Kızlar Ekim ayında epiduralle sezaryen oldum.. Süperdi... Ertesi gün ayağa kalktım... 10 gün sonra eski kilomdan 1 kilo daha az kiloya düştüm. Göbeğimden eser yok...Hamilelikten önceki tüm kıyafetlerimi giyebiliyorum... dikişim de çok çabuk iyileşti.. Her şey Doktorum Serdar Oğuz sayesinde... Süper bir insan tavsiye ederim....
Medicana'dan da çok memnun kaldım... Oda süslemesini kaldırmışlar, sadece kapı susu var... Son gun odanıza bir guzellık uzmanı gelip saçınızı ve makyajınızı ücretsiz yapıyor.. Tertemiz... Tavsiye ederim...
Geçmiş olsun canım darısı başımıza. Nasıl verdin bütün kilonu okalar sürede vallahi tebrik ederim. Kaç kilo almıştın bende bİraz kilo takıntısı varda :)) benim üç ayım bitti daha hiç almadım 4 ayıda böyle geçiririm çok almak istemiyorum bakalım ne olacak
Çok sağol canım. İşin kötüsü bu vakitten sonra nesinden memnun kalınmaz onu da bilmiyorum. Forumlarda çok dalgın soğuk birisi gibi yorumlar okudum ama Yusuf Bey'den de bu zamana kadar çok ilgi alaka gördüğümü söyleyemem çünkü çok yoğundu. Hatta en son randevumuzda öyle bir konuştu ki hem hastaneden hem de işinden bıkmış izlenimi verdi bana. Böyle bir doktordan da hastasına ne hayır gelir zaten diye düşünmüyor değilim hani. Normal doğum istiyorsan zaten doğumu sen yapıyorsun biz bebek düşmesin diye tutuyoruz sadece, sezaryeni de asistanlar bile yapıyor senin riskli bir durumun yok ebe de doğurtur seni dedi çıktı işin içindenHaklı belki ama bizim de başımıza ilk defa gelen birşey ister istemez en iyisi olsun istiyoruz. Tüm bunlara rağmen yine de böyle birden bırakıp gidince (üstelik şehir dışına)kendimi ortada kalmış gibi hissettim ve çok tedirgin oldum Tamer Bey için de Acil durumda arayınca ulaşılabilir olsun Doğumda beni yarı yolda bırakmasın yeter aslında. Randevu alıp bir deneyeceğim bakalım umarım memnun kalırım da bir daha doktor değiştirmek zorunda kalmam. İçimi döktüm burda biraz ama kusura bakmayın:)
Merhaba, bende Yusuf beyin hastasıyım. Bende gideceğini 15.12.2012 de öğrendim ve çooook üzüldüm. Hala başka bir doktora gitme fikri beni üzüyor. Ne olurdu gitmeseydi diyip duruyorum. Ben 18 haftalık hamileyim. Yusuf beyle iletişimim çok güzeldi, her zaman çok cana yakın, çok içtendi. Bebeğimi hep onun doğurmasının hayalini kurdum. Ama kısmet değilmiş((
Bana da Tamer beyi önerdi ama Tamer bey ile ilgili kuşkularım var. Çok soğuk ve mesafeli biri gibi. Ayrıca normal doğum hakkındaki fikri nedir bilmiyorum. Sanki normal doğuma sıcak bakmayacakmış gibi geliyor. Bende pazartesine randevu aldım. Gidip bir göreyim. Birde Koru hastanesinde Ümit Beyi buldum. Herkes çok memnun. Perşembede ona gideceğim. Herşey bu kadar yolundayken hastane hastane doktor aramak çok can sıkıcı.
Siz Tamer beye gittiniz mi? Ya da başka doktor seçeneğiniz var mı? Benim de kafam allak bullak.
Canım çok teşekkürler darısı başına inşallah. 9 kg aldım, ben. senin gibi ilk 4 ay kg almadım. 5te 1 kg, 6 da 1, 7de 1, 8 de 2, 9 da 2, 10.ayda 2 aldım. boyum 1.70 56 kgdım bebişten önce. şimdi 55 im. lohusalık çok tehlikeli, gebeliğin 10 katı iştah açılıyor, yemek programlarını bile izliyemiyorum, muthiş canım istıyor. emzirmek muthiş kilo verdiriyor, gobeği duzleştırıyor, rahmi toparlıyor cunku.
