Tüp Bebek Merkezleri Ankara memorial mi ? Kaan aydos mu ? Yada Baska iyi bir doktor ??

Iyi şükür canim rahatiz sen nasılsın merkeze karar vermek en zorlarindan tüp bebekte allah kolaylik versin. Eşimde sperm çok azdı canim bazen hiç çıkmıyordu çıkan da morfoloji ve hız yoktu tese oldu
sağolasın canım valla merkezden hem memnundum hem de acabalarım var bu yüzden araştırma içerisindeyim.çok zor gerçekten bu iş ya :) senin cinsiyet belli oldu mu?

sağolasın canım valla merkezden hem memnundum hem de acabalarım var bu yüzden araştırma içerisindeyim.çok zor gerçekten bu iş ya :) senin cinsiyet belli oldu mu?
Yok canim daha belli olmadı iki hafta kaldı sonra randevum inşallah o zaman belli olur. Merkez konusunda hepimizin acabalari vardı biliyorsun hakkında hayırlısı olsun o yüzden bende başta gebelik takibi için devam edelim dedik ama sonra vazgeçtim en son kese görme ücretsiz dediler telefonda kalp atışı da dinlettiler diye 250 tl aldılar ve 9 daki randevu ya 12 de girdik bende bir daha gitmem dedim eşime

hadi hayırlısı canım benim. bak işte canım bu tutarsızlıkları benim de sinirimi bozmuştu. kaç embriyo koyulduğunu 10 kere sorduktan sonra cevap alabilmiştim. ayrıca memlekete döncem yola çıkıcam dediğim halde kalan embriyoların akıbetini öğrenmek için az uğraşmadım.transferden sonra sallamadılar hiç beni yani o yüzden soğudum biraz ben de

Canım bizim de 1 embriyo kalmıştı 6. Güne kadar durumu iyi olursa yarın sizi arayıp dondururuz aramaz isek ölmüştür dedi ve hiç aramadilar neden 5. Gün dondurmadilar hiç cevap alamadım. Eşimin teseden spermler ordan tekrar orda deneriz mecbur

hakkımızda hayırlısı canım çok şükür Allah senin yüzünü güldürdü. inşallah biz de en kısa zamanda yaşarız aynı duyguyu

hakkımızda hayırlısı canım çok şükür Allah senin yüzünü güldürdü. inşallah biz de en kısa zamanda yaşarız aynı duyguyu
Şükürler olsun canim burdaki herkes inşallah bebeğine kavuşur hep dualarimdasiniz

Merhaba ysmn...hayirli olsun oncelikle bebgin ve darisi bizlerin basina.aygul hocaya geldiginde kacinci denemendi ve sikintiniz neydi acaba...
Merhaba canım teşekkür ederim. Ilk denememdi canim yaptirdigim testlerde gittim sorun eşimde idi sayi bazen 300 bin iken bazen 4.5 milyon bazen de hic cikmiyordu ilaç falan kullandı yukselmedi eşim de çok beklemek istemedi çıkanlarda ise yaramazdi eşim tese oldu ben çok fazla ilaç kullanmadım rezerv çok iyi dedi aygül hoca 13 yumurta toplandı ve 5. Gün embriyo ile bebegime kavuştum şükür

Anladim can
aanladim...benim daha once baska doktorda bir tup bir dondurulmus olmadi.aygul hocada tekrar tup yaptirdim o da olmadi.simdi dondurulmuslarim var aygulde.gittikce korkmaya basladimbi sikintida yok gorunurde biraz az sperm ama tupte sikinti yok dediler..ama tutan birilerini duymak cok guzelll

Benimbiki tup ddenemedede 14 yumurta toplandi 4 tanesi blost asasina gelip transfer ediliyor hersey cok guzel ama tutmuyor,bilemiyorumm artik ...

