Daha önce de belirttiğim gibi sık olarak oraya gidyorum ve yılbaşı günü rada olduğum için ben sema hanım diye tahmin ettim ama yanılmışda olabilirim tabiiAyrıca siz benim dr.sema hanıma gittiğimi nereden biliyorsunuz da sema hanım hakkında yazmışsınız
Daha önce de belirttiğim gibi sık olarak oraya gidyorum ve yılbaşı günü rada olduğum için ben sema hanım diye tahmin ettim ama yanılmışda olabilirim tabii
2 gece kalınıyor sezaryan sonrası.neden paket fiyatta 1 gece fiyatı söylenmiş anlamadım
merhaba kızlar
evet uzun zamandır uğramıyordum ama bugün sevinçli haberle o eflatun güzel binadan çıkmak çok güzel bi duyguydu :))
1.aşılamamdan sonra çift çizgiyi görmek inanılmaz bi duyguymuş...
dr.um şükran çakmak'a çok teşekkür ederim
güler yüzünü benden hiç esirgemediği için ve benim gibi nazlı bi hastayı idare ettiği için...
hayırlıca artık bende burdaki muhabbete nerde doğum yapacağım gibi yorumlar yapabilirim :))
darısı tüm isteyenlere olsun
kızlar ayrıntılı ultrasona ıyı bakıyorlarmı
ben bır ssk yaptırdım mennun kalmadım
bırde ozelde yaptırdım gene mennun kalmadım persembe lınada randevum var alı beye bakalım aydınlatıcımı olcak
neden mennun kalmadın dıye soracak olursanız her zamankı gıbı ultrasonla baktılar hanı 4 boyutlu olacaktı kafasını olctu gobegını ve bacagını olctu kalp sesını dınlettı saglıklı dedı boyle sey olurmu yaaaa
biz de 37. Haftamiza geldik cok sukur.26.haftamdan beri sukran hanima gidiyorum ve onun sayesinde cok huzurlu bir hamilelik gecirdim sagolsun.en son geçen hafta gittigimde bebisim 3000gr a baya yaklasmisti.ben artik cok sikildigimi bir an once almasini soyledim ama oyle aydinlatici ve samimi konusuyorki ne drse harfiyen uyguluyoruz.ben 37 de fln alsin istiyordum.ama sukran hanim 38 hafta 4 gunluk gibi alalimki bi sorun yasamayalim dedi.ben de gebelik sekeri vr.ve bebisimin akcigerlerinin daha gec olusmasi ihtimali varmis.yani ne kadar durursa kar.bu arada benim 3.gebeligim yani ilk ikisi sezaran oldugu ve arasi az oldugu icin bu da kesin sezaryan.yoksa dr umuz normal dogum yanlis bunu iyi biliyorum diger tanidiklardan...her gittigimizde halimizi hatirimizi daha biz beklerken sormasi cok hos gerçekten.insallah sezaryan ameliyatim ve sonrasi da iyi gecer...ve hepimizin iyi gecer...
Merhaba
Ben de aynı senin gibiyim.Çok zor memnun olurum.Linada Şükran Hocamla kontrollerimi tamamlayıp yine Şükran Hocamla HRS de doğumum gerçekleşti.Herşey çok güzeldi.
İnşallah bir problem olmaz da istediğin gibi sağlıkla bebeğine kavuşursun.
Az kalmış.Allah sabır sağlık versin.
Sevgilerimle...
merhaba arkadaşlar bende 1 seneye yakın linaya gittim gayette memnundum bu zamana kadar dr.umu cep telden aradığım 1 veya 2 kezdir ondada birinde tahlil sonucunu öğrenmek birindede adetim geciktiği için ne yapmam gerektiğini sormak için olmuştu fakat yılbaşı gün 1 hafta adetim geçmişti devamlı midem bulaıyordu o gün kanamayla bir et parçası ardındanda büyük bir kan pıhtısı şeklinde bebeğimi düşürdüm ağrıdan duramıyordum dr.umu aradım klinikten çıktı dediler cebini aradım açmadı 3 saat sonra tekrar aradık kapatmıştı (topu topu 2 kez aradık) yılbaşı günü ve ertesi gün diye rahatsız etmemek için aramadık bile aradan 4 gün geçti paartesi günü zar zor ulşatım kendisine birde azar işittim ben sana zaman ayırıyorum sen konuyu uzatıp duruyorsun diye bana telefonda laflar söylemeye başladı daha sonra eşim aramış onada beni aramadınız çocuğum hastaydı kaç gündür demiş ve kendisi bizden özür beklemiş bende aradığım zamanı kendisine mesaj çektim ve bir dahada gitmiycem ya 3 haftalık değilde 2-2.5 aylık hamile olsaydım içimde parça kalsaydı ben 4 gün onumu bekleyecektim...arkadaşlar kendinizi emanet ettiğiniz insanları gerçekten iyi seçin ben güler yüzlü olduğu için aldanmışım sonunda gördüm gerçek yüzlerini...hepinize dr. konusunda bol şans diliyorum...
