- 10 Mart 2015
- 70
- 17
- 48
- 34
Dnzderya cok gecmis olsun yazdiklarini okuyunca ne diyecegi bilemedim acikcasi.seninde esinde sperm dna hasarimi var acaba? Benim esimde %65 vardi %50 ye geriledi. 2 kez tup yaptik olmadi. Benim memorial secme durumum esimden kaynaklaniyor. Eski doktorumdanda memnundum aslinda ama laboratuvarlari malesef yetersizdi. Bence sen kayseriden bosa gelme buralara. Ayni hastane ve sartlar varsa oradada acibademe git, kayseri memoriale git. Bende bir kez dha dusunecegim hastane olayini dediginiz gibiyse. Suna kiziyorum topigi acan arkadaslar o kadar gittik demisler neden sonuc yazmamislar anlamiyorum. Iyi kotu bunlari yazalimki gereksiz para ve zaman kaybedip en kotusude uzulmeyelimben kayserideyim benim öyle uzun süreli izin şansım da yok bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
valla ben de sil baştan oldum şimdi :)) insan karar veremiyo yaaCnm cok ssıkıldı şimdi biraz daha araştıralım bakalım(
insan yıkılıyo resmen herşey boşa gitmiş oluyo canım benim eşim de sigarayı bırakmıyo hergün tartışıyorum nerdeyse.çektiklerimi görüyo ama bırakamıyo.kaldıki bırakması lazım .bırakmadan 2. deneme yapmıycam diyorum ben deBöyle olunca eşime o kadar çok kızıyorumki, bir perhizine dikkat etmiyo bişi yapmıyo. Çektiğimiz onca eziyetemi yanayım, delik deşik olduğumuzamı, en kötüsü sonucun olumsuz olmasına mı, aylarca çalısıp tedavi için para biriktirdiğimizemi bilmiyommmm. Asabım bozulduu
canım o topiği bulamadım linki varsa atabilir misin ?4500 civarı ilaçlar hariç. 2015 tüp bebek ücretleri diye bi topik var sağolsun egunal il il herkesin paylaşımlarını toparlayıp liste yaptı ordan da bakabilirsin canım
Bakalim bende bugun mens oldum yarin basliyoruz tedaviye hayirlisi olsun bu dk dan sonra degistiremem zaten merkez. Bide genarti merak ediyorm ankarada ordada aysun hanini metediyolar ama aygul hocayla gorusunce oraya gitmeye vazgecmistim
Mrb kızlar aygül hocayla görüşmeye gittim muayene oldum.eşimin problemi içinde sperm örneği istedi.Özel bir yöntemle bakacakmış ismini söyledi ama hatırlamıyorumç %65 sperm dna hasarı için.çok ütopik falan dedi.Sorulan konularda açıklayıcı olması eşiminde benimde hoşuma gitti.Sadece standart işlem değilde kişiye özel araştırma ve tedavi ile ilgili şeyler yapmaya çalıştığını bize davranışından sanki hissettik.muayenede bana düzensiz yumurtlaman var dedi.Bunu önce kontrol altına almalıyız dedi.şimdiye kadar 100 kez muayene oldum kimse demedi bana.Birde hemen d vitamini ve b12 iğneleri verdi bunları yaptır her ay dedi,folic asit verdi aspirin verdi.
Bunlar benim için iyi şeyler diğer hoca hiç bişey dememişti.Ben kendim folic asit kullanıyordum hamile arkadaşlardan bildiğim için.
Kaan hoca amh testi demişti onu yaptırdım bu hafta.Sonuç çıktı aygül hoca iyi dedi.şükür.Zaten senin bunu yaptırman anlamsızdı dedi.İlk tüp bebekte 15 yumurta oluşmasından rezervinin iyi durumda olduğu anlaşılıyor dedi. vs.vs.
İnşallah hepimiz yaza göbüşlerimizde bebiş haberleri verip burada hamilelik takvimi yaparız
şuan bu yazıyı okurken bian ben mi yazdım diye baktım inanki.sanki biri benim yaşadıklarımı yazmış.tıpatıp yaşadıklarım.uzunyola çıkacak olmama rağmen kalanlar hakkında bilgi alamadım yani anlatamam söylenen sözler ve yapılanlar birebir aynı.benim amacım hemen merkez değiştirmek istemedim hepsi bu.ama hala da karar vermiş değilim canım.hala şoktayım ya .sen ne yapmayı düşünoysun şimdi canım
ben de bi önceki yazıyı alıntılarken Aygül hocanın benimle görüşmesi anlatılıyorsandım:) yok b vit kullan d vit kullan. sana özel tedavi uygulayacağı eşinde dna bakacaz falan. eşimin sperm sonucunda da telefonda dnasına baktık çok iyi falan dedi netten bakıyorum dna sonucu 15 günde veriliyor bunlar bir günde nasıl baktı acep:) sonuç olarak anladığım ne kadar para döksek ne kadar en iyisi olsun istesek de sanki heryer aynı. ben de kararsızım çünkü beni bu tedavide en çok yıpratan kısım şehir dışına gitmek oldu işten izin almam çok zordu bu anlamda asla tekrar Ankarayı düşünmek gelmiyor içimden ama bir yandan da histeroskopi yaptı beni biliyor bu sefer de başka bi yöntem vs dener mi aceba diye de sorguluyorum.emin değilim ama daha çok kayseri acıbadem ağır basıyor gibi şimdilik.
