arkadaşlar lina hat şükran hanıma gidenler fiyatı nekadr acaba
Merhaba
Normal doğum 1750-1800
Sezeryan 2200-2500 civarı
hastanesine göre değişiyor.
Nerede yaptırmak istiyorsan orada doğumun olabiliyor.
anlaşmalı yerleri var.Çoğunlukla Akropol ve HRS de doğum yaptırmışlar sitelerinden anladığım kadarıyla.
Çok tercih edilen sürekli kalabalık bir merkez.
Biraz yönetimde sorun yaşıyorlar.Hemşire bulma çalıştırma sıkıntıları var.Bundan dolayı biraz aksaklıklar oluyor ama hiç sorun değil.doktorlar çok iyi tecrübeli ve güzel yüzlü.
Ben bir süredir gidiyorum.Şimdilik bir sıkıntım olmadı.
Sorularım sorunlarım oldugunda çok acil olmadığında mail atıyorum aynı gün içinde cevaplıyor doktorum.
Bir kere çok telaşlandığım bir konu oldu tansiyonum çok yükselmişti.Doktorumu aradım ulaşamadım doğumdaymış.ama bir iki saat içinde doğumdan çıkınca hemen aradı beni rahatlattı.
şimdilik iyi gidiyoruz
umarım doğumumda böyle rahat ve sorunsuz geçer de bebeğime sağlıkla sorunsuz hayırlısıyla kavuşurum.
Orayla ilgili tek sıkıntım,aslında sıkıntı da dememek lazım ama,randevumun sonradan telefonla bir gün önceye yada bir gün sonraya çekilmesi.
Ben Çalışan biriyim ona göre doktorumla gün belirliyorum.sonra birgün kala bir telefon geliyor su güne su saate alalım uygunmu...Mecbur uygun oluyor bebeğinizi görmeniz bilgi edinmeniz gerekiyor.Ama baştada dediğim gibi yönetimle ilgili cidi sorunları var bunlar giderildiğinde herşey daha düzenli daha güzel olacaktır.
Doktorların tecrübesi konusunda da günde birsürü hastası olan bir merkez.Cv lerine de bakarsanız devlet hastanelerinde çalışmışlar ve buradada dünya hasta ile ilgileniyorlar.Öyle yada böyle yeterli tecrübeye illaki ulaşmak zorundalar.
Birde en güzel yanı sizi cüzdan yada yürüyen TL şeklinde görmemeleri.
Her gittiğinizde ultrason dahil 35 Tl veriyorsunuz.Dışarıda vereceğiniz ekstra 200 TL doktor parasını her ay biriktirseniz doğum parası otomatik çıkmış oluyor.Hemde Özel bir hastanede.
size kesinlikle katılıyorum bende hrs de doğum yapacağım doktorum şükran hanım harika birisi dediğiniz gibi her ay 200 tl vermektense zaten doğum parası çıkıyor bence hamileliği planladığınızdan başlayarak birikebilecek para bence kendimize biraz önm verelim bir kez düşük yaptım etlikte inanılmaz felaketti her önnden geçerken gözlerimi kapatıyorum pislik içinde dr hemşire adına birileri yok
doğum yaptıgınız hastane gerçekten çok önemli.Temizlik,ilgili hemşire dışında yenidoğan ünitesinin olması da şart.
HRs bu yönden çok iyi.25.10 de doğum yaptım.bebeğim 2 gün küvezde kaldı.Yenidoğan için yoğun bakımı da çok iyiydi.
Küvezde kaldığı süre için ayrıca para ödemedim.Doğum paketinin içindeydi.Bu da güzel bir ayrıntıydı.
Normalde HRS de adımını atsan faturalıyorlar.Ama bu sefer öyle değildi.Çünkü işin içinde Lina ve Şükran hocam vardı:)
Ödediğimiz para paket fiyatıydı ve krallar gibi ağırlandık.Tedavimizi gördük bebeğimle birlikte sağlıkla çıktık.Hergün sabah akşam Şükran Hocam da gelip beni hiç yalnız bırakmadı.İlgisini orada da eksik etmedi.
Linada kontrolleriniz devam ederken kendinizi nasıl özel hissediyorsanız HRS de de bu devam etti.
doğum çok özel güzel bir süreç hamileliğin başından itibaren.Niye bunu diğer hastanelerde bekleme koşturma çilesiyle rezil edelimki.Bebeğimiz de biz de değerliyiz.
