Tüp Bebek Merkezleri Ankara memorial mi ? Kaan aydos mu ? Yada Baska iyi bir doktor ??

Tamam canım bizde bu ay ön görüşmeye gidicez ama ben de 2. Denememi haZiranda düşünüyorum biraz da kilo vermek istiyorum. Kilo problemi olunca tüp bebek tedavisini erteliyorlar mı acaba

Yani şöyleki benim doktorum hep bana kilo alma muhafaza et derdi. Benim boy 160 kilo 53-56 değişiyor. Ne kadar önemli bilmiyorumda normal sınırlar içerisinde olman iyidir her zaman beden kitle indeksine göre.ama hesapla kilonu boyunun karesine bölersen 18-25 arası çıkan sonuçlar normal diye biliyom

Ay şöyle nisan sonu dna hasarı % 30 lara gerilemiş diye bir sonuç çıksa dünyalar benim olacak ozamn en azından bizde uzun protokolle başlayabiliriz yeniden herşeye. Etrafımızda daha dün evlenip çocuğunu kucağına alanlara bazan çok özeniyorum. Bugün aynı tarihte evlenen arkadaşımın büyük kızının doğum gününe gittim. 3.ye hamile istemeden. Rabbim bizede hayırlı sağlıklı salih evlat nasip etsin

canım muayeneye gittin mi ne dedi doktor merak ettim ya

Kızlar bugün genartta muayene oldum ve çok memnun kaldım. Aslında ben sadece ön görüşmeye gitmiştim ama görüşünce o an karar verdim muayene de oldum. Her detayı konuştuk inanılmaz ilgili bir doktor Aysun Hanım gerçekten. Muayenede herşey iyi göründü. Daha önce memorial de yapılmayan smear testi yapıldı mesela. Haziranda denemeyi düşündüğüm için biraz da kilo verelim dedi. Eşimde müfit hocaya muayene oldu morfoloji ve motilite çok düşük acil sigarayı bırakacaksın dedi. Bu arada Aysun hanım bence ertelemeyin genetik test de yapalım dedi.bunun için kanımızı da verdik. Herşey çok güzel geçti ve ben kararı genarttan yana verdim. Herkes güler yüzlü ilgili tek sorun merkez çok küçük ve kalabalık gerçi buna rağmenhiç beklemedim.bana söylenen saatte hemen içeri alındık. Herşey de doktorla görüştük.memorialde çok bekliyoduk hem de herşeyi hemşireler anlatıyodu.hayırlısı artık inşallah burası uğurlu gelir

Aaaa canimmm.gittin demek.yazdiklarini okudum.sevindim memnun kalmana.insallah sana ugurlu gelir.benim doktorumda hemen aysun hnmin yanindaki odada sertac bey.o da cokkk iyidir.esimin zaten mufit bey biliyorsun.
Kucuk bir yer olduguna bakma.o kadarrr hasta var ama acayip duzen var orda.bende hic bekelemédim.bak 3.tedavim baslicak.ben isten izin almadan ogle aralarinda hallediyorum yumurta takiplerini dusun.
Bende bugun regli oldum.cumartesi sabah muayeneye gidicem.bu ay baslicazmi belli degil bakalim ne dicek doktorum.
ayrica genetik icinde kan vermeniz cok iyi olmus.her onlemi alarak gitmekte fayda var.mufit beyide sevdinizmi?
Insallah hersey yolunda gider.pespese guzrl haberler aliriz cnm.

Evet canım bugün aysun hanım aradı mesela yine detaylı bilgi verdi gerçekten hem şaşırdım hem de çok hoşuma gitti. Semen testi sonucu için aramış düşün bunu başka hastanese bırak hemşirenin aramasını sen arayıp soruyosun. Ben aysun hanımı çok sevdim çok alçakgönüllü. Müfit hocayı çok beğendik işinin ehli ve çok net birisi gerçekten herşey çok güzeldi inşallah iyi olur canım hepimiz için

Evet canim oyleler gercekten.benide hangi sonuc ciksa sertac bey arar.ben arasam bile hic mesgulum hemsire konussun demez.hic hemsirelerden bilgi almadim simdiye kadar.hele transferden sonra aksam 21.00de 21.30 da kac kez aradim.kusura bakmayin dedim aaa ne demek ne kusuru dedi.
O yogunlukta ilgileniyorlar hastalari ile tek tek.allah razi olsun.
Mufit beyden bizde cok memnunuz.gercekten cok iyi ilgili biri.
Insallah tedavilerimizin sonuda iyi olur.
Rabbim yardim etsin cnm.
Bi sorun olursa burdan ozelden sor muhakkak.gelismelerle ilgili gorusuruz yine.