Benimbiki tup ddenemedede 14 yumurta toplandi 4 tanesi blost asasina gelip transfer ediliyor hersey cok guzel ama tutmuyor,bilemiyorumm artik ...
Canım benim de iki tane 5. Gün balst embriyom tutmadı kasım ayında negatifi aldık. Histereskopi yapıldı. Temiz çıktı rahım. Drum rahim erken olgunlaştığından 5. Gün embriyosunu kabul etmiyor dedi. Ikincide 5. Güne gidecek embroyolarımı 3. Gün transfer etti ve şimdi hamileyim. Bir de farklı olarak rahmim transfer öncesi neupogenle yıkandı ve sonrasında da 7. Haftaya kadar küçük dozlarda neupogen iğnesi oldum. Ikisini de baskentte göğşen beyde oldum tedavilerimin.

Kızlar yazdıklarınızı sayfalarca okudum. Belki benimkiler de size fikir olur. 1.5 yıllık evliyim. Evliliğimizin ilk gününden beri korunmadık ama çocuk olmadı. Bulunduğum şehirde drlara gittim. Yumurta takipleri çatlatma iğneleri derken bir yılı bitirdik. Sonra hsg çekilmen lazım dediler. Cok da araştirmadan Başkent'e gidelim dedik. Göğşen Beyden randevu aldım. Ultrasonla baktı alttan ve tüpünün biri kesinlikle tıkalı diğeri de büyük ihtimal dedi. Neyse hsgyi anestezili 150 tl civarında çekildik. Ben sehrime döndüm. Sonuç için aradım birkaç gün sonra. Dr. Once her şeyin bir caresi var sakın üzülme diyerek bana normal yoldan gebe kalmamın mümkün olnadığını söyledi. Randevu aldım ve bayramda gittik eşimle. Benim iki tüpüm tıkalı ve eşimin sprem sayısı iyi ama morfooji sınırda. Dr. Bana iki seçenek var önünde dedi. Biri laparaskopi diğeri tüp bebek. Laparaskopi sonucunda çok yüksek yüzde veremem normal yoldan gevelik için ama tüp bebeğe çok uygunsun belki cerrahi sırasında tüpler hasar görebilir ve bu uygunluk da bozulabilir dedi. Ben de 28 yaşında olduğum icin tüp bebeğe karar verdim ve kan thlilleri vs derken başladık. Ilkinde 14 yumurta toplandı 11i döllendi. 5. Güne 3 tnesi kaldi ve 2si birinci kaliteydi. Digerini de dondurmaya değer görmediler. Sonuç negatifti. Drumu aryıp sonucu söylediğimde ne diyeceğini bilemedi. Ben hemen ikinciyi deneyelim dedim. Drum da işimi şansa bırakamam önce arastiracagız dedi. Kan tahlilleri, testler derken ofis histereskopi yapıldı. Fiyatı 250 tl idi. Işlem olsaysı biraz daha artacaktı ama rahimde polip ya da miyom bulunamadı. Bu kez gonalf değil puregon kullandım. Vitaminler bir de neupogenle transferden birkaç gün önce rahım yıkandı. Sonra da 7. Haftama kadar bir tüpunü 10 gün olacak şekilde vuruldum. Bu kez drum hiçbir sorun yok. Tecrbülerime dayanarak tahminim rahmin erken olgunlastığı için 5. Günle gebe kalamadığın yönünde, transferini 3. Gün yapacağız dedi. Transfer günü dr.um hemşiresini de alarak geldi transfer yapılacak yere. Elini tut Hülya'nım dedi. Bütün ekip dua ederek yaptı transferimi. Bebeklerimin fotoğrafını verdiler. 23. Gün testi Kırıkkale'de annemlerin orda bir hastanede yaptırdım. Sonuç pozitifti. Drumu aradım. O kadar çok sevindi ki ağlamaktan konuşamadım tabi. Hemen Ankara'ya gittik yanına eşimle. Içeri girer girmez bana sımsıkı sarıldı ve senin gibi yeşil gözlü olur inşallah dedi. Ilkinde tutmadığında acaba dedim drum için ama o kadar insan ki, o kadar iyi bor insan ki dr olmanın ötesinde yine onunla deneyeceğim dedim. Bana bir muayenede senin gözlerine bakamıyorum çünkü negatif sonuç aldık ilkinde mahcup oluyorum böyle hastalarıma dedi. Kısmet dr. Bey bu sefer olacak dedim. Oldu da. Allah'a beni Göğşen Bey'le tanıştırdıği için binlerce kez şükrediyorum.

