Tüp Bebek Merkezleri Ankara memorial mi ? Kaan aydos mu ? Yada Baska iyi bir doktor ??

Kizlar hepinize hayirli kandiller. 4444 salati tefriciye basladim Allah rizasi icin yardim edebilecek var mi canlar

Allah hepimize yasamayi nasip etsin o duygulari canim gonulden istiyorum bunu.. amin insallahh canimm
Kizlar hepinize hayirli kandiller. 4444 salati tefriciye basladim Allah rizasi icin yardim edebilecek var mi canlar
ben alayim canim 200 tane. Bitirince yine alabilirim.

yunucum okudum 200tane. 100daha alıyorum şimdilik.rabbim kabul etsin inşallah

Canım bugun 10. Gun test yaptırdım 157 çıktı sukurler olsun rabbime en kisa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin rabbim
rabbim hayırlısıyla kucagina da almayı nasip etsin. çok sevindim. senin de mi memorial

Allah razı olsun canim inşallah. Evet canim bende ankara memorial de yaptırdım
Canım bugun 10. Gun test yaptırdım 157 çıktı sukurler olsun rabbime en kisa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin rabbim
Canimmm cok sevindim anlatamam yaaaa ne guzel hayirli haberi aldin darisi bana artik. Valla canim inan cok mutlu oldum ya

Canimmm cok sevindim anlatamam yaaaa ne guzel hayirli haberi aldin darisi bana artik. Valla canim inan cok mutlu oldum ya
Allah razı olsun canim bende senin güzel haberini almak istiyorum martta inşallah

Aaaa canim tebrikler.
Inan cok sevindim.rabbim kucagina almayi nasip etsin.
Ve bana buyuk umut oldun.
Yavrunla bana da dua et olurmu?haftaya cumt.kontrolum var aygul hnmla.2 aya kadar baslicaz insallah.

Aaaa canim tebrikler.
Inan cok sevindim.rabbim kucagina almayi nasip etsin.
Ve bana buyuk umut oldun.
Yavrunla bana da dua et olurmu?haftaya cumt.kontrolum var aygul hnmla.2 aya kadar baslicaz insallah.
Sağol canim inşallah dualarım hep sizinle

Allah razı olsun canim bende senin güzel haberini almak istiyorum martta inşallah
Canim benim de asiri akintim oluyodu hep ihmal ediyodum dun tesaduf bir doktora gittim burda megere asiri enfeksiyon varmis ve bu sekilde hamilelik asla olmaz dedi. Tup bebek denedim dedim iltihap spermleri olduruyo o yuzden tutmamistr dedi ilginc olan bugune kadar kimse soylemedi bana bunu.tedavi verdi iltihapbin gecince gor bak hamile kalacaksin dedi insallah bakalim

Canım yanma falan yok muydu aygül hoca ilk gittiğimde muayene de enfeksiyon var dedi antibiyotik iğne vurdu hemen o gun

Canım yanma falan yok muydu aygül hoca ilk gittiğimde muayene de enfeksiyon var dedi antibiyotik iğne vurdu hemen o gun
Yanma kasinti var hep uzun zamandir ama sadece fitil vermisti. Ama benim baya asiri rahim hep iltihapmis oyle dedi doktor bugun. Ben de sasirdim baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…