ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayalsu nerelerdesin tatlim :) ins cikinti sorunun gecmistir su an bendede var o dedigin cikinti ama odemmis masaj yaptikca geciyor ins atlatmissindir sen cnm

Buruno senin ameliyatını da kemal bey yapmıştı galiba nasıl memnun musun ?
Mümkünse resmini görebillr miyim....

ben kemal hocayı ve calışma arkadaşlarını tanıyorum onlar cerrahisin ii oldugu soyledıler bana ama ben yinede ameliyat oncesı ve sonrası yaptıgı burunları gormek ıstedım .... ameliyat tarıhım bellı aralıkta arkadaslar yardımcı olabılırmısınız .....

bazı olumsuzluklar kafamı karıştırdı da....vazgeçebilirim ......kesin tarihim belli olduğu halde .... imdatttttttttttttttt

yok cnm benim de burun ucuma dokunmadı çünkü ilk muayene de bile burun genel anlamda çok kibar ve burun ucun çok güzel demişti ama benim şu burun sırtının kenarları var ya hani yanaklara doğru dışardan belli olmasada oralarda kemikler vardı geniş oraları alıcam daraltıcam dedi şimdi o yanak kısımlarını elliyorum gerçekten boş... benim burun ucuma ya da burun deliklerimi ellemedi yani zaten de küçük burun deliklerim...

buruno.... ilksen..... anestis.... mismiss..... sesimi duyun lütfenn....

ben ameliyat olalı bugün 16.günüm şuan çok yeni ama benim burun sırtımda bi çıkıntı var ama benle beraber ameliyat olan bi ark daha vardı ezgi, diye o da düz burun istemiş onda çıkıntı yok yani belki benim vücut yapımdan belki ödem daha bilemiyorum aralık da kontrolüm var... şuan ameliyatım yeni olduğu için kemal beyde zamana bırakıp şişlerin inmesini ve sonuca öyle karar vermemizi istedi gibi bişey. 3 ay beklicem yani. ama kemal bey nazik naif iyi bi insana benziyo... en azından saygılı.... sormak istediğin bişey varsa sen sor ben öyle cvp verim.

Cnm aynen benimde 16. Gunum ilksenle ayni gün olduk ameliyatimizi ve ben foto koydum herkeze acik bakabilirsin 8 ve 10 gunluk fotolarim 1. Ayimda tekrar koyarim o fotodaki halinden kuculdu inceldi güzellesiyor gitgide ben memnunum ve istedigim buruna benziyor git gide... Masaj cok cok önemliii masajla burun tam seklini aliyor masaja cok dikkat et sende olunca ki kemal bey soyluycektir... Ayrica bu fotolara bakip degerlendirme sakin seklini iyi konus kemal beyle ve foto götür önden yandan ne istedigi iyce anlat gerisi sans isi dua et ve rahat ol güzel olcagni düsün ben cok rahattim morlugum bile olmadi bayada cabuk iyilestim su an fır fır da geziyorum :)) darisi basina artik aralikta kemal hoca egitim alip gelmis olur belki daha iyi bi saheser cikartabilir sende ortaya :)))

öncesi ve sonrası resminiz var mı acaba .... benim septorinoplasti olacak septum da olduğu için biraz endişeliyim....
rrahat nefes alabiliyor musun ....

çok sağol buruno resimlerini yakından tkp edeceğim benim operasyon 7 aralıkta.....

evet canım girmiyorum pek çünkü insan içine karışmaya başladım yorumlarda gayet olumlu:) buraya siz ne yapmşssnz diye giriyorm arada:) ayrıca nazara geldm burun ucum şişti baya

evet canım girmiyorum pek çünkü insan içine karışmaya başladım yorumlarda gayet olumlu:) buraya siz ne yapmşssnz diye giriyorm arada:) ayrıca nazara geldm burun ucum şişti baya

canım bnm arada girde özletme kendini o sislikte gecer ama kendine nazar duası okumayı da ihmal etme olurmu:))
yorumların ii olmasına cok sevindim darısı herkesin basına:)) öpüyoruuuuum seni coook:)))

tatlım bnm seni cok ii anlıyorum ama bu iş gercekten biraz sans işi burunonun dediği gibi
smdi ben sna ol veya olma diyemem cnkü nası bi sonuc cıkar bilemiyorum ki malesef:/
en iisi kendi hakkında istihare yapmam en ii sonucu o verir:))
kemal hoca hakkında genel olarak gercekten ii bi insan ama cok cokta istediğim bi sonuca ulasamadım
yani ii oldu sükürler olsun ama dha iide olabilirdi belki ama en korktugum 2 sey basıma gelmedi sükürler olsun cok kalkık burun ve cok estetik gbi duran bi burun
dogal yapıo diyebilirim ama hafif belli olsun diyosan bilemem cnm:))
acık ameliyatta 2-3 ay beklemek gerekio cnkü burun 1 boy dha büyük oluyomus
biraz sabır işi kısacası cok sikayetci deilsen istersen olma cnm cnkü bu ameliyattan sonra cok gelgitler yasıyosun
bnm herzmnki tavsiyem istihare:))
hakkında hayırlısı olsun insallah

asaldi insanlara bu sekilde konusma bence senn istedigin sonuc olmayabilir o arkadasta olcak die bisey yok belkide mükemmel olcak

tamam olsunlar ama bildiğin kumar oynuyorlar.

Ya tutarsa.

Kendinizi buna hazır hissediyorsanız olun.
Kendini deney malzemesi kullandırmak istiyorsanız olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…