Ankara Medicana Hastanesinde doğum Yapan var mı?

uzun bir aradan sonra mrb arkadaşlar ben dogum yaptım medicana ankarada doktorum yusuf üstün gercekten çok güzel bir doğum oldu epidural sezeryan dogum oldu ( bebek iri oldugu için) eşimde benımle bırlıkte doguma gırdı bütün anları fotografa ve vıdeoya cektı bense hiç bir acı hıssetmeden bebegımı gördum onun ılk muaynesını ılk aglamasını herseyıne şahit oldum gercekten anlatılmaz yaşanır dıyorum herşey çok güzeldi doğumuma batu aydınuraz ve yusuf üstün girdı çok neşeli çok başarılı bir operasyondu burdan bütün medicana çalışanlarına güleryüzlü hemşirelerine ve özellikle doktor YUSUF ÜSTÜN beye sonsuz teşekkürler ediyorum birdaha hamile kalsam yıne medicana yıne yusuf üstün.... gülşahhhh...

canım tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün. ne kadar tuttu doğum ücreti merak ettim? bende orayı düşünüyorum .yusuf beyden memnun kalmışsın senin adına çok sevindim...

Arkadaşlar Medicana'da doğum yapan kimseler yok mu?

Ebrukedi merhaba,
Soruna doğumu bu hastanede yapmak isteyip de bundan vazgeçmek zorunda kalan bir anne adayı olarak cevap vermek istiyorum. Doğum için Medicana Ankara'yı soruyorsan eğer, benim hastaneyle ilgili söylebileceğim tek şey lüks ve temiz olması.Ancak Kadın doğum bölümü doktoru Doç.Dr.Yusuf Üstün ile ilgili yaşadığım olayı paylaşmak istiyorum.
21 Eylül'e, Medicana Ankara Kadın Doğ. Doç.Dr.Yusuf Üstün’den randevu aldım.Gitmeme 2 saat kala doktor randevuyu erkene aldı.Çocuğunu okuldan alacakmış.Hızlıca muayene etti.2.muayene günü,yine telefon!Doktor erken çıkacak,randevuyu Pazartesiye alalım dendi.Kabul etmedim.Bunun 2.kez olduğunu,bundan rahatsız olduğumu söyledim. Sonra başkası aradı,ameliyat var,randevuyu erteleyelim dedi. Bahane,“dışarı çıkacak”idi, şimdi“ameliyat”oldu!Aynı güne randevu yada Cumartesi için ısrar ettim.Hem o gün hem de Cumartesi dolu dendi,sonra arayıp“ameliyatı öne aldık,bekliyoruz”dediler.O gerginlikle randevuma gittim.Doktor odasından çıktı.Ameliyat falan yoktu!Anlaşılan gitmek istediği yere gidemediği için sinirlenmiş!Bana ve eşime selam bile vermedi.”Gel”diyerek koşar adımla muayene odasına alıp senli benli konuşarak yine hızlıca bir muayene etti.Tavırları tepkiliydi.Tahlil yaptırmamı söyleyip dönüp gitti.Yine de 3.randevumu aldım.Ve bu sabah yine aradılar.Randevu saatimde yine ameliyat,yine pazartesiye erteleme!Haftaiçi gelemeyeceğimi tekrar belirtip Cumartesiye bir saate randevu istedim.Cevapoktorun saatleri dolu!Sezeryanla doğum yapmış biriyim,olay doktor için max.45dk. sürer. Bu randevumu max.1 saat ileriye atabilir.Burada sorun doktor ile beraber sekreteryasının da sorunu.Fakat muhatabım Dr.Yusuf Üstün.Dolayısıyla randevu saatlerine 3 kez sadık kalınmaması tamamen doktorun sorumluluğudur,durumu idare etmek durumunda kalan sekretaryasının değil!Salt bilgi,tecrübe değil,hasta motivasyonu ve özellikle hamile bir bayana yaklaşımın daha önemli olduğunu en iyi doktor bilmelidir.Bu ilgi-alakayı görememem,her randevuda çıkan problemler,bana yaşatılan gerginlik,muayenede bana karşı alınan tepki nedeniyle doktordan ve bu güzel hastaneden vazgeçtim.Doç.Dr.Yusuf Üstün’ü tavsiye etmiyorum.
Sevgiler,

36+5 haftalik anne adayiyim. Hamileligimin baslangicindan bu yana Medicana'ya, Doç. Dr. Yusuf Üstün'e gidiyorum. Gitmeden önce oldukça araştırdım ve birçok tavsiye üzerine Yusuf beye gittim. Çok ama çok memnunum.

