- 4 Eylül 2014
- 75
- 26
- 28
- 42
merhaba halgan bebegin hayorli olsun,allah olmayan herkesede en kisa zamanda nasip etsin.tam anlayamadigim birsey var rahmin erken ololgumlasmasi ne oluyor.5.gun iyi diye hep oyle yapildi bana.birde rahmin bir ilacla yikanmis sanirim o ne ise yariyor acaba,bilgu verirsen sevinirm bu arada yunu bende 500 yasin dagittim,allahin 99 adini 13 gun okudum.turbe varmis bizim koyde oraya gitcem ve allah ozin verirse bi kurban kescem.dua ediyorum bolca hepimize kisa zamanda yarabbim versin hayirlisindan insallah....Canım benim de iki tane 5. Gün balst embriyom tutmadı kasım ayında negatifi aldık. Histereskopi yapıldı. Temiz çıktı rahım. Drum rahim erken olgunlaştığından 5. Gün embriyosunu kabul etmiyor dedi. Ikincide 5. Güne gidecek embroyolarımı 3. Gün transfer etti ve şimdi hamileyim. Bir de farklı olarak rahmim transfer öncesi neupogenle yıkandı ve sonrasında da 7. Haftaya kadar küçük dozlarda neupogen iğnesi oldum. Ikisini de baskentte göğşen beyde oldum tedavilerimin.
Canım bilmiyorum tam olarak ne olduğunu ama drum öyle söyledi. Sanırım benım döngüm de kısa ondan. Ben de bebeğin tutunma zamanı daha erken anladıģıma. Zaten bu da tahmin. Deneme yanılma yöntemi. Hiçbir sorun çıkmadığı için drum bir de böyle denedi. Rahmin yıkanması da neuppgen diye bağışıklığı artıran bi ilaç bir onunla yapıldı. Yani bir tüp ilaç rahme enjekte edildi.M
merhaba halgan bebegin hayorli olsun,allah olmayan herkesede en kisa zamanda nasip etsin.tam anlayamadigim birsey var rahmin erken ololgumlasmasi ne oluyor.5.gun iyi diye hep oyle yapildi bana.birde rahmin bir ilacla yikanmis sanirim o ne ise yariyor acaba,bilgu verirsen sevinirm bu arada yunu bende 500 yasin dagittim,allahin 99 adini 13 gun okudum.turbe varmis bizim koyde oraya gitcem ve allah ozin verirse bi kurban kescem.dua ediyorum bolca hepimize kisa zamanda yarabbim versin hayirlisindan insallah....
canım Allah ın 99 adını 13 gün boyunca okumak yeterli mi? her defasında niyet ederek mi yaptın yani bir usulü var mı ? ben de bu ay 2. kez süt buharı yaptırdım. bir de preseed jel kullandım :)) valla voltranı oluşturdukM
merhaba halgan bebegin hayorli olsun,allah olmayan herkesede en kisa zamanda nasip etsin.tam anlayamadigim birsey var rahmin erken ololgumlasmasi ne oluyor.5.gun iyi diye hep oyle yapildi bana.birde rahmin bir ilacla yikanmis sanirim o ne ise yariyor acaba,bilgu verirsen sevinirm bu arada yunu bende 500 yasin dagittim,allahin 99 adini 13 gun okudum.turbe varmis bizim koyde oraya gitcem ve allah ozin verirse bi kurban kescem.dua ediyorum bolca hepimize kisa zamanda yarabbim versin hayirlisindan insallah....
