Ankara Medicana Hastanesinde doğum Yapan var mı?

setu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
954
6
0
Ankara
mrb ben medicana hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum merak ettiğim. hastaneye giriş yaptığında doğum odasına alıp başkalarıyla mı doğum yapıyorsun yoksa kaldığın odada mı doğumunu yaptırıyorlar.

Doğum odaları Tek canım Medicana da.
Zaten toplu genelde devlet hastahanelerinde oluyor,Ama zekai tahir burakta bile Tek Doğum Odasısı Vardı..
Yinede Sormakta fayda var Tabi.

Benim doktorumda Medicana da bende orasını düşünüyorum ama tam araştırmadım. Yenidoğan ünitesi varmı acaba?

Benim doktorumda Medicana da bende orasını düşünüyorum ama tam araştırmadım. Yenidoğan ünitesi varmı acaba?

canım yeni doğan ünitesi var. benim doktorum dışardan gelecek. bir ara gidip bakacağım hastaneye. benim en çok merak ettiğim doğumu kaldığın odada mı yoksa doğumhanede başkalarıyla mı yapıyorsun eğer başkalarıyla aynı yerde doğum yaptırıyorlarsa tercih etmeyi düşünmüyorum zaten çok korkuyorum

Cumartesi Doktor randevum var hastaneyle ilgili bilgi alacağım. Doktorum başka hastaneye gitsede doğum onla olacak başkasına güvenemem. SSK da yaşadığım trajediden sonra. Benim doktorum HŞ Klinikten Batu Bey. Medicanada doğumlara giriyor.

merhaba nursati bende dr.batu beye gidiyorum iyi bi doktor gibi geldi ama sen daha tecrübelisin sanırım
bilgi verirsen sevinirim

hemen bilgi vereyim...dr. Türkan Hanımın hastasıyım ben...
doğum odaları tek...13. katta, yeni doğan ve yeni doğan yoğun bakım da var (Allah korusun ama ben araştırmıştım)
doğum yaptıktan sonra 14. katta odalarda kalıyorsunuz...sancı süresince de buradasınız...sonra aşağıya indiriyorlarmış...son derece konforlu ve şık odalar...ayrıca anne doğumdan çıkana kadar odalar çok şık süsleniyor bunu da çok sevmiştim, odaları görmeye gittiğimde yeni doğum yapmış bir hanımın kapı süsü şahaneydi...oda da çok tatlı oluyormuş...benim için önemli bebeğim sağlıkla gelsin de bu süslemeyi de istiyorum ek olarak...inşallah sorun olmaz...
normal doğum dahi olsa doktorum doğumuma gelecek...bunu cuma günü sordum kontrolüm vardı, doktorumun da 3 tane normal doğumu...çoğu hastanede ya da özel muayenehaneye gittiğinizde doktor sezeryana giriyor sadece, normal doğumlara girmiyor...
arkadaşım ztb'nin doktoruna özel gidip hastanede doğum yapmıştı...normale tabiki gelemem canım hangi birinize yetişeyim benim de bir hayatım var ebe doğurtacak demiş doktoru, hiç hoşlanmadım ben...medicanada saat kaç olursa olsun haber veriliyormuş...doğum yaparken doktorunuz izin de olursa da diğer uzmanlardan biri çağırılıyor doğuma...
başka sorunuz olursa 5. aya kadar bilgi verebilirim...

Berece cumartesi bebeğin kalp atışları için gittik ama malesef yine duyamadık moralim bozuktu batu hocanın yüzüne bile bakmadım desem doğrudur. sabah yarın yine randevum var. Herşey yoluna girsinde hastane konusunu öyle konuşayım diyorum Hocayla. benim bu gerginliğimle anlattıklarını anlamam :))

Merhaba Nursati ne kadar süredir batu bey doktorun ?

Umarım herşey yolundadır.iyi haberlerini duymak dileğiyle...

Kusura bakma nursati daha çok yeniyim birisine gönderdiğim msj gidip gitmediğini anlamıyorum . İnşallah iyi haberlerini alırız . Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder bebeğini .

Berece bebeğin kalp atışlarını gördük. Perşembe de sesi alırız sanırım. SAT dan 3 hafta geri izliyor kese. SAT la transfer arasında zaten 2 hafta vardı. Şimdilik herşey normal gibi.

Ankara Medicana da tek doğum yapıyorsun... Zaten gidip bir kere görseniz, başka bir yere bakmazsınız...
Yoğun bulantılarımdan ve kusmamdan dolayı üç gece yattım Medicana'da... Bence tek kelime ile muhteşem bir hastane...

bende geçen hafta hastaneye gidip baktım gerçekten çok temiz sessiz sakin bir hastane doğumu orda yapacağım.

merhabalar ben de medıcana hast. gıdıyorum 6 aylık hamıleyım doktorum doç.dr.yusuf ustun tavsıye ederım ben cok memnunum en onemlısıde cokk guvenıyorum ve ıstdıgım gıbı sohbet edıyorum tabıkı dogumumu da orda dusunuyorum ıyı bır hastaneye benzıyor hayırlısı olur ıns.

bende doğumu medicana hastanesinde düşünüyordum ama doktorum bayındır hastanesini tercih etmemi söyledi. doktorum ve anestezi doktoru dışardan gelecekti ama medicana hastanesi dışardan anestezi uzmanı almıyor. bende tanımadığım bir anestezi doktoruna kendimi emanet edemem sonuçta yeni bir hastane sayılır. bayındır hastanesinde anestezi doktoru uzm.dr.ismail bey doğuma girecek. bu arada 40+3 günlük hamileyim sanırım bu hafta sonuda sancılarım başlamazsa önümüzdeki hafta epidural sezeryanla alacaklar.

selam,
Bende Yusuf beyden randevu aldım ama emin olamadım... Türkan Hanım ın ismini çook okuyorum...bana fikir verebilirmisin? hangisine gitmeliyim.teşekkürler...

kızlar sezeryanlı doğum ücreti hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazsın,bende geçerken dikkatimi çekiyor,yeni doğum yaptım ama insan yine de ilgileniyor,ben rizede özel bi hastanede yapmıştım çok memnun kalmıştım herşeyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…