- 4 Eylül 2014
- 75
- 26
- 28
- 42
canım biz kaldık dimi bak ne güzel haberler alıyoruz :) hadi bakalım biz de atağa geçelimBoyle haberler almak o kadar guzelki anlatamam,allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.darisida bize bilassin.bende bir dahaki adetimde dondurulmusla denicem.dua edin kizlar,allahim olmayan hepimize nasip etsin.aygul hocayla ilki tutmadi.daha oncede baskay yerde tuttu ama gelismedi.dondurulmus taze gibi olurmu bilmiyorum ama...surec cok yorucu ve tutmadikca umutlarim azaliyor ysmn senin ilk denemenmi,kac yasindasin acaba...
canım biz kaldık dimi bak ne güzel haberler alıyoruz :) hadi bakalım biz de atağa geçelimBoyle haberler almak o kadar guzelki anlatamam,allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.darisida bize bilassin.bende bir dahaki adetimde dondurulmusla denicem.dua edin kizlar,allahim olmayan hepimize nasip etsin.aygul hocayla ilki tutmadi.daha oncede baskay yerde tuttu ama gelismedi.dondurulmus taze gibi olurmu bilmiyorum ama...surec cok yorucu ve tutmadikca umutlarim azaliyor ysmn senin ilk denemenmi,kac yasindasin acaba...
Canım 100 tefriciye okudu annem.allah dualarını kabul etsin inşallah...canım biz kaldık dimi bak ne güzel haberler alıyoruz :) hadi bakalım biz de atağa geçelim
canımmm allahım razı olsun çok çok sağolun inşallahCanım 100 tefriciye okudu annem.allah dualarını kabul etsin inşallah...
Aynen oyle yunu,allahim bize de hayirlisindan en kisa zamanda nasip etsin insallhhhcanımmm allahım razı olsun çok çok sağolun inşallah
Amin canim insallah 2. Denemeyi yapana kadar kurlere basladim ben bos durmayayim dedim :)Aynen oyle yunu,allahim bize de hayirlisindan en kisa zamanda nasip etsin insallhhh
Dene tabi canim ben onceden yapmistim bir kere.artik o kadar yoruldum ki birseyler yapmaktan,biraz biraktim acikcasi...allahim ol desin ve olsun yarabbim...ben sogan esimde keciboynuzu kuru yapmisti..Amin canim insallah 2. Denemeyi yapana kadar kurlere basladim ben bos durmayayim dedim :)
valla canım ben de hiç beklemedik anda mantar çıktı ve herkes gebeliğe engeldir dedi.sperm asla yaşamaz enfeksiyon olunca dediler. ben de maydonoz ve süt buharı yaptırcam bir de annem çok ısrar etti napimDene tabi canim ben onceden yapmistim bir kere.artik o kadar yoruldum ki birseyler yapmaktan,biraz biraktim acikcasi...allahim ol desin ve olsun yarabbim...ben sogan esimde keciboynuzu kuru yapmisti..
insallah sifa olur canim ...ben bombos geciriyorum bu donemidua ediyorum bolca.buda bizim sinavimiz heralde.zaten dondurulmuslarlada olmazsa ki insallah olur biraz ara vereyim diyorum.birde calisiyorum cok zor oluyor...valla canım ben de hiç beklemedik anda mantar çıktı ve herkes gebeliğe engeldir dedi.sperm asla yaşamaz enfeksiyon olunca dediler. ben de maydonoz ve süt buharı yaptırcam bir de annem çok ısrar etti napim
amin canım inşallah. ben de dua okuyorum canım bu ay olmazsa bi dahaki ay meryem suresine başlıycam. herşeyi deniyorumInsa
insallah sifa olur canim ...ben bombos geciriyorum bu donemidua ediyorum bolca.buda bizim sinavimiz heralde.zaten dondurulmuslarlada olmazsa ki insallah olur biraz ara vereyim diyorum.birde calisiyorum cok zor oluyor...
Yunu oralardamisinn.ne yaptin canimmm?amin canım inşallah. ben de dua okuyorum canım bu ay olmazsa bi dahaki ay meryem suresine başlıycam. herşeyi deniyorumben de çalışıyorum ve canım izin almak gerçekten çok zor oluyo yaa
Hala bi gelişme yok canım bekliyorum :))Yunu oralardamisinn.ne yaptin canimmm?
Sen ne yaptın canım denedin mi dındurulmuşlarla? Ben bu ay süt buharı yaptırdım yarın adet günüm bekliyorum canımYunu oralardamisinn.ne yaptin canimmm?
Benim kistim cikti dogum kontrol hapi verdi ama gecmedi.bu arada ben histereskopi yaptirdim.sukur temiz cikti.histereskopi biraz tutunmayi srttiriyormus.bu ayda kistim old icin bu ayda dogum kontrol hapi.birdahaki ay kist gecerse dondurulmusu denicez iste..sut buhari ne bu arada.iyi mi geliyormus...Sen ne yaptın canım denedin mi dındurulmuşlarla? Ben bu ay süt buharı yaptırdım yarın adet günüm bekliyorum canım
canım annemlerin ısrarıyla ebeye gittim kadın bana aşırı enfeksiyon var dedi ve enfeksiyon spermi ve bebeği yaşatmaz dedi bu yüzden de tüp bebek tutmaz dedi. neyse adetten 3 gün sonra süt,maydonoz,vicks ve balık yağını kaynattı ve ben üzerinde buharına durdum buhar içine doluyo zaten.öyle ki ağzından hep buhar çıkıyo bu da tüplerin açık demekmiş :)) napalım herşeye inanır olduk :)) sadece 1 kere yaptı bunu bana en fazla 3 aya kadar hamile kalırsın dedi.bu ilk ayım işte dün adet günümdü olmadım hala bakalım ne olur :) histereskopi nasıl bir işlem oluyo canım ve ne için yapılıyo?Benim kistim cikti dogum kontrol hapi verdi ama gecmedi.bu arada ben histereskopi yaptirdim.sukur temiz cikti.histereskopi biraz tutunmayi srttiriyormus.bu ayda kistim old icin bu ayda dogum kontrol hapi.birdahaki ay kist gecerse dondurulmusu denicez iste..sut buhari ne bu arada.iyi mi geliyormus...
canım Ankara'da olmadığım için çok bilmiyorum ama tek tüp denemsi yaptım o da Memorial'de oldu. ben her anlamda memnun kaldım zaten giden arkadaşların çoğu hamile kaldı ama ben kalamadımArkadaslar ozel ankara tup merkezı ovecler nasıl??*onerırmısnız?yada memorıal ??*kararsız kalıyorum
aslında çok mantıklı bir işlem canım keşke en başında yaptırsaydık.peki ağrı sızı oluyo mu nasıl bir işlem? ben de evde test yaptım negatif çıktı yarın kan testi yaptrcam canımHistereskopi rahim icine kamerayla bakiyorlar tutunmaya engel bisi varmi diye varsa o anda temizliyorlar.yoksada rahme birkac cizik atiyorlar ki rahimdeki hucreler canlansin diye.tutma oranini arttiriyormus..insallah tutar.sut buharida sana tutarsa ben de yaptirirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?