13 kez niyet ederek okudumm.ozel birseyi yokk.insallah bakalimmmcanım Allah ın 99 adını 13 gün boyunca okumak yeterli mi? her defasında niyet ederek mi yaptın yani bir usulü var mı ? ben de bu ay 2. kez süt buharı yaptırdım. bir de preseed jel kullandım :)) valla voltranı oluşturduk
canım nasıl gidiyo tedavin ne aşamadasın ? son izlenimlerin nedir? ben de merkez konusunda karar veremedim hala bir merkezde en az 2 deneme yapılmalı diyenler var belki yine memorial de yaptırabilirimBende bugun aygul hocaua gittim tbasladik tedaviye bugun ilk ilacimi vururdm menogon525unite yine saatimde alindim sorulatima cvplar aldim suan bi sikintim yok doktorlarin cogu elinden geleni yapiyo Rabbime kalmis RABBİM OL DEYİVERSİN OLSUN İNSALLAH
Canim yarın toplama işletim var hala çok memnunum Aygül hocadan bi sıkıntım yok bana çok güven veriyorum bu olmasada ikincide yine Memorial a giderim bi hemşire arkadaşım var 6tup bebek olumsuz ankarada ki çoğu Dr tanır başkent gürgan Anatolia analize hepsine yaptırdı ben bunu tavsiye ettim oda çok çok memnun kalmış Aygül hanımı nerden buldun harika bi insan diye aradı beni canım senin niçin sorular var aklındacanım nasıl gidiyo tedavin ne aşamadasın ? son izlenimlerin nedir? ben de merkez konusunda karar veremedim hala bir merkezde en az 2 deneme yapılmalı diyenler var belki yine memorial de yaptırabilirim
canım inan tedavim bitene kadar olumsuz olsa da Aygül Hocama gitcem diyodum.zaten aşırı içten davranıyodu.beni hastaların içinde gelip yüzümü gözümü sıkarak nazlatıyodu hatta :)) ama sonra burdan okuduklarım falan acaba mı dedirtti bana.eşim kesinlikle orda deniycez diyo.o çok memnundu doktorumdan da ekipten de. bir bi merkezde 2 kere deneyin diyen de var. ordayken hiç olumsuz düşünmedim ama sadece son gün biraz ilgisizdiler sanki gerçi doktor sonradan aradığında yine öyle konuştu.hatta whatsuptan falanda yazıştık öle.kesinlikle bekliyorum diyo. Esra hemşireyle dün görüştüm seni daha iyi tanıdık neler yapılcak neler yapılmycak daha iyi bilecez artık diyo. aslında işin özü çok araştırıp okumak da kafa sulandırıyo.bazen cehalet mutlulukturCanim yarın toplama işletim var hala çok memnunum Aygül hocadan bi sıkıntım yok bana çok güven veriyorum bu olmasada ikincide yine Memorial a giderim bi hemşire arkadaşım var 6tup bebek olumsuz ankarada ki çoğu Dr tanır başkent gürgan Anatolia analize hepsine yaptırdı ben bunu tavsiye ettim oda çok çok memnun kalmış Aygül hanımı nerden buldun harika bi insan diye aradı beni canım senin niçin sorular var aklında
Bencede çok karıştırma kafani dondurma yapılmalıdır sana bide kaçıncı gün transfer yapıldı Aygül hanim gebelik Testi ve q kültu ren bahsetti sana uygulandı micanım inan tedavim bitene kadar olumsuz olsa da Aygül Hocama gitcem diyodum.zaten aşırı içten davranıyodu.beni hastaların içinde gelip yüzümü gözümü sıkarak nazlatıyodu hatta :)) ama sonra burdan okuduklarım falan acaba mı dedirtti bana.eşim kesinlikle orda deniycez diyo.o çok memnundu doktorumdan da ekipten de. bir bi merkezde 2 kere deneyin diyen de var. ordayken hiç olumsuz düşünmedim ama sadece son gün biraz ilgisizdiler sanki gerçi doktor sonradan aradığında yine öyle konuştu.hatta whatsuptan falanda yazıştık öle.kesinlikle bekliyorum diyo. Esra hemşireyle dün görüştüm seni daha iyi tanıdık neler yapılcak neler yapılmycak daha iyi bilecez artık diyo. aslında işin özü çok araştırıp okumak da kafa sulandırıyo.bazen cehalet mutluluktur:
Canım benim ilk deneme olduğu için bunlar yapılmadı bana. Dondurulmuş yumurtam da yok. Ama bu ay adetin 2. Günü gel bazı tetkikler yapacağım dedi be gerekiyosa bu denemeden önce yaptırmak istiyorumBencede çok karıştırma kafani dondurma yapılmalıdır sana bide kaçıncı gün transfer yapıldı Aygül hanim gebelik Testi ve q kültu ren bahsetti sana uygulandı mi
Genartta aysun hanim var gitmedm ama oraya dairde olumlu cok sey duydum arkadasim ankalife gitti tutmadi ama memnun kaldi simdi aygul hocaya geliyo ondan daha memnunCanım benim ilk deneme olduğu için bunlar yapılmadı bana. Dondurulmuş yumurtam da yok. Ama bu ay adetin 2. Günü gel bazı tetkikler yapacağım dedi be gerekiyosa bu denemeden önce yaptırmak istiyorum
