Ankara Lina Kadın Sağlığı Merkezine gidenler

sinemse çok geçmiş olsun arkadaşım.inş. bebeğini hayırlısı ile kucağına alırsın.söylediklerine çok katılıyorurm insanlar herşeyi şikayet etmeye ve de hiçbirşeyden memnun kalmamaya çok meraklılar.acil hastası olduğunda tabiki öncelikle ona bakacak yarın ilerde o hastanın yerinde bizlerde olabiliriz.Bence şükran hanım dört dörtlük bir doktor işinde gerçekten uzman aynı zamanda güleryüzü ve konuşmalarıyla insanı çok rahatlatıyor.benim bugun kontrolüm vardı linadaydım.şükran hanım bizimle çok güzel ilgilendi saolsun .her gittiğimde iyiki şükran hanımın hastasıyım diye allahıma şükrediyorum.ben hem doktorumdam hem personelinden çok memnunum.herkes ne yapacağını çok iyi biliyor.ben şimdiye kadar bir kere bile pişman olmadım gittiğim için ve bundan sonrada şükran hanımdan başkasına asla gitmem.Allah işlerinde kolaylık ve de güç kuvvet versin şükran hanıma.

orada beklerken görüyorum.herkesle ayrı ayrı ilgileniyor odasına gelmelerini beklemeden hastalarının yanına gidiyor sohbet ediyor.hepimizi ayrı ayrı rahatlatıyor yüzünden gülümsemesi eksik olmuyor.
yanına gitmeden birgün önce işte işlerimi yetiştireyim diye uğraştım sonra geldim evde uğraştım derken Linaya gittim hemşiresinin bulundugu bankoya geldim kapısı açıktı beni gördü fırladı geldi tansiyonumu bebeğin hareketlerini sordu.onunla gözgöze gelince bütün o karmaşa falan geride kaldı garip güzel bir duyguydu.
Şükran hoca doktorumuz olmaktan çok bu sıkıntılı günlerimizde bize destek olan dostumuz oldu.
tüm dileklerine katılıyorum.Allah sağlıklı uzun ömürler versin güç kuvvet versin ki bizim gibi şanslı hamilelere hastalara yardımcı olabilsin.

Merhabalar, ben pek çok kadın doğum uzmanına gittim, fakat maalesef sürekli gidebilecigim uygun bir doktora rastlamamıştım, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Ankara’da Lina Kadın Hastalıkları ve Doğum Merkezinde Şükran Çakmak’a gittim. Dr. Şükran Hoca son derece bilgili ve inanılmaz iyi bir insan, danıştıgım her konuda bana son derece yardımcı oluyor, hasta ile iletişimi oldukça kuvvetli, gerektiğinde kendine kolaylıkla telefonla ulaşabiliyorum. Bana doktor gibi değil bir abla gibi yaklaşıyor ve kesinlikle durumumu iyi bir şekilde takip ediyor. Bu özelliklerinden dolayı ve bana verdiği güvenden dolayı artık Şükran hocaya gidiyorum.

Ayrıca, tedavi sürecim içinde, HSG (Rahim içi) filmi çektirmem gerekiyordu, bu filmle ilgili olarak internetten okudugum yorumlar beni oldukça olumsuz etkiledi, fakat Şükran Hoca, HSG öncesinde ve esnasında beni oldukça rahatlattı, anlatılanlar gibi korkulacak bir durum olmadığını gördüm, titiz ve güvenilir bir şekilde bu filmi çekti, bence bu filmin çekimi için de doktor seçimi oldukça önemli, bu konuda da Şükran hocayı kesinlikle tavsiye ederim.

Merhabalar ben bu siteye yeni üye oldum.Linayla ilgili düşüncelerim çok olumlu.Çünkü 10 ay yaşadığım vajinismus sorunu Şükran hocam ve Psi.Hamiyet Hn.Eşliğinde çok şükür kısa bir sürede atlattım.Herkesin belirttiği gibi Şükran Hoca mesleğinde profesyonel bir insan.Biz aile boyu kendisine muayene oluyoruz.Herkesede tavsiye ediyorum...

internet minternet hikaye oldu. :)))
doğumdu hastalıktı filan derkeni şükürler olsun iyileştik sonunda ya o yeter.
doğum yapacak arkadaşlara allahtan kolaylıklar dilerim.inşallah benim gibi kolayca doğurursunuz. ama doğurduktan sonra uykusuz geceler sizi bekliyor söyleyeyim :)
her şeye değer yine de
sağlıklı olsun hep böyle tatlı baksın bana, geceler boyu uyksuz kalayım...

allah şükran hocamdan razı olsun. onu çok seviyorummm.

