Hayirli olsun bebeginiz! size de gecmis olsun! Normal dogum mu yaptiniz?
bende hrs de yaklaşık bir hafta önce doğum yaptım şükran hoca beraberliğinde çok ama çok memnun kaldım hastane ücreti ekstra refakatçi dahil 2900 ödedim hastane çok güzel hemşireler doktorlar ve özellikle çocuk doktoru çok çok ii verdiğin paraya asla pişman olmuyorsun herkese ama herkese tavsiye ederim şükran hoca ve hrs yi
Ben normal istiyorum, ilki normal oldugu icin. Ben paket fiyatin icinde ozel oda, refakatci dahil zannediyordum. Refakatcinin nesi icin ucret alniyor? Yemek, yatak icin mi? Refakatci almazsak surekli bir hemsire yardimci oluyor mu ki? Bir de ozel oda olursa, iki refakatci oluyor mu? Es ve anne gibi.çok teşekkür ederim ben genel anestezi ile sezeryan oldum bnim sıkıntım vardı o yüzden ama sen normal istiyorsan şükran hoca normal doğum taraftarı birisi ona emin olabilirsin ücret için soruyorsanda hrs de sezeryan normal epidural yada genel ücret değişmiyor paket fiyat artı yada eksi yok sadece artı refakatçi istersen yada suit oda ücret orda fark ediyor umarım yardımcı olmuşumdur
Ben normal istiyorum, ilki normal oldugu icin. Ben paket fiyatin icinde ozel oda, refakatci dahil zannediyordum. Refakatcinin nesi icin ucret alniyor? Yemek, yatak icin mi? Refakatci almazsak surekli bir hemsire yardimci oluyor mu ki? Bir de ozel oda olursa, iki refakatci oluyor mu? Es ve anne gibi.
Sen ozel odada mi kaldin?
bu konuda bilgim olduğu için ben cevaplayayım dedim paket fiyatın içinde özel oda ve 1 refakatçı var.
arkadaşın orda kastettiği suit oda ve ekstra 1 refakatçı daha istersen onların parasını ödüyorsun.suit oda da ekstra bir oda daha koltuk takımı falan var onun farkını ödüyorsun. geri kalanlar paket fiyatın içinde. ama Şükran hanım bana şunu da söyledi doğum normal olursa 8 saat içinde gönderiyorum eve o yüzden hiç refakatçısız odada bir başkasıyla kalırsan 500 tl eksik ödüyormuşsun.
merhaba kızlar
evet uzun zamandır uğramıyordum ama bugün sevinçli haberle o eflatun güzel binadan çıkmak çok güzel bi duyguydu :))
1.aşılamamdan sonra çift çizgiyi görmek inanılmaz bi duyguymuş...
Dr.um şükran çakmak'a çok teşekkür ederim
güler yüzünü benden hiç esirgemediği için ve benim gibi nazlı bi hastayı idare ettiği için...
Hayırlıca artık bende burdaki muhabbete nerde doğum yapacağım gibi yorumlar yapabilirim :))
darısı tüm isteyenlere olsun
merhabalar, ben de şükran hoca'nın hastasıyım... 15 haziran'da HRS'de doğum yaptım...paket ücretine 1 refakatçi dahil, şükran hanım için ayrıca ücret ödemiyorsunuz. iki refakatçi istediğiniz halde ikinci için ücret ödemeniz gerekiyor. ayrıca suitoda isterseniz ücret artıyor... suit odanın farkı hastanın yattığı odadan başka girişte hol gibi bir yer olması. orada kanepeler, buzdolabı falan var. misafirlerinizi karşılamak açısından hoş...
2 hafta önce hrsde şükran hanım yaptı doğumumu zaten bu yola onunla çıktık halada eli üzerimizde.hrs öle rahattıki eve gelmek istemiyo insan her an sizinle ilgili hemşireler refakatçiye ihtiyaç duymadım 1 hafta kaldım ikizlerimle bütün hast seferberdi bian yalnız kalmadım.şükran hoca günde 2-3 kez uğradı yanıma hiç yalnız bırakmadı doğumum yaptım hala ilgili hasta doktor ilişkisinden farklı davranıyo sadece bana değil bütün hastalara orda başka doktorun hastaları vardı onların sorunlarıyla bile ilgilendi.ben çok memnun kaldım ve şiddetle tavsiye ediyorum
Merhaba! Oncelikle bebeklerinizi Allah sizlere bagislasin! Sizlere de gecmis olsun! Normal dogum mu, sezaryen mi yaptiniz? Anestezi aldiniz mi? Aldiysaniz, yan etkisini gordunuz mu? Anestezi uzmanindan memnun kaldiniz mi?
Bir de paket ucret olarak ne odediniz?
merhaba arkadaşlar linayla ilgili sorum olacaktı. doktorların odalarında ultrason cihazları yok mu? tam anlayamadım çünkü bi doktor ali den bahsedilmiş. bi de doktorumuza muayene olurken eşimiz yanımızda olabiliyor mu ultrasonda falan. şimdiden teşekkürler...
Merhaba!
Doktorlarin odasinda ultrason yok. Ayri bir odada 4 boyutlu ultrson cihazi var. Ilk once doktorunuz ultrason cihaziyla bebeginize bakiyor. Sonra kendi odasina alip ozel gorusuyor. Ali Bey de ayrintili ultrason uzmani. Her zaman orada degil. Randevuyla calisiyor. Belirli haftalarda, eger doktorunuz gerekli gorurse, Ali Bey icin randevu veriyor. Bu arada, ikinci bir ultrason cihazi daha alacaklardi; belki de almislardir. Ama ben ultrason sirasiyla ilgili bir problem yasamadim.
Esiniz, hatta baska bir cocugunuz varsa, onlar da yaninizda olabiliyor ultrasonla muayene sirasinda.
bir soru daha arkadaşlar.. şimdi linadaki doktorlar, diyelim ki gecenin bir yarısında doğuracak olduk çağrılınca yine geliyorlar değil mi doğuma:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?