Ankara Turgut Özal Hastanesi Hk.

Lokman Hekimde de 1300 lira doğum ücreti muayene de 45 lira ben Turgut Özalı tercih etmek istiyorum ama fiyatta yardımcı olurlarsa olmazsa lokman hekime giderim artık.

Hayırlısı olsun hepimiz icin lokman hekim bana biraz uzak kalıyor. Ozel hastaneler belirli haftalardan sonra kabul ediyor mu Gazi ve Ankara uni belirli haftalardan sonra hamilelik takibi yapmiyor diye okudum topiklerin birinde ne kadar doğru bilemiyorum

Ben zekai tahire gittim 30. Haftamda normalde onlarda kabul etmiyo demişlerdi ama bi sıkıntı olmadı banada bütün hastaneler uzak ama ne yapalım allah yardımcımız olsun inşallah gönlüne göre rahat doğum nasip etsin rabbim

Amin insallah Allah sana da hepimize de rahat bir şekilde doğum yapmayi nasip etsin

Ben bıraktım kızlar Turgut ozalda takibimi. Ebru hanim ne eski ne yeni hasta kabul ediyor 6 ay yok.hastanede SGK yok öf şimdi yine doktor arayışı başlayacak bıktım vallaha

Ben bıraktım kızlar Turgut ozalda takibimi. Ebru hanim ne eski ne yeni hasta kabul ediyor 6 ay yok.hastanede SGK yok öf şimdi yine doktor arayışı başlayacak bıktım vallaha
Aynen ya doktor değiştirmek çok yorucu zaten bu doktoru bulana kadar internette deli gibi araştırma yapmıştım. Şimdi resmen ortada kaldık cebeci hastanesi kadın doğum (ankara üniversitesi) 20. haftadan sonra kabul etmiyor. gazi üni sekreterliğini arıyorum 2 gündür açan yok. Bazı özel hastaneler ateş pahası. bazı özellerin yeni doğum ünitesi yok çok zor bir süreçAllah iyi doktorlarla karşılaştırsın. Turgut Özal'da doğum ücretini de telefondan söylemiyorlar.

Canım Turgut Özal da normal doğum 2000 sezaryen 2500 tl ben kesin orada yazacaktım ama ebru hanim yok SGK si yok offf yani hiç ilgi çekici bir yani kalmadı bir de ben çalışıyorum rapora ihtiyacım olacak SGK yoksa raporu kabul etmiyorlar

Devlet Hastanesinde kabul etmiyorum diye birşey olmaz istersen doğum anında istersen de 35 haftalikken git çatır çatır kabul etmek zorundalar vatandassin sen yani bir şikayete bakar

Bende bıraktım Turgut Özal ı bugün lokman hekime gitcem bıktım 3. Doktor değiştirmem bu ebru hanimda keşke bi söyleseydi eğitime gircem diye 37. Haftama gelmişim olacak iş mi bu yani. Bu arada arkadaşım akrapolde doğum yaptı 2400 lira ücreti çok da memnun kaldı bana da çok tavsiye etti ama balgat biraz uzak kalıyo isterseniz doktorun ismini öğreneyim bi bakın

merhaba, ebru hanımın 6 ay olmayacağını nereden öğrendiniz acaba, bana sadece 1 ay yok demişlerdi. eğer öyleyse ben de yeni bir doktor arayışına girmek zorunda kalıcam

merhaba, ebru hanımın 6 ay olmayacağını nereden öğrendiniz acaba, bana sadece 1 ay yok demişlerdi. eğer öyleyse ben de yeni bir doktor arayışına girmek zorunda kalıcam
Telefonla aradım 1 ay dedi sonra forumdaki diğer yazanları okudum onlar da 6 ay yok diye yazmışlar. Bence artık Turgut Özal la calismayacak gibime geliyor ne alaka kış ortasında eğitim ya.
Cidden de bilseydim ben de baslamazdim. Doktor bulmak zaten zor.
Canım akropolde hangi doktordan doğum yapmış arkadasin? Ben normal doğum istiyorum. Etrafımdaki herkes de sezaryen.

Yani o kadar kişi ortada kaldık hele benim gibi son haftalarda olanlar. Acaba Turgut Özal'da doğum yaparsak doğum raporu geçerli olmaz mı. Hayır bir de biz 2015'ten beri gebelik takibi yapıyoruz. Sizinde muhtemelen öyledir. Bize de mi doğum 2000 sezeryan 2500 TL. Çünkü geçen sene sorduğumda doğum 1250-1500 sezeryan 1500-1750 arası gibi bir şey demişlerdi. Telefonda da bilgi vermiyorlar çok sinir bozucu boşuna muhasebeyle görüşmeye gitmeyelim. Bu arada 32. hafta çalışır ya da çalışamaz raporu veremiyor. ben devlet hastanesine gittim.

esmsbn .!.:
Ben direk ebru hanimla görüştüm kendisi söyledi 6 ay olmayacağını ama randevu için aradığınızda 1 ay yok diyorlar.

Ben direk ebru hanimla görüştüm kendisi söyledi 6 ay olmayacağını ama randevu için aradığınızda 1 ay yok diyorlar.
ee biz ne olacakmışız, kimse düşünmüyor. arkadaşlar sizler ne yapmayı düşünüyosunuz yani hastaneyi değiştirecek misiniz yoksa başka doktora mı geçeceksiniz

ee biz ne olacakmışız, kimse düşünmüyor. arkadaşlar sizler ne yapmayı düşünüyosunuz yani hastaneyi değiştirecek misiniz yoksa başka doktora mı geçeceksiniz
Bende ne yapacağımi bilmiyorum henuz bakalim ins iyi doktorlar cikar Beşevler deki doktor ucretleri 150 tl mis cunku Doç olduklari icin

Elif hanım var orda zaten 130 tl ydi ebru hanimin ücreti elif hanıma gidenler de çok memnun ebru hanım beni Hülya hanıma yonlendirdi ama onun muayenesi 200 lira ben lokman hekime başladım gayet de memnun kaldım Turgut Özal in da ultrasonları oldukça kalitesizmiş bunu gördüm lokman hekim bile daha iyi tek sorun biraz fazla kalabalık ve sekreterler doktor ve hemşireler gibi ilgili değil bunlar ilk izlenimim bu haftasonu tekrar gitcem bakalım

Hayirli olsun insallah hepimiz cok iyi diktorlarla karsilasir sagsalim kucagimiza alalim

Ben de doktor ararken denemek amaçlı bir kez turgut özalın polikliniğine gittim ultrason cihazları çok çok kötü hiç bir şey anlamıyorsun.. Medicalpark ve koru hastanelerinin ultrasonları baya net ve renkli üç boyutlu gösteriyor.. Belki hastane doktor fln çok iyidir onları bilmiyorum memnun olanlar devam etmeli ama bebişinizi doya doya görmek incelemek için arada bir başka hastanenin ultrasonuna girin derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…