Ankara Medicana Hastanesinde doğum Yapan var mı?

İşte ben şimdi kendi yaşadığım deneyimimi anlatıyorum:
Yusuf beyle ilk randevuma gidecektim yarın. Bugün (bir gün önce) aradılar ve randevumu iptal ertelemeleri gerektiğini söylediler, ertesi gün dr.un ameliyatı varmış.Tamam olabilir, insanlık hali, acil bir sezeryan vardır dedim. Randevumu tam 5 gün ertelediler. Nasıl iş? Bu ilk randevum, kan sayımım yapılması lazım ve ilk seferinde böyle olması açıkcası beni soğuttu. Daha önce burada başka bir arkadaşın da böyle bir yazısını okumuştum Yusuf bey hakkında, tam 3 kez randevusu iptal edilmiş ve şikayet edince dr. tepkili muayene etmiş. İnanamamıştım ama şimdi doğru olduğunu düşündüm. Randevumu iptal ettim, gitmeyi düşünmüyorum bir daha da. Vardır bunda da bir hayır...Medicanadan başka bir dr.bulup ona gideceğim ama bu yine tekrarlarsa bu bir hastane felsefesi diye düşünüp başka bir hastane arayacağım.

Sana çok hak veriyorum. Benimki seninki kadar trajik olmasa da ben de yaşadıklarımı anlatayım. Bir sürü para ödüyoruz ve bu muamele ben hiç ama hiç hoş değil.
Yusuf beyle ilk randevuma gidecektim yarın. Bugün (biir gün önce) aradılar ve randevumu iptal ertelemeleri gerektiini söylediler, ertesi gün dr.un ameliyatı varmış.Tamam olabilir, insanlık hali, acil bir sezeryan vardır dedim. Randevumu tam 5 gün ertelediler. Nasıl iş? Bu ilk randevum, kan sayımım yapılması lazım ve ilk seferinde böyle olması açıkcası beni soğuttu. Yazdıklarına inanamamıştım ama şimdi doğru olduğunu düşündüm. Randevumu iptal ettim, gitmeyi düşünmüyorum bir daha da. Vardır bunda da bir hayır...Medicanadan başka bir dr.bulup ona gideceğim ama bu yine tekrarlasa bu bir hastane felsefesi diye düşünüp başka bir hastane arayacağım.

Son düzenleme:

Öncelikle hayırlı olsun bebeğin.Böyle üzücü birşey yaşamana üzüldüm.Ben 6 aydır Yusuf Üstün hocanın hastasıyım pko ve hamile kalamamaktan onu 6 aydır tanıyan
biri olarak şunları söylemek istedim.Kendisi çok bilgili ,ilgili ve güleryüzlüdür tecrubesine ve insanlığına hayran kalmışımdır.6 ay içerisinde doktordan öte dertleştiğim
bana umut veren biri oldu.Klomen tedavisi gördüğüm ay 4 yumurtam oluştu ve o kadar sıkı takip etti ki randevu bile almıyodum kendisi saat söyleyip takip ediyodu beni
(çünkü randevu zor gün gün alındığında) sıkıntı yapmaz yani randevun var yok diye hastası için herşeyi yapar akşamları beni beklediği sabahın erken vaktinde takip ettiği
çok oldu.Muayene odasında bir kere tanık olduğum birşeyi anlatıyım randevu erteleme Yusuf hocadan kaynaklı değil tamamen istanbul çağrı merkeziyle alakalı ki şöyle.
Odasına girdiğimde birini aradı ve neden c.tesi günü aynı saate hasta koyuyosunuz diye azarladı anladığım kadarıyla halkla ilişkiler sorumlusuydu bu ve şöye
dedi çağrı merkezi hep bunu yapıyo randevular erteleniyo epey bağırdı bizzat tanık oldum.Yani demek istediğim evet ertelenmiş olabilir bu üzücü senin adına. inan 6 ayda 1 kere bile böyle bişey yaşamadım ha şunu söyleyebilirim sekreterlik çok çok kaba ama Yusuf hocamı şiddetle tavsiye ederim bir kez git doğru karar verdiğini sen de göreceksin.Lafı çok uzattım sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle.. ben bu ay yusuf hocamla aşılama tedavisindeyim

Doğrudur canım, zaten hastane halkla ilişkilerle görüştüm, bundan sonra randevularda daha özenli olacaklarını söylediler. Ben şuanda başka bir dr.a gidiyorum ve memnunum çok şükür. O gün çok sinirlendim ama geçti. Fakat yine de bu olaydan sonra eğer söylediğin gibi onunla alakalı olmasa da yine de Yusuf Hocayı tercih etmem, çünkü çok strese girdim ve birkez önyargı oluştu.

