çıkıntı için şuan en şiş dönemindesin büyük ihtimalle geçecek dedi bu çıkntının oluştuğu hastalarda sadece % 10 törpüleme yapıyoruz gerisinin ki kendinin ki geçiyomuş.... en kötü ihtimal geçmezse törpüleriz çok basit dedi. zaten ben bi ameliyat daha olcam kararımı verdim o zaman törpületirim amaaaaannn adamın karşısında içim şişti ağlıcaktım nerdeyse zor tuttum kendimi... Çıkıntıyı göstererek dicektim aslında ' dogtor bu ne ' cem yılmaz misali neyse işte üç ay beklicez
ama kemal bey burunonun burnunu çökertmişanaaaa kız bi çıktı burnu çökmüş girmeden önce yoktu hiçbişe
bn o cıkıntıyıda takmıyorum cnm ya burun ucuma sinir olmaya basladım bütün sislikler burun ucuna indiği zmn sinir oluyosun
burunda düsme varmıs gbi gelio
aslında bnmde kemal hoca gitmeden bi ugrayasım var gidip bnde diceem ' dogtor bu ne ' die
bilmiyorum ama 3. aya grince ben baska bi doktorada gösteriim diyorum
kemal hoca cok rahat ya hic panik yaptrmıo insanı:)))
her soruna gülümseyerek cvp verio aayy biz burda panikten ölüyorz
insallah tatlım bnm:))) ilk masajda öyle oluo resmen darbe gbi bi masaj
bu msj olayı biraz bnm cnımı sıkıyo yaaa
bazı doktorlar hc yaptırmıolarmıs ne güzel insan takılıyo hep acaba dogrumu apıyorum die://
ilksen nası iimi
bn o cıkıntıyıda takmıyorum cnm ya burun ucuma sinir olmaya basladım bütün sislikler burun ucuna indiği zmn sinir oluyosun
burunda düsme varmıs gbi gelio
aslında bnmde kemal hoca gitmeden bi ugrayasım var gidip bnde diceem ' dogtor bu ne ' die
bilmiyorum ama 3. aya grince ben baska bi doktorada gösteriim diyorum
kemal hoca cok rahat ya hic panik yaptrmıo insanı:)))
her soruna gülümseyerek cvp verio aayy biz burda panikten ölüyorz
kemal hoca gecici olarak mı gidecekmiş yurtdışına yoksa gaziden mi ayrılıyormuş?
İlksen yaaa cokmu coktu burnum ben farkedemedim pek :) Bu arada seninki tamemen sislik meraklanmaa
İlksen yaaa cokmu coktu burnum ben farkedemedim pek :) Bu arada seninki tamemen sislik meraklanmaa
cnm bnm bi yerde dha belirgin dier yerde azaldı gbi
ama sü iki tarfında aynı anda iyilesmemesi kötü ne zmn gceicek tam olarak acaba sordun mu tatlım
kemal hocaya iki tarafta ne zmn aynı hizaya gelirmiş:)) yoksa bn getircem burnumu aynı hizaya
buruno canım gerçekten çöktümü burnun ben farketmedim çok güzel görünüyor:
öyle mi diyosun şişlki mi yani... ne tesadüftür aynı eski çıkıntıma benziyo.. inş cnm ya inş şişliktir benim ki de misimissy ninki de hayalsuyun ki de.. Hepimizin ki şişliktir ve 3ay - 6 ay sonra burunlarımız gönlümüze göre olur.. amiiiinnnnn Allah'ım duy sesimi..!
merhaba arkadaşlar.ben 10 kasım da gazi üniversitesinde ameliyat oldum ve çok memnun kaldım.ilk osman latifoğluna gittim ancak kendisi beni kemal fındıkçıoğluna yönlendirdi.başta biraz endişelenmiştim ama çok memnun kaldım.tamponsuz ve çok rahat bi ameliyat geçirdim.şişliklerim 2 gün sonra tamamen indi ve bir hafta sonra alçım çıktı.ki alçım yara bandı gibi bişeydi.yaptırmak isteyen arkadaşlara seve seve ve gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.nefes alma problemim çözüldü.burnumun şekli çok doğal ve çok güzel oldu.geçen hafta kontrole gittim 2. bi ameliyata da gerek kalmamış.ayrıca yatak masrafı dışında hiç bir ücret de ödemedik.hepsini sgk karşıladı benim ameliyatımın
Tatlım benim sağ taraf daha şiş demiştim ya hani... Kemal hoca Ezeceksin burayı demişti. Epey canım yana yana yapıyorum. 4 günde inanılmaz farketti. Haa tabi hala şiş ve fark var o ayrı ama fark çoktu epey azaldı. Zamanla geçeceğini umuyorum. Çok acıyor, burnumu eğerim sanıyorum ama bir şey olmaz artık dedi Kemal hoca. Eğer ezme hareketini yapmazsan böyle kalır dedi. Sende yap bence faydası oluyor canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?