Ankara Lina Kadın Sağlığı Merkezine gidenler

size kesinlikle katılıyorum bende hrs de doğum yapacağım doktorum şükran hanım harika birisi dediğiniz gibi her ay 200 tl vermektense zaten doğum parası çıkıyor bence hamileliği planladığınızdan başlayarak birikebilecek para bence kendimize biraz önm verelim bir kez düşük yaptım etlikte inanılmaz felaketti her önnden geçerken gözlerimi kapatıyorum pislik içinde dr hemşire adına birileri yok

doğum yaptıgınız hastane gerçekten çok önemli.Temizlik,ilgili hemşire dışında yenidoğan ünitesinin olması da şart.
HRs bu yönden çok iyi.25.10 de doğum yaptım.bebeğim 2 gün küvezde kaldı.Yenidoğan için yoğun bakımı da çok iyiydi.
Küvezde kaldığı süre için ayrıca para ödemedim.Doğum paketinin içindeydi.Bu da güzel bir ayrıntıydı.
Normalde HRS de adımını atsan faturalıyorlar.Ama bu sefer öyle değildi.Çünkü işin içinde Lina ve Şükran hocam vardı:)
Ödediğimiz para paket fiyatıydı ve krallar gibi ağırlandık.Tedavimizi gördük bebeğimle birlikte sağlıkla çıktık.Hergün sabah akşam Şükran Hocam da gelip beni hiç yalnız bırakmadı.İlgisini orada da eksik etmedi.
Linada kontrolleriniz devam ederken kendinizi nasıl özel hissediyorsanız HRS de de bu devam etti.
doğum çok özel güzel bir süreç hamileliğin başından itibaren.Niye bunu diğer hastanelerde bekleme koşturma çilesiyle rezil edelimki.Bebeğimiz de biz de değerliyiz.
İnsan düşük yaptıgına mı üzülsün orada çektiği sıkıntıya mı yansın bilemiyor değilmi.Allah bir daha göstermesin.Umarım sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz
Sevgiler...

merhaba,
ben de sükran hanımla hamile olan bir arkadaşım sayesinde tanıştım. sonra kendim de hamile olmadıgım halde muayeneye gittim. şimdie kadar gittigim yaklaşık 10 tane doktor icinde tanıdıgım en sıcak kanlı insan idi. google da yazınca birisinin kendisini yüzüstü bıraktıgı filan gibi birşeyler çıkıyor ama bu bana hic inandırıcı gelmedi, kimbilir kim yazdı? gözümle gördüm, kesinlikle yüzüstü bırakacak bir insan degil. insanı acayip rahatlatıyor, hamilelerin psikolojisine kesinlikle uyacak bir insan. çok önceden tanışıyormuşsunuz gibi samimi ve icten..şiddetle tavsiye ediyorum. içi dışı bir.. oradaki hemşireler de tatlı insanlar..

Dün ayrıntılı ultrason için gittim, Ali Bey gerçekten çok iyi, her şeyi ayrıntısıyla anlattı. İlk hamileliğimdeki radyolog ölçüp ölçüp sekreterine değerleri yazdırmak ve cinsiyetini söylemek dışında pek bir şey yapmamıştı. Belki o da işini iyi yapıyordu ama hastanın psikolojisini düşünüp insancıl yaklaşan doktorlar gerçekten az.

bizde 33+6 olduk çok şükür.lina kadın sağlığı merkezinden çok memnunum.üstelik çok problemli bir hastayım ama şükran hanım beni çok rahatlatıyor.içim rahat olarak gdiyorum.bi önceki dr um şekerim çıktıktan sonra beni üstün körü geçiştirmişti ve ben çok sinirlenmiştim.özeline gidiyorduk üstelik ve muayeneye 150 tl veriyorduk.onun geçiştirdiği hafta sinirden tansiyonum fırladı.kaç gün kendime gelemedim üzüntüden.o sıralar linayı denemeye karar verdim.iyikide öyle yapmışım.şükran hocam hemen tansiyonum içni idrar ttoplatıp proteine baktırdı.bişi çıkmadı çok şükür ve beni her gidişimd eçok sakinleştirdi.bu sakinleşmeyle tansiyonum tekrar 11-7 ye indi .bizlerin bu hassas dönemimizde iyi bir iletişim kurabileceğimiz dr bulmamız çok önemli gerçekten.bu hafta yeni kontrolümüz var.şekerim bazen yüksek çıkıyor.diyetimi oldukça uygulamaya çalışıyorum.inşallah bir sıkıntı olmaz ve yavrumu sağlıkla kucağıma alabilirim ve inşallah hepimiz alabiliriz.

doğum için toplamda ne kadar ödediniz?

2700 Epidural sezeryan doğum paket fiyatı.Bu fiyat içinde 1 gece iki günlük özel oda bir refakatçi ve bebekle ilgili tüm muayene bakım dahil.Bebeğim bir de iki gün küvezde kaldı.Böyle olunca 3.günde orada kalmak durumunda kaldım.Oda için ek 150 tl ödedim.Ben suit odada kaldım.onun için de ilave yanlış hatırlamıyorsam 150 tl ödedim.İyikide ödemişim diyorum ben ayrı odada yattım yan odada da misafirlerim ağırlandı.

2 gece kalınıyor sezaryan sonrası.neden paket fiyatta 1 gece fiyatı söylenmiş anlamadım

merhabalar
21+2 haftalık hamileyim. Lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum en baştan beri. Dr. Mine Hanım.Benim öğrenmek istediğim dr için ayrı ücret veriliyormu?yoksa hastaneye verdiğimiz para içinde dr parasıda oluyormu?