Merhaba Arkadaşlar
25.10.2010 pazartesi epidural sezeryanla bebeğime kavuştum.Tam zamanında müdahale edildi.Bebeğim solunum yetmezliğinden 2 gün yoğun bakımda kaldı.
Şükran Hocamın titizliği sayesinde kurtulduk.
Eğer verdiği randevu tarihini bekleseydi arada beni merak edip aramasaydı erkenden kontrol için çağırmasaydı şimdi Allah korusun çok kötü şeyler bile yazıyor olabilirdim.
Çok şükür ki Şükran Hocam ın takibindeydim.Şükran Hocamın işine insana verdiği değerle ,ilgisi ,titizliğiyle bebeğim şu an yaşıyor.
Şükran Hocamdan Allah binkere razı olsun.
Çok güzel bir ameliyat geçirdik.Eşim de doğuma girdi.Tüm doğumu kamerayla görüntüledi.
Sema Hocam da ameliyatdaymış sonradan seyrettiğimde farkettim.Şükran Hocama Sema Hocama çok teşekkür ederim.
Hiç yatmadan hemen kalkıp bebeğimle ilgilenebildim.Sezeryan olmasına rağmen başkaları gibi günlerce haftalarca süren ağrılar çekmedim.Tek sıkıntım bebeğimi merak etmekti.Ona da kavuştum.Çok mutluyum.
HRS de doğumum oldu.Hastane bakım herşey çok güzeldi.Sonrasında sabah akşam Şükran Hocam Sema Hocam gelip kontrol ettiler beni.Orada da yalnız bırakmadılar .
Çarşamba günü kontrole gittim Linaya.Şükran Hocamı görmek çok duygulandırdı beni.Aylarca oraya gitmek alışkanlıktan öte bir durum yaşatmış bana.Sanki ikinci evim ikinci ailem gibi.
Bundan sonra oraya gidememek gidemeyecek olmak üzdü beni.
Çok özel bir bağ kurmuşuz Şükran Hocamla Linayla...
İnsan kendini çok tuhaf hissediyor.
Eminim oraya giden tüm arkadaşlarda bunu yaşamıştır.Yaşıyordur...

Ve şimdi bebeğimle evdeyiz.Esranın dediği gibi internet minternet hikaye oldu.Uyku kalmadı.Gece gündüz ayrımı takvim takibi kalmadı.Sadece saat takibi var.2 saat sonra bebeği uyandır altını temizle emzir uyut yatır(yatarsa:)) uyuyor gögüsünde sonra yatırmaya kalkınca uyanıp mızırdanmaya hatta ağlamaya başlıyor haddii tekrar başa dön derken saatler geçip gidiyor.
Rüya aleminde gibiyim.Algım düştü.
Allah hepimize kolaylıklar versin.Gerçekten çok zormuş.Ama öyle güzelki.Benim gibi uykuya düşkün biri bile tüm geceleri uykusuz geçirebiliyormuş.
Bebeğim sağlıklı olsunda bu günler de geçecek nasıl olsa...

Esracığım çok teşekkür ederim.Allah hepimize kolaylık sağlık versin.

Şükran Hocamı ben de çooookk seviyoruum

sinemseciğim çok geçmiş olsun...Allahım analı babalı büyütsün inşallah...Darısıda bizim başımıza sağ salim,sağlıklı bir şekilde bizde kucağımıza alalım inşallah...

