Canım cevap atıyorum ama gitmiyor yaaa(
yok tatlım görüsmedim( aynı sehirlerde deiliz
o zmna kadar ayrılmazsam görüsücem insallah:))
gelmiş cnm msjın duaların herseyin icin cook saol tatlım bnm Allah senden razı olsun iyiki varsın:))))
İlksen'cim ya ben yarin gidicem kemal beye sali bi isim cikti tatlim eger uygunsa sana sende yrn gelebilirmisin oglen 1.30 muayenesine gidicem egrilik var burnumda
kemal kesin orda yani ??? valla bilemiyorum cnm ya benim çocuklar biliyorsun ayarlayabilirsem olabilir beni görmezsen bil ki salı gidicem mecbur :/ sende eğrilik var bende çıkıntı sinir olmaya başladım iyice ://
Cnm pazartesi muayene gunu ya.. Sali hepimizle ilgilenemeyebilir hem ameliyat gunu yrn 1.30 da gitcem ben sakin oluo baya... Herseyi sorcam bu sefer gidicek bidaha bulamicaz
merhaba, ben salı günü gitsem 3 4 gibi kemal hocayı bulabilirmiyim muayene için yada randevu mu verrler? rica etsem yardımcı olabilirmisin? :)
Araniz kotu mu tatlim bence gorurse ayrilmazsniz :))
Sende canım benimmmmmm iyi ki varsın
ahh tatlım ahh uzakta olunca işte biraz zor oluyo siz görüstünüz darısı bizim basımıza insallah
insallah hepimiz güzel tepkiler alırız:))
tatlım sna msj atmaya calısıyorum gtmio 10 dakikada 1 msj atabiliyorz ya:/
dikişler bazen içerde de eriyebiliyomus
bazı kişilerde de düsüyomus bnde düsdügünde panik olmustum neden düstü die:)))
belki icerde erimiştir tatlım burun için halen sis mi
içerdeki sislik inince düsüyo galiba
Ewet tatlim uzaktaysa zordur ins cok begenir :)) bugun gittik bizde ilksen de gelebildi son kez kemal hocayi gorduk bana oyle masaj yaptiki burnum kopcak sandim :) ben oksuyormusum sadece
Evet canım burun içinde hala şişlik var. Senin tamamen gecti mı ici?
ben geldim kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?