Tüp Bebek Merkezleri Ankara memorial mi ? Kaan aydos mu ? Yada Baska iyi bir doktor ??

neden memorıal yanlış karar dedı acaba???ben orda oldum yarın testtım var??*
ben de bir deneme yaptım orda canım ama yine de net değilim bilemiyorum. yarın ii haberini bekliyoruz inşallah adaşım muhakkak bilgilendir bizi ayyy çok merak ettim bak şimdi

ben de bir deneme yaptım orda canım ama yine de net değilim bilemiyorum. yarın ii haberini bekliyoruz inşallah adaşım muhakkak bilgilendir bizi ayyy çok merak ettim bak şimdi

cnm negatıfmıydı....ben baskentı dusunuyorum neden genart aksı olursa allah etmesın rabbım

cnm negatıfmıydı....ben baskentı dusunuyorum neden genart aksı olursa allah etmesın rabbım
evet canım ilk deneme negatif oldu ve donduurlmuşum da yok. araştırıyorum her yeri ben de. genart için de çok iyi diyolar. hem aysun hanım hem de lab. çok iyiymiş. neden bilmiyorum ist.a hiç gidesim yok .ankara bakıyorum o yüzden

Canim biz genarta karar verdik.tedavide laboratuvar ve embriyologlar cok onemli.aytica genetiktede cok iyiler.bizim embriyolara pgt yapilacak.
Bunlarin yanisira tedavide mutlu olmakta onemli.biz memorialda hic mutlu olamadik.esim cok huzursuzdu.hic sevemedi orayi.belki vazgecerim diye bekliyormus.banada hevesimi kirmamak icin burdan vazgecelim diyemiyormus meger.karar degisikligi esimi mutlu etti cnm.
sonra birde su var.memoriala baslamaya karar verince biliyosun aygul hnm esime gerekli gereksiz igneler verdi ve biz testte tekrat sifiri gorduk.esim zatrn azopermdi.mufit bey tekrar bir tedavi uyguladi esime simdi sayi 3 milyonu buldu.ama tedaviye baslayinca opu sirasinda bir sorun olursa diye 2 tup donduralim dedi.genartta olacak diye tedavi gecen ay genartta dondurduk spermleri.bu ay yumurta sayim biraz azdi.az sonu regli olunca bi aksilik cikmaz rabbim nasip ederse baslicaz cnm.

Bu arada genartta benim doktorum sertac bey.aysun hnm var birde.onun icinde iyi diyorlar.ben sertac beyden memnunum.

Bu arada genartta benim doktorum sertac bey.aysun hnm var birde.onun icinde iyi diyorlar.ben sertac beyden memnunum.
Çok sağol canım ben de genart aysun hanıma bakıyorum ama eşim de hep diyo bir merkezde en azından iki deneme olsun diyo hemen değiştirirsek sıfırdan başlıycak falan. Ben de farklı bir bakış açısı olur diye yeni bir yer istiyorum.ben de bir kaç güne adet olacam ikinci günü kontrole gitcem ama memorial mi genart mı bilemiyorum

Canim valla rabbim hayirli kararlar verdirsin.anne olmana kim vesile olacaksa orda olsun insallah tedavin.
Hakkinda hayirlisi...

Kızlar memorıala 12.gun 11 ne yazıkkı düşmüş
Hayırlısı Allah tan canım üzme kendini seni çok iyi anlıyorum.vakti saati gelmemiş demekki insan yıkılıyo ama mecbur bir sonraki için umutlanıyosun.merkezden aradılar mı ne diyolar

Hayırlısı Allah tan canım üzme kendini seni çok iyi anlıyorum.vakti saati gelmemiş demekki insan yıkılıyo ama mecbur bir sonraki için umutlanıyosun.merkezden aradılar mı ne diyolar

bende genartamı gıtsm...memorıalda dondurulmuşalrım var ama aklım karısıyor..p.tesı muayne olacagım aygul hocaya

işte. olumlu beklıyodduk ama boyle oldu...p.tesı gorelım dedı dr... regl olmadım daha ..12.gun bugun...

işte. olumlu beklıyodduk ama boyle oldu...p.tesı gorelım dedı dr... regl olmadım daha ..12.gun bugun...
Canım belki yükselir değerin pazartesi inşallah iyi haber alırsın. Ben bu sefer sanırım genartta deniycem. Bir regl olamadım ki gidip de görüşeyim

bende genartamı gıtsm...memorıalda dondurulmuşalrım var ama aklım karısıyor..p.tesı muayne olacagım aygul hocaya
Canim merak etmistim seni bi bakayim dedim.uzuldum gercekten.rabbim tez zamanda pozitifi gormeni yavrunu kucagina almani nasip etsin.umudunu kaybetme sakin.zor biliyorum ama denemeye devam cnm.yapabilecegimiz baska bisey yok maalesef.

1.17 dustu...daha regl olmadım...ama olursun dedı...bıraz ara verecegım...bu aksam tup bebek yaptırıp basarılı olan bı arkadasımzıla gorustuk...bskentte hulısı beye gıtmışş...onla bı on gorusme yapayım dıyorum..senın tedavı basladımı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…