geldim evet:)aman napiim işte ev halleri..sıkıcı ankaraya dönmenin hüznü falantatilde yüzümü kapadım genellikle güneşlenirken.en son gün saldım çayıra ama :))bol bol deniz suyu çektim burnuma,doğal tuzlu suyla temizlensin dedim.arada şişmelerim oldu tabi.içi hala ödemli.şeklide hala aynı.benmki 1 ay sonunda falan nolduysa öyle kaldı.ne yapsam bi değişiklik yok gibi yarın doktora gidicem bakalım ne diycek
arkadaşlar bende bugün gün aldım 21 eylüle inş ameliyat olucam :) şekli nasıl ne zaman belirleycz bilmiyorum ama :/
valla helaaalll :)) adamın yüzüne yüzüne seni istemiyorum dedin haaaaben diyemezdim inan mırın kırın ederdim kemal hoca girecekti falan diye ama seni istemiyorum o gelsin zorrr :))
çok genç bi doktor adı bora.. bora bey hakkında bi bilginiz var mı?
Korku belası deniliyor vallahi :))) Bana başasistan Bora çok iyi dedikleri halde asistan olması ürkütmüştü beni... Onu görünce şok oldum napimmmmm
Ben ameliyathaneye girince onu görünce kovmuştum sizi istemiyorum diye... Tek bilgim bu
seninde şeklinde bi değişiklik olmamış öyle demiştin biraz da olsa fark olsun istemez miyidn boşuna mı çektim o kadar şişlkiği morarmayı çocuklarım bile korktu benden :S şimdi bakıyorum hiç bi fark yok nerdeyse çıkıntım vardı işte alması gereken o bile duruyo( burnumun yan kemikleri yine kırıkdan kaynaklı geniş dedi onları daraltcam demişti onu yapmış elliyorum kenarlar boş gerçekten de ama şu çıkıntı bitirdi beni yaa ( geçicek büyük ihtimal dedi ama hergün aynı şimdi meme ameliyatı düşünüyorum kemal hocaya olmasam mı diye o kesin küçük silikon takar ben de ameliyat olduğuna değsin istiyorum ne bilim yaaa kafam çok karışık. Kemal beyi sevdim çok naif bi insan burnunu hiç dert etme orayı oysaydım çaresi yoktu kaburgandan kemik (kıkırdak) almak zorunda kalırdım ama şuan bu durumun geçmese bile çaresi var 10 dk bişey dedi üzülmene bile değmez dedi. NE YAPSAM BEN KIZLAR YA ZAMANDA GEÇMİYO NE ZAMAN ARALIK OLUCAKKKKKKK
mismissy ciğim sen ameliyat olalı ne kadar oldu tam hatırlamıyorum da?? bi de senin çıkıntı durumun nedir benim öyle duruyo valla :S
benimde ameliyatımda prof dr sühan ayhan geldi önce.bora bi türlü gelmedi.ben dedim nerde falan.bayıltmayın beni bora bey gelsin dedim.önce tamam dedi bi hemşire.az sonra öbürü biz başlayalım dedi gıcık:/hakkaten insan kendi doktorunu görmek son kez bi konuşmak falan istiyo.acaba girmedimi diyede düşünmedim değil:)ama keşke girmemiş olsada prof yapmış olsaydı daha iyi:)))
Ameliyattan önce
Burnumu küçültün
Burnumu kaldırın
Eğriliği düzeltin
Kemeri alın
Hoca: Tamam
Ameliyattan sonra
Burnum büyük
SORUYORUM NEDEN DİYE : SENİN KAFANA KÜÇÜK BURUN GİTMEZ CEVABI ALIYORUM
Burnum kalkık değil
SORUYORUM NEDEN DİYE : SANA YAKISMAZ
Hafif eğrilik var
SORUYORUM : DAHA ŞİŞ,AYRICA EĞRİLME RİSKİ VARDI
Kemer öncekinden daha belli
SORUYORUM : ŞİŞTİR ŞİŞ
SİZ SİZ OLUN BÖYLE YERLERE AMELİYAT OLMAYIN NE OLUR
cnm ben ameliyat olalı tam 49 gün oldu sükürler olsun:))
o cıkıntıyı hic dert etme cnkü mesela bnm bi sisti orası aslında zmnla iniyo
pek bi cıkıntı kalmıo seninde kalmıcak:))
senin burun ucunu daraltmıs bnmkini daraltmadı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?