ben de bir deneme yaptım orda canım ama yine de net değilim bilemiyorum. yarın ii haberini bekliyoruz inşallah adaşımneden memorıal yanlış karar dedı acaba???ben orda oldum yarın testtım var??*
ben de bir deneme yaptım orda canım ama yine de net değilim bilemiyorum. yarın ii haberini bekliyoruz inşallah adaşımmuhakkak bilgilendir bizi ayyy çok merak ettim bak şimdi
evet canım ilk deneme negatif oldu ve donduurlmuşum da yok. araştırıyorum her yeri ben de. genart için de çok iyi diyolar. hem aysun hanım hem de lab. çok iyiymiş. neden bilmiyorum ist.a hiç gidesim yok .ankara bakıyorum o yüzdencnm negatıfmıydı....ben baskentı dusunuyorum neden genart aksı olursa allah etmesın rabbım
Canim biz genarta karar verdik.tedavide laboratuvar ve embriyologlar cok onemli.aytica genetiktede cok iyiler.bizim embriyolara pgt yapilacak.anladım canım çok sağol peki sen nereye karar verdin nerde denemeyi düşünüyosun tekrar. bu arada müfit beye mail atmıştım hemen dönüş yapmış bana. ilave teste gerek yok gelince konuşuruz ama memorial yanlış bir karar demiş. genarta kaymaya başladım sanki
Bu arada genartta benim doktorum sertac bey.aysun hnm var birde.onun icinde iyi diyorlar.ben sertac beyden memnunum.evet canım ilk deneme negatif oldu ve donduurlmuşum da yok. araştırıyorum her yeri ben de. genart için de çok iyi diyolar. hem aysun hanım hem de lab. çok iyiymiş. neden bilmiyorum ist.a hiç gidesim yok .ankara bakıyorum o yüzden
Çok sağol canım ben de genart aysun hanıma bakıyorum ama eşim de hep diyo bir merkezde en azından iki deneme olsun diyo hemen değiştirirsek sıfırdan başlıycak falan. Ben de farklı bir bakış açısı olur diye yeni bir yer istiyorum.ben de bir kaç güne adet olacam ikinci günü kontrole gitcem ama memorial mi genart mı bilemiyorumBu arada genartta benim doktorum sertac bey.aysun hnm var birde.onun icinde iyi diyorlar.ben sertac beyden memnunum.
Canim valla rabbim hayirli kararlar verdirsin.anne olmana kim vesile olacaksa orda olsun insallah tedavin.
Çok sağol canım ben de genart aysun hanıma bakıyorum ama eşim de hep diyo bir merkezde en azından iki deneme olsun diyo hemen değiştirirsek sıfırdan başlıycak falan. Ben de farklı bir bakış açısı olur diye yeni bir yer istiyorum.ben de bir kaç güne adet olacam ikinci günü kontrole gitcem ama memorial mi genart mı bilemiyorum
Aminn canım hepimizin inşallah. Gelişmelerden haberdar edelim birbirimîziCanim valla rabbim hayirli kararlar verdirsin.anne olmana kim vesile olacaksa orda olsun insallah tedavin.
Hakkinda hayirlisi...
Tamam canim yazarim gelismeleri.ozelden msj atarim sana ara sira.cok optummmAminn canım hepimizin inşallah. Gelişmelerden haberdar edelim birbirimîzi
Hayırlısı Allah tan canım üzme kendini seni çok iyi anlıyorum.vakti saati gelmemiş demekki insan yıkılıyo ama mecbur bir sonraki için umutlanıyosun.merkezden aradılar mı ne diyolarKızlar memorıala 12.gun 11 ne yazıkkı düşmüş
Hayırlısı Allah tan canım üzme kendini seni çok iyi anlıyorum.vakti saati gelmemiş demekki insan yıkılıyo ama mecbur bir sonraki için umutlanıyosun.merkezden aradılar mı ne diyolar
Canım belki yükselir değerin pazartesi inşallah iyi haber alırsın. Ben bu sefer sanırım genartta deniycem. Bir regl olamadım ki gidip de görüşeyimişte. olumlu beklıyodduk ama boyle oldu...p.tesı gorelım dedı dr... regl olmadım daha ..12.gun bugun...
Canim merak etmistim seni bi bakayim dedim.uzuldum gercekten.rabbim tez zamanda pozitifi gormeni yavrunu kucagina almani nasip etsin.umudunu kaybetme sakin.zor biliyorum ama denemeye devam cnm.yapabilecegimiz baska bisey yok maalesef.bende genartamı gıtsm...memorıalda dondurulmuşalrım var ama aklım karısıyor..p.tesı muayne olacagım aygul hocaya
Tamam canım bilgilendireceğim.ben trabzondayım tedavide ankarada kalmıştım.sen nerdesincnm olda sen begenırsen banada oner...nerelısın ankaradamısın sen??*
canım ne yaptın merak ettim değerde yükselme var mı ?ankaradayım cnm ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?