Arkadaşlar Medicana'da doğum yapan kimseler yok mu?
36+5 haftalik anne adayiyim. Hamileligimin baslangicindan bu yana Medicana'ya, Doç. Dr. Yusuf Üstün'e gidiyorum. Gitmeden önce oldukça araştırdım ve birçok tavsiye üzerine Yusuf beye gittim. Çok ama çok memnunum.
Artık doğumum yaklaştığı için geçenlerde hastaneden doğumla ilgili tüm bilgileri öğrendim. (Halka ilişkiler bölümünden her konu hakkında bilgi alabilirsiniz). Bir görevli eşim ve bana 14. kattaki müsait odalardan birini de gezdirdi. Odalar tertemiz ve konforlu. Bebeğinizin cinsiyetine göre oda kapı süsü asıyorlar. Odalarda anne ve bebeğin yanı sıra refakatçi için yatak olabilen koltuk da mevcut. Odadaki banyo dışında, odaya giren kişinin ellerini yıkayabileceği bir lavabo da girişte bulunuyor.
Ankara Medicana'nın ana sayfasının üst köşesinde yer alan "sanal gezinti" linkine tıklarsanız hastanenin bütün bölümlerini sanal olarak gezmeniz mumkun (Uyeliğim izin vermediği için link ekleyemedim. Ozellikle "hasta odası" ve "yeni doğan" bölümlerini sanal olarak gezmenizi tavsiye ederim).
Hastane, personeli, hizmetleri vs. çok önemli elbette ama ben en önemli şeyin doktorunuz olduğunu düşünüyorum. Yusuf beye çok güveniyorum. Birkac hafta içinde doğum yapacağım umarim. Yusuf beyin desteğiyle her şeyin yolunda gideceğinden de eminim.
Doğum sonrası fırsat bulursam deneyimlerimi yine paylaşırım.
Herkese iyi bir hamilelik ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim.
Kızlar medicana da doğum fiyatı ne kadar?
geçen beni aradılar canım bana söyledikleri normal doğum 1900 tl epidural istersen artı 300 ödüyorsun sezeryan 2300 olması lazım ama yılbaşından sonra fiyatlarımız değişecek demişlerdi.
bunlar devlet memurları için fiyatlar değil mi????bir de bu fiyat dışında hastanenin doktorunu seçtiğimizde exstra doktora ücret falan vermiyoruz dimi bıçak parası falan adı altında.yani 2300 lira veriyoruz doğurup çıkıyoruz dimi)))
bende 19.haftamdayım da medicana düşünüyorum ama 32.haftamda anca ankarada olcam.bakalım...
geçen beni aradılar canım bana söyledikleri normal doğum 1900 tl epidural istersen artı 300 ödüyorsun sezeryan 2300 olması lazım ama yılbaşından sonra fiyatlarımız değişecek demişlerdi.
Arkadaşlar,benim için çok önemli, Yusuf Üstün'nün hastası olupta normal doğum yapan var mı?
Biraz geç bir cevap biliyorum ama bizden sonrakiler için faydalı olur diye düşündüm. Ben de bir kaç hafta içinde medicana da doğum yapıcam, doktor seçerken Yusuf Üstünün doçent olması onu ilk tercih sebebi yapıyor ama ben bi araştırma yaptım çünkü benim için de doktorun normal doğum taraftarı olması çok önemli. Medicana da Mehmet Öztürkmen ve Faruk Abike normal doğum taraftarı yani siz istiyorsanız, ama Yusuf bey mutlaka bir şekilde bir sorun bulup sizi sezaryene yönlendiriyormuş, sonuçta çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum ama normal doğuma evinden zamansız kalkıp gelmeyi istemediği için sizi sebepsiz de olsa bıçak altına yatırabiliyormuş. Ben Faruk beyin hastasıyım 35. haftamdayım çok büyük bir sorun olmazsa normal doğum için konuştuk. inşallah öyle olur.
Ankara dışında bir şehirde yaşıyorum ve bulunduğum şehirde 3 farklı doktor daha 1 buçuk aylık hamile iken doğumumun biraz riskli ve muhtemelen sezeryan olacağını söyledi, bunun üzerine ankaraya yusuf beye gittim, ve sonrasında 9 aylık süreç esnasında takibimi kendisi yaptı. hamileliğim biraz sıkıntılı idi çalışan bir bayan olmama rağmen 28. haftadan itibaren erken doğum riskim olduğu için izne ayrılmak zorunda kaldım ve her hafta nst ye bağlandım. Ankarada yolların kapandığı insanların evden çıkamadığı 17 şubat 2012 gecesi saat gece 12 buçukta suyum geldi ve zorluklarla saat 1 de hastaneye ulaşabildim. yusuf bey gece vakti ve o hava koşullarında saat 1den beri hep yanımdaydı, saat 3 buçukta sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirdim ve normal doğumla :) kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.
3 doktorun sezeryan olma olasılığı yüksek dediği bir hamileliği yusuf bey normal yollardan doğumla sonuçlandırdı. yusuf bey sezeryan taraftarı diye düşünen arkadaşlar için bu durumu paylaşmak istedim. sevgilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?