Ankara Onkoloji Hastanesi Dr. Orhan Aydın Burun Estetiği

Öncelikle diyorum ki "kime ne?" İstediğim yönde konuşma ve yorum yapma hakkına sahibim kimseyi ilgilendirmiyor.Bu benim düşüncem benim izlenimim ve farkındasınız ki orhan beyi işi anlamında kötülemedim( kii kötüleyen insanlar olacaktır illa ki ve bu çok normal doğal bir şey saygılı olmak zorundasınız her düşünceye karşı düşünceye katılmıyor olsanızda) Bu arada Orhan bey abiniz mi babanız mı amcanız mı dayınız mı? Bu kadar savunmaya geçmeniz tamamen reklam kokan hareketler üç beş kişinin memnuniyetiyle herkesin düşüncesinin aynı olacağını söyleyemeyiz... Ayrıca ben kimseyi kötülemedim olumsuz bir yorumda bulunmadım doktorluğuna saygım var ki ORHAN HOCA tabirini kullandım... Paracı olduğunu da durduk yere onu kötülemek anlamında söylemedim yada kafamdan atmadım onun konuşmalarının sonrasında bu kanıya vararak burda paylaştım(burda operasyon fiyatları düşük olduğu için özel muayenehanemde devam edeceğim dedi;2014de doktor olup(yani bu davranış tamda tamamen toy bir şekilde internetten ve referans sayesinde çevre edinen bir doktor davranışı bu...) Birde değinmeden geçemeyeceğim benim sadece estetik amaçlı keyfi doktora gittiğimi nerden çıkarıyorsunuz? Muayenede yanımda mıydınız acaba ? Sorunlarımı burda tek tek yazacak halim yok ama orhan bey bana sağlık açısından çok gerekli olduğunu söyledi sorunlarımı muayene edip söyledikten sonra. Her türlü parayıda verebilecek durumdayız ailem arkamda hiç sorun yok fakat onları zorlamamak için kendi birikimimle bir şeyleri halletmek istedim hepsi bu...Bedava yapsın diye bir şey söylemedim veyada kastetmedim. Her neyse... Kısaca bu dediklerimin muhasebesini yapmakta kimsenin haddi değil;fazlasıyla açıklama yaptığımı düşünüyorum... Yanlış anlaşılmak asla istemem...
Amacımda polemik yaratmak, kalp kırmak kötü izlenimle doktoru veya yaptıgı işlemleri vs. karalamak değildi halâ değilde yinede belirtmek istedim...
İyi günler.

Bir de herkes doktor hakkında görüş öneri beklerken sesleri çıkmayan arkadaşların bi anda çoğalıp yazmaya başlamasıda ayrı bir tuhafıma gitti. Herkesin hakkında hayırlısı olsun

Gerçekten inanamıyorum haftalardır burada ve diğer başlıklarda bir yorum bekliyorduk orhan hocayla ilgili kimsenin sesi çıkmıyordu 1 gün içinde 3 arkadaşın yorum yapası gelmiş neyse herkesin kendi vicdanı beni ilgilendirmez. Orhan Hocaya yalnızca muayeneye gittim ama gayet alçak gönüllü birisiydi tanıdığım kadarıyla. Kendisi için de en iyi şartlarda çalışmak istemesi gayet doğal. Bana göre çok başarısız meslektaşları fahiş fiyatlara rahat mesailerle çalışırken böyle başarılı bir doktor neden muayenehanesini açmasın ki? Bununla ilgili kimsenin problemi olduğunu sanmıyorum. Ama önceden ameliyat tarihi almış hastalarına yardımcı olması uygun olur diye düşünüyorum. Çok zor ulaşıldı o randevulara ve çok uzun zamandır bekleyenler var. Örneğin ben şuan 6 bin lira çıkarıp veremem. Parası olmayanın güzelleşmeye iyi hissetmeye hakkı olmuyor mu? İlla sağlık için mi olması gerekli? Yüzümüze yakışmayan bir burnumuz varsa, belki ergenliğimizde bizimle dalga geçilmişse, takıntı haline getirmişsek ameliyat olmak psikolojik anlamda bir ihtiyaç değil midir? Lütfen herkes yorum yaparken biraz dikkatli olsun ve bu forumda aktif olmak istiyorsa aradda sırada yardımcı olmak için de yorum bıraksın. Teşekkürler.