Suan kilom olmadığı için rahatım, herseyi yiyorum. gebelikte dikkat edilmezse lohusalıkta kg vermek müthis zor:)
Merhaba, bende Yusuf beyin hastasıyım. Bende gideceğini 15.12.2012 de öğrendim ve çooook üzüldüm. Hala başka bir doktora gitme fikri beni üzüyor. Ne olurdu gitmeseydi diyip duruyorum. Ben 18 haftalık hamileyim. Yusuf beyle iletişimim çok güzeldi, her zaman çok cana yakın, çok içtendi. Bebeğimi hep onun doğurmasının hayalini kurdum. Ama kısmet değilmiş((
Bana da Tamer beyi önerdi ama Tamer bey ile ilgili kuşkularım var. Çok soğuk ve mesafeli biri gibi. Ayrıca normal doğum hakkındaki fikri nedir bilmiyorum. Sanki normal doğuma sıcak bakmayacakmış gibi geliyor. Bende pazartesine randevu aldım. Gidip bir göreyim. Birde Koru hastanesinde Ümit Beyi buldum. Herkes çok memnun. Perşembede ona gideceğim. Herşey bu kadar yolundayken hastane hastane doktor aramak çok can sıkıcı.
Siz Tamer beye gittiniz mi? Ya da başka doktor seçeneğiniz var mı? Benim de kafam allak bullak.
canım dışardan doktor gelmesinde sorun yok diyorsan Doç Dr Serdar Oğuz'u öneririm. Gozun kapalı gidebilirsın.. doğumu yine Medicana'da yaparsın...Serdar Bey'in muayenehanesine gidersin...
Ben Tamer Bey'e gitmedim henüz. Cuma günü 32. hafta raporumu almaya Yusuf Bey' e gideceğim."Ben gitmeden raporunu yazayım hem doktor konusunda da karar vermiş olursun Tamer Bey dersen konuşurum Tamer Bey'le" dedi. Onun için Cumayı bekliyorum. Eğer konuşma fırsatı olursa bir tanışmış olurum hiç olmazsa yoksa da en yakın zamana randevu alayım diyorum acil birşey olsa arayacak doktorum bile yok şu anDoktor konusunda da Eğer hastane dışına çıkacaksak Tolga Ecemiş,Serdar Oğuz çok metnini duyduğum isimler. Ayrıntılı ultrason için Özgür Deren e gitmiştim mesela ondan da memnun kalmıştım ama maliyet konusunda çekincelerim var açıkçası. Yani sırf Tamer Bey mesafeli ve soğuk diye doğuma fazladan 2000-3000 tl vermek de pek işime gelmiyor açıkçası...
Normal doğum konusuna gelince Yusuf Beyle son konuşmamızda sanırım gidecek olmasının da verdiği rahatlıkla Normal doğumla ilgili görüşlerini paylaştı ve "ortalık normal doğumda yaşanan sıkıntılar nedeniyle doktorlar hakkında açılan davalarla dolu ama sezaryen oldum diye bir tane dava açan yok, bana getirisi de aynı ozaman ben neden normal doğum riskine gireyim ki, hiç bir doktor bu riske girmek istemez" dedi. Tamer Bey de aynı görüştemidir bilmiyorum tabi. Eğer Cuma günü Tamer Bey ile tanışma fırsatım olursa görüşlerimi yazarım size yok olmaz da siz benden önce giderseniz Yorumlarınızı yazarsanız çok memnun olurum
Ben Yusuf beyle doğum hakkında konuşmamıştım ama Yusuf beyi o kadar cok seviyordum kı o sezeryan dese doktorumu değiştirmezdim. Ama yeni bulacağım doktorun isteği için de sezeryan olmak istemiyorum, tabi hersey normal giderse. Ben hastane doktoru olması konusunda ısrarcıyım. Yusuf bey beni Tamer beyle tanıstırdı ama ne bileyim hic Yusuf bey gibi değil. Isınamadım. Bende pazartesi gidip tanışacağım. Yarın da Koru hastanesinden başka bir doktora gideceğim. Aslında hastaneyi de değiştirmek istemiyorum. Diğer doktorlarla ilgili bilginiz var mı, Gamze Hanım, Türkan Hanım,....
Cuma Tamer beyle tanısırsanız belki dogumuda konusursunuz. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Fikrinize çok ihtiyacım var.
Hastaneyi ben de değiştirmek istemiyorum ve hastane doktoru olsun istiyorum o nedenle fazla bir seçenek yok gibi sankiDiğer doktorlarla ilgili de hiç bilgim yok malesef Gamze Hanımı hiç duymadım mesela. Doğum konusunda da başta sizin gibi düşünüyordum ancak sona yaklaştıkça korkmaya başladım sezaryen için bahane arar oldum Hayırlısı diyorum artık:) Cuma günü Tamer Beyle tanışırsam mutlaka fikirlerimi paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?