İnşallah aşılaman güzel sonuç verir. Dr. kesinlikle çok önemli, aranızda böyle güzel bir bağ oluşması ve dr.una güvenmen çok önemli.İnşallah en kısa zamanda bebiş haberini alırsın.

sizin adınıza yusuf beyle bir tatsızlık yaşamış olmanıza üzüldüm. umarım doktorunuzla gebeliğiniz sorunsuz şekilde devam eder. Yusuf beyden ne kadar memnun olduğumu daha önceki sayfada anlatmıştım. benimde muayenelerimde iptal edilme oldu hemde 3 kez merkezden.ilkinde çok sinirlendim çünki şehirdışından geliyordum bana verilen randevu günümde gittiğimde durumu yusuf beye anlattım ve kendisi bana kızdı. sen beni aramadan neden onların dediği tarihe uyuyorsun diye. ben seni muhakkak görmek istediğim günde göreceğim, beni arasaydın arada bir yerede muhakkak muayene ederdim dedi, kendisini aramadığım için ve gereksiz yere sinirlendiğim için kendime kızdım. daha sonraki iptal edilen randevularımda yusuf bey öğle yemeği arasında beni randevu günümde muayene etti, yani merkezin ertelemesi pekde işe yaramadı:)

merhaba sinosh

ben de 21 haftalık hamileyim, en başınmdn beri faruk hocaya gidiyorum çok memnunum.

sadece muayenelerde değil, bunun dışındaki zamanalrda da her şekilde sorularıma ve ihtiyaçlarıma yetişti...telefonla rahatsız etmemek için email atuyorum, 1 bile 2 saat içinde cvp alıyorum, şaka gibi...telefonla aramam gerektiğinde de muayenedeki sıcak sesiyle karşılılıyor yine..

bu benim gibi evsahmlı ve sık sorusu olan bir hasta için çok önemli bir doktor niteliği=)

senin de memnun kalmana inan çok sevindim

ben de normal d. istiyorum inşallah nasip olur...

paylaşımın için teşekkürler

kadınlarklubü süper bir yer

gerek tüp bebek tedavimde (gürgan klinik), gerekse gebeliğimde bana çok katkısı oldu burdaki içten ve ayrıntılu paylaşımların...

Merhaba Arkadaşlar,

36+3 günlük hamileyim. PKO hastasıyım. Bebekten önce yani daha planlarken Yusuf Üstün Beye gittik. Bu süreç içerisinde beni yumurta takibi için her hafta konrole çağırdı. B arada yumurta takibi yaptıran arkaaşlar bilir drun gel dediği tarihte kontrole mutlaka gitmemiz lazım. Beni e çağrı merkezi ertelemek için aradı acil bir sezeryen vakası var diye. Ben durumumu açıklaım ve drumun da beni mutlaka görmek istemiş olduğunu belirttim. Daha sonra beni hasta hakları müdürüne bağladılar. Müdür yerinde yokmuş ama yerine bakan bayana doktorumunda beni belirttiğim tarihte görmek istediğini belirtince beni Yusuf beye bağladı. Kendisi beni hemen hatırladı ve daha önceki tarihte öğle arasına beni randevusuz alabileceğini iletti. Yusuf Hoca çok kibar, bilgili, gereksiz yere umutlandırmayan ve her şeyi yani bütün olabilecekleri doğru bir şekilde hastasına ileten biridir. Biraz hiperaktiftir hızlı konuşur. Hızlı şekilde kendisine sorularınızı yöneltmenizi ister. Bunun çözümünü gitmeden önce sorularımı küçük notlar halinde düzenleyerek buldum Neyse haftalık kontrollerimiz sonucunda ve Yusuf Beyin takibi sonucunda ben Klomene başlamadan (bu arada diyetisyen ile kilo da veriyordum. Bu nedenle başlamadık klomene aynı zamanda insülin direncim vardı da) bebişimiz oldu Allahıma şükür :) Ama başlangıçta benim progesteronum az çıktı ve düşük tehlikesi yaşadık. Bir gece sabah saat 05:30da az kanamam oldu. Medicanaya gittim. Oradaki dr ben Kadın doğumcu değilim diye bakmadı ve kendi drumu aramamı söyledi. Ben çaresizce sabahın köründe Yusuf hocayı aradım. Kendisine durumu anlattım ve Büyük Doğuma gideim mi dedim o ise dur orda 06:00da ordayım beni bekle dedi. Gerçekten de geldi saolsun ve kontrol etti. Daha bebişimiz çok küçüktü. Yapabileceğimiz bir şey yok sölemiştim bekleyelim dedi her zamanki dürüstlüğü ile. Allahıma şükür bebişimiz bzimle kaldı. Yusuf Bey kızımıza bu kız bizi biraz üzdü ama mucize bebek annesi bu diye seslenir :) Kendisi özel hastanede çalışıyor olabilir ama dediğim gibi bu anlattıklarımı hangi özel dr yapıyor hangi hastanede? Varsa da sayılıdır Bu arada hala normal doğum mu sezeryen mi belli değil. İnşallah 38. ya da 39. haftada karar vereceğiz birlikte. Kendisine güveniyorum. Herkese tavsiye ederim arkadaşlar