slm arkadaşlar.bende 26.haftamda sizlerin önerilirinz doğrultusunda şükran çakmak hocama gitmeye başladım.neden bu kadar geç geldin gibi hiçbir sorunla karşılaşmazken üstelik çok sıcak ,samimi bir ilgi gördüm.valla süper bir dr bulmuşum öyle hissettim.bir önceki dr um çok canımı sıkmıştı inanın sıkıntıdan tansiyonum yükseldi.şimdi kontrollerime daha bir güvenerek,daha bir sevinerek gidiyorum.bir kere 2 doğum yapmış olması, bizler gibi hamileliği yaşaması ,o duyguları geçirmiş olması bizi çok iyi anlamasına neden oluyor.sonrasında bir sürü soruyla sıkştırdığımda hep çok bilgili bir dr olduğunu farkettiren cevaplar aldım.çoğunuzdan tecrübeliyimdir.3.gebeliğim.2 çocuğum var.bi sürü de dr um oldu.o nedenle farkı daha iyi anlayabiliyorum diye düşünüyorum.ilk gebeliğmi büyük doğumda yaptım.özel dr um olmasına rağmen kabus gibiydi.spinalle sezaryan doğurdum ama sonrasında çok ağrım sızım oldu.kaç ay kendime gelemedim.2.sinde fatih hastanesinde esra hanım diye bir dr a gttm.çok ilgisizdi bıraktım.ankara prof larından birine gittim.ayda 180 tl almasına rağmen doğumunu öğrencilerim yapacak dedi.nasıl yani kaç aydr biz sizin için geliyoruz dedik.meğer para istmeye çalışyırmış da diyemiyormuş.1500 tl verdik doğuma girsin diye.bana epudural önerdi,ama sabah çok işi varmış beyefendinin.epudural niye yaptınız çabucak olup bitseydi dedi.ben ameliyat esnasında bazı şeyleri hissettim fenalaştım.sonrasında akşam yürüteceklerken düştüm.ağrı pompası bağlıydı ve ben ağrım çok olduğundan basıp durmuştum.ağrı pompası bacağımı tamamen uyuşturmuş ve ben bir bacağımı hiç hissetmedim.tüm gece eşimin üzerine yüklenerek yürüdüm.ikimizde kanter içinde kaldık.(sanırım epudurali yapanın tecrübeszliğiydi)sabah epudurali çıkardılar ve basit bir iğne yaptılar .yeniden doğmuş gibi oldum.sonrasında ağrım sızım olmadı.bu olayı şükran hocama anlattığımda 'bacağında hissizlik olmuşsa hemen epudurali kesip onun yerine bakşa bişi yapmalılardı 'dedi.benim prof bunu akıl edemedi ve ben tüm gece kıvrandım.bu sözleriyle beni mest etti.ne yapılması gerektiğin proftn daha iyi biliyordu.sonraki birçok sorumuza bizi tamamn aydınlatacak şekilde cevap verdi.geçen haftadan beri tansiyonum yüksekti aradım hemen cevap verip kontole çağırdı.çok şükür şimdilik iyi gidiyoruz.ben çok rahatım.tüm yakınlarıma tavsiye ediyorum.sizlerede ederim.sezaryan olacaksanız eğer paraya kıyın derim.(anestezi uzmanı da çok önemli.ben hrs düşünüyorum ve tüplerimi de bağlatacağım.)inşaallah herşey çok güzel olacak....

sinemseciğim çok geçmiş olsun...Allahım analı babalı büyütsün inşallah...Darısıda bizim başımıza sağ salim,sağlıklı bir şekilde bizde kucağımıza alalım inşallah...

çok teşekkür ederim
Darısı başınıza.İnşallah hayırlısıyla sağlıkla sizlerde bebeklerinize kavuşursunuz...

Ece78 Merhaba
Kendini güvende emin ellerde hissetmek ne güzel değilmi
Sağlıkla sorunsuz bebeğine kavuşursun inşallah.
HRS gerçekten iyi.Özellikle Anestezi uzmanı.
Epidural için gerek burada gerek başka sitelerde çeşitli uygulamaları okumuştum.
İşgence gibi uygulamalar.Bir hemşire geliyormuş dizlerinden omuzlarından tutuyormuş bastırıyormuş falan...Zaten kocaman olan karnınla nasıl o pozisyonu alacaksın gerçekten işgence gibi.
Benim için çok rahat oldu.Ameliyat masasına oturdumbacaklarım aşağı sallanır şekilde.Omuzlarımı düşürdüm birazcık boynumu omuzlarımı aşağı doğru eğip beli dışarı doğru çıkardım.Hemşire gelip omuzlarımdan tuttu sadece .O arada çok zayıf bir şekilde iğneyi hissettim o kadar ne acı ne başka birşey...Tamam oldu dediler .Ayaklarımda karıncalanma olmaya başladı.Beni ameliyat masasına yatırdılar.Uyuşma olunca sonradı öyle taktılar onun yüzünden de acı hissetmedim.Herşey çok kolay oldu.Sonrasındaki bakım bebek doktoru hemşireleri herşey çok iyiyidi.
O ağrı kesici düğmesine bende fazla basmışım bir ara ayaklarım uyuşmaya başlamıştı hemen telaşlandım tabii:))düğmeye fazla basma dediler:)

İnşallah herşey senin için de çok güzel olur

Merhaba,
Bugünkü kontrolümde bebiş uyuduğu için cinsiyeti kesinleşmedi, Mine Hanım erkeğe benzetti ama pek kesin konuşmadı. 20. haftadaki dört boyutluda inşallah.
Aranızda Mine Hanımın hastası varsa onlara ve Radyolog Ali Bey'miş, onun cinsiyet söylediği arkadaşlara sorum bu iki doktorun cinsiyet konusundaki tahminleri ne kadar başarılı?

Merhaba.Bence bebepiniz uyuduğu için doktor hanım görememiştir.Ama Ali bey %100 cinsiyeti doğru söylüyor.

Darısı bize inşallah arkadaşım allah sağlık ve sıhhat ile bebeğini büyütmeni nasip etsin.Şükran hanımı hepimiz çokkkk seviyoruzzzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…