İnsan düşük yaptıgına mı üzülsün orada çektiği sıkıntıya mı yansın bilemiyor değilmi.Allah bir daha göstermesin.Umarım sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz
Sevgiler...
2700 Epidural sezeryan doğum paket fiyatı.Bu fiyat içinde 1 gece iki günlük özel oda bir refakatçi ve bebekle ilgili tüm muayene bakım dahil.Bebeğim bir de iki gün küvezde kaldı.Böyle olunca 3.günde orada kalmak durumunda kaldım.Oda için ek 150 tl ödedim.Ben suit odada kaldım.onun için de ilave yanlış hatırlamıyorsam 150 tl ödedim.İyikide ödemişim diyorum ben ayrı odada yattım yan odada da misafirlerim ağırlandı.
merhabalar
21+2 haftalık hamileyim. Lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum en baştan beri. Dr. Mine Hanım.Benim öğrenmek istediğim dr için ayrı ücret veriliyormu?yoksa hastaneye verdiğimiz para içinde dr parasıda oluyormu?
Merhabalar
Ben 30+4 haftalık hamileyim ve 3 lü tarama testinden sonra lina' ya Dr. Şükran Hanıma gitmeye başladım. Daha öncesinde Medicana' ya gidiyordum, temiz düzenli bir hastane fakat dr sirkülasyonu çok fazla. İş yerinden hamile bir arkadaşımın doktoru kadıncağızın doğumuna 3 hafta kala hastaneden ayrıldı. Ha sonra doğumunu yaptırdı falan ama psikolojisinin epeyce bozulduğuna şahidim. Lina' da bölye bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Randevular bi 30 dk. kadar kayıyor ama bunun en büyük sebebi doktorun doğumlarda hastasının başında beklemesi yani ebelere emanet etmemesi. bu benim için çok önemli. Suratını ilk defa gördüğüm birinin zırt pırt gelip oramı buramı kurcalamasından aşırı derecede rahatsız olabilecek bir yapım var.
Neticede ben çok detaycı ve zor memnun olan birisi olarak şimdilik klinikten ve doktorumdan çok memnunum. HRS' de epiduralle normal doğum yapmak istiyorum tabi bir problem olmazsa.
İnşallah doğumdan sonra da düşüncelerimi sizlerle paylaşırım.
Herkese sağlıklı bir hayat diliyorum.
Merhaba
Dr için ayrı ücret vermiyorsun verilen paket fiyat içine doktor da dahil.
Bebeğine sağlıkla kavuşmanı dilerim
Merhaba.Ben ve yakınlarım Lina 'ya gidiyoruz.Yakınlarım özellikle dr Sema Hanımı tercih ediyor.Yengen ona gebe takibine giderken 6 ay kadar önce onun son çocuğu 2 yaşında acilen yoğun bakıma yatırılmıştı.Biz bizzat armış ve çok üzülmüştük Kızı ölümden döndü ve 2 ay yoğun bakımda yattı.31.12.2010 da bende acilen idrar yolu iltihanından ona gittim .Benim yanımda acil bir telefon geldi ve kzıını yüksek ateşten tekrar yoğun bakıma yatırmışlar.Hatta bena bakamadı ortakları bana baktı.Be-n alınmadım sonuçta oda insan bebeği çok ağırken bizim acil olmayan adet problemlerimize bakamayabilir.Biraz anlayışilı olmamızda fayda var diye düşünüyorum
Merhaba.Ben ve yakınlarım Lina 'ya gidiyoruz.Yakınlarım özellikle dr Sema Hanımı tercih ediyor.Yengen ona gebe takibine giderken 6 ay kadar önce onun son çocuğu 2 yaşında acilen yoğun bakıma yatırılmıştı.Biz bizzat armış ve çok üzülmüştük Kızı ölümden döndü ve 2 ay yoğun bakımda yattı.31.12.2010 da bende acilen idrar yolu iltihanından ona gittim .Benim yanımda acil bir telefon geldi ve kzıını yüksek ateşten tekrar yoğun bakıma yatırmışlar.Hatta bena bakamadı ortakları bana baktı.Be-n alınmadım sonuçta oda insan bebeği çok ağırken bizim acil olmayan adet problemlerimize bakamayabilir.Biraz anlayışilı olmamızda fayda var diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?