bak baban için kötü olmuş ben gülerek gittim annemide yatagıma oturtttum gelme hiç dinlen dedim bi ben bu kadar rahatmısım sanırım :)bende herkezden helallik istemiştim ve kötü tepkiler almıştım ne diyosun flan herkez konusturmadı bile:))
Ayh ben artık her gün makyaj yapıyorum ya, yap gitsin tatlım, sen bendende önce ameliyat oldun. İnsan iyileşmiş hissediyor kendini
Ezme hareketine gelince bildiğin aşağı yukarı gidip gelecek parmakların o şiş yerin üzerinde... Ödemi dağıtmak asıl amaç... Acımasının sebebide ödem olması zaten... Orayı acıta acıta ezeceksin, bastıracaksın ki ödem kemikleşmesin orada... Eğer öyle kalırsa 2. ameliyatla ödemi almak gerekiyor. Kemal hocanın deyimiyle basit 10 dklık bir işlemAman o çok rahat zaten Can bizim canımız... O kadar çok bastırdı ki Kemal hoca ben burnumu kırdınıııızzzzzz diye bir bağırdım görmen lazım Burnum diğer yana eğilecekmiş gibi geliyordu ama hiçbir şey olmaz artık dedi. 40 günü geçtik zaten... Çok zaman geçti. Bildiğin şiddetli bir şekilde bastırıyorum, git gel yapıyorum aşağı yukarı ve ödem ciddi derecede azalıyor! 2. ameliyattansa acı çekmeye razıyım. Bir yerden sonrada acısı azalıyor zaten
Ahhh ahhh Kemal hocayı göremedim ben... Görsem o güleryüzlülüğü ile nasıl rahatlardım.Gerçi panik girmedim ben... Çok sakindim. Hep birisi tamam senin burnunda sorun yok deyip geri yollayacak sandım ama öyle olmadı
tatlım bnm cook haklısın bu msjı okuduktan sonra hemen elimi burnuma götürüp masaj yapmaya basladım:))
annemler ya bni korkutuyo işte burnunla cok oynama tarzında konusuyolar
kemal hoca için bütün operasyonlar basit:)) relax beya bi relax beyada bi güleryüzlü tabi insan pek kızamıyo
ama bundan sonra bastıra bastıra yapıcam 2. operasyon insallah olmaz hiç gerek kalmaz
makyaj konusunda cok haklısın ben yapmıyodum biraz zmn gecsin die ama ii bi terapiymiş:))
bundan sonra yapiciiim^^
Bende üşendim, dışardan geldim, pc ye oturdum hemen, makyajımı temizlemedim daha... Temizleyip bende masaj yapayım. 4-5 günde inanılmaz farketti burnum... Seninde iner inşallah şişler...
:)) bnde bian girmesem mi ki die düsündüm
boraya git demessin tatlım resmen
ahahah orda olmak isterdim :) borada cok tatlı bişi aslında ama kemal hoca cok farklı dimi böyle rahatlatıyo insanı cidden... ben ameliyata 2. girdim cnm ilk giren kişi ezgiydi o yan yatagımdaydı o da dedi kemal hoca yoktu diye o ameliyataneye alındıktan 45 dk sora gördüm kemal hocayı yeni gelmişti hastaneye ameliyathaneye giriyordu bende orda anladımki ilk bastaki işlemler asistanlar tarafından yapılıyor...
bnde evde cook sıkıldım yaa:)))
senin okul ne zmn acılıyo taklım:))
insallah iner hemen arkadaslarıma süpriz olacak:))
17 Eylül'de açılıyor canım. Senin?Benim arkadaşlarım anlamayacak bile... İyi mi kötü mü bilemedim ama böyle olacağını biliyordum çünkü şekil değişikliği istemedim. Belki daha güzel bir burnum olabilirdi ama olanı da bozarlar diye korktum
Evet ya kovdum adamı resmen ameliyathaneden...Sağa sola baktım Kemal hoca yok. Pat diye Bora girdi içeri... Ben Kemal hoca nerde Kemal hoca nerde dedim durdum. Daha gelmedi, gelecek dediler, oysaki hastaneye gelmiş foto falan çekmişti ama ameliyathanede yoktu. Bora'ya bir bakışım vardı ters ters, sanki onun suçu... "Ameliyata siz mi gireceksiniz? Ben sizi istemiyorummmmm, Kemal hoca gelsin" diye bir tutturdum, adam şok
canım erken acılıyomus ben oyönden sanslıyım bizim okul en gec acılan okulekimde filan acılır:))
tatlım bnm de fazla farklılık yok beya beya dogal oldu bazen canım sıkılıyo ama senin gbi düsünüyorum bianda cok degisikliği insan yadırgar bide cok degisilkilten korktum galiba insallah pişman olmayız engüzel Allah'ın yaratttıgı bence
keske kücükken burnumu demir kapıya carpıp yamultmasaymısım:)
insallah dha ii olucak zmnla cnm cnkü acık ameliyat olanların burnu ilk basta büyük oluomus sonra kücülüyomus bi yazıda okumustum
Evet ya kovdum adamı resmen ameliyathaneden...Sağa sola baktım Kemal hoca yok. Pat diye Bora girdi içeri... Ben Kemal hoca nerde Kemal hoca nerde dedim durdum. Daha gelmedi, gelecek dediler, oysaki hastaneye gelmiş foto falan çekmişti ama ameliyathanede yoktu. Bora'ya bir bakışım vardı ters ters, sanki onun suçu... "Ameliyata siz mi gireceksiniz? Ben sizi istemiyorummmmm, Kemal hoca gelsin" diye bir tutturdum, adam şok
gilebek sekerim naparsın yaa sesin cıkmıo tatilden geldinmiii:)))
sabahhta aynı sey bnm basıma geldi tatlım asistanlar geziyodu odaları bnada geldiler bn direk sizin hastanız deilim dedim:))
aslında borada iimiş beya zaten:))
aslında dha ii oldugu için deilde kemal hocanın relax havası bizi kendine cekti galiba
ay o tatlı şeye git denilirmi yaa ahahaha:)
benimde ameliyatımda prof dr sühan ayhan geldi önce.bora bi türlü gelmedi.ben dedim nerde falan.bayıltmayın beni bora bey gelsin dedim.önce tamam dedi bi hemşire.az sonra öbürü biz başlayalım dedi gıcık:/hakkaten insan kendi doktorunu görmek son kez bi konuşmak falan istiyo.acaba girmedimi diyede düşünmedim değil:)ama keşke girmemiş olsada prof yapmış olsaydı daha iyi:)))
Hyr cnm tamamen ucretsiz saglik guvencen karsiliyor
Ehehehehehe ded vallahi :)) şok oldu garibim :))) ama napim ben Kemal hocayı istiyordum :))
tatlım bnm cook haklısın bu msjı okuduktan sonra hemen elimi burnuma götürüp masaj yapmaya basladım:))
annemler ya bni korkutuyo işte burnunla cok oynama tarzında konusuyolar
kemal hoca için bütün operasyonlar basit:)) relax beya bi relax beyada bi güleryüzlü tabi insan pek kızamıyo
ama bundan sonra bastıra bastıra yapıcam 2. operasyon insallah olmaz hiç gerek kalmaz
makyaj konusunda cok haklısın ben yapmıyodum biraz zmn gecsin die ama ii bi terapiymiş:))
bundan sonra yapiciiim^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?