- 1 Ekim 2017
- 243
- 358
- 53
- Konu Sahibi bazlamasurat
-
Merhaba yeni gördüm mesajınızı. Evet hala çok memnunum :)konu sahibi memnun mu burnundan ?
burnunuzun fotosunu özelden atar mısınız ?Bu para konusundaki çirkin yorumları çok yanlış buldum.Bende Bir kullanıcının dediği sebepten -Hakkari’de görevlendirilmesinden dolayı- istifa ettiğini biliyorum. Bizzat kendisinden duydum bende sizler gibi.
Sebebi para olsa bile hakkıdır. Allah daha çok versin inşallah.
Ve ben gerçekten burnumun şu anki haliyle özgüvenimi tekrar kazandım. Bilseydim böyle olacağını o dediğiniz 6000 lirayı da verirdim.
Lütfen insanları tanımadan yargılamayın. Birçok bölümden doktora muayene oldum fakat Orhan Bey kadar mütevazı,hastasıyla ilgilenen bir doktor görmedim.
Bunu asla diğer doktorları karalamak için söylemiyorum sadece Orhan Bey’in nasıl bir doktor olduğunu anlatmak için söylüyorum.
Yaptığı işe zaten diyecek bir şey yok hakkını veriyor Allah bin kere razı olsun kendisinden.
Sözüm ona her hastasına farklı bir şey söylüyor sanırım sebep olarak... yanlış anlaşılmaya ve kavga kargaşa yaratmak için söylemiyorum kişisel düşüncem bu yöndeOrhan aydın onkoloji hastanesinden kalabalık oluyor diye ayrıldı çarsamba günü gidip konuştum muayenede oldum neden onkoloji hastanesinden ayrıldınız dedim kalabalık oluyor orası dedi haberiniz olsun
foto atabilir misin özelden ?Dr Orhan aydın a burun ameliyatı oldum. Henüz 1,5 ay oldu yaklaşık ama hiç memnun kalmadım. Burun sanki alından başlıyor gibi oldu. Sonradan yaptığı burunlara bu gözle bakınca pek çoğunun böyle olduğunu gördüm. Çok pişmanım tekrar düşünün derim. Böyle olacağını bilsem eski burnunla ömür boyu yaşardım inanın.
Standart herkese aynı burnu yapıyor sanırım ve dediğiniz sorunu 2 3 kişiden daha duymuştum geçmiş olsun umarım mesajınız ameliyat olacak olanlara yardım niteliğini taşırDr Orhan aydın a burun ameliyatı oldum. Henüz 1,5 ay oldu yaklaşık ama hiç memnun kalmadım. Burun sanki alından başlıyor gibi oldu. Sonradan yaptığı burunlara bu gözle bakınca pek çoğunun böyle olduğunu gördüm. Çok pişmanım tekrar düşünün derim. Böyle olacağını bilsem eski burnunla ömür boyu yaşardım inanın.
Özelden mesaj atmayı bilmiyorum kullandığım bir platform değil burası. Sadece sorunum hakkında Bilgi verip karar aşamasındakileri uyarmak istedim . Instagram dan kendisinin operasyon fotoğraflarına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız zaten. Ben ne yazık ki sonradan fark ettim acele karar vermemek lazımfoto atabilir misin özelden ?
Ben de o amaçla yazdım mesajı çok düşünsünler ameliyat öncesi . Zor bir karar ve zor bir süreç sonrasında da hayal kırıklığı yaşamak hiç hoş olmuyor tabii .Standart herkese aynı burnu yapıyor sanırım ve dediğiniz sorunu 2 3 kişiden daha duymuştum geçmiş olsun umarım mesajınız ameliyat olacak olanlara yardım niteliğini taşır
Nefes almanda sorun var mı?Özelden mesaj atmayı bilmiyorum kullandığım bir platform değil burası. Sadece sorunum hakkında Bilgi verip karar aşamasındakileri uyarmak istedim . Instagram dan kendisinin operasyon fotoğraflarına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız zaten. Ben ne yazık ki sonradan fark ettim acele karar vermemek lazım
Ameliyat öncesi vardı ama ameliyattan sonra düzeldi o konuda diyecek lafım yok hem eğrilik düzeldi hem nefes problemim kalmadı.Nefes almanda sorun var mı?
