Benim doktorumda Medicana da bende orasını düşünüyorum ama tam araştırmadım. Yenidoğan ünitesi varmı acaba?
merhaba nursati bende dr.batu beye gidiyorum iyi bi doktor gibi geldi ama sen daha tecrübelisin sanırımCumartesi Doktor randevum var hastaneyle ilgili bilgi alacağım. Doktorum başka hastaneye gitsede doğum onla olacak başkasına güvenemem. SSK da yaşadığım trajediden sonra. Benim doktorum HŞ Klinikten Batu Bey. Medicanada doğumlara giriyor.
Cumartesi Doktor randevum var hastaneyle ilgili bilgi alacağım. Doktorum başka hastaneye gitsede doğum onla olacak başkasına güvenemem. SSK da yaşadığım trajediden sonra. Benim doktorum HŞ Klinikten Batu Bey. Medicanada doğumlara giriyor.
Berece cumartesi bebeğin kalp atışları için gittik ama malesef yine duyamadık moralim bozuktu batu hocanın yüzüne bile bakmadım desem doğrudur. sabah yarın yine randevum var. Herşey yoluna girsinde hastane konusunu öyle konuşayım diyorum Hocayla. benim bu gerginliğimle anlattıklarını anlamam :))
Berece cumartesi bebeğin kalp atışları için gittik ama malesef yine duyamadık moralim bozuktu batu hocanın yüzüne bile bakmadım desem doğrudur. sabah yarın yine randevum var. Herşey yoluna girsinde hastane konusunu öyle konuşayım diyorum Hocayla. benim bu gerginliğimle anlattıklarını anlamam :))
merhabalar ben de medıcana hast. gıdıyorum 6 aylık hamıleyım doktorum doç.dr.yusuf ustun tavsıye ederım ben cok memnunum en onemlısıde cokk guvenıyorum ve ıstdıgım gıbı sohbet edıyorum tabıkı dogumumu da orda dusunuyorum ıyı bır hastaneye benzıyor hayırlısı olur ıns.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?