ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.. ilk sayfadan son sayfaya kadar tüm msjları okudum burun estetiği hakkında ne kadar güzel bilgiler vermişsiniz.. bende burnumdan estetik olmak istiyorum haftaya gazi hastanesine gidecm bakalım umarım bende sizin kadar şanslı olurum :) çok korkuyodum aslında,yazıları okuyunca bu haftasonunu nasıl gecircem bilemedim sabırsızlanıyorum.. malesef nefes problemi yanında burnumda kemer var benmde.. sizede çok çook gecmiş olsun

evt cnm cok bariz anlasılan burunlar güzel olmuyo
özlem yıldız mahvetti kendini ne kadar güzeldi oysaki:/
birazda yüz stiline göre degisio bnce bazılarına kısa bazılarına uzun burun daha ii gidiyor
burun dudak mesafeside cok önemli eger dudaklar inceyse de fazla kısa bi burun gtmio bnce cnkü o ara cok acılıyo

burunlarımız bizle oyun oynuyo cnm bnce bigün kalkıyosun sislikler inmiş bigün kaldkıyosun full sissin burnumda o cıkıntıda öyle:/
ama bnce bütüm sislikler burun ucuna inince oluo o görüntü sinir edio insanı
buarada bi kzın fotosuna baktım düz burnu kavislenmiş yıl sonra filan anlamadım ben pek bu işi cnm ya:))
bide sislikler her ii tarafta aynı olmuo merak etme cnm o zmnla düzelio insan bu ameliyatı olduktan en cok ailesini bıktırıyo bncee:))
annemler burun muhabettimden bıkmıs durumdalar

akışına bırakım dedim ama laf gene bütün gün bi ayna karşında bi pc başındaydım. Sorma valla bende hem ailemi hem kocamı bıktırdım aynı şeyleri çevir çevir sor anlat adam isyanlarda valla :)) ki % 100 estetiğe karşı bi kocam bu ameliyata ikna edene kadar öldürdü beni sonra burnumda kırık olduğunu duyunca ses etmedi artık şimdi de o gayet beğeniyo zaten fazla oynamasını asla istemiyodu bigün bana ' ben karımın yüz ifadesi değişsin istemiyorum ' dedi dediği gibi de oldu burnumun sadece kırıkdan dolayı olan kusuru gitti ben aynıyım sevinim mi üzülim mi bilmiyorum bilmeyen kimse burnumda değişiklik olduğunu farketmedi daha yüzün şiş sanki niye diyolar

siz kötü deyince bi bakim dedim özlem yıldızı ben çok güzel bulurdum halbuki ama gerçekten biraz fazla kısa kalmış burnu sanki ama gene de gzel kadın ya Allah için.
Tanyeli gelince de ameliyatsız hali daha fece bence ameliyat kurtarmış onu... ben ikisininde burunlarının estetik olduğunu bilmiyordum sizden öğrendim bi de ne zaman kendim ameliyata karar verdim sonra bi baktım meğer herkes estetikmiş arkadaş :))

arkadaşlar genelde 1000 tl civarı fiyat verilmiş sanırım fazla söyleme ihtimalleri var mı, eğer bana fazla derlerse çok kötü hayal kırıklığına uğrarım...

bnce özlem yıldız cok güzeldi ya burnu yok olmus resme kadının:/
tanyeliyi bilmiyorum ama özlemyıldız için üzüldüm dogrusu ben pınar altug'a sasırdım o da estetikmiş yahuuu:)) ama hc belli olmuo:))
http://www.vidyotv.net/resimler/5473-cnn-turk-burada-laf-cok-programi-ozlem-yildiz-turkiyenin-en-yakisikli-erkegi-tarkan.jpg için Google Görsel Sonuçları
beren saat ve tugbanın büyüksütünün burunları güzel bnce düz ve kısa:))

cnm valla senin içinde zor ama cok degisseydi de sen cok yadırgardın esinde yadırgardı ve esinin yadırgamasını cok üzülürdün bide o taraftan düsün bnce
aslında bnde senin gbiym sanki bi degişiklik yok gbi üzülüyorum ama cok büyük bi değisiklik olsaydı da dha cok üzülürdüm gbi gelio insan cok cok zor alısır
olmazsa sonradan belki hafif bi kavis yaptırabilirsin ama kavisli bi burnu düz burna ceviremezsen bn böyle düsünüp rahatlıyorum:))

kızlar ben ameliyat olalı 25 gün oldu masaj yapınca acıo burnm ve burnumn ucu normalmi sizce çok panik yaptım yaa..

Aciryani burun tam olarak 45 gunde kayniyomus cnm su an derin ve kemigin tam kaynamamistir yapmaya devam et yoksa kallus denilen sey buyume yapabiliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…