Bu arada çik uzun olmuş. Test 12. Gün tabiki 23 değil :) Ve umarım sıkmadım sizleri.

ne güzel canım ya valla okurken öyle mutlu oldum ki :)) çok şükür ki sen doğru kişiyle karşılaşmışsın Mevlam bize de nasip eder inşallah.

ne güzel canım ya valla okurken öyle mutlu oldum ki :)) çok şükür ki sen doğru kişiyle karşılaşmışsın Mevlam bize de nasip eder inşallah.
Inşallah canım. Bir de dua tabiki. Duayı ve umut etneyi hiç bırakmamak lazim.

Inşallah canım. Bir de dua tabiki. Duayı ve umut etneyi hiç bırakmamak lazim.
canım ben bu ay 4444 salatı tefriciye okuttum bitirdim Allah kabul etsin inşallah. bir de Umre'den bir ot getirdiler bana Fatma Ana otu diye geçiyomuş adı hamilelik için.ama nasıl yapıldığını bilmiyorum araştırıp onu da yapıcam canım.amacım her şeyi denemek. Aaa bak keşke bunu da yapsaydım dememek için herşeyi deniyorum

halgan merhaba. Baskent hastanesinde tedvi olmussun. Cok kalabalik deniyor. Temizlik filan nasildi? Ben de 3. Deneme icin dusunuyorum. Karar veremedim. Ofis histereskopi yaptirmak istiyorum. Zor oluyor mu? Bilgi veririsen sevinirim.

halgan merhaba. Baskent hastanesinde tedvi olmussun. Cok kalabalik deniyor. Temizlik filan nasildi? Ben de 3. Deneme icin dusunuyorum. Karar veremedim. Ofis histereskopi yaptirmak istiyorum. Zor oluyor mu? Bilgi veririsen sevinirim.
Canım evet kalabalık ama tereddütün olmasın. Yapılması gereken her şey yapılıyor herkese. Aksamıyor hiçbir şey. Bina eski ama temizlik konusunda bir sıkıntı yaşamadım.

Allah kabul etsin canım. Inşallah hep güzel haberler alırız.

Mrb kizlar bende eski doktoruma gittim yeniden. Uzun uzun konustuk. Sanirim3-4 ay daha ara verdik yeniden. Cunku esimin tedavisi bir yere gelmeden dna hasari asagilara gerilemeden tup yapmayi onermedi. Diger hastanelerdeki imsi vs. Aletlerede inanmiyorum dedi. Kanitlanmis bilimsel basarisi yok dedi tip literaturunden arastirin diye site adi verdi. Halgan in dedigi hocayi taniyorum. Bende ayni hastanede tedavi oldum cunku.benim hocamda hulusi bulent zeyneloglu idi. Hala da onunla gorusuyorum. Arkadasin yazdigi gibi cok yogun bir hastane. Saatlerce muayenede bekledigimi bilirim. Fakat asla kac yumurta kac embriyo, iyisi kotusu herseyi net soyler doktorlar. 1kezde sanrim hulusi hoca yokken benim yumurta kontrolumu gogsen hoca yapmisti. Ilgili ve naif bir hoca kendiside. Guya esimin sikintisini cozelim diye hastane arayisina girmistik. Gordumki hersey par pula dokulmus. Yine en iyi kendi doktorum deiddm en azindan bilgi veriyor ve sinirsiz guveniyorum ona.
Bu arada hayirli olsun halgancigim allah kucagina almayida nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…