Ben daha önce de yazmıştım... Bende hamilelik öncesi ve sonrası Lina'ya gidenlerdenim.Doktorum Sema hanım.Kendisini çok seviyorum.çok sevecen,neşeli bir hanım... Fakat şimdi doğum konusunda çelişki içindeyim.Doğumu akay hastanesinde yapmaya kararverdim fakat eğer Sema hanım yaptıracak olursa fiyat 2800 lira Eğer akay'ın doktoru yaptırırsa 1750...Akay'ın doktorunun doğum yaptırması için o doktora muayene oluyor olmak şartı var.Bu durumda Lina'dan vazgeçmem gerekir.Çok büyük ikilem içindeyim.arada 1050 lira gibi azımsanmayacak bir fark var.
Lina da kontrolüm vardı...yeni yerlerini çok daha beğendim..gerçekten çok ferah... en güzel tarafı ise her dr.un farklı katlarda olması olmuş...Şükran Hanımın ilgisi ve takibi bana güven veriyor...kısmet olursa burda hamilelik haberi vermek istiyorum bendee.... dua edin kızlar...sizlerinde hayırlıca kucağınıza almak nasip olsun
ben de yeni yerlerini çok beğendim özellikle etlikte oturduğum için zira dün eşimin acil işi çıkınca kendim gitmek durumunda kaldım çok kolayca 10 dk da ulaştım :)
dosbaa arkadaşımmm canımmm, inşallah dua edelim hep beraber, bak bugün arife inşallah rabbim gönlünün muradını verir bu kutlu günün yüzü suyu hürmetine..inşallah mutlu haberi bir an evvel alırsınız. :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?