ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım aynen ya bütün şişler burun ucunda sanırım o yüzden uzamış düşmüş gibi gözüküyo demi seninde

aynen taklım öyle ya burun ucu sişlerimiz bi gecseydi garip bi görüntü oluo ama biz takıyorz galiba cevremdekiler yok diyo ama bilmiyorum ya bazen acaba takmamam içinmi söylüyolar bile diyorum içimden:))
eskisi gibi girmiyosun cnm ya nasıl oldun özletiyosun ama kendini(

Son düzenleme:

aminnn insallah cnm benim dualar cok önemli Allah hepimizin gönlündeki burnu nasip eder insallah sonradan kimse ameliyat olmaz hic gerek kalmaz insallah

Aynen tatlim cok rahat kemal hoca olmadi torpuleriz flan ve bu sorunla gelen cok galiba ben bidaha olmak istemiyorum hic bisey ins gerek kalmaz hic birimize

insallah hic kimseye gerek kalmaz cnm cok stresli bi ameliyat((
sahsen ben aglayarak grmistim ameliyata kemal hoca bni cok yatıstrmaya calıstı:)))
bacaklarım ellerim titireyip terliyodu
Allah bi daha o stresi yasatmasın bizleri pişman etmesin insallah

Ameliyat olalı 30 gün oldu. Bu hafta içi tatile gitmeyi düşünüyorum.
Zararı olur mu acaba? 50 faktörlü güneş kremleriyle korusam burnumu.

ben de gittim üstelik 20 günlüktü :) sorun olmadı çok şükür ama hep 50 faktörle ve şapkayla korudum sen de öle yap:) denizin çok yararırını görceksin şişlikleri baya indiriyor

Ayy canim benim ins olmaz kotu girmissin ameliyata ben bildigin gulerek girdim :) cok hazrlamistim kendimi :))

Ohh daha iyi hissetmissindir kendini :)) inss darisi basimizaaaa :)

Ahhh kıyamam :) Nasıl yatıştırdı Kemal hoca? Çok relax ya gözümde canlanmadı bir an :)))

Ben ameliyata girdiğimde Kemal hoca yoktu ameliyathanede... Olmasını çok istemiştim ama yoktu. Sabahtan ilk beni aldı ameliyata... Öyle istemiştim. Bora bey vardı ameliyathanede... Ben sizi istemiyorum Kemal hocayı istiyorum dediğimi hatırlıyorum, sonrası yok, uyumuşum hemencecik.. Ben orada Kemal hocayı görmeyi çok isterdim oysaki...

Ayh ben artık her gün makyaj yapıyorum ya, yap gitsin tatlım, sen bendende önce ameliyat oldun. İnsan iyileşmiş hissediyor kendini

Ezme hareketine gelince bildiğin aşağı yukarı gidip gelecek parmakların o şiş yerin üzerinde... Ödemi dağıtmak asıl amaç... Acımasının sebebide ödem olması zaten... Orayı acıta acıta ezeceksin, bastıracaksın ki ödem kemikleşmesin orada... Eğer öyle kalırsa 2. ameliyatla ödemi almak gerekiyor. Kemal hocanın deyimiyle basit 10 dklık bir işlem Aman o çok rahat zaten Can bizim canımız... O kadar çok bastırdı ki Kemal hoca ben burnumu kırdınıııızzzzzz diye bir bağırdım görmen lazım Burnum diğer yana eğilecekmiş gibi geliyordu ama hiçbir şey olmaz artık dedi. 40 günü geçtik zaten... Çok zaman geçti. Bildiğin şiddetli bir şekilde bastırıyorum, git gel yapıyorum aşağı yukarı ve ödem ciddi derecede azalıyor! 2. ameliyattansa acı çekmeye razıyım. Bir yerden sonrada acısı azalıyor zaten

tatlım bence bizim ameliyatlarımızda hep asistanlarda vardı onlarda yaptı kemal hoca gözetmenliğinde en azından acma dikişler flan onlar yapmıştır bence çünki benim ameliyatımdada çekik gözlü olan asistan kız vardı üniversite hastanesi oldugu için onları egitiyorlar orda bence

Ayy canim benim ins olmaz kotu girmissin ameliyata ben bildigin gulerek girdim :) cok hazrlamistim kendimi :))

evet tatlım beya kötü girdim nedense o önlüğü giydikten sonra kendimi cok caresiz hissettm sanki estetik ameliyatına gitmiyomusda baska bi ameliyata giriyomus gbi:))
orda agladım baktım babamda aglıyo:/
sonra ameliyathaneye indirildigim zmn babam ben cıkana kadar kapıda beklemiş
cok duygusaldır:)))

Son düzenleme:

cnm ben yatıstırılacak gbi deildim:)) hatta bikac doktorda gelip iymisin ne ameliyatına giriceksin die sordu
sonra baktım kemal hoca orda herzmnki gibi güler yüzlü yine:))
yanıma geldi ve omzumdan tutup ii olucak dedi
ameliyatı hatırladıgımda bazen halen aglayasım geliyo:))
galiba bnde beya duygusal bi insanım:))
Allah ameliyathaneye düsürmesin bi daha insallah hiçbirimize gerek kalmasın

bak baban için kötü olmuş ben gülerek gittim annemide yatagıma oturtttum gelme hiç dinlen dedim bi ben bu kadar rahatmısım sanırım :)bende herkezden helallik istemiştim ve kötü tepkiler almıştım ne diyosun flan herkez konusturmadı bile:))

Haklısın tatlım, sonuçlar iyi olsunda kimin yaptığı o kadar önemli değil

Ahhh ahhh Kemal hocayı göremedim ben... Görsem o güleryüzlülüğü ile nasıl rahatlardım. Gerçi panik girmedim ben... Çok sakindim. Hep birisi tamam senin burnunda sorun yok deyip geri yollayacak sandım ama öyle olmadı

Bende aşırı rahattım canım. Ameliyat olacak gibi değildim ama yine de Kemal hocayı görmek isterdim ameliyathanede... Onun güleryüzü beni çok rahatlatıyor. Borayı görünce ben sizi istemiyorum dedim, çok komikti :)))

tatlım bnm cook haklısın bu msjı okuduktan sonra hemen elimi burnuma götürüp masaj yapmaya basladım:))
annemler ya bni korkutuyo işte burnunla cok oynama tarzında konusuyolar
kemal hoca için bütün operasyonlar basit:)) relax beya bi relax beyada bi güleryüzlü tabi insan pek kızamıyo
ama bundan sonra bastıra bastıra yapıcam 2. operasyon insallah olmaz hiç gerek kalmaz
makyaj konusunda cok haklısın ben yapmıyodum biraz zmn gecsin die ama ii bi terapiymiş:))
bundan sonra yapiciiim^^

Son düzenleme:

ahahah orda olmak isterdim :) borada cok tatlı bişi aslında ama kemal hoca cok farklı dimi böyle rahatlatıyo insanı cidden... ben ameliyata 2. girdim cnm ilk giren kişi ezgiydi o yan yatagımdaydı o da dedi kemal hoca yoktu diye o ameliyataneye alındıktan 45 dk sora gördüm kemal hocayı yeni gelmişti hastaneye ameliyathaneye giriyordu bende orda anladımki ilk bastaki işlemler asistanlar tarafından yapılıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…