Ankara Medicana Hastanesinde doğum Yapan var mı?

Kızlar Ekim ayında epiduralle sezaryen oldum.. Süperdi... Ertesi gün ayağa kalktım... 10 gün sonra eski kilomdan 1 kilo daha az kiloya düştüm. Göbeğimden eser yok...Hamilelikten önceki tüm kıyafetlerimi giyebiliyorum... dikişim de çok çabuk iyileşti.. Her şey Doktorum Serdar Oğuz sayesinde... Süper bir insan tavsiye ederim....

Medicana'dan da çok memnun kaldım... Oda süslemesini kaldırmışlar, sadece kapı susu var... Son gun odanıza bir guzellık uzmanı gelip saçınızı ve makyajınızı ücretsiz yapıyor.. Tertemiz... Tavsiye ederim...

Geçmiş olsun canım darısı başımıza. Nasıl verdin bütün kilonu okalar sürede vallahi tebrik ederim. Kaç kilo almıştın bende bİraz kilo takıntısı varda :)) benim üç ayım bitti daha hiç almadım 4 ayıda böyle geçiririm çok almak istemiyorum bakalım ne olacak

Canım çok teşekkürler darısı başına inşallah. 9 kg aldım, ben. senin gibi ilk 4 ay kg almadım. 5te 1 kg, 6 da 1, 7de 1, 8 de 2, 9 da 2, 10.ayda 2 aldım. boyum 1.70 56 kgdım bebişten önce. şimdi 55 im. lohusalık çok tehlikeli, gebeliğin 10 katı iştah açılıyor, yemek programlarını bile izliyemiyorum, muthiş canım istıyor. emzirmek muthiş kilo verdiriyor, gobeği duzleştırıyor, rahmi toparlıyor cunku.
Suan kilom olmadığı için rahatım, herseyi yiyorum. gebelikte dikkat edilmezse lohusalıkta kg vermek müthis zor:)

Merhaba, bende Yusuf beyin hastasıyım. Bende gideceğini 15.12.2012 de öğrendim ve çooook üzüldüm. Hala başka bir doktora gitme fikri beni üzüyor. Ne olurdu gitmeseydi diyip duruyorum. Ben 18 haftalık hamileyim. Yusuf beyle iletişimim çok güzeldi, her zaman çok cana yakın, çok içtendi. Bebeğimi hep onun doğurmasının hayalini kurdum. Ama kısmet değilmiş ((
Bana da Tamer beyi önerdi ama Tamer bey ile ilgili kuşkularım var. Çok soğuk ve mesafeli biri gibi. Ayrıca normal doğum hakkındaki fikri nedir bilmiyorum. Sanki normal doğuma sıcak bakmayacakmış gibi geliyor. Bende pazartesine randevu aldım. Gidip bir göreyim. Birde Koru hastanesinde Ümit Beyi buldum. Herkes çok memnun. Perşembede ona gideceğim. Herşey bu kadar yolundayken hastane hastane doktor aramak çok can sıkıcı.
Siz Tamer beye gittiniz mi? Ya da başka doktor seçeneğiniz var mı? Benim de kafam allak bullak.

canım dışardan doktor gelmesinde sorun yok diyorsan Doç Dr Serdar Oğuz'u öneririm. Gozun kapalı gidebilirsın.. doğumu yine Medicana'da yaparsın...Serdar Bey'in muayenehanesine gidersin...

Son düzenleme:

Çok güzel bi kiloya bitirmişsin canım darısı başına zaten doktorumda bana 9 kilo alabilirsin dedi. İnşallah bende senin gibi olabilirim