Medicana oldukca isim yapmis bir hastane ama hakkinda çok az ilgi var diger hastaneler hakkinda sayfalarca yorum var. Bende ilk bastan beri medicanaya gidiyorum mennunumda ama su ara kafam karisti neden talep gormuyor diye. Acaba hastalari internetten mi hoslanmiyor :))

merhaba bza

Dogumdan sonra yasadiklarini ve hastane ile ilgili görüs ve onerilerini paylasirsan cok sevinirim. Dogumunada çok az kalmis allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin

merhaba bza

Dogumdan sonra yasadiklarini ve hastane ile ilgili görüs ve onerilerini paylasirsan cok sevinirim. Dogumunada çok az kalmis allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin

Merhaba Xx3,

Öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim İnşallah sağlıklı bir şekilde Allah'ın izni ile kucağımıza gelmesine az kaldı minik kızımızın! Fırsat bulduğum ilk anda diğer görüş ve önerilerimi de paylaşıyor olacağım.

bende medicanada karar kıldım ve doğru bi karar verdiğime inanıyorum.doktorum faruk bey,iyikide onu seçmişim.
Ben 1 yıl hrs gitmiş biri olarak kesinlikle hrsyi önermiyorum.TARIK Beyin hastasıydım hrsde bana aşılama yaptı fakat tutmadı,o kadar ilgilsiz,sorumsuz bir hastane ben görmedim.aşılama sonucum için kimse bana dönmedi bile,dönmeyi geçtim ben aradığım halde kimseye ulalamadım.burdan herkes duysun hts tam bir ticarethane tarık bey 5 dkda sizle sohbet edip 5dkda muayene ediooo ve acele bir şekilde sizi uğurluoo.ne zmn arasam yurt dışında yada toplantıda,şimdi çok şükür kendiiğimden hamile kaldım.Tarık beye kalsaydı 3 aşılama arkasından da tüp bebek deneyecekti,ama 3 ay geçmeden kendiliğimden hamile kaldım.O yüzden de medicanadş.an çok memnunum.VEsonunda kadrda faruk beyle gidicem inş.o yüzden de için rahat olsun.

faruk beyden bende çok mennunum ama hastane hakkında olumsuz seyler duyunca tereddüt etmişim. sanırım çokta kurcalamamak lazım önemli doktor sonuçta.senin adına çok sevindim kendiliğinden hamile kalman süper olmuş

:)) tşk ederim..evett çok didiklememek lzm ,araştırırsan tüm hastaneler hakkında bi çok eleştiri var.Ben geçen seneye kadar medicana da asla doğum yapmam diyordum ama kısmet burayı seçtim.İnş. da mutlu olarak ayrılırız medicanadan.

bir ablam medicanada doğum yaptı öbürü ise hrs'de.. şahsen biz medicanayı hiç beğenmedik, tamam çok lüks süsler püsler filan ama bir sürü dandik muamele de cabası.. mesela ablam doğuma girdiğinde epiduralle sezeryan oldu, ameliyattan çıktığında karnım ağrıyo diye inliyodu, saatlerce inledi karnım karnım diye.. anestezi uzmanı uygun dozu ayarlayamamış ve ameliyat boyunca yarı baygın yarı ayıkmış ve epey acı çekmiş.. karnını tuta tuta uyuttular mecburen tekrar, sersem gibi dolaştı kaç gün..

