo demiştim ya o zaman edda26 nın burun sırtına benziyo sanki yani inş benziyodur bittim kızın burnuna 10 numara

sağol canım sen ameliyat olmadan öncede beni gördün o zaman da beğeniyodun burnumu senin burnunda şişlikler indikçe inş çok daha fazla kavislenmez böyle kalsa iyi bence. dediğim gibi salı gidicem sende o gel görüşürüz burada edda26 nın fotolarını görmelisin gördüğüm en güzel burun..

edda26nın doktoru da mı kemal bey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…