ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buruno maşallah kız sana ne güzel olmuş burnun senin.. aman nazar değmesin..:)) ya burnumun ucu hafif acıo gerçer mi acaba

Tesekkur ederimmm :)) gecer acisi sabret bence daha 25 gun olmus kucucuk bi kesik bile 1 hafta sizliyo cnm sisiyo burnumuz kemiginden ayrildi cok normal

Kizlar ben almanyada yasiyorum ve ameliyat olmak istiyorum fakat fiyat ozaman degisiomus galiba dogrumu?

olurmu oyle sey hiç,ayni tr dekiler ne oduyosa sende o kadar odersin,bende belcika yasiyorum,ayni odedim; fiyat degisikligi diye bisey soz konusu degil

arkadaşlar ameliyat olduktan sonra ve alçı ve tamponlar alındıktan sonra ne kadar süre içinde dışarı çıkabildiniz. yani en azından dışarıdaki günlük işlerinizi halledebildiniz mi bide sesinizde değişiklik oldu mu

Ameliyatin 10. gununde burnumdaki bandaj cikarilmisti,sonra hemen disari cikmaya basladim,ama ilk zamanlar sapkayla dolastim,gunese fazla maruz kalmamak icin..sesimde bir degisiklik olmadi

haklısın cnm ben de aynı mantığı ameliyattan önce düşündüm kavisli olursa ve kötü durursa dönüşüm olmaz ama böyle daha risksiz. eski burnuma göre şu 12. günümde bile burnum daha güzel ameliyat olduğuma pişman değilim yani hatta bugünkü durumu bile bana yetiyosa 1 yıl sonra daha da beğenirim gibi geliyo hayırlısı. eşime gelince onun en ufak kötü iması beni yıkardı herkesten çok onun beğenmesi önemli benim için

:)) işte böyle cnm ya bosuna üzüyodun kendini
gün gectikce dhada alısıyosun Allah bizleri hic bir zmn pişman etmesin insallah
cnm bisey sorucam bu kallus bnm aklımı cok karıstrdı masaj yapmazsak sakıncalı mı bn anlamadım:)))

Yeni ameliyat olacaklara tek bir ricam var Gazi Hastanesiymiş yok başka bir devlet hastanesiymiş olmayın. Güzelliğinizi tehlikeye atmayın. Ben yandım siz yanmayın. Doktor iyi diye gittik olduk şu an eski halinden hiç bir farkı yok. Doğru dürüst konuşturmuyorlar bile ne tür bir burun istiyorsun diye böyle saçmalıklara kanmayın. NE OLUR.

Maddi gücünüz yoksa olmayın.
Olan pişman.

Burunu küçültün dedim senin yüze gitmez demişler küçültmemişler,burnu yüze tam ortalayamamıslar,kaldırın dedim kaldırmamışlar,eğrilik vardı onu düzeltmişlerdi oda güç geçtikçe eski haline döndü.
Doğal olmasın bırakın yapan olsun iyi bir burun olsun dedim yok. Eğri büğrü,iki taraftan farklı görünen bir burun bakıyor aynada bana.

AMELİYATI OLDUĞUM GÜNE LANET OLSUN.

canım hangi hastanede oldun bilmiyorum ama bende devlette oldum..
bi yakınım tavsiyesiyle gitmiştim.
demek ki doktorun iyi değilmiş ne diyeyim..
ben çok memnumun doktorumdan..
ilgiside gayet iyi.. iki defa yüzyüze
ameliyattan önce telefonda ve hatta ameliyat masasına yattım narkoz vermeden önce dr tekrar görüştüm konuştum..
ve şuan çok memnumun.. çok doğal görünüyor..
sadece burun ucumla alakalı bi sıkıntım var fakat onuda şişliklere bağlıyorum..
daha çok yeni 1 ay 23 günlük burunum :)
bence herşey dr bitiyor.. nice özelde yaptıran var memnun olanda var olmayanda...

cnm seni cok ii anlıyorum ve bazı yerlerde hak veriyorum malesef devlet hastanesinde öyle yoğun bi ilgi göremiyosun ve zor randevu alıyosun ameliyat öncesinde ise sekil konuusnda pek konusma fırsatın olmuo birazda aklındakini yapıo evet
ama cogumuzda farkındaysan 2 tarafında aynı anda iyilesmemesi problemi var özellikle kemal hocanın hastalarında
ve bu görüntü burnu hafifte olsa yamuk gibi algılatıyor
cıkıntı problemide var kalkık burunlarımızda yok kemal hoca bize beya beya bi dogal bi burun yapmıs anlasılan
bilmiyorum neden böyle oldu tek tesellim ben yapay burunları sevmiyorum eger öyle bi burun olsaydı da cok üzülürdüm
bazı kücük problemler hallediliyomus o cıkıntı ve hafif kalkıklık için ameliyat olmaya gerek yokmus kücük işlemlerle hallediliyomus
yani tek caremiz herzmnki gbi dua etmek ve Allah'a sıgınmak
insallah o işlemlere hic gerek kalmadan atlatrz ve istediğimz burunlara kavusurz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…