Allah hepimize yasamayi nasip etsin o duygulari canim gonulden istiyorum bunu.. amin insallahh canimmmaşallah canım çok şükür Allah yaşattı sana bu duyguyu. doktor kesinlikle çok moral veriyo.ben zaten merkezden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum o yüzden 2.yi de nasip olursa Aygül Hoca'da yaptırcam.ama dondurmuş olman da çok ii olmuş canım çok sevindim senin adına inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine canım. hamileliğin tadını çıkar :)
ben alayim canim 200 tane. Bitirince yine alabilirim.Kizlar hepinize hayirli kandiller. 4444 salati tefriciye basladim Allah rizasi icin yardim edebilecek var mi canlar
Canım 100 tane annem okuyacak inşallah...Allah razi olsun cnm cok sagol
Cok sagolun canim benimCanım 100 tane annem okuyacak inşallah...
Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah...Cok sagolun canim benim
Canım 250 de ben alayım bir hafta içinde okurum inşallah bitirince haber ederim yine
Canım bugun 10. Gun test yaptırdım 157 çıktı sukurler olsun rabbime en kisa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin rabbimcok sagol canim iyiki varsiniz. Senin sonuc nezaman belli olacak canim
rabbim hayırlısıyla kucagina da almayı nasip etsin. çok sevindim. senin de mi memorialCanım bugun 10. Gun test yaptırdım 157 çıktı sukurler olsun rabbime en kisa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin rabbim
Allah razı olsun canim inşallah. Evet canim bende ankara memorial de yaptırdımrabbim hayırlısıyla kucagina da almayı nasip etsin. çok sevindim. senin de mi memorial
Cok sagol canim agzina yuregine saglikyunucum okudum 200tane. 100daha alıyorum şimdilik.rabbim kabul etsin inşallah
Allah razı olsun canim inşallah. Evet canim bende ankara memorial de yaptırdım
Canimmm cok sevindim anlatamam yaaaa ne guzel hayirli haberi aldin darisi bana artik. Valla canim inan cok mutlu oldum yaCanım bugun 10. Gun test yaptırdım 157 çıktı sukurler olsun rabbime en kisa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin rabbim
Allah razı olsun canim bende senin güzel haberini almak istiyorum martta inşallahCanimmm cok sevindim anlatamam yaaaa ne guzel hayirli haberi aldin darisi bana artik. Valla canim inan cok mutlu oldum ya
Aaaa canim tebrikler.Canım bugun 10. Gun test yaptırdım 157 çıktı sukurler olsun rabbime en kisa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin rabbim
Sağol canim inşallah dualarım hep sizinleAaaa canim tebrikler.
Inan cok sevindim.rabbim kucagina almayi nasip etsin.
Ve bana buyuk umut oldun.
Yavrunla bana da dua et olurmu?haftaya cumt.kontrolum var aygul hnmla.2 aya kadar baslicaz insallah.
Canim benim de asiri akintim oluyodu hep ihmal ediyodum dun tesaduf bir doktora gittim burda megere asiri enfeksiyon varmis ve bu sekilde hamilelik asla olmaz dedi. Tup bebek denedim dedim iltihap spermleri olduruyo o yuzden tutmamistr dedi ilginc olan bugune kadar kimse soylemedi bana bunu.tedavi verdi iltihapbin gecince gor bak hamile kalacaksin dedi insallah bakalimAllah razı olsun canim bende senin güzel haberini almak istiyorum martta inşallah
Canım yanma falan yok muydu aygül hoca ilk gittiğimde muayene de enfeksiyon var dedi antibiyotik iğne vurdu hemen o gunCanim benim de asiri akintim oluyodu hep ihmal ediyodum dun tesaduf bir doktora gittim burda megere asiri enfeksiyon varmis ve bu sekilde hamilelik asla olmaz dedi. Tup bebek denedim dedim iltihap spermleri olduruyo o yuzden tutmamistr dedi ilginc olan bugune kadar kimse soylemedi bana bunu.tedavi verdi iltihapbin gecince gor bak hamile kalacaksin dedi insallah bakalim
Yanma kasinti var hep uzun zamandir ama sadece fitil vermisti. Ama benim baya asiri rahim hep iltihapmis oyle dedi doktor bugun. Ben de sasirdim bayaCanım yanma falan yok muydu aygül hoca ilk gittiğimde muayene de enfeksiyon var dedi antibiyotik iğne vurdu hemen o gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?