Orhan beye defalarca kez botox yaptirdim.bu nedenle belki hepimizden daha cok gormusmdur.bu sebeple daha fazla konudma sansim oldu.paraci diyenler hersey yolunda giderken iyiydi yer acmaya kalkinca mi kotu oluverdi.2014 te dr olmus olabilir bu is yetenek meselesi.30 yıllık öğretmene cocugunuzu verirsiniz memnun olmazsiniz.1 yillik ogretmenden memnin olursunuz.egitimciyim oradan biliyorum.neden yorum yaptima gelince yazilanlari zaten takip ediyoruz orhan beyin hastalri olarak.olumsuz bir sey yazinca da bizde sizin gibi fikrimizi belirtiyoruz.paraniz vardir yoktur o konu baska ama insanligi ve isi mukemmel birisidir.

İnsanlığına veya işine laf söz etmedim beni insanlıgıda ilgilendirmiyor ailemden biri değil parasını veriyoruz ve karşılıgında doktorluguyla tedavisiyle alıyoruz yani ben çok gittim gördüm sen az gördün olayına girmek sacma. Ayrıca açıklamamıda dikkatli okursanız tekrarında savunmaya geçerek yazdığınız herşeyin cevabını orda bulursunuz, yazılan sadece bir şeyi gözünüze kestirip ön yargılı olup hedef alanda sizsiniz. Ayrıca sen botoks yaptırmıssın bizim yaptıracagımız işlem farklı bu konuda nasıl uygulama yaptığını işinin nasıl olduğunu bilemezsiniz... Tekrar söylüyorum ki kargaşa yaratmak yanlış anlaşılmak istemiyorum... Ben ne doktorluğuna nede insanlığına hiç bir şey demedim hemen ahkam kesmeye kalkmayın ki zaten desemde ya da olumsuz yorum yapılsa da herkesin düşüncesi kararı kendine kimse karışamaz...

'Paraci' sıfatı neyi ile alakalı peki..araba markasi mi ?yoksa bilmedigim bir ilac mi? Onu demedim, bunu demedim... ama "paraci dedim" ne yaptıracağınızi ve nasil sonuc alacağınızı bilemem. zaten benide ilgilendirmez..bende sizin gibi fikrimi ,gördüğümü hissettigimi yaziyorum..umarim randevunuza gider sonucu olumlu alir ve söylediklerinize pisman olursunuz.simdiden gecmis olsun.sevgiler

Randevuma gittim görüştüm zaten ve nesnel bir şekilde direk kulaklarımla duyduğum bir şeyi burda ilk önce üstü kapalı söyledim sonra açıklama yapma gereğinde bıraktığınız için ayrıntısıyla yazdım. Kafadan sallamasyon şeyler uydurmuyorum paracı diye kendi kendime uydurmadım yada kötülemek işini insanlığını yargılama gibi bir şeye kalkısmadım 1 kere gördüğüm birinin ne insanlığını bilirim nede işini nasıl yaptığını..." onu demedim bunu demedim"diye bastıra bastıra dalga geçer gibi konusmanızda hoş değil yazdığım yanlış anlaşılacak veyada bu kadar abartılacak bir sey değildi gayet açıktı ve anlaşılmaması daha doğrusu püskürürcesine yüklenilip farklı bir sekilde anlaşılması çok saçma... ne yaptıracagımı ve randevu almaya çalısıp randevuya gittiğimi burda önceki sayfalarda paylaşmıştım.. dedektiflik yapıp üye olmadan sessiz sakin izlemissiniz okumussunuz yazılanları ama nedense hiç bir şeyden haberiniz yok üstelik cok yazılan birseyde yoktu yani garip:)) madem o kadar ilgiliydiniz her şeyden haberiniz vardı çok çok iyi tanıyıp biliyordunuz doktoru bugün mü üye olasınız geldi yazasınız ve doktoru övesiniz geldi... bunun yanısıra komiksiniz ne için pişman olacağım hayır yani iftira mı atıyorum, çok ağır suçlayıcı şeyler mi söylüyorum namusuna ailesine falan kötü şeyler mi söylüyorum?? Ne diye pişmanlık duyayım yani? :)))
Her neyse... Anlayışsız ve kendi bildiğini okuyan insanlarla başa çıkmak gerçekten zor ne desem ne yazsam nafile...

