ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bn o cıkıntıyıda takmıyorum cnm ya burun ucuma sinir olmaya basladım bütün sislikler burun ucuna indiği zmn sinir oluyosun
burunda düsme varmıs gbi gelio
aslında bnmde kemal hoca gitmeden bi ugrayasım var gidip bnde diceem ' dogtor bu ne ' die
bilmiyorum ama 3. aya grince ben baska bi doktorada gösteriim diyorum
kemal hoca cok rahat ya hic panik yaptrmıo insanı:)))
her soruna gülümseyerek cvp verio aayy biz burda panikten ölüyorz

Son düzenleme:
ama kemal bey burunonun burnunu çökertmiş anaaaa kız bi çıktı burnu çökmüş girmeden önce yoktu hiçbişe

bnada aynısnı yapmıstı burnumuzu kemal hoca kırıcak bnce:))
ama herkese öyle yapıyomus ya bilmiyorum
bazı doktorlarda sakın ameliyattan sonra burnunuza dokunmayın masaj yapmayın diyo
mesela edanın doktoru hic masaj yaptrmamıs ne güzel

benim de bugün sadece çıkıntı dediğim yeri dokundu baktı falan buruno ya yaptığı gibi yapmadı yani. dediğin gibi o rahat valla olan bize oluyo ama ben söylemedim mi şişecek diye dedi biliyorum ama yine böyle çıkıntı şeklinde şişmesin arkadaş masaj dada ben kafama göre takılıyorum şeklini nasıl istiyosam öyle yapıyorum valla güzel olcak burnumuz güzelll

canım aynen ya bütün şişler burun ucunda sanırım o yüzden uzamış düşmüş gibi gözüküyo demi seninde

Demin de küçük oğlum yüzüme vurdu o kadar kaçıyorum :/ dudağıma geldi çoğu ama :S

Aynen tatlim cok rahat kemal hoca olmadi torpuleriz flan ve bu sorunla gelen cok galiba ben bidaha olmak istemiyorum hic bisey ins gerek kalmaz hic birimize

Ne buyaa bazen burun ucum cok guzel bazen cok dusuk ne kavis var ne bisey cok guzel burun ucu derken yinede benim istediğim gibi olmamış biraz kalkik oluyor oda bazen

İlksen yaaa cokmu coktu burnum ben farkedemedim pek :) Bu arada seninki tamemen sislik meraklanmaa

yok cnm ya takılıyorum ben öyle... ama ben hep duyardım burnumun bi tarafı çöktü falan diye ama nedir nasıldır hiç bilmem sen girip çıkınca burun sırtında anında gözüme çarptı ama ciddi bişey değil demek ki yoksa kendi yaptığı şeyi farketmemesi imkansız kemal bey anında müdahale ederdi herhalde cnm. masaj yap duruma göre olmadı mail atarsın bilemiyorum yaa bu yurt dışı işi de niye bize denk geldi arkadaş :S

İlksen yaaa cokmu coktu burnum ben farkedemedim pek :) Bu arada seninki tamemen sislik meraklanmaa

öyle mi diyosun şişlki mi yani... ne tesadüftür aynı eski çıkıntıma benziyo.. inş cnm ya inş şişliktir benim ki de misimissy ninki de hayalsuyun ki de.. Hepimizin ki şişliktir ve 3ay - 6 ay sonra burunlarımız gönlümüze göre olur.. amiiiinnnnn Allah'ım duy sesimi..!

Tatlım benim sağ taraf daha şiş demiştim ya hani... Kemal hoca Ezeceksin burayı demişti. Epey canım yana yana yapıyorum. 4 günde inanılmaz farketti. Haa tabi hala şiş ve fark var o ayrı ama fark çoktu epey azaldı. Zamanla geçeceğini umuyorum. Çok acıyor, burnumu eğerim sanıyorum ama bir şey olmaz artık dedi Kemal hoca. Eğer ezme hareketini yapmazsan böyle kalır dedi. Sende yap bence faydası oluyor canım :)

kızlar mrb :) bir haftadır falan giremiyordum çünkü tatile gittim ve size deniz suyunun inanılmaz faydası olduğunu söyleyebilirim:) hem şişliklerim çokca indi hem de temizleme de inanılmaz kolaylık sağladı :) kimseler korkmasın sadece her girişimde mutlaka şapkam vardı ve hiç güneş ışığı almadım nerdeyse siz de dikkat edin eğer öyle bir durumunuz olacaksa :)) ha birde havuzdan uzak durdum malum daha mikrop var havuzlarda ..

buruno canım gerçekten çöktümü burnun ben farketmedim çok güzel görünüyor:

Yok cnm oyle cokme diil sismis baya kemal hoca masaj yapinca baya indii bugun yaptim gun boyu masaji burnum kuculdu resmen :) baya bastirmak gerekiyomus ben yapamiyordum sisligide egrilik sanmistim masaj cok onemliymis cidden burnumun kaviside guzel geliyor artik düsucelmis zamanlada tam istedgim gibi olucak sanirim

Kesinlikle sis cnm hic bosa uzme kendini cok degisicekkk masaja devammm 😊

Ameliyat olalı 30 gün oldu. Bu hafta içi tatile gitmeyi düşünüyorum.
Zararı olur mu acaba? 50 faktörlü güneş kremleriyle korusam burnumu.

mrb anestis... bu msj okuyarak kemal hocaya ameliyat olmaya karar vermiştim ve oldum da şuan 14.günümdeyim. Sormak istediğim sen ameliyattan yaklaşık 5 ay sonra yazmışsın bu msj özellikle şekli konusunda merakım ameliyatın ilk dönemini nasıl geçirdin. o dönemde de seklinden bu kadar memnunmuydun mesela benim burnun sırtımda çıkıntı var suan ödem de olabilir gerçekten (kemik) çıkıntıda olabilir bekleyerek görücem ve benim gibi bu sıkıntıdan müzdarip arkadaşlar da var sen yaşadın mı bu tip süreçler.. yani bizim durumumuz normal mi sence bi de şuan ne durumdasın nerdeyse bir seneye yaklaşıyosun ameliyat olalı. cvplarsan çok memnun olurum

tatlım bnm o sislik burun sol tarafımda özellikle burun ucumda var bastrdıkca cok acıyo nie almadım bnde bastrmıyorum
oraya nası ezme hareketi yapsam mi ki ödem var belli
yapsamam kendi gecmiyomuymus taklım:))
ödem bütün burnuma dagılır die korkuyorum
bugün ablama görücü geldi:)) bnde makyaj filan yaptım 1 aydan sonra ilk defa ii bi terapi bu makyaj ya
darısı bizim basımıza kızlar Allah hayırlı kısmetler nasip etsin insallah:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…