Ankara Medicana Hastanesinde doğum Yapan var mı?

berkan01

tavsiyen için teşekkür ederim,bende tamer bey için yapılan negatif yorumlardan dolayı gitmeyi düşünmüyordum bir önyargı oluşmuştu ama tavsiyenizi dikkate alıcam içimi biraz olsun rahatlattınız teşekkür ederim.

kızlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu,doğumuda medicanada düşünüyorum önerebileceğiniz iyi bir kadın doğum doktoru varmı?ilk gebeliğim olduğu içinde heyecanlıyım ve hastasıyla ilgili alakalı bir doktor arıyorum,tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar

Merhaba,
Tesadüfen gördüm yazdıklarınızı ve inanın şaşkınlıkla okudum. Ben de Yusuf Bey'in hastasıydım. Bende de gebelik diyabeti vardı. Kendisi de söylemiştir eminim Yusuf Bey bu konuda çok hassas. Bir arkadaşımın başına talihsiz bir olay geldi o yüzden demişti bana. Önce bende çok kötü olmuştum doğal olarak moralim bozuldu ama sonra zaman geçtikçe Yusuf Bey'in benim ve bebeğimin sağlığı için ne kadar çaba gösterdiğini gördükçe çok çok güvende hissettim kendimi. Son haftalarda kontrollerde tamam gidebilirsin demesi bile yeterli oluyordu benim için. Emin olmak için neredeyse gün aşırı gittik kontrole. Ve gerçekten çok mükemmelliyetçi, detaycı bu da bana göre mükemmel bi özellik... Bebeğimi sağlıkla dünyaya getirdim ne kadar teşekkür etsem az tabi, verdiği emek herkesin yapabileceği bir şey değildi. Gece gündüz önemli önemsiz herşey için aradım bir kere bile geri çevirmedi, ne zaman arasam ilgilendi. Erken sancılarım başladı söylediği ilk şey ne zaman olursa olsun yanında olucam sakın endişelenme oldu. Ki bu da bana yetti... Doğumum Medicanada oldu bu arada herşey çok çok güzeldi ebelerin ilgisinden sıkıldım bile o derece :) hiç yalız bırakmadılar...
Yusuf Bey'e gelince bir buçuk yıl oldu doğum yapalı hala en ufak bir şeyde aryıorum :) şehir dışında olmasına rağmen sabırla içtenlikle yanıtlıyor bütün sorularımı. Bence Yusuf Bey'in tek kötü tarafı şu an şehir dışında olması. Başka bir doktorun sözüne inanamıyorum çünkü...

Umarım bebeğiniz ve siz iyisinizdir sevgiler

merhaba..ben de çayyolunda oturuyorum,medicanaya gidiyoruz mecburen yakın diye ama hem çok pahalı hem de memnun değilim artık açıkçası...koru hastanesi nerde tam olarak yakın değil bize sanırım?? bir de başka neresi var çayyoluna yakın güvenilir hastane?

Süleyman Akarsu yu önerebilirim gerçekten işinin ustası ayrıca da çok iligili zaten Medicananın tüp bebeğinin başında da o varr

Arkadaşlar eşleri doğuma almıyorlarmış. Bilgisi olan varmı ? Eşi doğuma giren oldumu hiç?

Şubatta doğum yaptım Tamer Bey ile. Evet eşimi doğuma almadılar halbuki o kadar hazırlanmıştık:)

Merhaba bende 5 gün önce doğum yaptım. Benimde doktorum Tamer Bey.malesef doğuma babamizi almadılar. En baştan beri özel hastane seçme sebeplerimden biriydi ama nasip olmadı malesef

Benim doktorum Tolga Ecemiş ekibiyle beraber medicanada.. Mükemmeldir.

