canım dikmen,keklik pınarı,ayrancı olabilir hem çankayaya yakın hemde kızılaya yakın ayrıca ben istanbulluyum ankarada yaşadım hep evlenincede kocaeline geldim ankara gibisi yok kesinlikle istanbulda yaşam keşmekeş ankara çok düzenli zaten türkiyedede yaşanabilir ilk yer ankaraymış şanslısınız
ben de ankaralı sayılırım 15 sene orda yaşadım, ankara güzeldir hoştur ama şehir o kadar büyükki, toplu taşımada 45 dakkayı gözden çıkarıcaksınız. İstanbuldan giden yadsımaz şehrin soğukluğunu ama izmirden gidince bir tuhaf oldum ben. Çok soğuk geldi insanlar:))))
Tipik bir memur şehri olan, alt yapı sorunu çok da fazla olmayan bir yer. Gelelim yaşanacak yerlere dikmen, öveçler, emek, bahçelievler, mebusevler şehir merkezine yakın güzel yerler, bunun dışında ümtköy, çiğdem (ki artık buralarda merkezde kaldı sayılır), batıkentte güzel bana göre (45 dakka uzak kızılaya).
sanırım alışkanlık ben ankarada doğdum büyüdüm 27yılım ankda geçti asıl sorun çevre bırakıp gittiğin çevreyi özlüyorsun bence asıl sorun bu...ist.da 1-2saat gözden çıkıyor malesef 45dak iyi bence:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?