Artık doğumum yaklaştığı için geçenlerde hastaneden doğumla ilgili tüm bilgileri öğrendim. (Halka ilişkiler bölümünden her konu hakkında bilgi alabilirsiniz). Bir görevli eşim ve bana 14. kattaki müsait odalardan birini de gezdirdi. Odalar tertemiz ve konforlu. Bebeğinizin cinsiyetine göre oda kapı süsü asıyorlar. Odalarda anne ve bebeğin yanı sıra refakatçi için yatak olabilen koltuk da mevcut. Odadaki banyo dışında, odaya giren kişinin ellerini yıkayabileceği bir lavabo da girişte bulunuyor.

Ankara Medicana'nın ana sayfasının üst köşesinde yer alan "sanal gezinti" linkine tıklarsanız hastanenin bütün bölümlerini sanal olarak gezmeniz mumkun (Uyeliğim izin vermediği için link ekleyemedim. Ozellikle "hasta odası" ve "yeni doğan" bölümlerini sanal olarak gezmenizi tavsiye ederim).

Hastane, personeli, hizmetleri vs. çok önemli elbette ama ben en önemli şeyin doktorunuz olduğunu düşünüyorum. Yusuf beye çok güveniyorum. Birkac hafta içinde doğum yapacağım umarim. Yusuf beyin desteğiyle her şeyin yolunda gideceğinden de eminim.

Doğum sonrası fırsat bulursam deneyimlerimi yine paylaşırım.

Herkese iyi bir hamilelik ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim.

bende medicana dan dr Türkan Örnek ten randevu aldım, forumdaki bilgilere dayanarak aldım randevuyu; acaba nasıl bir hekim? medicana nasıl bir hastane?

Ben de Yusuf Beye gidiyorum ve ayni sekilde herkese tavsiye ederim

Kızlar medicana da doğum fiyatı ne kadar?

geçen beni aradılar canım bana söyledikleri normal doğum 1900 tl epidural istersen artı 300 ödüyorsun sezeryan 2300 olması lazım ama yılbaşından sonra fiyatlarımız değişecek demişlerdi.

geçen beni aradılar canım bana söyledikleri normal doğum 1900 tl epidural istersen artı 300 ödüyorsun sezeryan 2300 olması lazım ama yılbaşından sonra fiyatlarımız değişecek demişlerdi.

bunlar devlet memurları için fiyatlar değil mi????bir de bu fiyat dışında hastanenin doktorunu seçtiğimizde exstra doktora ücret falan vermiyoruz dimi bıçak parası falan adı altında.yani 2300 lira veriyoruz doğurup çıkıyoruz dimi)))

bende 19.haftamdayım da medicana düşünüyorum ama 32.haftamda anca ankarada olcam.bakalım...

canım ben bağkurluyum ama bu fiyatlar ssk ve emekli sandığı içinde geçerlidir sanırım.bıçak parası falan yok:) bunlar paket fiyatı herşey içinde.

Çok saol canım bilgi için

Arkadaşlar,benim için çok önemli, Yusuf Üstün'nün hastası olupta normal doğum yapan var mı?

merhaba ilk olarak dr yusuf üstün bey in hastalarındanım ve 7 gün önce epiduralli normal dogum yaptım ve çok memnun kaldım ayrıca dr yusuf beyin hastası olmaktan son derece memnunum

Arkadaşlar,benim için çok önemli, Yusuf Üstün'nün hastası olupta normal doğum yapan var mı?

