buruno maşallah kız sana ne güzel olmuş burnun senin.. aman nazar değmesin..:)) ya burnumun ucu hafif acıo gerçer mi acaba
Kizlar ben almanyada yasiyorum ve ameliyat olmak istiyorum fakat fiyat ozaman degisiomus galiba dogrumu?
olurmu oyle sey hiç,ayni tr dekiler ne oduyosa sende o kadar odersin,bende belcika yasiyorum,ayni odedim; fiyat degisikligi diye bisey soz konusu degil
Gazi demi oldun sen cnm ? Bana bilgi verebilirmisin veya ozelden msn adressini yolarmisin?
hyr canim ben istanbulda oldum 2 ay once,muhammet dilbere
Muhammed dilber ama ozel hastanede oldugu icin ayni fiyat odeniyor ama gazi devlet hastanesi oldugu icin orda sanirim degisik uygama oluyor
arkadaşlar ameliyat olduktan sonra ve alçı ve tamponlar alındıktan sonra ne kadar süre içinde dışarı çıkabildiniz. yani en azından dışarıdaki günlük işlerinizi halledebildiniz mi bide sesinizde değişiklik oldu mu
Aciryani burun tam olarak 45 gunde kayniyomus cnm su an derin ve kemigin tam kaynamamistir yapmaya devam et yoksa kallus denilen sey buyume yapabiliyomus
İns canim benim :) sen gorusmedimi henuz ?
cnm valla senin içinde zor ama cok degisseydi de sen cok yadırgardın esinde yadırgardı ve esinin yadırgamasını cok üzülürdün bide o taraftan düsün bnce
aslında bnde senin gbiym sanki bi degişiklik yok gbi üzülüyorum ama cok büyük bi değisiklik olsaydı da dha cok üzülürdüm gbi gelio insan cok cok zor alısır
olmazsa sonradan belki hafif bi kavis yaptırabilirsin ama kavisli bi burnu düz burna ceviremezsen bn böyle düsünüp rahatlıyorum:))
haklısın cnm ben de aynı mantığı ameliyattan önce düşündüm kavisli olursa ve kötü durursa dönüşüm olmaz ama böyle daha risksiz. eski burnuma göre şu 12. günümde bile burnum daha güzel ameliyat olduğuma pişman değilim yani hatta bugünkü durumu bile bana yetiyosa 1 yıl sonra daha da beğenirim gibi geliyo hayırlısı. eşime gelince onun en ufak kötü iması beni yıkardı herkesten çok onun beğenmesi önemli benim için
Yeni ameliyat olacaklara tek bir ricam var Gazi Hastanesiymiş yok başka bir devlet hastanesiymiş olmayın. Güzelliğinizi tehlikeye atmayın. Ben yandım siz yanmayın. Doktor iyi diye gittik olduk şu an eski halinden hiç bir farkı yok. Doğru dürüst konuşturmuyorlar bile ne tür bir burun istiyorsun diye böyle saçmalıklara kanmayın. NE OLUR.
Maddi gücünüz yoksa olmayın.
Olan pişman.
Burunu küçültün dedim senin yüze gitmez demişler küçültmemişler,burnu yüze tam ortalayamamıslar,kaldırın dedim kaldırmamışlar,eğrilik vardı onu düzeltmişlerdi oda güç geçtikçe eski haline döndü.
Doğal olmasın bırakın yapan olsun iyi bir burun olsun dedim yok. Eğri büğrü,iki taraftan farklı görünen bir burun bakıyor aynada bana.
AMELİYATI OLDUĞUM GÜNE LANET OLSUN.
Misimissymmmmmmmm ne alemdesin tatlım? :) Her şey yolundadır umarım
Ameliyatin 10. gununde burnumdaki bandaj cikarilmisti,sonra hemen disari cikmaya basladim,ama ilk zamanlar sapkayla dolastim,gunese fazla maruz kalmamak icin..sesimde bir degisiklik olmadi
Yeni ameliyat olacaklara tek bir ricam var Gazi Hastanesiymiş yok başka bir devlet hastanesiymiş olmayın. Güzelliğinizi tehlikeye atmayın. Ben yandım siz yanmayın. Doktor iyi diye gittik olduk şu an eski halinden hiç bir farkı yok. Doğru dürüst konuşturmuyorlar bile ne tür bir burun istiyorsun diye böyle saçmalıklara kanmayın. NE OLUR.
Maddi gücünüz yoksa olmayın.
Olan pişman.
Burunu küçültün dedim senin yüze gitmez demişler küçültmemişler,burnu yüze tam ortalayamamıslar,kaldırın dedim kaldırmamışlar,eğrilik vardı onu düzeltmişlerdi oda güç geçtikçe eski haline döndü.
Doğal olmasın bırakın yapan olsun iyi bir burun olsun dedim yok. Eğri büğrü,iki taraftan farklı görünen bir burun bakıyor aynada bana.
AMELİYATI OLDUĞUM GÜNE LANET OLSUN.
tatlım bnmmm sna özel msj attım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?