canım ya amacım aslında gerçekten karalamak değil onların rızkıyla mı oynuyorum günaha mı giriyorum diye de tereddüt ediyorum ama yaşadıklarımı yazmak istedim sadece canın sıkılmasın devlet hastanelerinde yaptırıp bebek sahibi olanlar da var rabbim verecek sonuçta. Aygül hocanın da başarısı çoktur mutlaka. ben kayseri memorial de denemiştim ilk orda da tuttu fakat düştü. rabbim hepimiz için hayırlısını versinDnzderya cok gecmis olsun yazdiklarini okuyunca ne diyecegi bilemedim acikcasi.seninde esinde sperm dna hasarimi var acaba? Benim esimde %65 vardi %50 ye geriledi. 2 kez tup yaptik olmadi. Benim memorial secme durumum esimden kaynaklaniyor. Eski doktorumdanda memnundum aslinda ama laboratuvarlari malesef yetersizdi. Bence sen kayseriden bosa gelme buralara. Ayni hastane ve sartlar varsa oradada acibademe git, kayseri memoriale git. Bende bir kez dha dusunecegim hastane olayini dediginiz gibiyse. Suna kiziyorum topigi acan arkadaslar o kadar gittik demisler neden sonuc yazmamislar anlamiyorum. Iyi kotu bunlari yazalimki gereksiz para ve zaman kaybedip en kotusude uzulmeyelim
inşallah herşey gönlünce olur sende deneyimlerini bizimle paylaşırsan seviniriz. inşallah biz yanılmışızdır...Bakalim bende bugun mens oldum yarin basliyoruz tedaviye hayirlisi olsun bu dk dan sonra degistiremem zaten merkez. Bide genarti merak ediyorm ankarada ordada aysun hanini metediyolar ama aygul hocayla gorusunce oraya gitmeye vazgecmistim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-bebek-ucretleri.777380/page-10#post-39907436canım o topiği bulamadım linki varsa atabilir misin ?
aynen canım bende senin gibi düşünerek ocak ayında yaşadıklarımı kimse ile paylaşmadım.canım ya amacım aslında gerçekten karalamak değil onların rızkıyla mı oynuyorum günaha mı giriyorum diye de tereddüt ediyorum ama yaşadıklarımı yazmak istedim sadece canın sıkılmasın devlet hastanelerinde yaptırıp bebek sahibi olanlar da var rabbim verecek sonuçta. Aygül hocanın da başarısı çoktur mutlaka. ben kayseri memorial de denemiştim ilk orda da tuttu fakat düştü. rabbim hepimiz için hayırlısını versin
aynen canım bende senin gibi düşünerek ocak ayında yaşadıklarımı kimse ile paylaşmadım.
kimsenin günahını almak istemem sonuçta.
dediğim gibi sorun sadece bende olsaydı olabilirdi belki ama erkek infertilitesi için uygun bir yer değil.bence tabiki
sonuçta herkesin görüşü biz kimseye gitmeyin demeyiz.
ben ve eşim üzüldük zor günler geçirdik ben sadece paylaşımda bulundum.
belki ilk denemem olsa tecrübesizlikle biçok sey doğal gelebilirdi.ama 3.deneme olunca bu tecrübede fazla haliyle.yaşananlar araştırmalar fazla.ondan değişik geldi bize yaşananlar...
dediğim gibi rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.anne baba olmamıza vesile olacak doktorları çıkarsın karşımıza inşallah...
Canim ben bikere gorusmeye gittim ilgisi bilgisi guler yuzu beni cok etkiledi bide benim hastaigmi cogu dr bilmiyor ben hipogonanizm hastasym aygul hanim a dan z ye anlatti herseyi bana ben i bunlar cok etkiledi yarin tup bebek tedavsne basliyruz bakalim bundan sonra nasil olacaklar.inşallah herşey gönlünce olur sende deneyimlerini bizimle paylaşırsan seviniriz. inşallah biz yanılmışızdır...
canım insan arada kalıyor.Sagol bilgilendirdiğin için . Yazdıkların senin yasadıkların bunun günahı yok. Bizim gibi çaresiz kalmış insanların duygularıyla oynayıp para kazanıyorlar. Demkki ilk başta ilgili köprüyü geçene kadar herşey demkki.
Sen hangi hastaneye gitmiştin yada merkeze cnm bilgilendirirmisin
bence de haberleşelim burdan muhakkakSağol canım btd08.Şimdi Aygül hoca aradı yuvarlak cevaplar verdi eşim sperm analizi vermişti. ama bende biraz daha öteleyecem tedaviyi öyle gözüküyor. Eski doktorumla görüşeceğim. Eşimin dna hasarı %20 lere gelene kadar tüp yok artık doğal deneyecez.(
Kızlar irtibatı kesmeyin herkes yazsın yine sonuçlarını:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?