Biraz geç bir cevap biliyorum ama bizden sonrakiler için faydalı olur diye düşündüm. Ben de bir kaç hafta içinde medicana da doğum yapıcam, doktor seçerken Yusuf Üstünün doçent olması onu ilk tercih sebebi yapıyor ama ben bi araştırma yaptım çünkü benim için de doktorun normal doğum taraftarı olması çok önemli. Medicana da Mehmet Öztürkmen ve Faruk Abike normal doğum taraftarı yani siz istiyorsanız, ama Yusuf bey mutlaka bir şekilde bir sorun bulup sizi sezaryene yönlendiriyormuş, sonuçta çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum ama normal doğuma evinden zamansız kalkıp gelmeyi istemediği için sizi sebepsiz de olsa bıçak altına yatırabiliyormuş. Ben Faruk beyin hastasıyım 35. haftamdayım çok büyük bir sorun olmazsa normal doğum için konuştuk. inşallah öyle olur.

ben de randevu aldımyusuf beye en kısa zamanda gidicem..umarım memnun kalırım

arkadaslar bizim saglik sigortasi sadece medikana'da gecerliymis. son zamanlarda giden var mi? onerebilecegi doktor var mi? sitesi acilmiyor bakamadim ama bayan doktor var mi? ben daha rahat ediyorum da

Ankara dışında bir şehirde yaşıyorum ve bulunduğum şehirde 3 farklı doktor daha 1 buçuk aylık hamile iken doğumumun biraz riskli ve muhtemelen sezeryan olacağını söyledi, bunun üzerine ankaraya yusuf beye gittim, ve sonrasında 9 aylık süreç esnasında takibimi kendisi yaptı. hamileliğim biraz sıkıntılı idi çalışan bir bayan olmama rağmen 28. haftadan itibaren erken doğum riskim olduğu için izne ayrılmak zorunda kaldım ve her hafta nst ye bağlandım. Ankarada yolların kapandığı insanların evden çıkamadığı 17 şubat 2012 gecesi saat gece 12 buçukta suyum geldi ve zorluklarla saat 1 de hastaneye ulaşabildim. yusuf bey gece vakti ve o hava koşullarında saat 1den beri hep yanımdaydı, saat 3 buçukta sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirdim ve normal doğumla :) kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.
3 doktorun sezeryan olma olasılığı yüksek dediği bir hamileliği yusuf bey normal yollardan doğumla sonuçlandırdı. yusuf bey sezeryan taraftarı diye düşünen arkadaşlar için bu durumu paylaşmak istedim. sevgilerle

30.12.2011'de Medicana Ankara'da normal doğum yaptım. İlk 4 ayım güvenebileceğim bir doktor aramakla geçti. Sorunlu br hamileliğim olduğu için bazen aynı ay içinde birden fazla doktorun muayenehanesine gittim. Faruk Bey ile tanıştıktan sonra aramalarım son buldu. Rutin kontrollerden hep memnun kaldım. En önemlisi doğum anıydı. Kaç insan normal doğumu bu kadar iyi hatırlar bilemiyorum üstelik ilk bebeğim olmasına rağmen. Faruk Bey ertesi sabah ameliyatı olduğu halde akşamdan sabaha kadar yanımdan hiç ayrılmadı. Kendisi sadece kadın doğum hekimi değil bence çok iyi bir psikolog. Keşke çocuk doktoru uzmanlığı da olsaydı ve kızımın kontrolleri için de her ay onu ziyaret etseydim :) Herkese tavsiye ediyorum.

Canım paylaşımın için teşekkürler. Ben de 4 hafta+ 5 günlük hamileyim, c.tesi günü için Yusuf hocadan randevu almıştım. Eğer bir sorun olmazsa normal doğum yapmayı çok istiyorum, dolayısıyla doktorumun da normal doğumdan kaçan bir dr. olmasını istemiyorum. Yukarıdaki yorumları okuyunca şok oldum, randevumu iptal etmeyi bile düşündüm ama senin yorumunu okuyunca tekrar fikrim değişti. Arkadaşlardan ricam lütfen başka insanlardan duyduğunuz yorumları paylaşmayın, duyumlar yanıştıcı olabiliyor. Lütfen kendi deneyimlerinizi paylaşın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…