canım aynen ya bütün şişler burun ucunda sanırım o yüzden uzamış düşmüş gibi gözüküyo demi seninde
öyle mi diyosun şişlki mi yani... ne tesadüftür aynı eski çıkıntıma benziyo.. inş cnm ya inş şişliktir benim ki de misimissy ninki de hayalsuyun ki de.. Hepimizin ki şişliktir ve 3ay - 6 ay sonra burunlarımız gönlümüze göre olur.. amiiiinnnnn Allah'ım duy sesimi..!
Aynen tatlim cok rahat kemal hoca olmadi torpuleriz flan ve bu sorunla gelen cok galiba ben bidaha olmak istemiyorum hic bisey ins gerek kalmaz hic birimize
Ameliyat olalı 30 gün oldu. Bu hafta içi tatile gitmeyi düşünüyorum.
Zararı olur mu acaba? 50 faktörlü güneş kremleriyle korusam burnumu.
kızlar yarın sabah 8de randevum var gazide plastik cerrahide.. muayene ücretli mi bir bilginiz var mı?
insallah hic kimseye gerek kalmaz cnm cok stresli bi ameliyat((
sahsen ben aglayarak grmistim ameliyata kemal hoca bni cok yatıstrmaya calıstı:)))
bacaklarım ellerim titireyip terliyodu
Allah bi daha o stresi yasatmasın bizleri pişman etmesin insallah
tatlım bnm o sislik burun sol tarafımda özellikle burun ucumda var bastrdıkca cok acıyo nie almadım bnde bastrmıyorum
oraya nası ezme hareketi yapsam mi ki ödem var belli
yapsamam kendi gecmiyomuymus taklım:))
ödem bütün burnuma dagılır die korkuyorum
bugün ablama görücü geldi:)) bnde makyaj filan yaptım 1 aydan sonra ilk defa ii bi terapi bu makyaj ya
darısı bizim basımıza kızlar Allah hayırlı kısmetler nasip etsin insallah:))
insallah hic kimseye gerek kalmaz cnm cok stresli bi ameliyat((
sahsen ben aglayarak grmistim ameliyata kemal hoca bni cok yatıstrmaya calıstı:)))
bacaklarım ellerim titireyip terliyodu
Allah bi daha o stresi yasatmasın bizleri pişman etmesin insallah
tatlım bnm o sislik burun sol tarafımda özellikle burun ucumda var bastrdıkca cok acıyo nie almadım bnde bastrmıyorum
oraya nası ezme hareketi yapsam mi ki ödem var belli
yapsamam kendi gecmiyomuymus taklım:))
ödem bütün burnuma dagılır die korkuyorum
bugün ablama görücü geldi:)) bnde makyaj filan yaptım 1 aydan sonra ilk defa ii bi terapi bu makyaj ya
darısı bizim basımıza kızlar Allah hayırlı kısmetler nasip etsin insallah:))
Ahhh kıyamam :) Nasıl yatıştırdı Kemal hoca? Çok relax ya gözümde canlanmadı bir an :)))
Ben ameliyata girdiğimde Kemal hoca yoktu ameliyathanede... Olmasını çok istemiştim ama yoktu. Sabahtan ilk beni aldı ameliyata... Öyle istemiştim. Bora bey vardı ameliyathanede... Ben sizi istemiyorum Kemal hocayı istiyorum dediğimi hatırlıyorum, sonrası yok, uyumuşum hemencecik.. Ben orada Kemal hocayı görmeyi çok isterdim oysaki...
Ayy canim benim ins olmaz kotu girmissin ameliyata ben bildigin gulerek girdim :) cok hazrlamistim kendimi :))
Ohh daha iyi hissetmissindir kendini :)) inss darisi basimizaaaa :)
Ahhh kıyamam :) Nasıl yatıştırdı Kemal hoca? Çok relax ya gözümde canlanmadı bir an :)))
Ben ameliyata girdiğimde Kemal hoca yoktu ameliyathanede... Olmasını çok istemiştim ama yoktu. Sabahtan ilk beni aldı ameliyata... Öyle istemiştim. Bora bey vardı ameliyathanede... Ben sizi istemiyorum Kemal hocayı istiyorum dediğimi hatırlıyorum, sonrası yok, uyumuşum hemencecik.. Ben orada Kemal hocayı görmeyi çok isterdim oysaki...
evet tatlım beya kötü girdim nedense o önlüğü giydikten sonra kendimi cok caresiz hissettm sanki estetik ameliyatına gitmiyomusda baska bi ameliyata giriyomus gbi:))
orda agladım baktım babamda aglıyo:/
sonra ameliyathaneye indirildigim zmn babam ben cıkana kadar kapıda beklemiş
cok duygusaldır:)))
tatlım bence bizim ameliyatlarımızda hep asistanlarda vardı onlarda yaptı kemal hoca gözetmenliğinde en azından acma dikişler flan onlar yapmıştır bence çünki benim ameliyatımdada çekik gözlü olan asistan kız vardı üniversite hastanesi oldugu için onları egitiyorlar orda bence
cnm ben yatıstırılacak gbi deildim:)) hatta bikac doktorda gelip iymisin ne ameliyatına giriceksin die sordu
sonra baktım kemal hoca orda herzmnki gibi güler yüzlü yine:))
yanıma geldi ve omzumdan tutup ii olucak dedi
ameliyatı hatırladıgımda bazen halen aglayasım geliyo:))
galiba bnde beya duygusal bi insanım:))
Allah ameliyathaneye düsürmesin bi daha insallah hiçbirimize gerek kalmasın
bak baban için kötü olmuş ben gülerek gittim annemide yatagıma oturtttum gelme hiç dinlen dedim bi ben bu kadar rahatmısım sanırım :)bende herkezden helallik istemiştim ve kötü tepkiler almıştım ne diyosun flan herkez konusturmadı bile:))
Ayh ben artık her gün makyaj yapıyorum ya, yap gitsin tatlım, sen bendende önce ameliyat oldun. İnsan iyileşmiş hissediyor kendini
Ezme hareketine gelince bildiğin aşağı yukarı gidip gelecek parmakların o şiş yerin üzerinde... Ödemi dağıtmak asıl amaç... Acımasının sebebide ödem olması zaten... Orayı acıta acıta ezeceksin, bastıracaksın ki ödem kemikleşmesin orada... Eğer öyle kalırsa 2. ameliyatla ödemi almak gerekiyor. Kemal hocanın deyimiyle basit 10 dklık bir işlemAman o çok rahat zaten Can bizim canımız... O kadar çok bastırdı ki Kemal hoca ben burnumu kırdınıııızzzzzz diye bir bağırdım görmen lazım Burnum diğer yana eğilecekmiş gibi geliyordu ama hiçbir şey olmaz artık dedi. 40 günü geçtik zaten... Çok zaman geçti. Bildiğin şiddetli bir şekilde bastırıyorum, git gel yapıyorum aşağı yukarı ve ödem ciddi derecede azalıyor! 2. ameliyattansa acı çekmeye razıyım. Bir yerden sonrada acısı azalıyor zaten
Bende aşırı rahattım canım. Ameliyat olacak gibi değildim ama yine de Kemal hocayı görmek isterdim ameliyathanede... Onun güleryüzü beni çok rahatlatıyor. Borayı görünce ben sizi istemiyorum dedim, çok komikti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?