ben de yapay burunları sevmiyorum zaten,yapay derken estetik olduğu belli olanları yani. yok kızın burnu uzun değil kısa,ikinci resimde makyajından ötürü bence uzun gibi çıkmış ama ilk resimdeki hali çok iyi bence
kızlar foto ekledim :) 10 gün geride kaldı
benim ilk atel çıktığında çok daha belirgindi eve gelir gelmez akşama kadar bastırarak masaj yaptım biraz gitti ama şuan senin gibi hafif de olsa var bana da kemal bey ora gidecek hafif kavis olcak dedi ama bakalım senin tam kaç gün oldu ameliyat olalı yani seninki hala duruyosa bende boşa beklemim duracak demek ki :S amann ya zaten ben o çıkıntıyı aldırmak için ameliyat oldum eşim sitem ediyo artık neyinden rahatsızsın anlamıyorum diyo. bi tarafım şiş bir tarafım inmiş dedim ya eşim de farkında eğer şişliktense ve ora inerse tamam diyo iki taraf birbirinden farklı böyle kalırsa.... dedi bende o farlılık kesin şişlikten dedim bi burun deliğim zayıf biri şiş olan daha tombiş tok duruyo.
yaa kızlar ben bugünden itibaren karar aldım burun sayfasını kapatıyorum Allah'a şükür çok iğrenç bi sonuçla karşılaşmadım - karşılaşmadık şu süreçte de herkeeesss beklememiz gerektiğini söylüyo o zaman bekleyelim ve görelim çırpınmanın alemi yok akışına bırakalım diyorum ...
masallah:)))) makyajda yapılmıs cok güzel olunmus taklım:)))
evet tatlım dün dışarı cıktım sevgilimle yine :) cıkarkende biraz makyaj yapayım dedimkendimi daha iyi hissettim :)
:))) cok güzel ya masallah sevgilin gözlerini alamıyodur smdi senden^^
burunlarımız bizle oyun oynuyo cnm bnce bigün kalkıyosun sislikler inmiş bigün kaldkıyosun full sissin burnumda o cıkıntıda öyle:/
ama bnce bütüm sislikler burun ucuna inince oluo o görüntü sinir edio insanı
buarada bi kzın fotosuna baktım düz burnu kavislenmiş yıl sonra filan anlamadım ben pek bu işi cnm ya:))
bide sislikler her ii tarafta aynı olmuo merak etme cnm o zmnla düzelio insan bu ameliyatı olduktan en cok ailesini bıktırıyo bncee:))
annemler burun muhabettimden bıkmıs durumdalar
evt cnm cok bariz anlasılan burunlar güzel olmuyo
özlem yıldız mahvetti kendini ne kadar güzeldi oysaki:/
birazda yüz stiline göre degisio bnce bazılarına kısa bazılarına uzun burun daha ii gidiyor
burun dudak mesafeside cok önemli eger dudaklar inceyse de fazla kısa bi burun gtmio bnce cnkü o ara cok acılıyo
daha cok kıskandıgını söylüyo :))
kızlar ben ameliyat olalı 25 gün oldu masaj yapınca acıo burnm ve burnumn ucu normalmi sizce çok panik yaptım yaa..
arkadaşlar genelde 1000 tl civarı fiyat verilmiş sanırım fazla söyleme ihtimalleri var mı, eğer bana fazla derlerse çok kötü hayal kırıklığına uğrarım...
daha cok kıskandıgını söylüyo :))
siz kötü deyince bi bakim dedim özlem yıldızı ben çok güzel bulurdum halbuki ama gerçekten biraz fazla kısa kalmış burnu sanki ama gene de gzel kadın ya Allah için.
Tanyeli gelince de ameliyatsız hali daha fece bence ameliyat kurtarmış onu... ben ikisininde burunlarının estetik olduğunu bilmiyordum sizden öğrendim bi de ne zaman kendim ameliyata karar verdim sonra bi baktım meğer herkes estetikmiş arkadaş :))
evt cnm var en fazla 1200
akışına bırakım dedim ama laf gene bütün gün bi ayna karşında bi pc başındaydım. Sorma valla bende hem ailemi hem kocamı bıktırdım aynı şeyleri çevir çevir sor anlat adam isyanlarda valla :)) ki % 100 estetiğe karşı bi kocam bu ameliyata ikna edene kadar öldürdü beni sonra burnumda kırık olduğunu duyunca ses etmedi artık şimdi de o gayet beğeniyo zaten fazla oynamasını asla istemiyodu bigün bana ' ben karımın yüz ifadesi değişsin istemiyorum ' dedi dediği gibi de oldu burnumun sadece kırıkdan dolayı olan kusuru gitti ben aynıyım sevinim mi üzülim mi bilmiyorum bilmeyen kimse burnumda değişiklik olduğunu farketmedi daha yüzün şiş sanki niye diyolar
teşekkr ederim 2000-3000 demesinde ameliyattan çok fiyatından korkar oldum yaa hayy allahım..
kızlar ben ameliyat olalı 25 gün oldu masaj yapınca acıo burnm ve burnumn ucu normalmi sizce çok panik yaptım yaa..
:)) cok güzel yaaaa masallah tatlımmm:))
darısı bizim basımıza insallah:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?