- 30 Ekim 2014
- 2
- 1
- 3
- 37
Cok sukur kurtulmussun cnm bende medicanayi dusunuyorum ama hala tam karar veremedim hast ortami hemsirelr nasil ilgililermi bide dogum fiyatlari nedir bilgilendirirsen cok mutlu olurumKızlar merhaba,
Ben doğumumu Medicana / Ankara ' da yaptım, mapfre sigorta kapsamında 38. Haftama kadar takibimi Tamer Mungan yaptı fakat son haftada memnuniyetsizlik ve özellikle normal doğum istemem nedeniyle Süleyman AKARSU 'ya gittim, benim için bu kararı vermek hiç kolay olmadı çok stresli ve ağlamalı bir süreçti, ben normal doğumu çok istiyordum ama bir doktor başından beri takip etmediği , başka bir doktorun takip ettiği bir hastayı kabul etmeyebilirdi.. Süleyman beyi aradım durumumu anlattım ve kendisi bana gayet rahatlatıco bir sesle "yarın gel kontrole bekliyorum" dedi ve gittiğimde benim normal doğum yapmm için hiçbir engel olmadığını söyledi.. Beni takibe almayı kabul etti .. Hala ona dualar ederim çok çok iyi bir doktormuş Allah bin kere razı olsun hakkım ona helal hoş olsun..
Bir hafta sonra da sancıyla gittim 13 saat sonunda çok şükür bebeğimi kucağıma aldım.. Beni asla sezaryene zorlamadı , tercihime saygı duydu ve çok anlayışlıydı.. Keşke en başından beri ona gitseydim.. Tavsiyem bu yöndedir.. Bu tecrübemi paylaşmak için bu siteye üye oldum çünkü hamileyken çok faydalanmıştım buradaki yazılanlardan.. Tüm hamişlere buradan sevgiler
Teşekkürler cnm bilgilerin için ben mecburen sezeryan olucamGamze 0634 hastane daha çok otel gibi yani hastane stresi olmuyor orada.. Ben mapfre sigorta ile doğum yaptığım için 2.300 mü ne vermiştim sadece sigortaya, ama çalışıyorsan sigorta ücreti 2000tl oluyor sanırım tam doğru hatırlamıyor olabilirim..
Geçenlerde bu sigorta kalktı diye duymuştum bir araştırmanda fayda var..
Normal olarak doğuma gidersen ücretleri tam bilmiyorum arayıp öğrenebilirsin .. Normal doğum ve sezaryende fark ediyor .
İlk gittiğinde doğum için seninle ebeler ilgileniyor ben o konuda biraz şikayetçiyim genç bi ebe kadın beni resmen korkutup sezaryene zorlamaya kalktı ben inat etmiştim !! Çatı muayenesinde feci canımı acıtmıştı ama ben sonra hemen başka ebe istedim çok şükür gelen ebe iyi çıktı benim 13 saat kahrımı çekti.. İsmi ALİYE KAYA..
Canım hangi hast gidiyosun ben de medicanayı düşünüyorumCok sukur kurtulmussun cnm bende medicanayi dusunuyorum ama hala tam karar veremedim hast ortami hemsirelr nasil ilgililermi bide dogum fiyatlari nedir bilgilendirirsen cok mutlu olurum
Cnm medicana bana uzAk olduğu için sincan koruya başladım çokta memnunumCanım hangi hast gidiyosun ben de medicanayı düşünüyorum
Hayırlı olsun canım ben 4+5im 2 hafta sonra ilk dr muayenesine gidicem 27 ocak a aldım randevuyuCnm medicana bana uzAk olduğu için sincan koruya başladım çokta memnunum
Merhaba arkadaşlar ben önceden çalışmadığım için eşimin sağlık sigortasından yararlanıyordum ama şimdi çalışıyorum medicana sgk olunca çok fark alıyo malesef bugun şeker yüklemem vardı 330 aldılar artık her kontrolde çok para vermekten sıkıldık Türkan Hanım'a gidiyorum ben bana fetal eko çektirmemi istedi açıkçası yine korkuyorum çok para gidicek die hamileyken yapılan sağlık sigortası nedir bir de fetal ekolü nerde çektirebilirim?
Merhaba Gamze hanım sincan koruda hangi doktorla doğurdunuzCnm medicana bana uzAk olduğu için sincan koruya başladım çokta memnunum
Hüseyin pehlivan çok memnunumMerhaba Gamze hanım sincan koruda hangi doktorla doğurdunuz
Suleyman akarsuyla ilgili burada yazan berbat dogum gecirdiklerini soyleyenler var...sizinde iyi gecmis..Kızlar merhaba,
Ben doğumumu Medicana / Ankara ' da yaptım, mapfre sigorta kapsamında 38. Haftama kadar takibimi Tamer Mungan yaptı fakat son haftada memnuniyetsizlik ve özellikle normal doğum istemem nedeniyle Süleyman AKARSU 'ya gittim, benim için bu kararı vermek hiç kolay olmadı çok stresli ve ağlamalı bir süreçti, ben normal doğumu çok istiyordum ama bir doktor başından beri takip etmediği , başka bir doktorun takip ettiği bir hastayı kabul etmeyebilirdi.. Süleyman beyi aradım durumumu anlattım ve kendisi bana gayet rahatlatıco bir sesle "yarın gel kontrole bekliyorum" dedi ve gittiğimde benim normal doğum yapmm için hiçbir engel olmadığını söyledi.. Beni takibe almayı kabul etti .. Hala ona dualar ederim çok çok iyi bir doktormuş Allah bin kere razı olsun hakkım ona helal hoş olsun..
Bir hafta sonra da sancıyla gittim 13 saat sonunda çok şükür bebeğimi kucağıma aldım.. Beni asla sezaryene zorlamadı , tercihime saygı duydu ve çok anlayışlıydı.. Keşke en başından beri ona gitseydim.. Tavsiyem bu yöndedir.. Bu tecrübemi paylaşmak için bu siteye üye oldum çünkü hamileyken çok faydalanmıştım buradaki yazılanlardan.. Tüm hamişlere buradan sevgiler
Seda Atlıman hocayla doğum yapan yok mu?
Gamze 0634 hastane daha çok otel gibi yani hastane stresi olmuyor orada.. Ben mapfre sigorta ile doğum yaptığım için 2.300 mü ne vermiştim sadece sigortaya, ama çalışıyorsan sigorta ücreti 2000tl oluyor sanırım tam doğru hatırlamıyor olabilirim..
Geçenlerde bu sigorta kalktı diye duymuştum bir araştırmanda fayda var..
Normal olarak doğuma gidersen ücretleri tam bilmiyorum arayıp öğrenebilirsin .. Normal doğum ve sezaryende fark ediyor .
İlk gittiğinde doğum için seninle ebeler ilgileniyor ben o konuda biraz şikayetçiyim genç bi ebe kadın beni resmen korkutup sezaryene zorlamaya kalktı ben inat etmiştim !! Çatı muayenesinde feci canımı acıtmıştı ama ben sonra hemen başka ebe istedim çok şükür gelen ebe iyi çıktı benim 13 saat kahrımı çekti.. İsmi ALİYE KAYA..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?