ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar amelyat olduktan sonra agrıyomu agrıyosa ne kadar uzun sure agrıyo bıde sızın dedıgın o masajı nekar sure yappıyosun ne zamana kadar yapıcaksınız

yok değil edda26 başka bi sehirde unuttum şimdi ama yakup diye bi dr a olmuş farklı bi şehirde yani ama süper ötesi gerçekten.

İlksencim bende gordum gercekten cokk guzelll burnu bende oyle istiyordum ama cok kavisli cıktı burnum :) ama o burun o yüz hatlarina super uymus bize uymazdi Birde o fotoda makyaj ışık cok iyi ayarlanmis gibi onunda guzellige katkisi varr :))) cnm bende salı geliyim ozman masaj yapamiyorum onu sorucam iyce kac gibi gidelim salı cnm ?

ya kızlar amelyat olduktan sonra agrıyomu agrıyosa ne kadar uzun sure agrıyo bıde sızın dedıgın o masajı nekar sure yappıyosun ne zamana kadar yapıcaksınız

Agrı senin dayanikliligna göre ama cogunun hic agrisi olmuyo gercekten agrisiz bi ameliyat... İlac bile kullanmiyosun o kadar yani ... Masaj 1.5-2 ay yap diyor doktor ama burna göre sanirim sislikler inmezse 6 aya kadar yapabilirsin

cnm bence salı sabahı gidelim gene daha iyi olur sen ezgiyi de ara bende tlf yok o da gelsin uygunsa onunla da görüşmüş oluruz. ben full masaj yapıyorum elim burnumdan inmiyo valla eskiden çıkıntımın olduğu yeri bastıra bastıra eziyorum yayıyorum resmen. Annem tlf anlatıyorum ist da çünkü ailem çok uğraş ma sen bozcan bu sefer diyo 6 hafta süremiz var kızlar maksımum kaynama bu süreçte sekil alıyo o yüzden yapıyorum şu şişliklerden bi kurtulsak anyayı konyayı görsek iyi kötü ortaya çıksa. benim şuan bi tarafım ın şişi inmiş bi tarafım hala şiş bi tuhaf gibi yani 40 günün dolmasını bekliyorum kızlar Allh'ım hepimizin gönlüne göre versin

ben tekrar baktım senin için eskişehirde osmangazi üniv.de yakup diye bi dr olmuş soyadını bilemiyorum ama sana şehrini ve hastanesini söylim dedim.

teşekkür ederim,tamam anımsadım o doktoru ben.not ettiğim doktorlar arasındaydı

Son düzenleme:
evet cnm ya gercekten güzel olmus masallah tabi beya dogal da duruyo biliyomusun o cıkıntı bnde de var işin garip tarafı burnum acıldıgında hcbisey yoktu:/
sonradan öyle bi cıkıntı olustu ama bazen iniyo bazen cıkıyo gbi kemal beye sordum bu gecer dedi hemen arakasından sislikler indikten sonra hafif cıkıntılar olabilir bunlar lokal anesteziyle alınır dedi
insallah gerek kalmaz cnm işin kötü tarafı 3 ay burda yok
ufak bi cıkıntı gibi ama can sıkıyo işte:/
iyilesmek kişine göre değisiyomus masallah eda cabuk atlatmıs insallah bizde hemen atlarz

aslında dogal bi burun
biraz uzunmu sanki ya bna öyle geldi kalın gbi
ama bnde hafif kalın burnu severim:))

ben de yapay burunları sevmiyorum zaten,yapay derken estetik olduğu belli olanları yani. yok kızın burnu uzun değil kısa,ikinci resimde makyajından ötürü bence uzun gibi çıkmış ama ilk resimdeki hali çok iyi bence

benim ilk atel çıktığında çok daha belirgindi eve gelir gelmez akşama kadar bastırarak masaj yaptım biraz gitti ama şuan senin gibi hafif de olsa var bana da kemal bey ora gidecek hafif kavis olcak dedi ama bakalım senin tam kaç gün oldu ameliyat olalı yani seninki hala duruyosa bende boşa beklemim duracak demek ki :S amann ya zaten ben o çıkıntıyı aldırmak için ameliyat oldum eşim sitem ediyo artık neyinden rahatsızsın anlamıyorum diyo. bi tarafım şiş bir tarafım inmiş dedim ya eşim de farkında eğer şişliktense ve ora inerse tamam diyo iki taraf birbirinden farklı böyle kalırsa.... dedi bende o farlılık kesin şişlikten dedim bi burun deliğim zayıf biri şiş olan daha tombiş tok duruyo.

yaa kızlar ben bugünden itibaren karar aldım burun sayfasını kapatıyorum Allah'a şükür çok iğrenç bi sonuçla karşılaşmadım - karşılaşmadık şu süreçte de herkeeesss beklememiz gerektiğini söylüyo o zaman bekleyelim ve görelim çırpınmanın alemi yok akışına bırakalım diyorum ...

Tmm cnm ezgiyde haber veriyim sali sabah orda olalim bendede sikintilar var kikirdak oynuyo dokundukca gidip goruselim

Agrı senin dayanikliligna göre ama cogunun hic agrisi olmuyo gercekten agrisiz bi ameliyat... İlac bile kullanmiyosun o kadar yani ... Masaj 1.5-2 ay yap diyor doktor ama burna göre sanirim sislikler inmezse 6 aya kadar yapabilirsin

tesekkur ederım buruno ben cok ıstıyorum yapmayı ama esım ıstemıyor ne yapıcam bılmıyorum adam buruna baska yonden bakıyor

tesekkur ederım buruno ben cok ıstıyorum yapmayı ama esım ıstemıyor ne yapıcam bılmıyorum adam buruna baska yonden bakıyor

ona anlatmya calış cnm hani rahatsız oldugunu ameliyat olunca daha huzurlu olcagını... mesela ben kemer yüzünden saçlarımı toplayamazdım sanki toplayınca direk ora öne cıkıyomus gibi gelirdi özgüven eksikliğide oluyo bunlar pskolojık yanı birde saglıkla alakalı sorunlarda yaratıyo düzgün olmayan burunlar sende nefes problemi varsa ordan yaklaş eşine bence cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…