Tolga bey babaları alır , ben Akayda doğum yapmıştım, medicanadada alacağını düşünüyorum

merhaba belki faydası olur diye yazıyorum bende medicana hastanesinde rutin kontrollerimi ve testlerimi yaptırıyodum sonra çok pahalı gelmeye başladı ve bir araştırma yaptım. araştırmam sonucundada hamileyken bile yaptırabileceğim bi sağlık sigortası buldum ve geriye kalan kontrol test ve doğum doktor süleyman bey ile medicana hastanesinde gerçekleştirdim toplamda bu sigorta için 2000 küsür bir prim ödedim ve yaklaşık %60 daha karlı oldu belki faydası olur link bu [url

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba,

Geçmiş olsun, bebeğinize kavuşmuşsunuz, bebeğinize ve tüm aileye sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim

Ben 15. haftama yeni girdim, başından beri Süleyman beye gidiyorum o yüzden sizin deneyiminizi merak ettim. Normal doğum mu yaptınız sezeryan mı? Ben kısmetse normali çok istiyorum eme erken olduğu için henüz doktorla konuşmadım. Zaten 3. bir kişinin objektif yorumuna daha çok güvenirim:) Genel olarak Süleyman bey ve hastane hakkındaki fikirlerinizi de paylaşırsanız çok sevinirim.
Bir de hastanenin doğum fiyatı ne kadardı? hoş ben doğurana kadar artar herhalde ama fikrim olur en azından

Ankaraa ucretsiz dogum cekimi vaar portfolyo olusturmak amaciyla ilk uc cekimim ucretsiz olucak ayrintili bilgi icin yorum yada mesaj atin lutfen:)

bende marpre ile 2200 tl ödeyerek doğum paketi sigortası yaptırdım, bu sigortaya 6 muayene ve doğumda dahil, süleyman beye gidiyorum ve gerçekten de iyi bir doktor, öneririm

Merhaba arkadaşlar ben önceden çalışmadığım için eşimin sağlık sigortasından yararlanıyordum ama şimdi çalışıyorum medicana sgk olunca çok fark alıyo malesef bugun şeker yüklemem vardı 330 aldılar artık her kontrolde çok para vermekten sıkıldık Türkan Hanım'a gidiyorum ben bana fetal eko çektirmemi istedi açıkçası yine korkuyorum çok para gidicek die hamileyken yapılan sağlık sigortası nedir bir de fetal ekolü nerde çektirebilirim?

bende marpre ile 2200 tl ödeyerek doğum paketi sigortası yaptırdım, bu sigortaya 6 muayene ve doğumda dahil, süleyman beye gidiyorum ve gerçekten de iyi bir doktor, öneririm

ben henüz hamile değilim ama düşünüyoruz inş. heran olabilir medicana düşünüyorum ama bu tss sigorta olayı doğum muayene tahlil herşeyi dahil mi bu fiyat hemen yaptırsam herşey dahil kaça mal oluyor merak ettim yardımcı olurmusun sen kaça mal ettin ?

ben kasım ayında yaptırmıştım 6 adet poliklinik muaynesi için 2300 tl ödedim. artık 8 muayne olmuş ve zam gelmiş diye duydum

05.12.2013 tarihinde Ankara Medicana Hastanesi'nde doğum yaptım. Ne doğum sonrasında bakan çocuk doktoru, ne hastanede kaldığı süre (2 gün) boyunca kontrole gelen çocuk doktorları, nede doğumdan sonra 5 günlük iken kontrol için gittiğimiz çocuk doktoru bebeğimizin yarık damak olduğunu fark etmediler. Kesinlikle hiç memnun kalmadım.

Çevremde ve bir çok sosyal medyada bu hastanenin çocuk doktorlarının hiç birine güvenmemelerini ve doğum için başka bir hastaneyi tercih etmelerini söylüyorum. Bebeğimizin yarık damak olduğunu 1 ay sonra başka bir hastaneye kontrole götürdüğümüzde oradaki doktor fark etti. Hastane hakkında yasal işlemlere de en kısa sürede başlayacağım.Bu şikayeti kendilerine ilettiğimde ise çok üzüldüklerini ve özür dilemekten başka ellerinden bir şey gelmeyeceğini söylüyorlar.

20 haftalık hamileyim medicanada dr. coşkun şimşir e gitmeyi düşünüyorum kendisine hamilelik takibi ve doğum için giden varmı nasıl bir doktor. önerirmisiniz

20 haftalık hamileyim medicanada dr. coşkun şimşir e gitmeyi düşünüyorum kendisine hamilelik takibi ve doğum için giden varmı nasıl bir doktor. önerirmisiniz
Bende iyi bi doktor oldugunu duydum bende ona gitmeyi dusunuyorum ama hala emin deilim ikinci dogum sonram zor gectigi icin korkuyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…