sonunda bebegimizi kucagimiza aldik cok sukur 10gunluk olduk bile.evde 3 tane cocuk olunca biraz daha yogunlasti hayatimiz ancak yazabiliyorum.ocagin 24 unde sabah 7 de hrs hastanesindeydik.dr umda gelmisti nerde kaldiniz sizi bekliyorduk dedi gulerek.biliyordum benden once bir ksisiyi daha sezaryana alacaklardi.o arada beni hazirladilar.hastane cok guzel piril piril .hemsireler hastabakicilar hepsi cok kibarlar.otele gelmis gibiydik.normalde lavman tavsiye ediyordu drsukran hanim ama ben hemoroidimin azdigini soyleyince yapmadilar.ben de rahatladim.sonra son kez nst ye girdim ve sonra ameliyathaneye.orada cok neseliydi sukran hanim.cok dogaldi .ben dedim cok heyecanliyim.evet 3 . Bebegim ama 2kotu tecrubem vardi ve bu bei cok korkutuyordu.epuduralle ilgili bir sikinti yasamistim.anestezi uzmanina bunu anlatip kombine istedigimi soyledim.onlarda biz ayarlayacagiz merak etme yasadigun problemi tekrar yasamayacaksin dediler.belime igne yapilirken ben biraz kastim kendimi heyecandan.canim dr um geldi sarildi beni o pozisyinde durmam icin kendi eliyle sarmaladi.kendimi cok guvende hissettim.sonra uyusma oldu ve ameliyat basladi.sema hoca da vardi ameliyatta sohbet ede ede ameliyatimiz gecti.ben tuplerimde baglansin istemistim.hatir,atttim unutmayin diye:))) sukran hocam baglamasaydik daha 3-4 cocuk kapesiten var cok iyi durmdasin dedi.yok kalsin artik 3 yeter dedim bende.bu arada kizimin cikisi temizlenisi hersey cok guzeldi.sonra opturduler.sonra odada hemenn emmeye basladi minigim.cikince biraz agrim oldu ama benim yuzumden.anesezi uzmani agri pompasna basmami soyledigi halde korkudan basmamistim.sonra konrtrole geldiginde hic basmamissin bas artk dedi ve agrim bitti .sonrasi cok iyi ayaga kalktim.sukran hocam muaynaneye geri dondugunden sema hanim kontorle geldi beni.sonra cock dr lari ,hastanenein kendi dr lari ara ara gelip durumumuza baktilar.gece 3-4 kere arayip sukran hocam durumumu sormus.sonra gece gaz cikarabildigim icin ertesi gun sukran hocam muayene ettiginde taburcu olabilirsin dedi.ailemden bitek ablam ve esim vardi.gurbetteyiz ankarada.ama sukrany hocm bana ailem kadar yakindi.allah bin kere razi olsun.bundan once ankara universitesi ve buyuk dogumda yasadigim dogumlardan sonra gayet luks bir dogum gerceklestirdim cok sukur.esimde herkse anlatiyor hrs ve dr umuzu.hamileligimin 26.haftasindan sonrasinida cok rahat gecirdim dr umun sayesinde.ustelik gebelik sekerim olmasina ragmen.
canım benim yaaa ben de senin yazdıklarını okuyup moral almıştım zamanında.güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.benim ilk 2 doğumumda sıkıntılarım oldugu ve birçok dr değiştirdiğim için şükran hocamın farkını çok daha farkedebiliyorum diye düşünüyorum.herkese tüm samimiyetimle tavsiye edebileceğim bir dr.canım dr umuzgeçmiş olsun gözünüz aydın.allah analı babalı büyütsün.
Doğum hikayeni okuyunca gözlerim dolu dolu oldu.
Işyerindeyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
kendi doğumum gözlerimin önüne geldi.
Aynı şekilde 25 ekimde de ben doğum yaptım hrs de.
Allah herkese böyle kolay güzel doğumlar nasip etsin.
Tabi bunda şükran hocamın rolü büyük
orada da sema hocam da şükran hocam da hiç yalnız bırakmadılar beni .sabah akşam uğradılar yanıma.hatta ayrıca telefonla görüşmelerimiz oldu.
Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?