Evet canım yeni umutlar başlıyo hemen inşallah güzel olur.şimdi glifor ve folbiol kullancam biraz kilo vercem eşim de 3 gündür bıraktı sigarayı Nasip olursa haziranda başlıyoruz . Eşime iğne ve ilaç verdi size de iğne verdi mi canım

Sigarayi esimede demisti.ama esim zaten gitmeden 4 ay once falan birakmisti.isabet olmus dedi o zaman.
Esim subattan beri merional 150 (Sali persembe) Proxeed plus (sabah aksam)kullaniyor.bide keci boynuzu pekmezi.igne cok ise yaradi sayi 3 milyonu buldu.cok azdi.hareket hic yoktu.simdi yavas ve yerinde hareketlide var.sukurler olsun.
Bende bu ay bioestram dhea kullandim.1 aylik.bakalim yarin yumurtalar ne halde.

canım bize de merional verdi çarşamba ve cumartesi olarak. bir de neofortil verdi sabah akşam. keçi boynuzu da yiceksin dedi. o kadar rahatladım ki şimdiye kadar sorun yok diyorlardı meğer ben bırak normal yolla tüple bile başarı elde edemezmişim bu şekilde. neden daha önce eşime bunları söylemediler neden tedavi vermediler diye çok kızıyorum gittiğim merkeze ve kendime. 2,5 yıllık evliyim ve ne olduğunu şimdi anlayabildik. bana da glifor ve folik asit al dedi. genetik analiz için de arıycaklar inşallah o da temiz çıkar. ama inanıyorum bu tedaviyle olacak gibi hissediyorum. çünkü bunca zaman hep bana yüklendik eşimde poblem yok diye. bitkisel yöntemlerden tut da ilaç tedavilerine kadar. artık her şerde bir hayır var diyorum. geç olsun güç olmasın inşallah

Hayirlisi olsun cnm.uzulme insallah bundan sonrasi iyi olur.rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin.
Genetigin sonucuda 21 gunde cikiyor bu arada.bilmiyosan deyim dedim.telaslanma cnm.insallah onda da bisey cikmaz.allahin izniyle yolunuza devam eder yavrunuza kavusursunuz.

merhaba canım tedaviniz hayırlı olsun,biz konyada oturuyoruz eşim her ay sperm testi vermesi gerekiyor ama konyada ayrıntılı test yapan bir yer bulamadık,ankarada test vermeyi düşünüyoruz,sizin bahsettiğiniz hastane hangisi,müfit bey dediğiniz ürolog mu orda ayrıntılı test yapılıyormu?

canım biz daha önce memorial de ayrıntılı test yaptırdık ama hiç bir ilaç tedavisi verilmemişti. bu sefer ürolog müfit hocaya gittik aynı detaylı test yaptı ama meğer kötü durumda olduğumuzu yeni öğrendik. hemen tedavi başlattı en az 2 ay sürecek dedi. başka sormak istediğin birşeyvarsa sorabilirsin canım

müfit bey hangi hastanede canım?

canım sabit bi yeri yok. genart,anatolia ve centrum bunlardan birinde oluyo. cep teli var aradım hangi gün gitmek istiyosan şu merkeze gel diyo
Canım yeni merkez yeni doktor yeni umutlarla baslamissiniz çok sevindim sürekli takipteyim sizi ve güzel haberlerinizi alacağım inşallah.

Canım yeni merkez yeni doktor yeni umutlarla baslamissiniz çok sevindim sürekli takipteyim sizi ve güzel haberlerinizi alacağım inşallah.
canımmm inşallah ya bu sefer eşime yoğunlaştık çok umutluyum bu sefer sorunumuzu anladık gibi geliyo bana. inşallah biz de yaşarız bu duyguyu

canımmm inşallah ya bu sefer eşime yoğunlaştık çok umutluyum bu sefer sorunumuzu anladık gibi geliyo bana. inşallah biz de yaşarız bu duyguyu
Inşallah canım dualarım sizinle rabbim size de nasip etsin btd08 . Umutlu ol zaten canim pozitif başla tedaviye bebeğin karninda olunca bu zor günlerin hepsi unutuluyor :)

Inşallah canım dualarım sizinle rabbim size de nasip etsin btd08 . Umutlu ol zaten canim pozitif başla tedaviye bebeğin karninda olunca bu zor günlerin hepsi unutuluyor :)
Amin cnm insallah.rabbim bizlere de nasip eder insallah.tedavim basladi.5.ignemi vurucam aksam.kizinla bize dua et olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…