Ben Tamer Bey'e gitmedim henüz. Cuma günü 32. hafta raporumu almaya Yusuf Bey' e gideceğim."Ben gitmeden raporunu yazayım hem doktor konusunda da karar vermiş olursun Tamer Bey dersen konuşurum Tamer Bey'le" dedi. Onun için Cumayı bekliyorum. Eğer konuşma fırsatı olursa bir tanışmış olurum hiç olmazsa yoksa da en yakın zamana randevu alayım diyorum acil birşey olsa arayacak doktorum bile yok şu an Doktor konusunda da Eğer hastane dışına çıkacaksak Tolga Ecemiş,Serdar Oğuz çok metnini duyduğum isimler. Ayrıntılı ultrason için Özgür Deren e gitmiştim mesela ondan da memnun kalmıştım ama maliyet konusunda çekincelerim var açıkçası. Yani sırf Tamer Bey mesafeli ve soğuk diye doğuma fazladan 2000-3000 tl vermek de pek işime gelmiyor açıkçası...
Normal doğum konusuna gelince Yusuf Beyle son konuşmamızda sanırım gidecek olmasının da verdiği rahatlıkla Normal doğumla ilgili görüşlerini paylaştı ve "ortalık normal doğumda yaşanan sıkıntılar nedeniyle doktorlar hakkında açılan davalarla dolu ama sezaryen oldum diye bir tane dava açan yok, bana getirisi de aynı ozaman ben neden normal doğum riskine gireyim ki, hiç bir doktor bu riske girmek istemez" dedi. Tamer Bey de aynı görüştemidir bilmiyorum tabi. Eğer Cuma günü Tamer Bey ile tanışma fırsatım olursa görüşlerimi yazarım size yok olmaz da siz benden önce giderseniz Yorumlarınızı yazarsanız çok memnun olurum

canım dışardan doktor gelmesinde sorun yok diyorsan Doç Dr Serdar Oğuz'u öneririm. Gozun kapalı gidebilirsın.. doğumu yine Medicana'da yaparsın...Serdar Bey'in muayenehanesine gidersin...

Ben hastane doktoruna gitmek istiyorum. Tahliller daha rahat oluyor. Bakalım hem Tamer Beyden hem de Koru Hastanesinde Ümit beyden randevu aldım. Bakalım gidip tanışayım da ona göre karar vereceğim. Yusuf beyden sonra o kadar zor ki benim için. Tavsiyen için teşekkür ederim.

Ben Yusuf beyle doğum hakkında konuşmamıştım ama Yusuf beyi o kadar cok seviyordum kı o sezeryan dese doktorumu değiştirmezdim. Ama yeni bulacağım doktorun isteği için de sezeryan olmak istemiyorum, tabi hersey normal giderse. Ben hastane doktoru olması konusunda ısrarcıyım. Yusuf bey beni Tamer beyle tanıstırdı ama ne bileyim hic Yusuf bey gibi değil. Isınamadım. Bende pazartesi gidip tanışacağım. Yarın da Koru hastanesinden başka bir doktora gideceğim. Aslında hastaneyi de değiştirmek istemiyorum. Diğer doktorlarla ilgili bilginiz var mı, Gamze Hanım, Türkan Hanım,....
Cuma Tamer beyle tanısırsanız belki dogumuda konusursunuz. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Fikrinize çok ihtiyacım var.

Hastaneyi ben de değiştirmek istemiyorum ve hastane doktoru olsun istiyorum o nedenle fazla bir seçenek yok gibi sanki Diğer doktorlarla ilgili de hiç bilgim yok malesef Gamze Hanımı hiç duymadım mesela. Doğum konusunda da başta sizin gibi düşünüyordum ancak sona yaklaştıkça korkmaya başladım sezaryen için bahane arar oldum Hayırlısı diyorum artık:) Cuma günü Tamer Beyle tanışırsam mutlaka fikirlerimi paylaşırım.

Ben bugün Koru Hastanesinden Ümit Beye gittim. Çok ilgili bir doktor. Önce bilgilerimi aldı, sonra uzun uzun ultrasonda baktı. Sonra hastanenin işleyişini anlattı. Medicanadan daha küçük bir hastane ama verdiği hizmet sanki daha iyi. Mesela gece nöbetçi kadın doğum doktoru oluyormuş. Allah korusun bir sıkıntı olduğu zaman başka hastaneye gitmek zorunda kalmıyorsun. (Benim bir kere lekelenmem olmustu, Çayyolunda taa Etlik Zübeyde Hanım kadın doğum hastanesine gitmiştim). Çalışanları da çok ilgililer. Mesela Medicanada sağlık sigortamdan provizyon almak için çok fazla bekliyorduk. Burada hiç beklemedik, bir sonraki randevumu da orada görevliler verdi. telefon etmeme gerek kalmadı (gerçi çok önemli değil). Ben sormadan Ümit bey normal doğumdan yana olduğunu, gece bile olsa hastaneye geldiğini söyledi. Ama sezeryan isteyeni de sezeryan yapıyormuş. Kısacası ben beğendim gibi ama Pazartesi Tamer Beye de gideceğim.
Tamer bey ile ilgili fikirlerinizi de bekliyorum.

