• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Ankara gelinbaşı için kuaför yardımı acil lütfnn:(

brange

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
168
121
303
Ankara
Merhaba kızlar,
Nisanda düğünüm olacak ama gelin saçım için bir kuaföre karar veremedim.
Yardımlarınızı bekliyorum...

Kızlar gelin saçı Ankara Arjantin ya da daha dogrusu Filistin de ki Paris kuaför hakkında yardım bekliyorum. Bu konuda bilginiz var mı ? En iyi topuzu kim yapar?
Ayrıca panora paris deki hasan beyin de iyi oldugunu duymuştu. İÇinizde ya da etrafınızda daha önce gitmiş olan var mı?
Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Kızlar gelin saçı Ankara Arjantin ya da daha dogrusu Filistin de ki Paris kuaför hakkında yardım bekliyorum. Bu konuda bilginiz var mı ? En iyi topuzu kim yapar?
Ayrıca panora paris deki hasan beyin de iyi oldugunu duymuştu. İÇinizde ya da etrafınızda daha önce gitmiş olan var mı?
Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Çayyolunda Ekip Paris Kuaför GALERİA AVM hemen yanında..prof. olması dolayısı ile tavsiye edilir.

Batıkentte Sosyete kuaförü gönül rahatlığı ile tavsiye edebiliirm. Kuzenimin kınabaşını ve gelin başını geçen ay orada yaptırdık ve yaptıkları saçları herkes çok beğendi. İlerde inşallah kendi düğünüm olursa da kesinlikle burada kınabaşımı ve gelinbaşımı yaptıracağım. Üstelik fiyatları da çok uygun. Kentkoop mahallesinde Et ve Balık kurumunun hemen yanındadır yeri. Sahibi Mustafa Beydir.Hem güzel olsun, hem cebim yanmasın diyorsan tam sana göre.

paraya kıyarım dersen white door a git derim. Pahalı bir yer ama hiçbir şeyden kaçınmıyorlar ve oldukça da profesyoneller. Ayrıca aynı mekanda hem gelin hemde damat hazırlıklarını yapabiliyor. Üst katta damat alt katta da gelin hazırlanıyor..Beta color ın sitesine girip ordaki sexy and i know it şarkısıyla çekilen berrak&gürkan düğün klibini izlersen mekanı görebilirsin.

Back
X