Ankara Lina Kadın Sağlığı Merkezine gidenler

Ayrıca siz benim dr.sema hanıma gittiğimi nereden biliyorsunuz da sema hanım hakkında yazmışsınız
Daha önce de belirttiğim gibi sık olarak oraya gidyorum ve yılbaşı günü rada olduğum için ben sema hanım diye tahmin ettim ama yanılmışda olabilirim tabii

Daha önce de belirttiğim gibi sık olarak oraya gidyorum ve yılbaşı günü rada olduğum için ben sema hanım diye tahmin ettim ama yanılmışda olabilirim tabii

her neyse...demek istediğinizi anlıyorum yinede teşekkürler ama ben büyük birşey atlatım sadece bunu burada paylaştım

2 gece kalınıyor sezaryan sonrası.neden paket fiyatta 1 gece fiyatı söylenmiş anlamadım

Hastanın durumu ve doktorun tecrübesiyle sezeryan sonrası 2 gece kalmaya gerek duyulmuyor.Artık o klasik kurallar geçerli değil.Ben linaya gittiğimde genelde doğumunu yeni yapmiş kontrole gelen hastalarla karşılaşıyorum geneli 1 gece kalmışlar.Doktorların ellerinin hafif olduğunda bahsediyorlar.Bunlar benim orda kulak misafiri olduğun konular.

merhaba kızlar
evet uzun zamandır uğramıyordum ama bugün sevinçli haberle o eflatun güzel binadan çıkmak çok güzel bi duyguydu :))
1.aşılamamdan sonra çift çizgiyi görmek inanılmaz bi duyguymuş...
dr.um şükran çakmak'a çok teşekkür ederim
güler yüzünü benden hiç esirgemediği için ve benim gibi nazlı bi hastayı idare ettiği için...
hayırlıca artık bende burdaki muhabbete nerde doğum yapacağım gibi yorumlar yapabilirim :))
darısı tüm isteyenlere olsun

çok sevindim canımm allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. şükran hanım mükemmel bir doktor ben de ona gidiyorum

Biz de 37. Haftamiza geldik cok sukur.26.haftamdan beri sukran hanima gidiyorum ve onun sayesinde cok huzurlu bir hamilelik gecirdim sagolsun.en son geçen hafta gittigimde bebisim 3000gr a baya yaklasmisti.ben artik cok sikildigimi bir an once almasini soyledim ama oyle aydinlatici ve samimi konusuyorki ne drse harfiyen uyguluyoruz.ben 37 de fln alsin istiyordum.ama sukran hanim 38 hafta 4 gunluk gibi alalimki bi sorun yasamayalim dedi.ben de gebelik sekeri vr.ve bebisimin akcigerlerinin daha gec olusmasi ihtimali varmis.yani ne kadar durursa kar.bu arada benim 3.gebeligim yani ilk ikisi sezaran oldugu ve arasi az oldugu icin bu da kesin sezaryan.yoksa dr umuz normal dogum yanlis bunu iyi biliyorum diger tanidiklardan...her gittigimizde halimizi hatirimizi daha biz beklerken sormasi cok hos gerçekten.insallah sezaryan ameliyatim ve sonrasi da iyi gecer...ve hepimizin iyi gecer...

kızlar ayrıntılı ultrasona ıyı bakıyorlarmı

ben bır ssk yaptırdım mennun kalmadım

bırde ozelde yaptırdım gene mennun kalmadım persembe lınada randevum var alı beye bakalım aydınlatıcımı olcak

neden mennun kalmadın dıye soracak olursanız her zamankı gıbı ultrasonla baktılar hanı 4 boyutlu olacaktı kafasını olctu gobegını ve bacagını olctu kalp sesını dınlettı saglıklı dedı boyle sey olurmu yaaaa

Ali Bey gerçekten çok aydınlatıcı biri. Her şeye ayrıntısıyla bakıyor ve her ölçümde neyi, niye ölçtüğünü söyleyip sonuçla ilgili bilgi veriyor. Ben çok memnun kaldım.

ne güzel artık bebeğine kavuşmaya az kalmış.maşallah nazar deymesin.sağlıkla kavuşmayı nasip etsin allah.
şükran hanım ne derse o.ben de kendime göre tarih belirlemiştim.o zaman da aynı konuşmayı benimle de yapmıştı.bebeğin durumunu sık aralıklarla takip etmesiyle çok büyük bir şey atlattık.sayesinde bebeğime sağlıkla kavuştum.
şükran hocam ameliyatına gireceği için için rahat olsun.hiç korkma.herşey güzel olur inşallah.ben sezeryanı epiduralle oldum ameliyatta da muayenede oldugu gibi kendinden emin ve rahat oluyor şükran hocam.zaten onunla sohbet ederken ameliyatın kolay olacağını biliyordum öylede oldu.için rahat olsun.
Kendine iyi bak.

