Tüp Bebek Merkezleri Ankara memorial mi ? Kaan aydos mu ? Yada Baska iyi bir doktor ??

merhaba canim sevindim iyi gecmesine.bana da igne vermisti.ne dedi peki ne zaman basliycaksiniz

merhaba canim sevindim iyi gecmesine.bana da igne vermisti.ne dedi peki ne zaman basliycaksiniz
Canım 3_4 gün içinde adet olacağım diğer adetle başlarız dedi ama eşimde hiç sperm çıkmadı

canım inşallah hayırlısı olsun.bazen bir testte sperm çıkmayıp diğer testte bulunabiliyor.canını sıkma.inşallah cumartesi güzel bir sonuç alırsınız.eşine bol bol fındık fıstık yedir tüp bebeğe kadar.canım bu durumda aralıkta başlayacaksınız herhalde.ben de inşallah bir aksilik çıkmazsa aralıkta başlamayı düşünüyorum.aynı zamanda olur belki tedavilerimiz.birbirimize destek oluruz...

evet canım aralıkta olacak herhalde heyecanla bekleriz birlikte ve güzel sonuçlar alırız inşallah

Canım 3_4 gün içinde adet olacağım diğer adetle başlarız dedi ama eşimde hiç sperm çıkmadı
canim hic uzme kendini gercekten her test ayni cikmiyor. olacak insallah oyle dusun.bende bi kac gun icinde adet olmam lazim gitmem yakindir yani.cok heyecanliyim

canim hic uzme kendini gercekten her test ayni cikmiyor. olacak insallah oyle dusun.bende bi kac gun icinde adet olmam lazim gitmem yakindir yani.cok heyecanliyim
Bende bi kaç gun içinde adet olacağım canim ama çarşamba yada cumartesi eşim tekrar test verecek adetin 16. Günü çağırdı beni. Siz başlayacak misiniz adetle

Bende bi kaç gun içinde adet olacağım canim ama çarşamba yada cumartesi eşim tekrar test verecek adetin 16. Günü çağırdı beni. Siz başlayacak misiniz adetle
evet canim her sey normal dedi adetin 2. gunu basliycaz nasip olursa. seninki uzun protokol olacak sanirim

evet canim her sey normal dedi adetin 2. gunu basliycaz nasip olursa. seninki uzun protokol olacak sanirim
Uzun protokol falan demedi canim sadece rezervin çok iyi düşük doz kullanırız dedi. Hadi inşallah benim esimde sperm çıkmayinca bir kaç defa daha istedi bakalım belki de tese olur

Uzun protokol falan demedi canim sadece rezervin çok iyi düşük doz kullanırız dedi. Hadi inşallah benim esimde sperm çıkmayinca bir kaç defa daha istedi bakalım belki de tese olur
inşallah canım pozitif düşünelim :))) ben bu sefer çok umutluyum yaa inşallah

Merhaba tekrar.bende ilk etapta Aygul hocaya muayene oldum 2 kere yumurta buyuklugune bakmak icin farkli gunlerde muayene etti cok sukur bende bir sikinti gorunmedi. Progesteron ve prolaktin testi yapildi onlarda da bi sikinti yok. Tiroidim fecen sene alinmisti ilacla kontrol altinda. Esim ilk sperm testinde yeterli sayida sperm olnadigi icin morfolojiye bakilamadi yaziyordu zaten hareketlilik azdi Aygul hoca igne verdi 3 hafta kullandi ikinci testde de sperm sayisinda az bir artis oldu ama morfloji % 0 di. Aygul hoca asilama ile basarili olamayiz direk tup bebek dedi. Sonra Kaan hoca ile gorustuk. Esim sperm dna hasari testi yaptirdi % 50 hasar cikti. Kaan hoca klomen ve neofertil ilaci verdi simdi onu kullaniyor. Haftaya tekrar dna testi ce hormon testi yaptiracagiz ilac etki gostermismi ona bakilacak. Bugun adet oldum yine husran yine husran. Esim uzulmesin diye belli etmiyorum ama icim kan agliyor. Allah hepimize tez zamanda nasip eder insallah. Bu arada ben hic rahim filmi cektirmedim Aygul hoca tuo bebek yaparsak gerek yok demisti ne bilim icimde kaldi yaptirsam mi bilemedim???

canım merhaba,
benim eşimde geçen yıl varikosel ameliyatı oldu.sperm değerleri baya düşüktü ameliyattan önce.ameliyattan sonra klomen,evicap ve neofortil kullandı 3 ay.ilaçlardan sonra değerleri artmıştı.sonra düzeldi dedik ve ilaçları bıraktık.eylülde test yaptık değerler yine düşmüş.yani ilaçlar bize fayda etti ama bırakınca düştü.inşallah sizde fayda görürsünüz.eğer tüp bebek yapacaksan rahim filmine gerek yok.çünkü tüp bebekte zaten yumurtalıklardan rahme giden kanalların işlevi yok ki.embriyoyu direk rahme koyuyorlar.o yüzden hiç boşu boşuna rahim filmi çektirip canını yaktırma.aşılama ya da doğal yolla olsun diyorsan rahim filmi çektirebilirsin.bizde bir kaç hafta içinde gidicez inşallah aygül hanımla tanışmaya.bir sorun çıkmazsa da aralık ta başlamak istiyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.haberleşelim...

canım yaa hala beklemedeyim. regl olmadım hala yaaa sen ne durumdasın?
Bende olmadım canim bugün 33. Gün iki gün önce doktor aradı olmadım dedim yumurtan catlamisti ama çok olmamıştı çatlayalı dedi en geç bir haftaya olursun dedi yarın eşimin sperm testi vermesi için gidiyoruz

benim de 35. günüm ama genelde böyle oluyorum. sancım var ama olamadım bir türlü. olsam da gitsem hemen :)

yok canım bende olmadım ne oldu bize böyle ya test yaptın mı hamile olma ihtimalin var mı? :)
yok cnm ya sanmıyorum. ara ara sancım var ama olamadım hala. test yapmaktan sıkıldım yapmıycam artık. ben tüpe odaklandım :) sen test yaptın mı

yok cnm ya sanmıyorum. ara ara sancım var ama olamadım hala. test yapmaktan sıkıldım yapmıycam artık. ben tüpe odaklandım :) sen test yaptın mı
yok canım bende yapmadım :) halimize bak yaa her ay adet olmayalım hamıle olalım derız bu ay da gelsin bı an önce dıye beklıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…