çok merak ettim burnunu ya. devlette mi oldunuz ?Ameliyat öncesi vardı ama ameliyattan sonra düzeldi o konuda diyecek lafım yok hem eğrilik düzeldi hem nefes problemim kalmadı.
Dr Orhan aydın a burun ameliyatı oldum. Henüz 1,5 ay oldu yaklaşık ama hiç memnun kalmadım. Burun sanki alından başlıyor gibi oldu. Sonradan yaptığı burunlara bu gözle bakınca pek çoğunun böyle olduğunu gördüm. Çok pişmanım tekrar düşünün derim. Böyle olacağını bilsem eski burnunla ömür boyu yaşardım inanın.
Merhaba aaaa ben size yardım ederim 1 yıl okduArkadaşlar hala burayı bilgi alma amaçlı kullanmaya çalışan insanlar var tartışmayı bırakıp fikrinizi bilginizi paylaşırsanız yeterli
Ben Size yardım ederim bana mesaj atınnnnnnn 1 sene oldu benimmmmmmmArkadaşlar hala burayı bilgi alma amaçlı kullanmaya çalışan insanlar var tartışmayı bırakıp fikrinizi bilginizi paylaşırsanız yeterli
1 sene oldum benim burun yapılalı yardım edebilirim sizeeeeeee mesaj atınkonu sahibi memnun mu burnundan ?
Sen artniyetli bir insansın dr bey devletteki hastaları mağdur etmedi kesin net belli değil diyorsun ya hepsi ile iletişim halindeydi tanıdığım kişiler de devlette randevu oldu anlaştığı gibi ameliyat oldu. Yeni yerindeki ilk hastalarından biri benim ilgi alaka her şeyi mükemmel.Standart herkese aynı burnu yapıyor sanırım ve dediğiniz sorunu 2 3 kişiden daha duymuştum geçmiş olsun umarım mesajınız ameliyat olacak olanlara yardım niteliğini taşır
artniyetli bir insansın derken?! beni sorgulamak sana mı düştü pardon? sen kimsin?? ben işinden bahsetmedim veyada kötülemedim bilip bilmeden konuşma?! ben yaşadığım ve gördüğüm şeyleri aktardım buraya herkes memnun kalmak zorunda değil veya yalakalığını yapmak durumunda da değil. herkesin fikrine saygı göstermek zorundasınız katılın veya katılmayın ama her konuda bu böyledir... başkasını yargılayacağına dön de kendine bak derim... benim düşmanımda demedim o tarzdada konuşmadım ben bir kere görüşmeye gittim ve karşılaştığım tavırdan üsluptan bahsettim sizin ananız babanız gibi savunmaya geçmenizde biraz reklammış izlenimi verdi kusura bakmayında. siz istediği parayı vermişsiniz tabi birde üstüne ilgilenince o doktordan iyisi olmaz sizin için. ama durum öyle değil siz seviyorsunuz diye herkes sevmek onun hastası olarak gitmek zorunda değil bunun bir farkında olun sonrasında karşınıza olumsuz yorum yapanları cephe alın......Sen artniyetli bir insansın dr bey devletteki hastaları mağdur etmedi kesin net belli değil diyorsun ya hepsi ile iletişim halindeydi tanıdığım kişiler de devlette randevu oldu anlaştığı gibi ameliyat oldu. Yeni yerindeki ilk hastalarından biri benim ilgi alaka her şeyi mükemmel.
Sen artniyetli bir insansın çünkü biri yazmış ki alnımdan başladı vs hemen kötü olumsuz şey gördün ya damla tabi. Babanız mı ananız mı ne bu savunma diyorsun senin düşmanın mı sen ne zıplıyosun o halde?
Alından başlama mevzusuna gelince. Hanfendinin alın bombesi yoksa, üst ve alt çenesi burna göre geride ise, çene yapısının oluşumundan ve alında bombe olmamasından ötürü ötürü alından başlamış gibi durması çok normaldir kime ameliyatını, yaptırırsa yaptırsın aynı sorunu yaşayacaktır aslında bu bir sorun da değil yüze uyum meselesi.
Kısacası 1 sene oldu ben burnumu yaptıralı çok memnun olsçdum sorusu olana yardım ederim para falan hikaye Allah daha çok versin inşallah beni yüzümü güldürdü gece 4te aramama rağmen güle oynaya konuştu ilk kez saçlarımı toplamama vesile oldu ya Allah razı olsun ondan canım doktorum iyi ki onu seçmişim sorusu olanlar yazabilir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?