Çok teşekkür ederim. Kendimi normal doğuma adapte etmeye çalışıyorum iyice. İnşallah bir terslik olmaz da hayırlısıyla bebişimize kavuşuruz.

Merhaba bahark
Öncelikle büyük geçmiş olsun. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsınız. Sizin zor ve hassas bir zamanınız olduğu için en ufak bir olumsuzlukta kendinizi daha da kötü hissetmişsiniz gibime geldi ( yanlış anlamayın kendimden biliyorum:79: ) inanın olaylar bazen bizim baktığımız cepheden göründüğü gibi olmayabiliyor. Sizin kötü zamanınız ile Dr hanımın kötü zamanı çakışmış gibime geldi benim.

Biz ülke olarak ne Dr ihmalleri gördük. Bence şimdilerde hastalar altın çağını yaşıyor geçmişe göre. Zamanında yengem doktorun sürekli muayenehanesine gidip çok ciddi paralar ödedi fakat doğum zamanı gelince doktor zahmet edip hastaneye bile gelmedi ve doğumunu ebeler yaptırdı. bir sürü dikiş attılar kadına, 1 hafta sonra dikişleri patladı. O zaman inanılmaz korkmuştum hamilelikten ve doğumdan. Çok doktora giderek Dr. Şükran Hanımda karar kıldım ben. İnşallah Allah pişmanlık vermez, inşallah herkes ve ben de sorunsuz bir doğum geçiririz ve sağlıklı evlatlarımız olur. ( İnşallah siz de diliyorsanız Allah size de hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder.)

Sağlıklı bir ömür diliyorum herkese....

Sonunda bebegimizi kucagimiza aldik cok sukur 10gunluk olduk bile.evde 3 tane cocuk olunca biraz daha yogunlasti hayatimiz ancak yazabiliyorum.ocagin 24 unde sabah 7 de hrs hastanesindeydik.dr umda gelmisti nerde kaldiniz sizi bekliyorduk dedi gulerek.biliyordum benden once bir ksisiyi daha sezaryana alacaklardi.o arada beni hazirladilar.hastane cok guzel piril piril .hemsireler hastabakicilar hepsi cok kibarlar.otele gelmis gibiydik.normalde lavman tavsiye ediyordu drsukran hanim ama ben hemoroidimin azdigini soyleyince yapmadilar.ben de rahatladim.sonra son kez nst ye girdim ve sonra ameliyathaneye.orada cok neseliydi sukran hanim.cok dogaldi .ben dedim cok heyecanliyim.evet 3 . Bebegim ama 2kotu tecrubem vardi ve bu bei cok korkutuyordu.epuduralle ilgili bir sikinti yasamistim.anestezi uzmanina bunu anlatip kombine istedigimi soyledim.onlarda biz ayarlayacagiz merak etme yasadigun problemi tekrar yasamayacaksin dediler.belime igne yapilirken ben biraz kastim kendimi heyecandan.canim dr um geldi sarildi beni o pozisyinde durmam icin kendi eliyle sarmaladi.kendimi cok guvende hissettim.sonra uyusma oldu ve ameliyat basladi.sema hoca da vardi ameliyatta sohbet ede ede ameliyatimiz gecti.ben tuplerimde baglansin istemistim.hatir,atttim unutmayin diye:))) sukran hocam baglamasaydik daha 3-4 cocuk kapesiten var cok iyi durmdasin dedi.yok kalsin artik 3 yeter dedim bende.bu arada kizimin cikisi temizlenisi hersey cok guzeldi.sonra opturduler.sonra odada hemenn emmeye basladi minigim.cikince biraz agrim oldu ama benim yuzumden.anesezi uzmani agri pompasna basmami soyledigi halde korkudan basmamistim.sonra konrtrole geldiginde hic basmamissin bas artk dedi ve agrim bitti .sonrasi cok iyi ayaga kalktim.sukran hocam muaynaneye geri dondugunden sema hanim kontorle geldi beni.sonra cock dr lari ,hastanenein kendi dr lari ara ara gelip durumumuza baktilar.gece 3-4 kere arayip sukran hocam durumumu sormus.sonra gece gaz cikarabildigim icin ertesi gun sukran hocam muayene ettiginde taburcu olabilirsin dedi.ailemden bitek ablam ve esim vardi.gurbetteyiz ankarada.ama sukrany hocm bana ailem kadar yakindi.Allah bin kere razi olsun.bundan once ankara universitesi ve buyuk dogumda yasadigim dogumlardan sonra gayet luks bir dogum gerceklestirdim cok sukur.esimde herkse anlatiyor hrs ve dr umuzu.hamileligimin 26.haftasindan sonrasinida cok rahat gecirdim dr umun sayesinde.ustelik gebelik sekerim olmasina ragmen.

