edda26nın doktoru da mı kemal bey?
yok değil edda26 başka bi sehirde unuttum şimdi ama yakup diye bi dr a olmuş farklı bi şehirde yani ama süper ötesi gerçekten.
ya kızlar amelyat olduktan sonra agrıyomu agrıyosa ne kadar uzun sure agrıyo bıde sızın dedıgın o masajı nekar sure yappıyosun ne zamana kadar yapıcaksınız
İlksencim bende gordum gercekten cokk guzelll burnu bende oyle istiyordum ama cok kavisli cıktı burnum :) ama o burun o yüz hatlarina super uymus bize uymazdi Birde o fotoda makyaj ışık cok iyi ayarlanmis gibi onunda guzellige katkisi varr :))) cnm bende salı geliyim ozman masaj yapamiyorum onu sorucam iyce kac gibi gidelim salı cnm ?
edda26nın doktoru da mı kemal bey?
ben tekrar baktım senin için eskişehirde osmangazi üniv.de yakup diye bi dr olmuş soyadını bilemiyorum ama sana şehrini ve hastanesini söylim dedim.
evet cnm ya gercekten güzel olmus masallah tabi beya dogal da duruyo biliyomusun o cıkıntı bnde de var işin garip tarafı burnum acıldıgında hcbisey yoktu:/misimissy ben edda26 nın burnuna bayıldııımmm süper olmuş maşallah gördüğüm en güzel burun gerçekten sende görmüşsün conser91 de sende yorum yapmışsınız dimi ama çok süper ya... 40 günlük fotosu bile süperdi demekki 40 günde aslında sekli belli sadece belki biraz daha küçülüyodur zamanla. benim şu çıkıntı gibi gördüğüm şişlikle eğer bastığımda gidiyo buarada, ama elimi çekince gene geliyo. bastırınca gidiyo demiştim ya o zaman edda26 nın burun sırtına benziyo sanki yani inş benziyodurbittim kızın burnuna 10 numara
Kızlar ben de burnumun şu kadınınki gibi olmasını istiyorum yaa.
Eki Görüntüle 495283
Eki Görüntüle 495290
aslında dogal bi burun
biraz uzunmu sanki ya bna öyle geldi kalın gbi
ama bnde hafif kalın burnu severim:))
bende aynen katılıyorum kısa ve kalkık burun güzel burun demek sanıo bazıları.
kızlar foto ekledim :) 10 gün geride kaldı
geçmiş olsun,güzel bir burnun olmuş. yalnız içinde sorun varmıydı burnunun nefes alamama gibi?
evet cnm ya gercekten güzel olmus masallah tabi beya dogal da duruyo biliyomusun o cıkıntı bnde de var işin garip tarafı burnum acıldıgında hcbisey yoktu:/
sonradan öyle bi cıkıntı olustu ama bazen iniyo bazen cıkıyo gbi kemal beye sordum bu gecer dedi hemen arakasından sislikler indikten sonra hafif cıkıntılar olabilir bunlar lokal anesteziyle alınır dedi
insallah gerek kalmaz cnm işin kötü tarafı 3 ay burda yok
ufak bi cıkıntı gibi ama can sıkıyo işte:/
iyilesmek kişine göre değisiyomus masallah eda cabuk atlatmıs insallah bizde hemen atlarz
cnm bence salı sabahı gidelim gene daha iyi olur sen ezgiyi de ara bende tlf yok o da gelsin uygunsa onunla da görüşmüş oluruz. ben full masaj yapıyorum elim burnumdan inmiyo valla eskiden çıkıntımın olduğu yeri bastıra bastıra eziyorum yayıyorum resmen. Annem tlf anlatıyorum ist da çünkü ailem çok uğraş ma sen bozcan bu sefer diyo 6 hafta süremiz var kızlar maksımum kaynama bu süreçte sekil alıyo o yüzden yapıyorum şu şişliklerden bi kurtulsak anyayı konyayı görsek iyi kötü ortaya çıksa. benim şuan bi tarafım ın şişi inmiş bi tarafım hala şiş bi tuhaf gibi yani 40 günün dolmasını bekliyorum kızlar Allh'ım hepimizin gönlüne göre versin
Agrı senin dayanikliligna göre ama cogunun hic agrisi olmuyo gercekten agrisiz bi ameliyat... İlac bile kullanmiyosun o kadar yani ... Masaj 1.5-2 ay yap diyor doktor ama burna göre sanirim sislikler inmezse 6 aya kadar yapabilirsin
tesekkur ederım buruno ben cok ıstıyorum yapmayı ama esım ıstemıyor ne yapıcam bılmıyorum adam buruna baskayonden bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?