Hayalsu nerelerdesin tatlim :) ins cikinti sorunun gecmistir su an bendede var o dedigin cikinti ama odemmis masaj yaptikca geciyor ins atlatmissindir sen cnm
bastırıyom iniyo elimi çekiyo geri çıkıyo daha öncede dedim ya bu haliyle bile seviyorum mutlaka biraz daha inecektir o da bana yeter napiim yaa
bazı olumsuzluklar kafamı karıştırdı da....vazgeçebilirim ......kesin tarihim belli olduğu halde .... imdatttttttttttttttt
cnm ben ameliyat olalı tam 49 gün oldu sükürler olsun:))
o cıkıntıyı hic dert etme cnkü mesela bnm bi sisti orası aslında zmnla iniyo
pek bi cıkıntı kalmıo seninde kalmıcak:))
senin burun ucunu daraltmıs bnmkini daraltmadı((
buruno.... ilksen..... anestis.... mismiss..... sesimi duyun lütfenn....
arkadaşlar akılıma geldikçe soruyorum, ben bugün sadece kan verdim kalp grafiği akciğer vs istemediler ve foto çekmediler.. sadece kan sonucunu görmek istedi dr cuma göstercem :\
bende kemal bey e ameliyat olacağım arkadaşlar sizce nasıl?
Olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben ameliyat olalı bugün 16.günüm şuan çok yeni ama benim burun sırtımda bi çıkıntı var ama benle beraber ameliyat olan bi ark daha vardı ezgi, diye o da düz burun istemiş onda çıkıntı yok yani belki benim vücut yapımdan belki ödem daha bilemiyorum aralık da kontrolüm var... şuan ameliyatım yeni olduğu için kemal beyde zamana bırakıp şişlerin inmesini ve sonuca öyle karar vermemizi istedi gibi bişey. 3 ay beklicem yani. ama kemal bey nazik naif iyi bi insana benziyo... en azından saygılı.... sormak istediğin bişey varsa sen sor ben öyle cvp verim.
Cnm aynen benimde 16. Gunum ilksenle ayni gün olduk ameliyatimizi ve ben foto koydum herkeze acik bakabilirsin 8 ve 10 gunluk fotolarim 1. Ayimda tekrar koyarim o fotodaki halinden kuculdu inceldi güzellesiyor gitgide ben memnunum ve istedigim buruna benziyor git gide... Masaj cok cok önemliii masajla burun tam seklini aliyor masaja cok dikkat et sende olunca ki kemal bey soyluycektir... Ayrica bu fotolara bakip degerlendirme sakin seklini iyi konus kemal beyle ve foto götür önden yandan ne istedigi iyce anlat gerisi sans isi dua et ve rahat ol güzel olcagni düsün ben cok rahattim morlugum bile olmadi bayada cabuk iyilestim su an fır fır da geziyorum :)) darisi basina artik aralikta kemal hoca egitim alip gelmis olur belki daha iyi bi saheser cikartabilir sende ortaya :)))
aynen taklım öyle ya burun ucu sişlerimiz bi gecseydi garip bi görüntü oluo ama biz takıyorz galiba cevremdekiler yok diyo ama bilmiyorum ya bazen acaba takmamam içinmi söylüyolar bile diyorum içimden:))
eskisi gibi girmiyosun cnm ya nasıl oldun özletiyosun ama kendini(
evet canım girmiyorum pek çünkü insan içine karışmaya başladım yorumlarda gayet olumlu:) buraya siz ne yapmşssnz diye giriyorm arada:) ayrıca nazara geldm burun ucum şişti baya
asaldi insanlara bu sekilde konusma bence senn istedigin sonuc olmayabilir o arkadasta olcak die bisey yok belkide mükemmel olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?