canım Anakara'da gideceksem eğer yine Aygül Hocaya giderim.muayeneye bi gidiyim bakayım neler yapcak bana :) nasip olursa nisanın 10u gibi giderim regl olunca.sen gelişmeleri yaz buraya canımGenartta aysun hanim var gitmedm ama oraya dairde olumlu cok sey duydum arkadasim ankalife gitti tutmadi ama memnun kaldi simdi aygul hocaya geliyo ondan daha memnun
bende memorıaldayım....hangı asamadısın cnm ya...benden 10 yumurta topladı 6 dollendı...3. gun aradılar bugun 4 kalmıi...yarın aksam yada yumurtALARDA SORUN CIKMASSA PAZAR TRANSFER BITANESIHistereskopiyi bilmiyorum canim ben memoriala gidiyorum suana kadar olunsuz birsey gormedim doktor hanim cok ilgili hemsirelerde oyle saatinizde ieri aliniyorsun fazls beklemedim simdiye kadar tedavi oncesi aspirin folik asit ve dodex d vit igne verdi bagisiklik sistemimi arttirmak icin ben memnunum bi sikinti yok olumsuz yorum yspan sikinti yasayan arkadaslarmzda olmus tabi
Canim benimde 11toplandi suan 4kalitelim varmis aygul hanim surekli arayip bilgi veriyo bugun ucuncu gunu embriyolarn buyuk ihtimal yarin yada pazartesi transferim var banada 1tane tranfer efilck digerlerini donduracagz insallah 5.gun trabsferi tutma olasiligi daha cok diye biliyorumbende memorıaldayım....hangı asamadısın cnm ya...benden 10 yumurta topladı 6 dollendı...3. gun aradılar bugun 4 kalmıi...yarın aksam yada yumurtALARDA SORUN CIKMASSA PAZAR TRANSFER BITANESI
Canim benimde 11toplandi suan 4kalitelim varmis aygul hanim surekli arayip bilgi veriyo bugun ucuncu gunu embriyolarn buyuk ihtimal yarin yada pazartesi transferim var banada 1tane tranfer efilck digerlerini donduracagz insallah 5.gun trabsferi tutma olasiligi daha cok diye biliyorum
kızlarr nerelerdesiniz huhuuuya bişi sorcam sizlere ben şimdi adetin 2. günü kontrole gitcem de eşime de tekrar test yapcaklar. ben de gitmişken eşimi kaan hocaya göstermek istiyorum. sizce testi memorialda mı yoksa kaan hocada mı yaptırsak kafam karıştı da
ben bir kere tüp denedim onda da eşimden sadece test aldılar değerleri biraz düşük çıktı e vitamini vermişlerdi. şimdi 2. denemeyi yapmak istiyoruz bu ay görüşmeye çağırdı doktor. acaba dedim bir ürologa görünse mi diye kafam karıştı napsam acaba. Aygül hoca eşine herhangi bir test yada uygulama yaptı mı canımeşim K.a gttı..300 tl muayne...dna hasarı testı ıstedı..yuzde 45 hasarlı cıktı..emodex vıtamın ve klomen verdı...kullandık...1 ay sonra fsh vss hormon ıstedı...ıyıye gıdıyor dedı ama bunu maıl yoluyla yapıyor..tek seferden sonra dr gormek telf ulasmak mumkun degıl...duzende tahlılı yaptır sonra cıkınca maıl at sonra bekle ,sana maılle cevap versin...sonra tup ıcın basvuduk baska bir hastaneye...Dr dedıkı klomenı kesın durumu daha kotu yaptıgını dusunüyoruz ..ve hastalara cok zaman kaybettırdıgını dusnuyoruz falan dedıler..yaşın uygunsa vakıt sorun degıl tabıı..karar senın cnm...sımdı tup beek yaptırdım ...transfer sonrası bekleme surecındeyım...
canım ben denememi aygül hocada yaptırdım.bize de normal sperm analizi yaptı sigarayı bırak dedi ama bırakamadı bu sebepten değerler biraz düşük dedi ama mikroenjeksiyon ile en iyisini yapıcaz engel değil dedi. ama sonuç olumsuz. herşey iidi kaliteliydi ama nasip dedi. şimdi tekrar düşünüyorum diyince neden olmadığına dair bazı tetkikler yapcam dedi. eşimin de değerlerini bir başka yerde teyit ettirmek istiyorum aslındasen ılk denemenı aygul hocayamı yaptırmıstın....normal sperm analızı yaptılar...dgerlerı norrmalden dusuktu ama bıze yetecek spermı buluruz sorun yok dedıler..proxed plus kullnadı esım..emodexı bıraktı sonradan...ama esım cok sıgara ıcıyor ..erkeklerı bılıyosun o çok etkın dıye dusunuyorum degrlerde...tup bebek denemenın basarısızlıgı eşten alınan spermın kalıtsızlıgındenmı dedıler...sana???*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?