bende bu sabah gidip tanıştım Aygül hnmla.teşekkür ederim canım Aygül Hanım çok ii aslında ama neden bilmiyorum farklı merkezde yaptırma isteği var bende.hakkımızda hayırlısı olur inş.aysun hanımı araştırcam şimdi sağol canım
canım genel olarak ben de çok memnun ayrıldım sadece bekleme problemi var.yani bence sistem tam oturmamış ama ekip gerçekten güleryüzlü.doktorla tel.de konuştuğumuzda beni çok ikna edici konuştu 2.ye kesin benimlesin ben bunu başarcam dedi.prof. olmasına rağmen yakından ilgileniyo aslında.offf kafam karışık:)bende bu sabah gidip tanıştım Aygül hnmla.
gerçekten güler yüzlü ve bayağı bilgili belli.
3.kez deneyeceğim ve 2 kezde bebeğimi kaybetmiş olmamdan dolayı kafamda biçok soru vardı haliyle.hepsini cevapladı.
laboravarları sistemleri bayağı gelişmiş gerçekten.
götürdüğüm test ve tahlilerin çıktısı aldı.bi dosya oluşturdu bana.bi muayene edelim istediğin zaman bide öyle konuşalım dedi.
3 ocak gününe randevu aldım.beni muayene edecek.eşimde sperm testi verecek.üzerinde bi daha konuşcaz.aklımıza yattı aslında büyük olasılıkla bende bu kez memorial ı deneyeceğim.bi değişiklik olmazsa.
ama yazdığınız gibi şu bekleme işine kesinlikle çözüm bulmaları lazım.daha önce ben hiç beklemeden yaptırdım tedavilerimi.öğle arasında gittim geldim hep.1 saatte gidip muayene olup ilaçlarımı alıp geliyordum işe.iş yerinde kimse bilmiyor izinde almıyorum bu sebeple.opuda 1 gün gitmedim transferlerde de 1 hafta yıllık izin kullandım mesela.
sabah 09.30ydı randevum.saat 10 oldu ses yok.gelen kişiler arttı. salon kalabalıklaştı.saat 10 da daha beklermiyiz ben işten izin aldım geldim dedim.hocayı aradı 10.15 te görüşmeye ancak girebildik.
hastane iş yerime çok yakın yine öğle aralarında halletmek gibi düşüncem var.bakalım nasıl olacak.
mesela benim bankadan bir yetkilimle orda karşılaştık o da ilk denemesiydi aynı anda bitti tedavimiz.onunla görüştüm bugün pozitifmiş hem de ikizmiş değeri çok yüksekmiş.yani başarılı olanlar da var bildiğim nasip nasip :)bende bu sabah gidip tanıştım Aygül hnmla.
gerçekten güler yüzlü ve bayağı bilgili belli.
3.kez deneyeceğim ve 2 kezde bebeğimi kaybetmiş olmamdan dolayı kafamda biçok soru vardı haliyle.hepsini cevapladı.
laboravarları sistemleri bayağı gelişmiş gerçekten.
götürdüğüm test ve tahlilerin çıktısı aldı.bi dosya oluşturdu bana.bi muayene edelim istediğin zaman bide öyle konuşalım dedi.
3 ocak gününe randevu aldım.beni muayene edecek.eşimde sperm testi verecek.üzerinde bi daha konuşcaz.aklımıza yattı aslında büyük olasılıkla bende bu kez memorial ı deneyeceğim.bi değişiklik olmazsa.
ama yazdığınız gibi şu bekleme işine kesinlikle çözüm bulmaları lazım.daha önce ben hiç beklemeden yaptırdım tedavilerimi.öğle arasında gittim geldim hep.1 saatte gidip muayene olup ilaçlarımı alıp geliyordum işe.iş yerinde kimse bilmiyor izinde almıyorum bu sebeple.opuda 1 gün gitmedim transferlerde de 1 hafta yıllık izin kullandım mesela.
sabah 09.30ydı randevum.saat 10 oldu ses yok.gelen kişiler arttı. salon kalabalıklaştı.saat 10 da daha beklermiyiz ben işten izin aldım geldim dedim.hocayı aradı 10.15 te görüşmeye ancak girebildik.