Merhabalar

Ben 30+4 haftalık hamileyim ve 3 lü tarama testinden sonra lina' ya Dr. Şükran Hanıma gitmeye başladım. Daha öncesinde Medicana' ya gidiyordum, temiz düzenli bir hastane fakat dr sirkülasyonu çok fazla. İş yerinden hamile bir arkadaşımın doktoru kadıncağızın doğumuna 3 hafta kala hastaneden ayrıldı. Ha sonra doğumunu yaptırdı falan ama psikolojisinin epeyce bozulduğuna şahidim. Lina' da bölye bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Randevular bi 30 dk. kadar kayıyor ama bunun en büyük sebebi doktorun doğumlarda hastasının başında beklemesi yani ebelere emanet etmemesi. bu benim için çok önemli. Suratını ilk defa gördüğüm birinin zırt pırt gelip oramı buramı kurcalamasından aşırı derecede rahatsız olabilecek bir yapım var.

Neticede ben çok detaycı ve zor memnun olan birisi olarak şimdilik klinikten ve doktorumdan çok memnunum. HRS' de epiduralle normal doğum yapmak istiyorum tabi bir problem olmazsa.

İnşallah doğumdan sonra da düşüncelerimi sizlerle paylaşırım.

Herkese sağlıklı bir hayat diliyorum.

Son düzenleme:

Merhaba
Dr için ayrı ücret vermiyorsun verilen paket fiyat içine doktor da dahil.
Bebeğine sağlıkla kavuşmanı dilerim

Merhaba
Ben de aynı senin gibiyim.Çok zor memnun olurum.Linada Şükran Hocamla kontrollerimi tamamlayıp yine Şükran Hocamla HRS de doğumum gerçekleşti.Herşey çok güzeldi.
İnşallah bir problem olmaz da istediğin gibi sağlıkla bebeğine kavuşursun.
Az kalmış.Allah sabır sağlık versin.
Sevgilerimle...

kızlar yarın ikili test için şükran hanıma randevu aldım sekreter bana ikili testte kan alınıyor ve 4 boyutlu ultrasona girmeniz gerekiyor bunun için ali beyden de randevu almanız lazım dedi.ben de ali beyden randevu almadım çünkü benim bildiğim ikili testte kan alıyolar bi de normal ultrasonda ense kalınlığını ölçüyorlar.eğer zaten boyutluya girmem gerekirse şükran hanım beni yarın yönlendirir dedim.sizin nasıl oldu ikili testiniz hangi ultrasona girdiniz ve ne kadar para ödediniz?

merhaba arkadaşlar bende 1 seneye yakın linaya gittim gayette memnundum bu zamana kadar dr.umu cep telden aradığım 1 veya 2 kezdir ondada birinde tahlil sonucunu öğrenmek birindede adetim geciktiği için ne yapmam gerektiğini sormak için olmuştu fakat yılbaşı gün 1 hafta adetim geçmişti devamlı midem bulaıyordu o gün kanamayla bir et parçası ardındanda büyük bir kan pıhtısı şeklinde bebeğimi düşürdüm ağrıdan duramıyordum dr.umu aradım klinikten çıktı dediler cebini aradım açmadı 3 saat sonra tekrar aradık kapatmıştı (topu topu 2 kez aradık) yılbaşı günü ve ertesi gün diye rahatsız etmemek için aramadık bile aradan 4 gün geçti paartesi günü zar zor ulşatım kendisine birde azar işittim ben sana zaman ayırıyorum sen konuyu uzatıp duruyorsun diye bana telefonda laflar söylemeye başladı daha sonra eşim aramış onada beni aramadınız çocuğum hastaydı kaç gündür demiş ve kendisi bizden özür beklemiş bende aradığım zamanı kendisine mesaj çektim ve bir dahada gitmiycem ya 3 haftalık değilde 2-2.5 aylık hamile olsaydım içimde parça kalsaydı ben 4 gün onumu bekleyecektim...arkadaşlar kendinizi emanet ettiğiniz insanları gerçekten iyi seçin ben güler yüzlü olduğu için aldanmışım sonunda gördüm gerçek yüzlerini...hepinize dr. konusunda bol şans diliyorum...

Merhaba.Ben ve yakınlarım Lina 'ya gidiyoruz.Yakınlarım özellikle dr Sema Hanımı tercih ediyor.Yengen ona gebe takibine giderken 6 ay kadar önce onun son çocuğu 2 yaşında acilen yoğun bakıma yatırılmıştı.Biz bizzat armış ve çok üzülmüştük Kızı ölümden döndü ve 2 ay yoğun bakımda yattı.31.12.2010 da bende acilen idrar yolu iltihanından ona gittim .Benim yanımda acil bir telefon geldi ve kzıını yüksek ateşten tekrar yoğun bakıma yatırmışlar.Hatta bena bakamadı ortakları bana baktı.Be-n alınmadım sonuçta oda insan bebeği çok ağırken bizim acil olmayan adet problemlerimize bakamayabilir.Biraz anlayışilı olmamızda fayda var diye düşünüyorum

siz benim yazdıklarımı tam olarak okumadınız herhalde büyük birşey atlattım yukarıda yazdıklarımı okursanız ne kadar anlayışlı biri olduğumu anlarsınız bizde o kadar anlayışsız insanlar değiliz benimde sizin gibi idrar yolu enfeksiyonum olupta gitseydim bende sizin gibi konuşabilirdim fakat benim yaşadıklarım çok farklı...en basiti biz kliniği arayıp not bırakmamıza rağmen ve ayrıca cepten aramamıza rağmen bize aramadınız diye iddia etti aradığımızı ispatlayıncada sesini bile çıkartmadı benim son sözüm bu gereken yerlerede gereken açıklamaları yapacağım buraya yaptığım gibi

Ayrıca siz benim dr.sema hanıma gittiğimi nereden biliyorsunuz da sema hanım hakkında yazmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…