Ankara YENİMAHALLE DEVLET HASTANESİ'NDE tavsiye ettiğiniz kadın doğumcu var mı ?

serapckmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
30
0
0
İçel Mersin
Arkadaşlar Ankara ' ya yeni gelen biri olarak Yenimahalle devlet hast. ne gidiyorum lakin kafama göre bir dr. bulamadım geçen hafta bir dr.a gittim dr.çok suskun geldi sadece ultrasondan baktı , tahlillerini yaptır gel dedi.Hastalarla iletişimi kuvvetli , ilgili ,bilgili bir dr. var mı tavsiye edebileceğiniz ? Cevap yazan olursa sevinirim :3:[/B][/B]

Son düzenleme:
Devlet hastanelerinde doktorların tavrı hemen hemen aynı. Ne kadarlık hamilesin? Ankara da hacettepe ye git derim ama orası 13 haftalığı geçince bakmıyor yani 13 haftan dolmadan oraya kaydını yaptırman gerekli. Hacettepe özel gibi doktorları çok ilgili öyle asistan falan gelip hastaya laf söyleyemiyor. Bende doğumumu Ankara da yaptım ama Yenimahalle devlet hastanesini hiç bilmiyorum. Sen her defasında farklı bir hastaneye git girişini yaptır neresi kafana yatarsa oraya devam edersin. Allah yardımcın olsun

:44: ben 8 hafta 5 günlük gebeyim oturduğumuz yere yakın ve hastanenin steril oluşu dikkatimi çekmişti.Özeller çok pahalı arkadaşım bütçeyi aşıyor devlette olupta mutlaka iyi bir dr.vardır.Yinede tşk ederim konuya cevap yazdığın için

Evine yakınlığı konusunda birşey diyemem ama Hacettepe özel değil üniversite hastanesi. Daha yeni hamilesin bence gidip bi denemelisin. Yenimahalle den metroyla sıhhiyye ye gidersin zaten oradan yürüme mesafesi.

ben o hastaneye cok yakın oturuyordurm , dolayısıyla bıkac kez gıdıp geldım.hastanenın yenı oluşu, doktorları, temızlıgı falan cok guzel.kadın doğum bölümünde bı tane baya bı asabı kadın doktor var ısmını tam hatrlamıyorum ama o harıcınde ben saıme kış'a gıdıyordum arkadasım da tulay hanıma gıdıyordu.tulay hanım oranın en ıyısı demıstı bı kere bana , o da baskasından duymus....ben devam etmedım orda farklı sebeplerden ötürü.benım bıldıgım ısımler bunlar

evet bende tülay hanımın ismini duydum ama gitmedim başarılı bir dr. olduğunu söyleniyor çevremdeki duyumlardan ama bir muayene olupgörmek gerek yinede karar vermek için.Saime kış hangi hastanede arkadaşım ? memnun musun

Evine yakınlığı konusunda birşey diyemem ama Hacettepe özel değil üniversite hastanesi. Daha yeni hamilesin bence gidip bi denemelisin. Yenimahalle den metroyla sıhhiyye ye gidersin zaten oradan yürüme mesafesi.

arkadaşım bir şey daha danışmak istiyorum da üniversite hastanelerinde muayene + tahlil fark alınıyor mu

Benim arkadaşım hacettepeye gidiyordu çok memnundu sigortalıydı bildiğim kadarıyla tahliller için fark vermiyordu. Benim hamileliğim riskli olduğu için ve tanıdık var diye mecburiyetten zekai tahire gidiyordum çünkü doğum için tam donanımlı bir hastenedir tabi bunun yanında insanı hamile kaldığına pişman edende bir hastanedir. Stajyer doktor konusunda hacettepe öyle mi bilemiyorum ama zekai tahirde muayeneyi uzmanlar yapıyorlar ama 3 kere hastanede yattığımda stajyer doktorlar ilgilendi günde 2 kere uzmanlar gördü. Yani gün boyunca stajyerler günde 2 defa da uzmanlar geziniyorlar belki hacettepe de öyledir ama hastaya karşı çok ilgili ve nazikler yani hamileliğin özel bir durum olduğunun farkındalar ve bunu sana hissettiriyorlar.

Back
X