hastane iş yerime çok yakın yine öğle aralarında halletmek gibi düşüncem var.bakalım nasıl olacak.
canım ben giderken kafamda cok soru vardı.canım genel olarak ben de çok memnun ayrıldım sadece bekleme problemi var.yani bence sistem tam oturmamış ama ekip gerçekten güleryüzlü.doktorla tel.de konuştuğumuzda beni çok ikna edici konuştu 2.ye kesin benimlesin ben bunu başarcam dedi.prof. olmasına rağmen yakından ilgileniyo aslında.offf kafam karışık:)
ayyyy ne güzelllmesela benim bankadan bir yetkilimle orda karşılaştık o da ilk denemesiydi aynı anda bitti tedavimiz.onunla görüştüm bugün pozitifmiş hem de ikizmiş değeri çok yüksekmiş.yani başarılı olanlar da var bildiğim nasip nasip :)
canı m ayrıca Aygül Hanım türkiyede ilaçsız tüp bebeği ilk yapan kişiymiş.teknik olarak herşey çok güzel en çok hoşuma giden de doktorun transferden önce dua edip transferi yapmasıydı.benim tutmaması tamamen nasip diyorum.merkezden kaynaklı şikayetim yok ufak şeyler dışında.okuyorum da daha kötü şeylerle karşılaşanlar da var. doktor da cebinden aradı beni numaramı muhakkak kaydet ne zaman istersen ara dedi.2. de şöyle yapcaz böyle yapcaz baya şeyler söyledi canımcanım ben giderken kafamda cok soru vardı.
2 kez tedavi gördüm.ve 2 kez bebeğimi kaybedince çok araştırmalar yaptım.
ama tavrı tarzı hoş geldi bana.mantıklı cevaplar verdi..en azında gidip muayene olucam.
bende hiçbir sorun problem yok.eşimde sayı az sadece.kalitesine morfolojisine hep iyi dendi.
bizde artık yumurtayı sağlıklı büyütmek ve spermin en kalitelisini seçmek lazım.
2.tedavide pgt yapıldı embriyoda hastalık mevcut diye.ama sacede 8 kromozona bakıldı.
tedavi sırasında eğer bölünmede bi sıkıntı görülürse cgh a alçak tüm ebriyolar.buda 46 kromozonun tümüne bakıması demek.çünkü bizim embriyolar bölünme sırasında genetik hata veriyormuş.kromozon analizlerimizde bi sıkıntı olmamasına rağmen.
IMSI, CGH maalesef her merkezde yok.özellikle CGH türkiyede sayılı yerde var.memorial bünyesinde var.ayrıca gebelik aşısı kafamda hep vardı.transferden önce yapılıp gebelik şansını artıran.bu aşının pantenti Aygül hnm la ikinci doktor arkadaşındaymış.
bu aşı hep aklımdaydı.aygül hnm başarılı olurmu diye düşündüm bugün.
ileri teknik ve laboratuvarlar türkiyede acıbadem ve memorialda varmış.
Aygül hnm mantıklı geldi bana.embriyologları da iyidir diye düşünüyorum artık.
benim durumum için mantıklı geldi memorial ve Aygül hnm seçeneği.
sende iyi düşün inşallah hakkında hayılısı olsun.
aminnn canım inşallah ben de çok umutluydum önümüze bakıcaz artık :) şimdi sen tam olarak ne zaman başlıyosun canım?ayyyy ne güzelll
rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.
2 tane bebeğimi kaybettim içim yandı.belki bu tedavide 2 tane gelir. benimde ikizlerin olur diyorum.hayal kuruyorum mutlu oluyorum.inşallah tek yada ikiz rabbim bizede hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder rabbim cnm.
umudunu sakın kaybetme cnm.aminnn canım inşallah ben de çok umutluydum önümüze bakıcaz artık :) şimdi sen tam olarak ne zaman başlıyosun canım?
ben de spora yazıldım canım gidene kadar biraz veririm diye. ben de ya şubat adeti ya da mart adetinde başlamayı düşünüyorum.2. denemede gerekli indirimleri yaptırcam dedi bakalım bu da ii olur tabi üstüste zor olacak ama mecbur denemeliyizumudunu sakın kaybetme cnm.
kaçıncı seferde kavuşanlar var yavrusuna.inşallah 2.denemede kavuşcaksın allahın izniyle tabi.
ben ilk bebeğimde kalbi durdu dediklerinde benimde kalbim duracak sanmıştım.2.de çok umutluydum kanama başlayınca mahvoldum.ama yinede güçlüyüm şükür.
bugün Aygül hnm anlattı anlattı sonra dediki önce yüzündeki umutsuz korku dolu ifadeyi silcez dedi.tabiki çok korkularım var ama rabbim yeterki ol desin.onun için dua ediyorum.şükür güçlüyüm.