Merhaba,

Bugün hastaneye gittim ancak sadece raporumu alabildim. Yusuf Beyle görüşme şansım olmadı malasef dolayısıyla Tamer Beyle tanışma fırsatım da olmadı. Bekledim Bekledim ve Sinir oldum geldim yani... Yusuf Bey bir daha ki kontrol 34. haftada demişti. Artık ona göre Tamer Beyden randevu alıp gideceğim ya da haftaya bir randevu alıp gideyim en azından tanışayım diyorum. Sekreterliğe de sordum Yusuf Beyin yerine gelecek bir doktor yokmuş şimdilik. Hastaları ile özellikle bir doktor ilgileniyor mu dedim. Ona da "Hayır" cevabı aldım. Pzt giderseniz ben de sizin fikirlerinizi bekliyor olacağım

tamer bey seminere gidiyormuş galiba...biz de mecburen ümmügülsüm hanımdan randevu aldık şimdilik...türkan hanım da çarşamba'ya kadar izinliymiş...yusuf bey'in gidecek olmasına çok üzüldüm ben aslında ona gitmek istiyordum

ümmügülsüm hanım hakkında bilgisi olan var mı peki? ben kadın dr.istemiyorum aslında şu an sadece şimdilik gidiyoruz çünkü çok yeni....

Ben farukbeyin hastasiydim fakat 5.aydan sonra Faruk bey ayrıldığı icin hrs hastanesine geçiş yaptım.ilk önce Yusuf beye geldim fakat hiç memnun kalmadığım icinde hayırlısının hastane değiştirmek olduğuna karar verdim.veee iyiki de hrs ye geçmişim.drum adı coskun Aydın muhteşem bı Dr,herkese tavsiye ederim.buraya geçince Medicana bana SSK gibi geldi.ilgi alaka hersey mükemmel..bı kere hiç beklemiyorsunuz,tum takipler,tahliller icin kendileri günleri belirleyip karta yazıp size veriyorlar,sonuclar icin aynı gün dr ununz size dönüş yapıyor.ve herhangi bi sıkıntınızda mesela bnm genetik tahlillerimize ilgili sorunum vardi,hemen hastanenin genetik dr u gelip size detaylı açıklama ve bilgi amaçlı açıklamaların yazılı olduğu raporlar verip rahatlamanızı sağlıyor.
Medicana ya 5ay gitmiş biri olarak kesinlikle ve kesinlikle HRS yi tavsiye ediyorum,ayrıca tahlilleri filan da medicandan daha uygun fiyatta..

kızlar bende 100. yıla gidiyordum ama bi türlü içim el vermedi orda doğurmayı. medicanada gamze hocada randevu alıp gittim iyi bir bayandı ama sizin yorumlarınıza baktım kimse ona gitmemiş. bir bilginiz yokmu lütfen bana yazın çok merak ediyorum.

Kızlar ben de taze gebeyim ultrasonda gebelik kesesi yeni belli oldu,sincan lokmana gitti yakın diye nezih bey yaklaşımı çok iyi ilgili ama hastaneyi beğenmiyorum akay hastanesinde coşkun şimşir varmış biraz asık suratlı ama işinin ehli diyorlar ,medicananın da muayene fiyatları yüksek geldi napıcam kararsızım yardım lütfen (

Kizlar medicana dan tulin ozdener dabakoglu da ayrilmis. Neler oluyor hastanede ya

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım :) geçen yıl ankara medicanada faruk hocaya gitmiştim kist rahatsızlığım vardı bu sene bebiş istiyoruz fakat faruk bey ayrılmış hangi doktora gideceğimi şaşırdım.ismini duyklarım arasında tamer bey ve alptekinbey var yusuf hoca ve tülin hoca ayrılıyormuş,türkan hocayı hiç bilmiyorum bana önerebileceğiniz bir doktor varmı medicanadan ?

Ben Yusuf Bey ayrılınca Tamer Bey' e başladım. Memnun kaldım hatta Yusuf Bey' den daha ilgiliydi diyebilirim. Doğum konusunu da bana bıraktı "Sen kendini hangisi için hazır hissedersen o olur herhangi bir riskli durumda zaten seçim sana kalmaz" dedi. Doğum da Şubatta olacak kısmetse. Ama ben kendimi hiçbirisi için hazır hissetmiyorum bir türlü
Tamer Beyi bir deneyin derim. Buradaki yorumlardan soğuk ve mesafeli olarak tanımıştım kendisini ama Korktuğum kadar soğuk birisi değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…