şükran hocayı herkes cok övdü gittim ama tam bı hayal kırıklığı yasadım bır an önce hastayı yollamak ıster gıbı bı tavrı vardı hıç bılgı vermedı ınanın ınternette daha cok bılgı var. hastasını karsısına alıp gözünün içine bakarak konusmalı bı doktor. dıkkat dagınıklığı had safhadaydı
Bütün bu sitedeki hanımlara merhaba.Dün benim için çok mutlu bir gündü.Lina ya göndediğim bir yakınmı aşılama yapılmıştı.Üstelik 42 yaşında ilk denemesinde gebe kaldı.Tabii sonuçta nesli veren Allah ancak doktro Şükran Hanım vesileydi çok sevindik .Ama klinikte beklerken ultason odasında bir gebeyi ağlarken gördük hastnın bebegi karnında 1.5 aylıkken ölmüştü.Doktor hanım hastayla birlikte çok üzulmüştü.Bizim sevincimize doktorunumz yeterince katılamadı çünkü bir önceki hasta hala ağlıyordu.Lütfen sizde böyle düşünün bazeen bir önceki hasta dokrou çok üzüp yoryor.O yüzden sadece bir seferle doktoru yargılamayın.
Merhaba; Ben ve bir yakınım da gebelik takiplerine Lina'ya gidiyoruz.32.ve 34. haftalarda kalp ve böbrek yetmezliklerine rastlanabiliyormuş.Bizde böyle bir olayı yaşadık.Yakınımın 32. haftasında girdiği 2.detaylı usg de bebeğin akciğerinde su toplanması görüldü.Hemen tedaviler için doktor arkadaşları ile dialoga girerek yakınımı Hacettepe Üniversitesine yatırdılar.Doğum öncesinde ve doğum sonrasında Allaha şükür bütün önlemleri aldılar doktorumuz.Lina'da ki bütün doktorlar bu konuda detaylara çok dikkat ediyorlar.Doğum öncesinde ve doğum sonrasında yaşanabilecek sorunları önceden ele alıp yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçiyorlar.Onları bu dikkati bizim bebeğimizin yaşayacağı sorunun önüne geçmiş oldu.Olaya para yönünden bakmamak gerekiyor bence.Hem 2.detaylı usg ücretide çok fazla değil.2.detaylı için 75 TL ödeniyor zaten.Bebeklerimizin sağlığından öte olamaz bu para bence.Ben ve yakınım hatta normal muayeneye gelen yakınlarım diyeyim Linadaki doktorlarımızdan çok memnunuz.İşlerini güçlerini rast getirsin inşallah.Arkadaşlar, Linada bir de 33-34. haftalarda ayrıntılı yapılıyormuş. Boş anıma denk geldi heralde dr.a sormadım ama sonra düşündüm. Ne önceki hamileliğimde istendi, ne de riski olmayan başka birinden duydum 2. kez ayrıntılıya girdiğini. Şimdi kendimi yolunacak kaz gibi hissetmeye başladım.
Arkadaşlar, Linada bir de 33-34. haftalarda ayrıntılı yapılıyormuş. Boş anıma denk geldi heralde dr.a sormadım ama sonra düşündüm. Ne önceki hamileliğimde istendi, ne de riski olmayan başka birinden duydum 2. kez ayrıntılıya girdiğini. Şimdi kendimi yolunacak kaz gibi hissetmeye başladım.
Linada yolunacak kaz gibimi hisettin???
Doktoruna sorarsın gerçekten gerekli değilse girmezsin.Linada seni zorla ayrıntılıya sokup para alacaklarını sanmıyorum.Olmayan birşeyi de var gibi gösterip para kazanmaya çalışan bir kurum değil.Olsaydı benim gebeliğim riskliydi heryönden sömürebilirlerdi.
O yüzden aklına böyle kuruntuları getirme.Gerekli olmasa yapılmazdı bence böyle düşün içini ferah tut.
Lina öyle biryer değil.
merhaba hanımlar,
ankarada yeniyim ve iyi bir doktor arıyorum okuduklarımdan dolayı kararsız kaldım9 aylık evliyim adet düzensiliğim var ve bebek istiyoruz ... lina hakkında hem olumlu hem olumsuz şeyler yazılmış ben napsam ki acep:44::97:
Merhabalar
7 Martta epidural sezaryenle kızımı dünyaya getirdim çok şükür. Son ana kadar normal doğum yapmak istedim ama günlerce sancı çektikten sonra 1 cm bile rahim açılmam olmayınca mecburen sezaryen oldum. Epidurale bağlı hiç bir sorun ( baş, bel, bacak ağrısı vb) yaşamadım çok şükür. Ankarada ikamet edenlere kesinlikle Lİna' dan Şükran Hanımı ve doğum için de HRS Hastanesini öneriyorum.
merhaba hanımlar,
ankarada yeniyim ve iyi bir doktor arıyorum okuduklarımdan dolayı kararsız kaldım9 aylık evliyim adet düzensiliğim var ve bebek istiyoruz ... lina hakkında hem olumlu hem olumsuz şeyler yazılmış ben napsam ki acep:44::97:
Öncelikle gözünüz aydın! Bebeğinizi güle güle büyütün!
HRS'deki doğum için Şükran Hanım'a ne kadar para ödediniz?
ben 25 ekim 2010 da sezeryanla doğum yaptım
o zaman 2700 dü herşey dahil
Öncelikle gözünüz aydın! Bebeğinizi güle güle büyütün!
HRS'deki doğum için Şükran Hanım'a ne kadar para ödediniz?
aycank .!.:mrb canım öncelikle allah sağlıkla büyütsün bebeğini bende şükran hanıma gidiyorum ikiz annesiyim birsürü risklerim var oyüzden şükran hanıma gittim doğum içinde hrs önerdi şükran hanım ama benim hiç bi bilgim yok hastane doğum fiyat hakkında. yaşayan biri bana tecrübelerini yaşadıklarını nebiliyim ameliyat sonrası nasıl oluyo neler yaşıyosun vucudundaki değişikleri ağrın sızın kanaman çok oluyomu.bazıları çok kanamam oldu çocuk bezi kullandım diyolar yanımda neler götürmeliyim ayy bir sürü soru oldu bide wc alaturka varmı ben diğerini kullanamıyorum ilk ve ikiz olunca böle karışık oluyo insan:)şimdiden sağol
bende hrs de yaklaşık bir hafta önce doğum yaptım şükran hoca beraberliğinde çok ama çok memnun kaldım hastane ücreti ekstra refakatçi dahil 2900 ödedim hastane çok güzel hemşireler doktorlar ve özellikle çocuk doktoru çok çok ii verdiğin paraya asla pişman olmuyorsun herkese ama herkese tavsiye ederim şükran hoca ve hrs yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?