3 ocakta randevum var.muayene edecek.ben 2 kez gebe kalabildiğim için neden devam edemediği yönünde incelemeler yapıcakmış.eşime ve bana bazı vitaminler verebilirmiş.önce kaliteli yumurta sperm sayıdan daha önemli bizim için dedi.
eşim test verecek iyice bi inceleyelim kalitesini genetiğini dedi.bu ön çalışmalar 2 ayı bulur dedi.
bende şimdi zaten kilo vermeye çalışıyorum.diyetisyene gidiyorum.2 ay gibi bir süre benimde işime gelir.
şubat gibi planlıyorduk biz ama marta kalırmı bilmem.
ver ver kilo ver.iyi olur.ben de spora yazıldım canım gidene kadar biraz veririm diye. ben de ya şubat adeti ya da mart adetinde başlamayı düşünüyorum.2. denemede gerekli indirimleri yaptırcam dedi bakalım bu da ii olur tabi üstüste zor olacak ama mecbur denemeliyiz
inş canım ama ben nedense hala kesin karar veremedim araştıryorum canım hala :))ver ver kilo ver.iyi olur.
diğer doktorum bana 2-3 kilo bile versen 1 yumurta artabilir belki sanşımız o yumurtadadır demişti.hep aklıma o geliyor.sayı ve kaliteyi etkiliyormuş kilo problemi.
indirim yapmaları da iyi olmuş valla.sen bide şehir dışında geleceksin.
aynı zamanlara denk gelebilir baksana tedavilerimiz.belki tanışırız orda.
araştır tabi canım.ara görüş anlat.inş canım ama ben nedense hala kesin karar veremedim araştıryorum canım hala :))
aminn canım inşallah doğum iznine ayrılmak istiyorum artık :)araştır tabi canım.ara görüş anlat.
nere içine sinerse oraya karar ver.
inşallah rabbim hayırlı kararlar verdirsin.
canım benim aynı kurumda çalıştığım biri tedavimiz aynı anda bitti ama o pozitifi gördü. ben 29 yaşındayım mesela o 39 yaşında ama ikizmiş hem de. bildiğim tek o var canımYa aygul hocada hic tutan yokmu,ya da tanidiginiz hamile kalan kendisinde,bilgi verirseniz sevinirim...
Anladim.benim dondurulmislarim orda oldugu icin oraya devam edecegim.ve bu yuzden merak ediyorum.kendi kendime sormadan edemiyorum acaba kismet mi degildi yoksa doktor tercihim yine mi yanlis diye ve isin icinden cikamiyorum artik...canım benim aynı kurumda çalıştığım biri tedavimiz aynı anda bitti ama o pozitifi gördü. ben 29 yaşındayım mesela o 39 yaşında ama ikizmiş hem de. bildiğim tek o var canım
Aynen canim ben de oyle dusunuyorum cikamadim isin icinden :))Anladim.benim dondurulmislarim orda oldugu icin oraya devam edecegim.ve bu yuzden merak ediyorum.kendi kendime sormadan edemiyorum acaba kismet mi degildi yoksa doktor tercihim yine mi yanlis diye ve isin icinden cikamiyorum artik...
arkadaşlar merhaba;
bende il dışından gelip Ankarada tedavi olmaya karar verdim Aygül hanımı araştırıyorum ve içime sindi gibi merak ettiğim bir şey var kurumun anlaşması varmı raporlu tüp bebek yapıyorlarmı bizim sorunumuz morfoloji ve hareket konusu başkent direk rapor çıkar yarı yarıya devlet karşılar demişti burda işleyiş nasıl acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?