sonra medicana'nın bi diğer aksiliği ise, bebeğimiz sağlıklı doğdu çok şükür ama bi müddet sonra epilepsiden şüphelenildi bebek sürekli sıçrıyordu ve çok ağlıyordu.. tüm testleri yaptırdık medicanada gerekli gereksiz bir sürü test istediler hepsini yaptırdık parasıyla, sonra bize demesinler mi bizim bu testleri değerlendirecek doktorumuz yok diye!!!! nasıl olur böyle bir saçmalık Allah aşkına nasıl olur? sen o kadar test iste çatır çatır al paraları, sonra da benim çocuk nöroloji bölümüm yok bu hastanede, başka hastaneye gösterin sonuçlarınızı demek ne demektir!!!
mecburen aldık sonuçlarımızı güven hastanesine gittik ve ordan çok memnun kaldık.. güven hastanesinde o kadar ilgilendiler ki anlatamam... şimdi siz söyleyin medicana'nın yaptığı ticarethanelik değil de nedir siz söyleyin??

diğer ablamın doğumunda da hrs'de olmuştu ve ordan da memnun kalmıştık...

medicana ticaret merkezinden uzak durun derim, sonuçta doğum ve anne-bebek sağlığı yabana atılacak bir konu değil, herkes ne zorluklarla yapıyor doğumunu.. bunu kolaylaştıracak merkezlerde yaptırın doğumunuzu, daha fazla sıkıntı çıkarıp da sizi gereksiz yere strese sokacak zamanınızı ve paranızı ziyan edecek yerlerde değil..

off yaa walla böle şeyleri duyunca stress oluyorum,napııcazz bilmiyorum..bide bu işe başalayınca zırt pırt doktor değiştiremiyorsun ki birine güvenipp onla dewam etmek istiyorum..BU da bnm 3. kadın doğum doktorum doktorum iyi ama hastane hakkında böleşeyler duyunca tüm güvenim gidioo ben doktorumla konuşuucam wallla bu eleştirileri anlatıcam bakalım ne diicek..sonuçta insanın hayatında ya 1 yada 2 kere yaşayacağı bişi bu ,kimse riske atmak istemez tabiki..

Ya kızlar benim dr um dışarıdan Hrs ve Medicana arasında kararsız kaldım. Medicana çok kalabalık oluyor öte yandan tam teşekküllü bir hastane .Hrs ise daha sakin ama sadece doğum hastanesi Allah korusun bişeyler ters gitse müdahale edebilirler mi acaba? Siz ne dersiniz?

Merhaba arkadaşlar. 33. haftamdayım ve Ben de doğum yapmak için Medicana yı düşünüyorum ama olumsuz yazıları okudukça tedirgin oluyorum. Doktorum dışardan gelicek, ancak ben hastanenin anestezi ve yeni doğan çocuk doktorunun nasıl olduğunu merak ediyorum. Bilgisi olan var mı acaba bu konuda?

Merhaba.Ailemde yakında dogum yapanlar ve yapacaklar çok olduğu için ister istemez pek çok hastaneye gitmek zorunda kaldım yakınımın medikana da dogumu sırasında bu hastaneyi gördüm. hastamın doktoru dışardan di kendisine bes özel hastane önermiş yakınım medikanayi tercih etmişti Doktoru dogum süresince yaklaşık bes saat boyunca yanindaydi.Dogumu guzel oldu ama hastaneden pek memnun kalmadık.Yakinim doğumuna erkek girmesin istediği halde erkek cocuk doktoru içeriye kapıyı bile çalmadan daldı onu uyardigimizda ise bize kızdı. Bu kadar ücret verilen hastanede çarşaf yıktıkta uyardık daha sonra değiştirdiler.

teşekkür ederim ilgin için. peki çocuk doktoru işinde iyimiymiş? bu konuda bi bilginiz var mıydı acaba?

teşekkür ederim ilgin için. peki çocuk doktoru işinde iyimiymiş? bu konuda bi bilginiz var mıydı acaba?
Benim gördüğüm nöbetçi cocuk doktorumu. Sadece nöbetlere gelen dışardan gelen bir doktorda.Diger cocuk doktorlarını görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…