Bende linaya gidiyorum doktorum sema hanım.. Kısmet olurda hamile olduğum dönemlerimde de sema hanımın ilgilenmesini isterim şuan genital siğil probleminden gidiyorum ve haftaya yakılacak.... Ve ben ilk muayenemi sema hanımda oldum..çok anlayışlı hakaten güleryüzlü bir doktor..benim içinde çok iyi oldu böyle bir doktorla karşılaşmış olmam...hastasının dilinden anlıyor..benim için ilk olduğundan ayrı yeride vardır kendisinin..bundan sonrada ona gideceğim..linayı tavsiye ediyorum..sema hanımıda

orası mı burası mı derken sonunda karar verdim lina'ya gidicem ama sema hanım mı şükran hanım mı kararsız kaldım.. az önce sema hanım için aradım randevu veremiyorlarmış pazartesi tekrar arayın dedi.. şükran hanıma mı gitsem:44:

SEMA HOCAM DA ŞÜKRAN HOCAM DA HARİKA İNSANLAR.
GENELDE DOKTORLUK İNSANLIĞIN ÖNÜNE GEÇİYOR.ROBOTLAŞTIRIYOR.
AMA SEMA HOCAM DA ŞÜKRAN HOCAM DA İNSANLAR HEMDE EN İYİLERİNDEN.HERŞEYDEN ÖNCE ANNELER ABLALAR HASTALARINA KARŞI.
SEMA HOCAMI MUAYENEYE GELİŞ GİDİŞLERİMDE GÖRDÜM DOĞUMUMDA DA VARDI.GÜLER YÜZÜNÜ SOHBETİNİ HİÇ ESİRGEMEDİ BENDEN.
HER ZAMAN SÖYLÜYORUM.LİNAYA GİRİNCE EVİNİZDEYMİŞSİNİZ GİBİ RAHAT HUZURLU VE GÜVENDE HİSSEDİYORSUNUZ KENDİNİZİ.
ŞÜKRAN HOCAM YADA SEMA HOCAM HİÇ FARKETMEZ.AMA BENİM DOKTORUM ŞÜKRAN ÇAKMAK DI O YÜZDEN ONA GİT DİYEBİLİRİM.ÇOK DİKKATLİ TİTİZ BİLGİLİ BİR DOKTOR.MUAYENEDE SENİ RAHATLATMAK İÇİN SOHBET EDER.SEN NE ARADA MUAYENE OLDUĞUNU BİLE ANLAMAZSIN AMA O O ARADA TÜM ÖLÇÜMLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMIŞ OLUR

geçmiş olsun gözünüz aydın.allah analı babalı büyütsün.
Doğum hikayeni okuyunca gözlerim dolu dolu oldu.
Işyerindeyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

kendi doğumum gözlerimin önüne geldi.
Aynı şekilde 25 ekimde de ben doğum yaptım hrs de.
Allah herkese böyle kolay güzel doğumlar nasip etsin.
Tabi bunda şükran hocamın rolü büyük
orada da sema hocam da şükran hocam da hiç yalnız bırakmadılar beni .sabah akşam uğradılar yanıma.hatta ayrıca telefonla görüşmelerimiz oldu.

Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
sevgiler...

bugün sabah gittim.. Sema hanıma.. çok memnun kaldım.. yaklaşık 35 dakika içerideydim.. bakalım neler olacak önümüzdeki aylarda.. :26:

canım benim yaaa ben de senin yazdıklarını okuyup moral almıştım zamanında.güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.benim ilk 2 doğumumda sıkıntılarım oldugu ve birçok dr değiştirdiğim için şükran hocamın farkını çok daha farkedebiliyorum diye düşünüyorum.herkese tüm samimiyetimle tavsiye edebileceğim bir dr.canım dr umuz

şükran hocayı herkes cok övdü gittim ama tam bı hayal kırıklığı yasadım bır an önce hastayı yollamak ıster gıbı bı tavrı vardı hıç bılgı vermedı ınanın ınternette daha cok bılgı var. hastasını karsısına alıp gözünün içine bakarak konusmalı bı doktor. dıkkat dagınıklığı had safhadaydı

Bütün bu sitedeki hanımlara merhaba.Dün benim için çok mutlu bir gündü.Lina ya göndediğim bir yakınmı aşılama yapılmıştı.Üstelik 42 yaşında ilk denemesinde gebe kaldı.Tabii sonuçta nesli veren Allah ancak doktro Şükran Hanım vesileydi çok sevindik .Ama klinikte beklerken ultason odasında bir gebeyi ağlarken gördük hastnın bebegi karnında 1.5 aylıkken ölmüştü.Doktor hanım hastayla birlikte çok üzulmüştü.Bizim sevincimize doktorunumz yeterince katılamadı çünkü bir önceki hasta hala ağlıyordu.Lütfen sizde böyle düşünün bazeen bir önceki hasta dokrou çok üzüp yoryor.O yüzden sadece bir seferle doktoru yargılamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…