Canim suan oye olmak istedi size uygun değilse kusura bakmayin soramadim:)çalılıkların arkasindan izliyordum bende binlerce insan gibi burayi o konuda sizide bilgilendireym:)pisman olmak icin sizin soylediginiz seyler dışında bir tema daha var..duysusal pismanlik..onu kastetmistim.size tek tavsiyem dr olsun baska bisey olsun insalari tam olarak tanimadan sosyal medyadan arkadasindan sallamayiniz:)burayı okuyup sizi ciddiye alip parayla pulla isi olmayan ozele gecme sebebi belkide is yuku vs olan bir doktor hakkında yanlis anlaşılmalara sebep olabilirisiniz.sevgiler :)

Arkadaşlar hala burayı bilgi alma amaçlı kullanmaya çalışan insanlar var tartışmayı bırakıp fikrinizi bilginizi paylaşırsanız yeterli

akşam akşam cidden çok üzüldüm devleti bırakmasından. gözüm kapalı cillop gibi ameliyatımı olurdum orhan beye

Ameliyat olduktan sonra öğrendim Orhan Bey'in istifasını verdiğini. Ankara'da devlet hastanesinde çalışıp da bu kadar çok olumlu geri dönüş alan çok az doktor vardır. İginçtir ki hastane yönetimi bunu çaresini adamı geçici görevle Hakkari Çukurca'ya göndermekte bulmuş. Burada ameliyat tarihi almış hastaların bir önemi yokmuş gibi. Doktorun takviminin aksamasının hiç bir önemi yokmuş gibi. Ya da ameliyat olmuş olan hastalarının kontrole gelmesine gerek yokmuş gibi. Doktorun açısından bakarsak da ailesini bırakıp gitmek istememiş ve istifa etmiş. Üzüldüm açıkçası başarının cezalandırılmasına.

Yahya beyle karıştırıyorsunuz;orhan bey fazla para için verdi istifasını bizzat biliyorum.

Orhan Beyle konuştuğumda Yahya Beyin ardından görevlendirmesinin çıktığını bu nedenle istifasını verdiğini söyledi. Herkese hastane ile yaşadığı sıkıntıyı tek tek anlatamaz ki adam. Çalışma koşullarının sıkıntılı olduğu bir de üstüne bu olunca istifa etmekten başka çaresi kalmadığını söyledi.

Orhan Bey'in de görevlendirmesi çıkmış.
Yahya beyin görevlendirmesi çıktı hakkariye ve o sebepten uzaklaşmıştır hastaneden yani ben şunu söylüyorum ve düzeltiyorum orhan beyin görevlendirmesi çıkmış olsa bile istifasının sebebi o değil

Hahahh :)) size ve lafı başka yerlere çarpıtan insanlara başka verilecek cevabim yok. Paranız olmasa doktorun umrunda bile olmazsınız. Çok insanlıklıymış ki ameliyat tarihi verdiği hastaların ne olacağı kesin net belli (!) Çok acele yani yada iyisi mi görevlendirme çıktı ayağına istifa ediyorum demesi falan baya acemice madem öyle herkesi aynı şeyi söyle:)))

hanımlar adam gitti mi gitti. hala neyin kavgası bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…