ben 9 aydır mine hanıma gidiyorum ve bugün yarın bebeğimi bekliyorum. mine hanım 24 saat telefonunun açık oldugunu istediğim zaman doğum için arayabileceğimi söledi.. doğumu onlarla yapacaksanız ne zaman olursa olsun geliyorlar..
Merhaba! Oncelikle bebeklerinizi Allah sizlere bagislasin! Sizlere de gecmis olsun! Normal dogum mu, sezaryen mi yaptiniz? Anestezi aldiniz mi? Aldiysaniz, yan etkisini gordunuz mu? Anestezi uzmanindan memnun kaldiniz mi?
Bir de paket ucret olarak ne odediniz?
merhaba canım, öncelikle hayırlı, sağlıklı ve kolay bir doğum dilerim sana... benim doğumum epidural normal doğumdu. midenin boş olması gerekiyor ya doğumda, mide bulantısı olmasın diye. benim midem boştu ama çok susadım doğumda. şükran hanım da sağolsun izin verdi su içmeme. ben de az az içtim doğum sırasında dahi. doğumdan sonra uzun sürmeyen bir bulantım oldu sadece. onun dışında benim farkına vardığım bir yan etkisi olmadı anestezinin çok şükür.
Bugün tam bir sene oldu
Sabah Saat 8:10 da Şükran Hocamın ellerindeydi minik güzel oğlum.
Bir haftadır geçen sene yaşadıklarımı hatırlıyorum.Son hafta çok sıkıntılıydı.Şükran Hocamın sayesinde sıkıntıları kolayca atlayıp bebeğime kavuşmuştum
ŞÜKRAN ÇAKMAK HOCAM SİZİ SEVİYORUM ve buradan tekrar tekrar SİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
bebeğinize huzur içinde güvenli ellerle kavuşmak istiyorsanız Lİna ve Şükran Çakmak diyorum...
Ne zor ne sıkıntılıydı ve ben hatırladıkça o günleri iyiki Şükran Hocam yanımdaymış diyorum.Bebeğimi son anda kurtardı.Onun sağduyusu sorumluluk bilinci ve üstün bilgisi deneyimiyle şimdi bebeğimin birinci yaşını kutlayabiliyoruz.
Bebek bekleyen arkadaşlarıma tek düyebileceğim GÜVENLİ ELLERDESİNİZ MERAK ETMEYİN
Bebeğinize sağlıkla kavuşmanız dileğiyle
Sevgiler
SİNEMSE
bebegini Allah analı babalı saglıklı büyütmeyi nasip etsin arkadaşım linada dogum yok diye biliyorum ben:44:
Teşekkür ederim.Amin.Hepimizi bebeklerimize bebeklerimizi bize bağışlasın Allahım.
Linada doğum yapılmıyor ama anlaşmalı hastaneleri var.Mesel a Ben HRS de doğum yapmak istedim.Çok da memnun kaldım.Hastane çok güzeldi.Doğum sonrası bakım da iyiydi.Bebeğim küvezde kaldı.Yeni doğan ünitesi de çok güzeldi.
Orada da Şükran Hocam yanımdaydı.Sabah Akşam yanıma geldi hiç yalnız bırakmadı.Gelemediği zaman Sema Hocam gelmişti.
Nasıl yani.lina iyi değilmi sence?bende başlayacağım linaya mine hanıma...tavsiyeleriniz nedir.
kızlar bende süheyla hanıma başladım. ancak kendisi doğum yaptırıyor mu yaptırmıyor mu bilmiloruum. yukarda sekreterlikte ki kızlar doğium yaptırmıyor dedi, aşağıdaki kendi sekreteri yaptırıyor dedi, kendisine sordum net cevap vermedi. anlamadım. doktor çok iyi. her şeyi tek tek anlatıyor. 1 saat ilgilendi benimle herhalde. yani özelde olsa öyle doktor bulmak zor bence. ama şu doğum olayı kafamı kurcaladı. bilen birisi varsa cevaplasın ne olurr
süheyla hanım da linadamı?ben pek bilmiyorum burdaki doktor ve hastaneleri.ankaraya yeni geldim sayılır. mercimeğim de henüz 3 haftalık.kendime iyi bi takip ve doğum doktoru bulmam lazım.
ya süheyla hanım çok iyi. doktordan ziyade anne şefkatiyle de yaklaştı bana. ve bir hastasınarahat 45dakika ayırıyor. tüm tetkikleri tekk tek açıklıyor. aklına gelmeyecek her şeyi söylüyor. çok çok iyi bir doktor , ancak doğum yaptırıyormu orası kafamı karıştırdı. hangi semttesin sen. yenimahalledeysen lina yakın olur sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?